این دانش آموزان باغیرت

بخش اقتصادی الف، 28 اردیبهشت 95

28 ارديبهشت 1395 ساعت 16:28




نه نفر از دانش آموزان دبستان استعدادهای ناب صالحین اهواز که در مسابقات علمی کشوری رتبه کسب نمودند جوایزشان را رد کردند.

نه نفر از دانش آموزان دبستان استعدادهای ناب صالحین اهواز که در مسابقات علمی کشوری که در مقاطع تحصیلی خود رتبه های تک رقمی کسب نموده بودند پس از مشاهده جوایز خود که یک کیف شامل لوازم تحریر خارجی بود، از دریافت آن خودداری نمودند.


 
محمد مهدی شکیبایی یکی از این دانش آموزان برگزیده در این باره گفت: ما دانش آموزان کشور بزرگ و قدرتمند ایران هستیم و الان که به کمک خداوند در مسابقات علمی رتبه کسب نموده ایم بسیار ناراحت شدیم که جوایز ما لوازم تحریر ساخت کشور چین باشد چرا که تا زمانی که در کشورما این محصولات تولید و ساخته می شود درست نیست ما بخواهیم از لوازم خارجی استفاده کنیم واز همه مهمتر که چند روز گذشته رهبرمان گفته اند تا وسایل ساخت خودمان داریم نباید از خارجی آن استفاده کنیم و امیدوارم همه ی بچه های با غیرت ایرانی از کیف و کفش و تمام وسایل ایرانی استفاده کنند تا بتوانیم روز به روز اقتصاد کشورمان را بهتر کنیم.

گفتنی است مدیر این آموزشگاه پس از اطلاع از این تصمیم درست دانش آموزان به تمام آنها جوایزی با بسته های لوازم تحریر و محصولات فرهنگی ایرانی اسلامی اهدا نمود.

بیانات رهبر معظم انقلاب پیرامون اهمیت استفاده از تولیدات داخلی؛
شنیده‌ام در بعضی مدارس با کارهای انقلابی دانش‌آموزان مخالفت می‌شود. فرض کنید بچه‌ها می‌خواهند برای ۲۲بهمن کار کنند، مسئولین به جای کمک مانع‌تراشی می‌کنند؛ با این باید برخورد کرد. من طرفدار خوب درس خواندن هستم اما در کنارش هم باید کار انقلابی کنند.
۹۵/۲/۱

دانش آموزان باغیرت اهوازی جوایزشان را پس دادند+تصاویرهبر انقلاب: تولید داخلی باید به‌عنوان یک مسئله‌ی مقدس شناخته شود؛ جنسی که مشابه داخلی دارد مطلقاً نباید وارد شود؛ فروش و مصرف کالای خارجی باید به‌عنوان یک ضد ارزش تلقی شود مگر آنجا که مشابهش نیست.

دانش آموزان باغیرت اهوازی جوایزشان را پس دادند+تصاویراطلاع پیدا کردم که بعضى از فروشگاه‌ها مقید شده‌اند که جز تولید داخلى را نفروشند؛ تابلو هم زده‌اند؛ عکسش را گرفتند و من دیدم . بارک‌الله! آفرین بر این انسان باغیرت
۱۳۹۵/۰۲/۰۸دیدار کارگران با رهبر انقلاب

ما اول‌چیزى که لازم است براى دانش‌آموز خودمان در نظر بگیریم، این است که در او هویت مستقل ملى و دینى به وجود بیاوریم؛ این اولین چیز؛ هویت مستقل و با عزت. جوانمان را جورى بار بیاوریم که دنبال سیاست مستقل باشد، دنبال اقتصاد مستقل باشد، دنبال فرهنگ مستقل باشد. هویت مستقل، اولین چیزى است که ما بایستى در جوان خودمان، در نوجوان خودمان رشد بدهیم و پرورش بدهیم. بعد آن‌وقت اقتصاد مقاومتى معنا پیدا میکند.

۱۳۹۵/۰۲/۱۳بیانات در دیدار معلمان و فرهنگیان


کد مطلب: 354159

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcene8xojh8nzi.b9bj.html?354159

الف
  http://alef.ir