صالحی: تمام مدارس باید از مدرسه انرژی اتمی الگوبرداری کنند

16 شهريور 1396 ساعت 18:27


رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: هدف اصلی از ساخت مدارس انرژی اتمی صرفا افتتاح و ساخت یک مدرسه نیست بلکه الگوسازی برای باقی مدارس مدنظر قرار دارد.

به گزارش تسنیم، علی‌اکبر صالحی ظهر امروز در بازدید از مدرسه انرژی اتمی خراسان رضوی اظهار داشت: مشهد به عنوان پایتخت معنوی کشور ایران تلقی و دومین مدرسه انرژی اتمی در این شهر مقدس ساخته می‌شود لذا امیدواریم منشاء خیر و برکت برای کل ایران باشد.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران ادامه داد: استان خراسان رضوی یک استان استعداد پرور است که خیلی از دوستان و نخبه‌های کشور در دانشگاه‌ها از این خطه برخواسته‌اند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا سازمان انرژی اتمی برنامه‌ای برای گسترش این نوع مدارس دارد، بیان کرد: هزینه ساخت این نوع از مدارس بسیار هنگفت است البته هدف اصلی از ساخت مدارس انرژی اتمی الگوسازی برای باقی مدارس است تا افتتاح و ساخت یک مدرسه.

وی تصریح کرد: با آغاز به کار این مدرسه، باقی مدارس خراسان‌رضوی باید از نحوه فعالیت آن الگوبرداری کنند و متاثر از آن ساخته و مدیریت شوند.

صالحی در زمینه ساخت مدارس انرژی اتمی در دیگر استان‌ها تاکید بر هزینه هنگفت ساخت عنوان کرد: در صورتی که مردم و نهادها به کمک بیایند حاضر هستیم بخشی از این مشارکت لازم را داشته باشیم و مدارس انرژی اتمی را گسترش دهیم چرا که سرمایه‌گذاری از ابتدا تا انتهای کار برای سازمان بسیار دشوار است.

وی افزود: ساخت دومین مدرسه انرژی اتمی در مشهد با همکاری نهادها و ارگان‌های موجود و در اختیار گذاشتن زمین صورت گرفت و ما نیز تعهد کردیم هزینه ساخت و تجهیزات را بدهیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران ضمن اشاره به این که دبیرستان سازمان انرژی اتمی در تهران دارای ساختمانی متوازعانه است بیان کرد: مدیریت نمونه در این مدرسه موجب تمایز آن با دیگر مدارس شده است و به همین جهت بهترین‌ها در این مدرسه پرورش می‌یابند.

صالحی ادامه داد: امسال از 27 مدال جهانی در کل کشور10 مورد توسط دانش آموزان همین مدرسه کسب شد و مابقی این مدال‌ها توسط استان‌ها و دیگر افراد بود.

رئیس سازمان انرژی اتمی با اعلام این که انتظار داریم چنین مدیریت مطلوبی در دومین مدرسه انرژی اتمی واقع در خراسان‌رضوی صورت گیرد گفت: واقعیت این است که خداوند متعال به هر فردی نعمتی داده است و برخی افراد از نعمت نخبه بودن برخوردار هستند و ما نمی توانیم این استعدادها را رهاکنیم.

وی یکی از موارد مورد نظر در مدارس انرژی اتمی را نخبه پروری دانست و اظهار داشت: عدالت اجتماعی در این موضوع مطرح نیست و ما باید امکانات را برای افرادی که از استعداد ویژه ای برخوردار هستند فراهم کنیم.

صالحی افزود: همانند پروفسور مریم میرزاخانی که در تابستان ها قبل اخذ مدرک دیپلم مورد آموزش قرار می‌گرفت و نهایتا تواسنت بالاترین مدال افتخار ریاضی جهات را کسب کند؛ و این اتفاق مبارک تنها به دلیل در اختیار قرار دادن امکانات بود.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران عنوان کرد: قصد داریم در مشهد نیز نخبگان این خطه را در کنار هم جمع و بهترین آموزش را برای آنها فراهم کنیم تا دانشمندان آینده کشور شوند.


کد مطلب: 509320

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcgxy9nzak9zw4.rpra.html?509320

الف
  http://alef.ir