پایگاه خبری الف 27 مهر 1395 ساعت 11:52 http://alef.ir/vdcj8texouqeyiz.fsfu.html?403528 -------------------------------------------------- عنوان : پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان با مصرف هر روز تخم‌مرغ -------------------------------------------------- متن : به گفته محققان، اگرچه هنوز علت دقیق بروز سرطان نامعلوم است اما پیروی از رژیم غذایی مناسب و ورزش منظم می تواند ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهد. مصرف روزانه تخم مرغ نیز یکی از عوامل کاهش ابتلا به سرطان پستان است. به گزارش مهر، کارشناسان معتقدند خوردن تخم مرغ، ریسک سرطان سینه را کاهش می دهد اما از آنجا که زرده تخم مرغ سرشار از کلسترول است، اکثر افراد یا تخم مرغ را از رژیم غذاییشان حذف می کنند یا فقط سفیده آن را می خورند. تخم مرغ سرشار از اسیدچرب اُمگا-۶ است. اسیدهای چرب اُمگا-۶ موجب کاهش ریسک سرطان سینه از طریق افزایش ترکیبات ضدالتهابی می شوند. همچنین حاوی کولین، ویتامین B کمپلکس، است که نقش مهمی در عملکرد عادی سلول ها، بدون توجه به سن و جنسیت ایفاء می کند و موجب کاهش خطر بروز سرطان پستان هم می شود. مطالعات قبلی هم این فایده تخم مرغ را تایید می کنند. مطالعه سال ۲۰۰۳ منتشرشده در مجله تحقیق سرطان سینه نشان می دهد زنانی که در طول نوجوانی رژیم غذایی مملو از تخم مرغ، سبزیجات و فیبر داشته اند، کمتر از سایر زنان مبتلا به سرطان سینه می شوند. طبق این مطالعه، خوردن یک عدد تخم مرغ در روز موجب کاهش ریسک سرطان سینه تا ۱۸ درصد می شود. در مطالعه سال ۲۰۰۵ هم، مشخص شد زنانی که حداقل در هفته ۶ تخم مرغ می خوردند ۴۴ درصد کمتر از زنانی که دو تخم مرغ یا کمتر در هفته مصرف می کردند، مبتلا به سرطان سینه شدند.