پشت پردههای حادثه تروریستی الشوملی عراق
6 آذر 1395 ساعت 16:52
داعش، مسئولیت انفجار تروریستی در «الشوملی» که بر اثر آن، شماری از زوار اربعین به شهادت رسیدند را به عهده گرفت.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، در حمله تروریستی که عصر پنجشنبه - در منطقه الشوملی واقع در 120 کلیومتری جنوب شرقی بغداد در استان بابل عراق رخ داد، بیش از 70 نفر به شهادت رسیدند که شمار قابل توجهی از آنها شهروندان ایرانی بودند.
بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان انفجار تروریستی و انتحاری امروز در عراق که منجر به کشته و مجروح شدن تعداد کثیری از مردم بیگناه شد را به شدت محکوم و با دولت و مردم عراق و تمامی خانواده های قربانیان این حادثه شوم و هولناک ابراز همدری کرد.
قاسمی با توجه به انتشار اخباری مبنی بر شهادت تعدادی از هموطنان عزیز ایرانی در این جنایت هولناک اظهار داشت: وزارت امور خارجه و سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد با جدیت تمام در حال بررسی موضوع و هر گونه اقدام لازم در این خصوص می باشند.
سخنگوی وزارت امور خارجه اینگونه اقدامات از پیش طراحی شده و ددمنشانه را ناشی از استیصال تروریست ها و در واکنش به شکست های پیاپی آنان خواند و افزود: این اقدامات وحشیانه و غیر انسانی ، در عزم دولت و ملت عراق و نیز ایستادگی جمهوری اسلامی ایران در کنار ملت مظلوم عراق در مبارزه بی امان با تروریسم، خللی ایجاد نخواهد کرد.
خبرگزاری رویترز نیز با انتشار خبری فوری در این زمینه اعلام کرد که گروه تروریستی - تکفیری داعش با انتشار بیانیه ای آنلاین مسئولیت این حمله را برعهده گرفته است.
گروه تروریستی- تکفیری «داعش» ازجمله گروههایی است که پس از ناکامی در محور سوریه به سمت مرزهای عراق و سوریه پیش رفت و با ایجاد بحران در این مناطق اهداف ایالاتمتحده را در این منطقه پیگیری میکند.
در این زمینه گمانه زنی های زیادی وجود دارد که گروه تروریستی تکفیری داعش اغلب با حمایت متحدان خود دست به چنین اقداماتی می زند.
موفقیت داعش در مأموریت خود آنچنان بوده است که «رایان کراکر»(سفیر سابق امریکا در عراق) با تمجید از داعش میگوید: «داعش با برداشتن مرزهای عراق و سوریه خدمت بزرگی به واشنگتن کرده است»
اقدامات گستاخانه آمریکا علیه بسیج مردمی عراق و حمایت از داعش
تاکنون جنگندههای ائتلاف آمریکا چندین بار نیروهای عراقی را در نقاط مختلف بمباران کردهاند و هر بار ادعا کردهاند که دچار اشتباه شدهاند.
اقدامات گستاخانه آمریکا علیه بسیج مردمی عراقب ائتلاف ضد داعش از زمان تشکیل اقدامات گستردهای را علیه بسیج مردمی عراق انجام داده است. در این زمینه فرماندهان حشد الشعبی سخنانی را مطرح کردهاند.
ابو مهدی المهندس رئیس شورای «حشدالشعبی» عراق در سخنانی به برخی اظهارنظرها پیرامون درخواست کمک این گروه از ائتلاف بینالمللی ضد داعش واکنش نشان داد و از آن به شدت انتقاد کرد.
وی در این خصوص اظهار داشت: حشدالشعبی تاکنون هیچ درخواست کمکی به ائتلاف ضد داعش ارائه نکرده و در آینده نیز نخواهد کرد. این مقام ارشد حشدالشعبی همچنین حملات ویرانگر جنگندههای ائتلاف بینالمللی به عراق را غیرقابل توجیه خواند.
ایالات متحده آمریکا با توجه به اینکه از حضور ارتش و نیروهای مردمی عراق برای پاکسازی مناطق مختلف این کشور رضایت ندارد، لذا تلاش میکند با حملات هوایی جلوی پیشروی نیروهای عراقی را بگیرد که در گذشته بارها این موضوع یا به صورت حمله هوایی به نیروهای ضد داعش و "حشدالشعبی" و با پرتاب محمولههای هوایی برای تروریستها صورت گرفته است.
آمریکا برای داعش محموله کمکهای تسلیحاتی هوایی میفرستد
پایگاه اینترنتی "گلوبال ریسرچ" در گزارشی به قلم "کورت نیمو" تحت عنوان «آمریکا برای داعش محموله کمکهای تسلیحاتی هوایی میفرستد» نوشت: این در حالی است که نیروهای داوطلب مردمی در مناطق "یثرب و بلد" در استان "صلاحالدین" این گزارشها را نیز تأیید کردهاند.
در ماه اکتبر 2014 نیز یک محموله هوایی حامل کمکهای تسلیحاتی در حومه "کوبانی" در سوریه به دست نیروهای داعش افتاد. در ماه نوامبر همان سال نیز منابع اطلاعاتی در عراق اعلام کردند آمریکا فعالانه در تأمین سلاح برای عناصر داعش نقش ایفا میکند.
