3 معضلی که چای فله را تهدید می‌کند

بخش دانش و فناوری الف، 22 دی94

22 دی 1394 ساعت 16:17

مدیر کل آزمایشگاه های مرجع سلامت سازمان غذا و دارو گفت: 3 معضل اساسی وجود دارد که چای‌ فله را تهدید می‌کند.


رستگار مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سلامت سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص تقلبات چای بیان کرد: افزودن اسانس،‌ رنگ‌های غیر مجاز،‌ استفاده بیش از اندازه از آفت‌کش‌ها از جمله تقلبات معمول در چای است.

وی ادامه داد: چای فله تحت نظر اصناف است و وارد کننده، مشخصی ندارد به همین دلیل ممکن است حتی در برخی موارد به صورت قاچاق وارد کشور شود.

رستگار عنوان کرد: 3 معضل اساسی چای‌های زیر پله‌‌ای را تهدید می کند.
قاچاق و عدم کنترل ایمنی که به اقتصاد مقاومتی نیز ضربه می‌زند از جمله معضلات این چای‌هاست. بسته بندی در شرایط ناسالم که از نظر بهداشتی و میکروبی تائید نشده مشکل دوم چای‌های زیر پله‌ای است.

وی افزود: تقلباتی مانند مواد غیر مجاز و آلاینده‌ها نیز از دیگر مواردی است که چای‌های فله‌ای را تهدید می‌کند.

مدیر کل آزمایشگاه ملی مرجع سلامت خاطر نشان کرد: محصولاتی که نشان غذا و دارو را داشته باشند و به شماره پروانه بهداشتی مجهز باشند مورد تائید وزارت بهداشت هستند و ما در قبال این محصولات مسئولیت به عهده می‌گیریم.


کد مطلب: 324141

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcc00q1s2bqis8.ala2.html?324141

الف
  http://alef.ir