نظر منتشر شده
۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 457980
توضیحات احمدی نژاد درباره سخنرانی پر حاشیه در خوزستان
تاریخ انتشار : جمعه ۱۱ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۳۲
دکتر احمدی نژاد گفت: آمریکا برای ادامه تسلط خود بر جهان در صدد جنگ افروزی های تازه در نقاط مختلف جهان است که این امر فروپاشی قدرت جهانی آمریکا را تسریع خواهد کرد. بار سنگین مشکلات داخلی ایجاب می کند دولت آمریکا هزینه های سنگین نظامی را متوقف سازد و آن را در جهت رفع بحران های داخلی از جمله مبارزه با بیکاری و فقر مصرف کند.

به گزارش دولت بهار، محمود احمدی نژاد در مصاحبه با خبرگزاری اسپانیایی افه تصریح کرد که سیاست آمریکا هم حداقل در 80 سال اخیر، بسط سلطه و حفظِ هژمونی آمریکا بر جهان بوده است. دلیل آن نیز روشن است زیرا اقتصاد و زندگی آمریکا بدونِ دوامِ سلطه این کشور و چپاول ثروت ملت ها، نمی تواند ادامه پیدا کند.

رئیس جمهور سابق در خصوص توافق هسته ای ایران با کشورهای پنج به علاوه یک نیز گفت: این معاهده در ایران به طور قانونی و رسمی مورد قبول قرار گرفت و مراجع قانونی آن را پذیرفتند و رهبری انقلاب نیز پایبندی شان را به آن اعلام کردند، بنابراین به لحاظ حقوقی، یک معاهده است. اما به لحاظ محتوایی ، بعدها معلوم شد که با این معاهده مسائل حل نمی شود ، اقتصاد سامان نمی یابد ، روابط ایران با کشورهای مسلط بر جهان بهتر نمی شود و تحریم های جدید نیز همچنان در حال وضع شدن است .

گزیده اظهارات رئیس جمهور سابق در ادامه می آید:

* هر انتخابات هم یک گام به جلو و یک فرصت جدید برای ارتقاء معرفت ملت ایران و مرزبندی هایش با خوبی ها و بدی ها و همچنین برای تصمیم گیری های آینده اش بوده است. من مطمئنم در انتخابات امسال هم یک گامِ بلند برداشته خواهد شد. یعنی ملت ایران یک تصمیم بزرگ خواهد گرفت و فرصت بزرگ تری را برای خودش و البته برای بشریت ایجاد خواهد کرد.

* باید به سمتی برویم که همه ملت ها با هم پیوند داشته باشند. به خصوص امریکای لاتین، ایران، آفریقا، آسیا و اروپا، همه ملت ها برای ساختن دنیایی بهتر ، با یکدیگر پیوندهای انسانی گسترده برقرار کنیم. ارزش های انسانی فقط در سایه وحدت و اراده عمومی بشریت امکانِ تحقق دارند. باید برویم به این سمت و من فکر می کنم که ملت ایران در این راه، سهم خودش را به طور کامل ایفا خواهد کرد.
 
* واقعا مشکلات جامعه بشری تقریبا مشترک است. شدت و ضعف دارد. یک جا مشکلی حادتر است و جای دیگر کمتر، بنا براین خطاب من جامعه جهانیست. باید به جایی برسیم که ملت ها جهانی بیاندیشند و اراده ملت ها حاکم باشد. اگر اراده ملت ها حاکم باشد؛ فصل مشترک اراده ملت ها، صلح ؛ خوبی و دوستی و برادری و محبت است. اما فعلا در دنیا اینطور نیست. هیچ یک از ساز و کارهای پیش بینی شده برای اعمال اراده مردم کامل نیستند و از همین رو نمی توانند همه اراده مردم را به صحنه بیاورند. به نسبتی که ناقص هستند؛ مشکلات با تنوعات و ابعاد مختلف پیدا می شود؛ البته ایران هم الان با بعضی مشکلات درگیر است. مسائل اقتصادی و سیاسی ، فشارهای دولت آمریکا و متحدینش ، بالاخره موجد یک سری مشکلات بوده است که باید از آنها عبور کنیم. ان شاءالله ملت ایران به سرعت این مشکلات را پشت سر خواهد گذاشت تا بتواند در مسیری که داشته، راهِ خودش را ادامه بدهد.
 
* اجازه دهید بیشتر در باره نقش ها و دیدگاهها صحبت کنیم. بالاخره آقای ترامپ هم از درونِ همین نظام امریکا بیرون آمده است . مسلم است که سیاستِ اصلی آمریکا در پشت صحنه تنظیم می شود و روسای جمهور و آن هایی که جلوی صحنه دیده می شوند؛ اجرا کننده تصمیمات هستند. این طور نیست که این ها خودشان سیاست گذار باشند. سیاست آمریکا هم حداقل در 80 سال اخیر، بسط سلطه بر تمامِ جهان و حفظِ هژمونی آمریکا بر جهان بوده است.

