بهبود عملکرد شناختی مبتلایان شیزوفرنی با روش «تحریک مغزی»

4 مرداد 1396 ساعت 9:19


محققان دریافتند تحریک مغزی می تواند به درمان نقایص شناختی مرتبط با شیزوفرنی کمک کند.

به گزارش مهر، در حال حاضر درمان های موثری برای مشکلات حافظه کوتاه مدت و تصمیم گیری در افراد مبتلا به شیزوفرنی وجود ندارد. این مسئله می تواند برای برنامه ریزی این افراد، حفظ تمرکز و توجه لازم، و به خاطرآوردن اطلاعات مشکل ساز باشد و تاثیر قابل توجهی بر زندگی روزمره شان داشته باشد.

مطالعه جدید دانشکده کینگ لندن نشان می دهد یک تکنیک جدید امیدبخش می تواند به لحاظ فیزیکی موجب تغییر و بهبود عملکرد مغز شود.

در این مطالعه، محققان از یک شیوه خاص نورومدولاسیون موسوم به tDCS (تحریک الکتریکی فراجمجمه ای) استفاده کردند تا مشاهده کنند که آیا می توانند برخی از نقایص شناختی در ۲۸ فرد مبتلا به شیزوفرنی را از بین ببرند.

در شیوه tDCS از جریان الکتریکی کوچک و بدون درد در مغز از طریق دو الکترود بکارگرفته شده بر روی جمجمه استفاده می شود. مطالعه قبلی نشان داده است که این روش می تواند موجب بهبود انعطاف پذیری سلول های مغز شود و آنها را در مقابل داده ها یا تمرین جدید مستعدتر نماید. به عبارت دیگر یادگیری را برای مغز آسان تر می کند.

محققان در این مطالعه در مناطق مغزی مرتبط با حافظه کاری و عملکرد اجرایی، از روش tDCS استفاده کردند. آنها مشاهده کردند بهبود در عملکرد شناختی در افرادی که تحت tDCS قرار گرفته بودند مشاهده شد اگرچه این بهبود ۲۴ ساعت بعد از بکارگیری تکنیک tDCS بود.


کد مطلب: 495626

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcj8iexmuqehmz.fsfu.html?495626

الف
  http://alef.ir