توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 246263
بانک سوئیسی: ثروتمندان جهان همچنان داراتر می شوند
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۱۴
بانک چند ملیتی 'کردیت' سوئیس در گزارشی اعلام کرد که یک درصد جمعیت ثروتمند جهان همچنان در حال داراتر شدن هستند و هشدار داد ،افزایش نابرابری می تواند به رکود اقتصادی بینجامد.

این گزارش که به نوشته این بانک حاصل یک سال پژوهش است، افزوده است: ثروتمندترین دهک دنیا ۸۷ درصد ثروت جهان را در اختیار دارند و یک درصد بالای این دهک به تنهایی ۴۸.۲ درصد کل دارایی ها را به خود اختصاص داده است.

بانک سوئیسی اضافه کرد: میزان ثروت در جهان تا نیمه اول امسال (۲۰۱۴) به ۲۶۳ تریلیون دلار رسید که نسبت به سال پیش ۸.۳ درصد افزایش نشان می دهد.این بیشترین میزان افزایش سالانه از سال ۲۰۰۷ تاکنون است.

براساس این گزارش ،ثروت ایجاد شده بیشتر در دست عده محدودی بوده است و یک درصد ثروتمندان جهان در این مدت به ثروت بیشتری دست یافته اند.بیشترین میزان تولید ثروت نیز در این مدت در آمریکا بوده است. آمریکا ۳۴.۷ درصد ثروت جهانی را در خود جای داده است.

سهم اروپا ۳۲.۴ درصد است و پس از آن هند و چین با ۲۳.۷ درصد قرار دارند و ۱۸.۹ درصد ثروت دنیا در منطقه آسیا و اقیانوسیه است. دلیل اصلی ثروت ایجاد شده در آمریکا و اروپا، رونق بازار بورس بوده است. تنها سال گذشته ارزش بازار سهام ۲۲.۶ درصد افزایش یافت.

بانک کردیت سوئیس در گزارش خود می افزاید: ثروت جدید ایجاد شده در جهان عمدتا از چین و کشورهای در حال توسعه است. به جز چین، روسیه، برزیل، هند، اندونزی، آفریقای جنوبی و ترکیه از بازیگران جدید در این عرصه هستند. طبق این گزارش، شمار میلیونرهای دنیا تا سال ۲۰۱۹ از ۳۵ میلیون به ۵۳ میلیون نفر خواهد رسید.

'آکسفام' نهاد انگلیسی نیز اوائل امسال در گزارشی اعلام کرد: ۸۵ نفر از ثروتمندترین افراد دنیا، مجموعا یک تریلیون دلار ثروت دارند که معادل ثروت ۳.۵ میلیارد نفر از جمعیت فقیر دنیاست.

کسانی که حداقل ۳۶۵۰ دلار درآمد سالانه دارند، در میان نیمی از مردم ثروتمند جهان قرار می گیرند و بدین ترتیب نیمی دیگر از مردم جهان صاحب کمتر از یک درصد ثروت جهان هستند.

۱۰ درصد ثروتمندترین افراد که ۷۷۰۰۰ دلار درآمد سالانه دارند، ۸۷ درصد ثروت جهان را در اختیار دارند. و یک درصد ثروتمندترین مردم جهان نیز ۷۹۸۰۰۰ دلار درآمد سالانه دارند و به تنهایی دارای ۴۸.۲ درصد ثروت جهان هستند.
منبع: ایرنا
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.