به بهانه فجایع اخیر فلسطین؛

رژیم صهیونیستی چطور جنایت هایش را توجیه می کند؟ + ویدیو

بخش تعاملی الف - ایلیا سالار، 23 تیر 93

23 تير 1393 ساعت 12:01


بر اساس اطلاعات مرکز حقوق بشر اسرائیل (B’Tselem) از سپتامبر 2000، نیروهای اسرائیلی بیش از 3000 فلسطینی که در هیچ ستیزه ای شرکت نکرده بودند را به قتل رساندند. اما دادگاه نظامی، تنها شش سرباز اسرائیلی را به جرم کشتن غیرقانونی فلسطینیان، با بیشترین حد مجازات هفت و نیم ماه زندانی، مجرم شناخته است. دیده بان حقوق بشر منطقه خاورمیانه، خانم سارا لین ویتسون میگوید: مورد پس از مورد، نیروهای اسرائیلی با سلاح گرم به فلسطینیانی شلیک می کنند که یا سنگ بدست دارند یا هیچ چیز. او اینگونه ادامه میدهد که "از آنجایی که سیستم نظارتی نیروی نظامی، نمی تواند ضد این سربازان یا فرماندهانی که به آنها دستور می دهند عمل نماید، زمان آن فرا رسیده که فلسطین پرونده های خود را به دیوان کیفری بین المللی (ICC) ببرند".

 

 

اتفاقات اخیر فلسطین، با دزدیده شدن سه نوجوان اسرائیلی آغاز شد که چند روز بعد جنازه آنها یافت شد. اسرائیل پس از دزدیده شدن نوجوانان اسرائیلی، یک هجمه رسانه ای شدید را ضد گروه های فلسطینی آغاز کرده و حماس نیز ناخواسته با حمایتش از این آدم ربایی کمک بزرگی به مانور تبلیغاتی نتانیاهو کرد. کمپین "پسران ما را بازگردانید" در حالی با حمایت دولت اسرائیل براه افتاد که بنابر نوار منتشر شده از موبایل یکی از شهرک نشینان اسرائیلی، دولت این کشور از ابتدا از مرگ شهرک نشینان گم شده باخبر بود اما آن را کتمان کرد تا فضای هیستریک و احساسی لازم را برای ماجراجویی خود آماده نماید. این در حالی است که هیچ گروه فلسطینی مسئولیت این عمل را نپذیرفت اما نتانیاهو به سرعت حماس را مسئول آدم ربایی دانسته و گفته که "حماس تاوان این عمل را پرداخت خواهد کرد". پس از این موضع گیری، بمباران غزه آغاز گردید و تا به امروز چندین عضو حماس و ده ها غیرنظامی کشته و تعداد بسیار بیشتری نیز زخمی شدند.

 

پس از پیدا شدن جنازه نوجوانان اسرائیلی، محمد ابو خدیر نوجوان فلسطینی، توسط اسرائیلی های تندرو دزدیده و زنده سوزانده شد. نتانیاهو بلافاصله موضع گرفته و قتل نوجوان فلسطینی را یک قتل "منزجر کننده" نامید، و خواستار تحقیقات کامل در این مورد شد و قول داد که مسببان این حادثه به سزای اعمال خود تا نهایت حد قانون خواهند رسید. همزمان با این موضع گیری های رسانه ای، نیروهای اسرائیلی به بمباران باریکه غزه ادامه داده و ده ها نفر را کشته و زخمی کردند.


طارق ابو خیدر، نوجوان 14 ساله آمریکایی-فلسطینی که برای تعطیلات تابستانی نزد خانواده اش آمده بود در خیابان، مورد ضرب و شتم پلیس اسرائیل قرار میگیرد و راهی بیمارستان می شود. آثار وحشتناک ضرب و شتم و داشتن پاسپورت آمریکایی به طارق کمک کرد تا حرفش شنیده شود و داستانش مورد توجه رسانه های دنیا قرار گیرد. او می گوید در گوشه خیابان در حال نگاه کردن جمعیت بود که مورد حمله قرار گرفت. سفیر اسرائیل در آمریکا، همان روز به تلویزیون فاکس آمریکا آمده و با این ادعا که در این مورد تحقیقات صورت خواهد گرفت گفته که آنها شش نفر بودند که چهره اشان را پوشانده بوده و در حال پرتاب کوکتل مولوتف بودند، چهارتای آنها هم سلاح سرد داشتند! با این حال پلیس اسرائیل هیچ تندروی ای را نمی پذیرد و در این مورد تحقیقات دقیقی انجام خواهد شد.

 

آثار ضرب و شتم وحشیانه طارق ابو خدیر توسط نظامیان اسرائیل

 

این نوع موضع گیری های به ظاهر منطقی و توجیه کننده، نه تکنیک های فردی مسئولین اسرائیل، بلکه به گفته نوام چامسکی، پروپاگاندای کاملا برنامه ریزی شده رژیم اسرائیل می باشد که قبل از شروع هر جنگ به طور کامل برنامه ریزی و تبیین می گردد تا اسرائیل بتواند افکار عمومی دنیا را تا حد ممکن تحت کنترل داشته باشد.

آشنایی با تکنیک های رسانه ای اسرائیل، جبهه دیگری را به فلسطینیان و حامیان آنها یادآوری می کند و آن جبهه جنگ رسانه ای و فتح افکار عمومی دنیا است. جبهه ای که بیش از سلاح های نظامی، نیازمند استفاده از زبان و منطق و استدلال قوی می باشد تا افکار و قلوب مردم دنیا را با حقیقت مسئله فلسطین، آنگونه که هست و نه آنگونه که اسرائیلی ها می خواهند، نشان دهد.

 

ما به خوبی می دانیم که آزادی ما بدون آزادی فلسطین کامل نیست. نلسون ماندلا

پینوشت: ویدئو صحبت های طارق ابو خدیر و مادرش را در مورد شیوه رفتار نظامیان اسرائیلی ببینید:


کد مطلب: 234344

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdchkknik23nxxd.tft2.html?234344

الف
  http://alef.ir