توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 333752
آمریکا یک موشک قاره پیما آزمایش کرد
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۲۴
نیروی هوایی آمریکا یک فروند موشک بالستیک که توانایی حمل کلاهک هسته ای را دارد، بصورت آزمایشی از یک پایگاه هوایی در کالیفرنیا پرتاب کرد.

به گزارش ایرنا، خبرگزاری آسوشیتدپرس روز دوشنبه با انتشار این خبر گزارش داد: موشک قاره پیمای 'مینتمن ۳' (Minuteman ۳) ساعت ۱۱:۳۴ بعداز ظهر روز شنبه به وقت محلی (صبح یکشنبه به وقت تهران) از پایگاه هوایی 'وندنبرگ' واقع در شمال غربی لس آنجلس پرتاب شد.

بنابراین گزارش این موشک با قابلیت تغییر هدف در حین پرواز؛ مورد آزمایش قرار گرفت.

در این پرتاب آزمایشی، موشک مینتمن ۳ هدفی در فاصله چهار هزار و ۲۰۰ مایلی (نزدیک به شش هزار و ۷۶۰کیلومتری) در 'جزایر مارشال' واقع در اقیانوس آرام را مورد اصابت قرار داد.

سرهنگ 'کریستوفر موس' (Christopher Moss) فرمانده یگان سی ام فضایی ارتش آمریکا در بیانیه ای گفت که این پرتاب آزمایشی اطلاعات دقیق و قابل اتکایی که برای تغییرات آتی سیستم های تسلیحاتی و موثر بودن توان موشک مینتمن ۳، حیاتی است را در اختیار آنها قرار داده است.

بنابراین گزارش ارتش آمریکا از پایگاه هوایی وندنبرگ درکالیفرنیا اغلب برای انجام پرتاب آزمایشی موشک های بالستیک خود استفاده می کند.

موشک های بالستیک مینتمن، موشک های بازدارنده هسته ای آمریکا هستند که در سیلوهای زیرزمینی به عمق ۸۰ و قطر ۱۲ فوت (۲۴ متر عمق و قطر ۳.۶متر) نگهداری می شوند.

پیشتر شبکه خبری روسی راشاتودی در اوایل بهمن ماه گزارش داد که ارتش آمریکا پس از ۲۰ ماه پنهان کاری از آسیب دیدن یکی از موشک های مینتمن۳ خبر داد.

این حادثه برای یکی از موشک های بالستیک هسته ای آمریکا که در یکی از سیلوهای زیرزمینی مربوط به اسکادران ۳۲۰ موشکی از تیپ ۹۰ موشکی آمریکا در ایالت کلرادو آمریکا مستقر بود و با اشتباه خدمه، روی داد.

مقامات نیروی هوایی آمریکا اعلام کردند که این حادثه در ۱۴ماه مه ۲۰۱۴میلادی توسط خدمه نظامی این سیلو رخ داد. هرچند خطای انسانی صورت گرفته تهدیدی برای منطقه به همراه نداشته، اما بدنبال بروز این حادثه موشک هسته ای آسیب دیده از محل سیلوی پرتاب خارج شد.

موشک های مینتمن که از اوایل دهه ۱۹۶۰ میلادی به خدمت ارتش آمریکا درآمد. هزینه هریک از این موشک ها، هفت میلیون دلار برآورد می شود.
 
کلمات کلیدی : آمریکا+داعش
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.