توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 479012
افشای ایمیل سفیر امارات در واشنگتن درباره ایران
تاریخ انتشار : شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۵۲
ایمیل‌های سفیر امارات در واشنگتن نشان می‌دهد که یک اندیشکده معروف حامی اسرائیل با او برای فشار به ایران هماهنگی کرده است.

به گزارش فارس، روز شنبه (امروز) یک گروه هکری اعلام کرد که توانسته به حساب ایمیل «یوسف العتیبه» سفیر امارات در واشنگتن، نفوذ کند.

به نوشته پایگاه «اینترسپت»، این گروه بخشی از اسنادی را که از این حساب به دست آورده، در اختیار چند رسانه از جمله اینترسپت، «هافینگتون پست» و «دیلی‌بیست» قرار داده و گفته است که به زودی اسناد بیشتری را منتشر می‌کند.

به نوشته اینترسپت، این گروه «گلوبال لیکس» نام دارد و می‌گوید وابسته به گروه «دی‌سی‌لیکس» است که پیش از این ایمیل‌های «هیلاری کلینتون» نامزد دموکرات‌ها را منتشر کرد.

اینترسپت پس از بررسی صحبت و تائید اعتبار این اسناد، شماری از این نامه‌های الکترونیکی را منتشر کرده است.

این بخش از ایمیل‌ها نشان می‌دهد که عتیبه روابط نزدیکی با «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها»، از معروفترین اندیشکده‌های حامی اسرائیل، دارد.

بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها که تلاش گسترده‌ای برای افزایش فشار بر ایران انجام داده، به اتخاذ مواضعی مشابه حزب «لیکود» اسرائیل معروف است.

«شلدون ادلسون» سرمایه‌دار نزدیک به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، «رونالد آرنال» از سیاستمداران نزدیک به اسرائیل و «ادگار برانفمن» رئیس سابق کنگره جهانی یهودیان شماری از حامیان مالی این اندیشکده هستند.

با وجود آنکه امارات می‌گوید رابطه‌ای با اسرائیل ندارد، اما شماری از ایمیل‌های عتیبه نشان می‌دهد که او برای افزایش فشار بر ایران، با بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها هماهنگی داشته است.

به نوشته اینترسپت، «مارک دوبوویتز» مدیر این در ایمیلی به تاریخ ۱۰ مارس، فهرستی را از شرکت‌هایی که به صورت همزمان با ایران، امارات متحده عربی و عربستان سعودی همکاری دارند، برای عتیبه ارسال کرده است.

وی در این ایمیل نوشته است: «آقای سفیر گرامی، متنی که به پیوست ارائه شده، فهرستی است از شرکت‌هایی از هر کشور که همزمان با ایران با امارات متحده عربی و عربستان سعودی هم تجارت دارند. همانطور که با هم صحبت کردیم، می‌توان شرکت‌های این فهرست هدف را بر سر دو راهی قرار داد [میان ایران و امارات].»

«ایرباس»، «آلستوم»، «رنو»، «توتال»، «زیمنس»، «فولکس واگن»، «ای‌تی‌آر»، «رویال داچ شل»، «بانک توسعه کره جنوبی» از جمله شرکت‌ها و مراکزی هستند که دوبوویتز از سفیر امارات خواسته آن‌ها را بین همکاری با اعراب و ایران مخیر کند.

در ایمیلی دیگر از روابط نزدیک عتیبه و مسئولان این اندیشکده نومحافظه‌کار را نشان می‌دهد، «جان هانا» عضو ارشد این بنیاد مقاله‌ای را برای سفیر امارات ارسال کرده که در آن امارات و بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها به ایفای نقش در کودتای ناکام ترکیه متهم شده‌اند.

هانا نوشته است: «اینکه کنار هم هستیم، مایه افتخار من است.»
 
کلمات کلیدی : سفیر امارات+ایران+هک ایمیل
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.