معاون سیما: دولت فقط ۲۰ درصد از نیازهای صدا و سیما را برآورده کرده است

19 تير 1396 ساعت 11:55


معاون سیما گفت: تا قبل از این اسپانسرها روی برنامه‌های نمایشی سرمایه‌گذاری می‌کردند،‌ چراکه مخاطبان بیشتری داشت. اما در حال حاضر می‌خواهیم مخاطبان و اسپانسرها را به سمت برنامه‌های خانواده محور هدایت کنیم.

«سیدمرتضی میرباقری» معاون سیما در گفت‌وگو با فارس درباره برنامه‌های خانوادگی در تلویزیون گفت: پیچیده‌ترین ساختار برنامه‌سازی، کار نمایشی است. بعد از آن مستندها و سپس انیمیشن در دسته بندی قرار می‌گیرند و در پایان به برنامه‌های خانوادگی خواهیم رسید. 

وی ادامه داد: این دست برنامه‌ها از نظر پیچیدگی و هزینه‌ پایین‌تر از آثار نمایشی هستند، اما بودنشان در کنداکتور پخش برای ما اهمیت دارد. ما در برنامه‌های ترکیبی نظیر «دورهمی» و «خندوانه» به استاندارد خوبی رسیدیم و شبکه‌های مختلف تلویزیونی در این ژانر با یکدیگر رقابت می‌کنند و برنامه‌هایی اینچنینی علاوه بر شبکه نسیم به شبکه‌های دیگر نیز رفته‌اند. 

معاون سیما در ادامه با اشاره به ارتقای آثار نمایشی نیز بیان داشت:‌ مدتی است که آثار نمایشی و مستند ارتقا پیدا کرده است. اگر این دو ساختار به نسبت گذشته قوی‌تر شوند، مابقی ساختارها را مانند لوکوموتیو به دنبال خود می‌کشانند. 

وی درباره تولید برنامه در ژانر کودک نیز گفت:‌ امیدواریم در ژانر کودک تنوع بیشتری داشته باشیم. کما اینکه در حال حاضر «محله گل و بلبل» و «فیتیله‌ای‌ها» را با مخاطب 70 درصدی روی آنتن داریم. همچنین شبکه نسیم در ژانر خانواده برنامه «کودک شو» را به عنوان حرکتی جدید راه انداخته است. اسپانسرها نیز علاقه‌مند هستند تا در این سبک کارها سرمایه‌گذاری کنند. 

میرباقری بیان داشت: تا قبل از این اسپانسرها روی برنامه‌های نمایشی سرمایه‌گذاری می‌کردند،‌ چراکه در آن زمان این دست برنامه‌ها مخاطب بیشتری داشت. در حال حاضر نیز قصدمان این است که مخاطبان و اسپانسرها را به سمت برنامه‌های خانواده محور هدایت کنیم.

معاون سیما با اشاره به اینکه در تولید سریال‌ها مشکل مالی نداریم، بیان داشت: سازمان صدا و سیما مشکل مالی دارد، اما در عرصه نمایش سعی کردیم گارد سبزی را ایجاد کنیم که مشکل مالی آنچنان به چشم نیاید. منابعی که دولت باید در اختیار سازمان قرار دهد، فقط 20 درصد از نیازهای ما را برآورده می‌کند. 

وی با بیان اینکه در اینباره می‌توان امیدوار بود، افزود: امیدواریم این وضعیت در دولت جدید بهتر شود. در هر حال زمانیکه 132 شبکه رادیویی و تلویزیونی ملی داریم، نمی‌توانیم منتظر بمانیم تا نیازهایمان از طریقی دیگر رفع شود و باید با سرعت هر چه تمام‌تر به سمت جلو برویم. ما الان هیچ سریال متوقف شده‌ای به دلایل مالی نداریم، ممکن اسن سریالی به دلایلی دیگر متوقف شده باشد، اما این دلایل اصلا مالی نبوده است.


کد مطلب: 490799

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcf1xdj1w6d1ea.igiw.html?490799

الف
  http://alef.ir