* اصولا دموکراسی کنترل نشده در دنیا وجود ندارد. همه به یک نسبتی کنترل می شوند تا هرج و مرج بوجود نیاید. ایران هم مستثنی از این مساله نیست. اما من معتقدم نسبت کنترل در ایران خیلی کمتر از امریکاست.
 
* در پاسخ به این سوال که در یکی از سخنرانی های اخیرتان یکسری انتقاداتی انجام دادید که بنظر می آمد منظور شما، رهبری بوده است، آیا نیاز است که تغییری در جمهوری اسلامی ایران اتفاق بیافتد؟ من شما را به متن سخنرانی ارجاع می دهم. لطفا یکبار دیگر آن را خودتان گوش کنید. اما تغییر به معنای اصلاح در همه دنیا باید اتفاق بیافتد. اگر در همه جای دنیا وضع موجود را به طور کامل و به عنوان مطلوب بپذیریم ، پیشرفت اتفاق نمی افتد. هر روز باید اصلاحات انجام شود. نه آنکه یک روز دنبال شود و بگوییم می رویم 50 سال بعد می آییم. نه! هر انسانی هم باید هر روز در زندگیش اصلاح اتفاق بیافتد و دو روز او نمی تواند شبیه به هم باشد!
 
*در پاسخ به این سوال که ارزیابی شما در باره کارکرد آقای حسن روحانی چگونه است؟ می توانید آمار های اجتماعی-اقتصادی را بگیرید و مقایسه کنید!
 
* توافقی (برجام) که اتفاق افتاد، در ایران به طور قانونی و رسمی مورد قبول قرار گرفت. یعنی مراجع قانونی پذیرفتند و رهبری انقلاب هم پایبندی شان را به آن اعلام کردند. به لحاظ حقوقی، یک معاهده است. اما به لحاظ محتوایی مطالبی از دو طرف گفته شد که بعدها معلوم شد نه! این ها نبوده است. یک سری توقع خیلی بزرگی بوجود آمد که با این توافق مسائل حل می شود؛ اقتصاد سامان می گیرد؛ روابط ایران با کشورهای مسلط بر جهان بهتر خواهد شد و تحریم جدیدی اتفاق نخواهد افتاد. بیشتر از طرف ایرانی و کمتر از طرف آمریکایی و گروه پنج بعلاوه یک بود. اما بعدا که با تحریم های جدید در روابط اقتصادی مواجه شدیم ، دیدیم نه! چنین ظرفیتی در این برجام پیش بینی نشده است.   نمی توانیم اینطور قضاوت کنیم بالاخره رفتند قرارداد بستند اما آن چیزهایی که ادعا می شد هنوزگیر ملت نیامده است . ولی بالاخره این یک توافق حقوقی است.

* در پاسخ به این سوال که نظر شما درباره کاندیداهای دور آینده ریاست جمهوری چیست؟ حالا آقای ضرغامی، اقای قالیباف، آقای عارف یا آقای حمید بقایی، فکر می کنید چه کسی انتخاب می شود؟ من با همه این ها دوستم. بالاخره آزادند همه کاندیدا شوند. بیایند بحث کنند. اما آن چیزی که باید اتفاق بیافتد؛ انتخاب مردم است. آن چیزی که مردم انتخاب کردند؛ همه باید تسلیم خواست و اراده مردم باشیم. اما من نظرم را قبلا درباره کاندیداها اعلام کرده ام.  قبلا اعلام کرده ام و همه مردم هم آن را شنیده اند.
 
* در پاسخ به این سوال که شما قبلا می خواستید خودتان را برای انتخابات کاندیدا کنید اما رهبری توصیه کردند کاندیدا نشوید چون در جامعه دو قطبی ایجاد خواهد کرد. آیا فکر می کنید دلیل آن چه بوده است؟ من دلیلش را از ایشان نپرسیدم. بالاخره ایشان در جایگاه رهبری هستند و توصیه کردند که من حضور پیدا نکنم؛ من هم پذیرفتم!
 
