سنتی بودن هر فرآورده دلیل بر سلامت و بهداشت نیست

21 دی 1395 ساعت 7:24


یک مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی توصیه‌های درباره فرآورده‌های سنتی ارائه کرد.

به گزارش تسنیم، زهرا مجدی با اشاره به اینکه در صورت تمایل به مصرف لبنیات سنتی از نوع مطمئن و دارای مجوز بهداشتی استفاده شود، زیرا سنتی بودن هر فرآورده دلیل بر سلامت و بهداشتی بودن آن نیست، گفت: امروزه با توجه به گرایش و اشتیاق مردم به مصرف لبنیات سنتی، ایمنی و سلامت این دسته از محصولات از دغدغه‌های دست اندرکاران بهداشتی کشور است.

مجدی با اشاره به طرح ارزیابی محصولات لبنی سنتی بر روی سه فرآورده ماست، پنیر و دوغ توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا اظهار داشت: متاسفانه نتایج آزمایشگاهی حاکی از آن است که اکثر این فرآورده‌ها از بهداشت و ایمنی چندانی برخوردار نیست.

این مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی تاکید کرد: تمام شهروندان می‌بایست در هنگام خرید انواع لبنیات به شماره پروانه بهداشتی ساخت، نام و آدرس تولید کننده و تاریخ تولید مصرف فرآورده توجه کنند و از خرید فرآورده‌هایی که فاقد پروانه بهداشتی است اجتناب کنند.

مجدی در خاتمه متذکر شد: در صورت تمایل به مصرف لبنیات سنتی از نوع مطمئن و دارای مجوز بهداشتی استفاده شود، زیرا سنتی بودن هر فرآورده دلیل بر سلامت و بهداشتی بودن آن نیست.


کد مطلب: 433562

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcaienyu49nem1.k5k4.html?433562

الف
  http://alef.ir