چرا نباید از استیضاح وزیر علوم کوتاه بیاییم؟

بخش تعاملی الف - محمد حسنی

10 تير 1393 ساعت 11:28

اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.


طبق اخبار منتشر شده ۵۰ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نامهٔ استیضاح وزیر علوم را به هیات رئیس مجلس تقدیم کردند در صورتی‌ که این نامه هنوز اعلام وصول نشده و هیات رئیسه در صدد رفع موضوع بر آماده است.

نمایندگان مجلس باید توجه داشته باشند که منافع نظام اسلامی در گرو واکنش آنهاست چه اینکه در حل حاضر فعالین فتنه که در سال ۸۸ می‌خواستند دانشگاه و به طبع آن‌ مملکت را به تعطیلی‌ بکشاند بدون توجه به استعلام اطلاعاتی‌ در مناصب گوناگون در وزارت علوم منصوب میگردند و وزیر علوم هم بجز تعلقت ظاهری به رهبری در عمل به هیچ عنوان پاسخگو نیست.

نمایندگان مجلس باید توجه داشته باشند که فعالین فتنه امروز در وزارت علوم پروژهٔ ۳۰۰۰ سازی از بورسیه‌ها را به راه انداخته اند و در بزنگاه‌های دیگر پروژه‌های دیگری را شروع خواهند کرد چرا که آنها هیچ تعلقی به نظام ندارند بلکه میخواهند از مردم انتقام سال ۸۸ را بگیرند.

همچنین نمایندگان ملت نباید منافع ملی‌ را به نظر هیات ریسه مجلس گره بزنند چرا که ممکن است نایب رئیس محترم مجلس رفاقت طولانی‌ با وزیر علوم داشته باشد و یا بردار رئیس مجلس هنوز رئیس یکی‌ از مراکز تحقیقاتی‌ وزارت علوم مانده باشد و این وابستگی‌ها مانع تصمیم گیری درست هیات رئیسه مجلس شود.

به هر حال تاریخ قضاوت خواهد نمود که آیا نمایندگان حاضرند برای نظام اسلامی که هزاران نفر جان خود را فدای آن‌ کردند خرج کنند و یا اینکه بدون توجه به صدمات حال و آیندهٔ تیم جدید در وزارت علوم به لابی‌های آنها توجه کنند.


کد مطلب: 232771

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcja8e8vuqetaz.fsfu.html?232771

الف
  http://alef.ir