وجود عوامل خطرزای میکروبی در نان های غیربهداشتی

19 ارديبهشت 1396 ساعت 7:54


کارشناس اداره کل نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، گفت: از خرید نان های بدون شناسنامه در سوپرمارکت ها پرهیز شود.

به گزارش مهر، زهره پوراحمد، اظهارداشت: از خرید نان های بدون شناسنامه در سوپرمارکت ها پرهیز شود که در این خصوص لازم است تمامی نان هایی که در سوپرمارکت ها و فروشگاه ها عرضه می شود دارای مجوزهای بهداشتی باشند.

وی افزود: در مواردی که محصول دارای مجوزهای بهداشتی از جمله پروانه ساخت از وزارت بهداشت و یا شناسه نظارت بهداشتی کارگاهی باشند و با توجه به اینکه در سازمان غذا و دارو ثبت شده اند و فرمولاسیون مشخصی نیز ارائه شده لذا امکان کنترل، پایش محصول و بازرسی توسط کارشناسان سازمان غذا و دارو وجود دارد.

پوراحمد ادامه داد: نان هایی که بدون مجوزهای بهداشتی لازم تهیه و در سوپرمارکت ها به فروش می رسد محل تهیه آنها مشخص نیست لذا بازرسی، پایش و کنترل محصول از سوی کارشناسان غذا و دارو به عمل نمی آید و در نتیجه احتمال وجود عوامل خطر زای میکروبی مثل کپک و مخمر و همچنین سایر عوامل خطرزا وجود دارد.


کد مطلب: 470174

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdca0wnyy49n061.k5k4.html?470174

الف
  http://alef.ir