کد مطلب: 305618
توقیف لپتاپ خبرنگار بیبیسی به اتهام ارتباط با داعش+ تصاویر
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۷ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۴۱
پلیس انگلیس خبرنگار تازهکار شبکه بیبیسی را به اتهام ارتباط با تروریستهای داعش بازداشت کرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از دیلی میل؛ پلیس انگلیس پس از مشکوک شدن به "اسکندر کرمانی،" خبرنگار شبکه بیبیسی، لوازم وی را مورد تفتیش قرار داد و متوجه ارتباط وی با چند عضو انگلیسی داعش شد. در لپتاپ اسکندر کرمانی، دوستی وی با چند تروریست داعش به وضوح قابل تشخیص است. پلیس انگلیس لپتاپ این خبرنگار جوان را که فقط یک سال است به تیم اخبار شبانگاهی بیبیسی۲ پیوسته را توقیف کرد.
"ایان کاتز،" سردبیر اخبار شبانگاهی بیبیسی2 درمورد خبرنگارش گفت: ما قصد نداریم در روند تحقیقات پلیس خللی بوجود آوریم؛ اما وی تاکنون چند برنامه درباره خطر تروریستهای داعش برای شبکه تهیه کرده است و این ارتباط با کاربران داعشی میتواند در راستای نفوذ به آنها صورت گرفته باشد. ما نگران آن هستیم که کار خبرنگاران از سوی افکار عمومی به درستی درک نشود و انتقاداتی را متوجه آنها کند.
کرمانی چند مصاحبه با داعشیهای انگلیسی انجام داد و حتی مصاحبهای آنلاین با "جیک بیلاردی،" نوجوان استرالیایی انجام داد. این نوجوان چندی بعد در یک عملیات انتحاری در عراق، موجب کشته شدن خود و 17 نفر شد.
تحقیقات پلیس درمورد این خبرنگار همچنان ادامه دارد.
کلمات کلیدی : داعش ، گروه داعش ، تروریست ، بی بی سی ، خبرنگار ، انگلیس ، شبکه اجتماعی ، مصاحبه ، انتحاری ، کشته