دستور العبادی برای سپردن عملیات آزادسازی محور غربی «موصل» به حشدالشعبی، اولین نقطه عطف در جریان این عملیات بزرگ محسوب میشود.
آمریکا در سال 2014 و 2015 میلادی بارها با پرتاب محمولههای هوایی به کمک تروریستهای تکفیری داعش آمده و نمونه آن را میتوان در "جلولا"، "سعدیه"، "حمرین"،"تکریت" و "موصل" اشاره کرد که در این کمکهای هوایی، تروریستها اسلحههای بسیاری را به دست آوردند.
فاز دوم کمکهای هوایی ارتش آمریکا به تروریستهای داعش با بمباران جنگندههای ارتش این کشور و تلاش برای از بین بردن مواضع نیروهای عراقی صورت گرفته و دهها نفر در این حملات به شهادت رسیدند.
عربستان حامی اصلی داعش در منطقه
کمک های مالی، نظامی و سیاسی عربستان در چهار سال گذشته موجب بقای این گروه تروریستی و جنگ افروزی در منطقه خاورمیانه شده است.
این کمک ها موجب شده داعش به عنوان ثروتمندترین گروه تروریستی در سراسر جهان شناخته شود.
منابع خبری در لندن نیز اخیرا گزارش دادند که عربستان تامین حقوق 100 هزار نفر از عوامل داعش در سوریه و عراق را بر عهده گرفته است.
در همین زمینه روزنامه الاخبار لبنان می نویسد: بخشی از هزینه های تسلیحاتی و آموزش نظامیان داعش که سالانه بالغ بر یک میلیارد دلار است توسط سعودی تامین می شود
رژیم ریاض از این طریق تلاش دارد دامنه نفوذ خود را در منطقه خاورمیانه گسترش دهد تا براساس سیاست های راهبردی امریکا و اسراییل، آتش افروزی و ناامنی کردن منطقه را تشدید کند.
داعش و خدمت به رژیم صهیونیستی
رابطه میان رژیم صهیونیستی و گروه داعش، رابطه ای دوسویه و متقابل است که از بدو تأسیس داعش قابلپیگیری و ردیابی است.
این روزها مهمترین خدمت داعش به رژیم صهیونیستی ایجاد بستری مناسب برای انحراف افکار عمومی جهانی از جنایات غزه به سمت مرزهای عراق و سوریه است که میتواند تا حد زیادی از بار روانی رسانهای علیه اسرائیل (بهخصوص در سطح جهانی) بکاهد.
البته همانطور که در ابتدا بدان اشارهشده این رابطه یکطرفه نبوده و اسرائیل نیز از تأسیس تا تجهیز داعش به همکاری با او مبادرت ورزیده است.
نقش رژیم صهیونیستی در شکلگیری داعش ابتدا در اسناد اسنودن دیده شد که بر اساس گزارش پایگاه خبری «نون»، "ادوارد اسنودن" در جدیدترین افشاگری خود در ویکی لیکس اعلام کرد اطلاعات آمریکا با همکاری اطلاعات انگلی و اطلاعات اسرائیل، داعش را به وجود آوردهاند.
اسنودن در ادامه اظهارات خود فاش کرد که مدارکی وجود دارد که ثابت میکند آمریکا با همکاری اسرائیل و انگلیس در عملیاتی به دنبال تأسیس یک گروه تروریستی بودهاند که افراط گرایان را از سراسر جهان در یک مکان جمع کند و این عملیات " لانه زنبور" نام داشته است.
در پایان افشاگریهای اسنودن آمده است که ابوبکر بغدادی رهبر داعش یک دوره فشرده آموزشهای نظامی به دست عناصر موساد و نیز دورههایی در فن خطبه خوانی و الهیات گذرانده است.
اظهارات اسنودن دراینباره زمان قابلباورتر میشود که همین سخن از سوی مؤسسین سایر سازمانهای تروریستی نیز بیان میشود شیخ نبیل نعیم (مؤسس سازمان الجهاد مصر و یکی از همراهان بن لادن و الظواهری) در مصاحبه با المیادین در تأیید اسناد اسنودن میگوید:
«داعش در سال 2006 به وجود آمد و ابوبکر البغدادی مزدور آمریکاست. او از ایمن الظواهری خواسته است که با او بیعت کند. البغدادی خود را صاحب حق میداند و میگوید که در پی آزادسازی عراق و سوریه است. ایمن نپذیرفت و جنگ میان آنها درگرفت. البغدادی در زندان بود که آمریکا او را آزاد کرد و 20 تا 30 میلیون دلار برای جمعآوری نیرو هزینه کرد. اولین پایگاههای آموزشی داعش در اردن بود که این پایگاهها متعلق به آمریکا بودند. سلاحها و تجهیزات در اختیار داعش هم آمریکایی هستند. زخمیهای داعش برای معالجه به اسراییل برده میشوند. بر اساس اطلاعات ما 1500 نفر از نیروهای داعش و النصره در بیمارستانهای تلآویو تحت مداوا هستند.»
البته این رابطه حسنه تاکنون ادامه داشته است و تا به امروز نه داعش ،اسرائیل و نسلکشیهای آن را محکوم ساخته است و نه رژیم صهیونیستی از جانب داعش احساس خطر میکند تا این گروه را در لیست گروههای تروریستی قرار دهد.
کد مطلب: 418039
آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcc14q0o2bqsx8.ala2.html?418039
الف
http://alef.ir