* به معنی اینکه بخواهم رئیس جمهور شوم؛ کاندیدا نمی شوم! هیچ وقت نمی خواستم. یعنی ریاست جمهوری هیچوقت برای من یک هدف نبوده است.این چیزی که به عنوان ادبیات سیاسی مطرح است به نظرم مناسب نیست. یعنی اهداف انسانی نمی تواند در قالب این چارچوب ها و این ادبیات سیاسی محقق شود. همه ما باید تلاش کنیم وضع جامعه بهتر شود. هدف باید اصلاح و بهبود وضع جامعه باشد. اگر هدف، در اختیار گرفتن صندلی باشد ، آن وقت همه چیز از جمله رفتارها عوض می شود جنگ روانی، دروغ و پنهان کاری می آید. باید در همه جای جهان برنامه ها به صورت شفاف روی میز قرار گیرد. مردم هم انتخاب کنند و تمام! اما الان اینطور نیست. خودخواهی ها و قدرت طلبی ها جلوه گری می کند و کار خراب می شود!
 
* هیچ قانونی برای فیلتر شدن توئیتر وجود نداشت. یعنی مردم هیچوقت منع قانونی نداشتند. الان هم ندارند. خیلی ها می توانند سایت ها را فیلتر یا هک کنند اما این تصمیم قانونی از سوی هیچ مرجعی نبوده است که مثلا دولت تصمیم بگیرد فیلتر کند! اصلا مگر می شود جلوی پیشرفت و ارتباط انسان ها را گرفت؟! حتما نمی شود. صرف نظر از اینکه بوجود آورندگان اینترنت دارند از آن سوء استفاده می کنند ، در دوره ما بیشترین گسترش زیرساخت های ارتباطی اتفاق افتاد. یعنی از 7 میلیون تلفن همراه به 70 میلیون رسیدیم. ظرفیت های اینترنتی و ارتباطی بسیار توسعه پیدا کرد. به طور مثال وزارت دفاع آمریکا به جمع آوری اطلاعات می پردازد و برای همان سلطه خودش برنامه ریزی می کند اما اینطور نیست که همه طراحی آن ها حتما باید محقق شود. انسان های دیگری هم هستند که وارد می شوند و اتفاقات دیگری می افتد. همان طور که الان شاهد آن هستیم. در همین انتخابات اخیر امریکا، فضای مجازی بر فضای رسانه ای و رسمی آمریکا غلبه کرد و آن را بی اعتبار ساخت. هیچ وقت دولت به دنبال اعمال محدودیت نبوده است. مگر می شود بست؟ نه! بیشترین گسترش در دولت قبل داده شده است. الان هم فیلتر است ولی مردم دارند استفاده می کنند. از نظر قانونی منعی وجود نداشته است.

* در پاسخ به این سوال که شما فکر می کنید در دور دوم انتخابات ، آقای روحانی مجددا انتخاب بشود؟ یعنی پیشگویی کنم؟! من فکر می کنم اگر آقای بقایی هم باشند؛ حتما نتیجه یک چیزِ دیگر است.
 
کلمات کلیدی : انتخابات 96 + احمدی نژاد + بقایی
 
قرتاسی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۱۲ ۱۰:۱۷:۴۷
ای بابا، اقتصاد ایران پوکوندی. دست از سر جهان بردار (4225674) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۱-۱۲ ۱۰:۴۹:۲۵
جوابها همه مبهم و کلی بود (4225709) (alef-13)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۱۲ ۱۱:۳۰:۰۶
آقاى احمدى نژاد
شما هميشه حرفهاى خوب مىزنين ولى اعمالتان هميشه برعكس و بسيار بد بوده لذا حالا ديگه همه شما را شناختند بس كنيد اين مردم فريبى ها را (4225740) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۱۵ ۰۹:۲۰:۴۷
شما کدوم رئیس جمهور رو دیدی که حرف و عملش یکی بوده باشه مگه همین رئیس جمهود فعلی کم وعده و وعید قشنگ داد و عمل نکرد (4229566) (alef-3)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۱-۱۲ ۱۲:۰۶:۵۰
ایشون که از هیچیک از صحبت هایشان ابهام زدایی نکرده اند...صحبت هایشان راجع به دیکتاتوری و اینا.. (4225769) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۱۲ ۱۲:۲۲:۰۱
دوستان گل الفي سلام
بنده هيچ توضيحي راجع به اون حرفاي عجيب نديدم
دوستان
اگه كسي چيزي راجع اون حرفاي خورستان ايشون فهميد به بنده هم بگه
ممنونم (4225782) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۱۵ ۰۹:۱۷:۵۷
ما که چیز عجیبی تو اون حرفها ندیدیم شما اگه میشه بفرمایین کجای اون حرفها عجیبه و شما از کجاش تعجب کردی ماهم ببفهمییم (4229560) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۱۲ ۱۵:۵۶:۲۷
هر کسی از ظن خود شد یار من...... حرف حساب احمدی نژاد این است خودتان گوش دهید و برداشت کنید------ یادتان رفته ایشان استاد حرف دو پهلو زدن هستند. (4226065) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.