نظر منتشر شده
۱۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 503555
رییس جمهور در جلسه رای اعتماد به وزیران:
وزرای معرفی شده بی‌نقص نیستند/ درآمد سالانه کشور حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومان است/ "قفل تحریم" شکسته شده/ بزرگترین وظیفه ظریف ایستادگی در کنار برجام است
بخش سیاسی الف؛ 29 مرداد 96
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۴۲
رئیس جمهور از نمایندگان مجلس خواست تا علاوه بر اعمال وظایف نظارتی خود در طرح سوال و تذکر به وزرا، آنها را در انجام وظایفشان نیز تشویق کنند. او از نمایندگان مجلس خواست به هر ۱۷ وزیر رای قاطع بدهند تا کارشان را زودتر آغاز کنند.به گزارش خبرآنلاين، حجت الاسلام حسن روحاني در پايان بررسي صلاحيت و برنامه‎هاي کابينه پيشنهادي دوازدهم با حضور در خانه ملت، با تشکر از نمايندگان، هيات رئيسه مجلس و بويژه رياست مجلس که در طول پنج روز کاري در دو شيفت به بررسي کابينه پرداختند، گفت: خوشبختانه مردم نيز توجه ويژه اي به مذاکرات مجلس داشتند و شاهد کار حرفه‌اي مجلس در اين دوره بوديم.

به گفته وي، همواره مجلس اصول اخلاقي و قانوني را مورد مراعا قرار مي دهد و اين بار بيشتر. همه نمايندگاني که به عنوان موافق يا مخالف صحبت کردند، کاري کارشناسانه و طبق عقيده و مستندات و اطلاعاتي که داشتند، ارائه دادند. جز اين توقعي از مجلس شوراي اسلامي نيست. دولت و مجلس بار سنگين انجام مطالبات ملت رشيد و بزرگ ايران را بر دوش داريم. همه مي دانيم که شرايط ما، شرايط آساني نيست.

روحاني ادامه داد: هم شما نمايندگان مطلعيد و هم ما در دولت مي دانيم که راه صاف و ساده اي پيش روي ما نيست. در شرايط امروز دنيا براي ديگر کشورها هم مسير حکمراني ساده نيست. چه رسد به ما در چنين منطقه پرآشوبو مشکلاتي که از گذشته مانده است.

وي با اشاره به اينکه همه بودجه کشور 300 هزارتومان است، خاطرنشان کرد: بر مبناي محاسبات اخير ما، به سازمان برنامه و بودجه گفته ام، شرايط جديد به همه وزرا ابلاغ شود. سال گذشته 40 هزار ميليارد تومان صرف صندوق هاي بازنشستگي کرديم که متعلق به دولت نيست و بايد خودگردان باشد. ما خزانه خالي را تحويل گرفتيم اما بعد ديديم که علاوه بر خزانه، صندوق ها هم خالي هستند و صندوق ها قادر نيستند به تعهدات خودشان عمل کنند. مجلس هم تصويب کرد که 60 هزار ميليارد تومان به صندوق توسعه بريزيم، 40 هزار ميليارد تومان هم صرف هدفمندي يارانه ها شد. در مجموع 140 هزار ميليارد تومان از بودجه معادل نيمي از آن رفت!

اهم سخنان وي از اين قرار است:

*در اين شرايط سخت مجلس و دولت تصميم گرفتيم که اين توفيق الهي را که به مردم خدمت کنيم؛ به درستي انجام داده و به ملت کمک کرده و خدمت کنيم. اين توفيق هم بر دوش وزرا و معاونين است و هم بر دوش نمايندگان مجلس. اينکه شما به وزرا راي اعتماد مي دهيد يعني که با هم کاري را شروع کرده ايم.

*از مجلس عزيز خواهش مي کنم که همانطور که وظايف نظارتي خود را انجام مي دهند و سوال و تذکر مي دهند، وزرا را نيز کمک کرده و تشويقشان کنند. اينها نيازمند کمک هاي معنوي شما در مجلس هستند که تشويقشان کنيد و هدايتشان بفرماييد.

*در طول این 5 روز شما نکات فراوانی را بیان کردید، من موفق نشدم که همه را بشنوم ولی خلاصه گزارش را خواندم و دیدیم، آنها که مخالف یا موافق بودند نقدهایی را بیان کردند، اشکالاتی را مطرح کردند، پیشنهاداتی را ارائه دادند، ممنونیم که به ما و وزرا کمک کردید. برنامه ای که دولت خدمت مجلس می دهد، رئیس جمهور یک بار آن را در انتخابات به رای مستقیم مردم گذاشته است. خوشبختانه صداوسیما در این دوره از انتخابات تبلیغش این بود که به فرد رای ندهید به برنامه رای بدهید. دفعات پیش اینطور نبود ولی الحمدالله این دفعه، به این نکته صداوسیما توجه کرد و مردم را تشویق به راي به برنامه کرد.

*شما برنامه ای که رئیس جمهور خدمت تان می دهد را بررسی می کنید، درست است که به رای نمی گذارید و زیبنده هم نیست برنامه ای که مردم به آن رای داده اند را دوباره به رای بگذارید؛ اما در عین حال نمایندگان به عنوان مخالف نقد و صحبت می کنند و ما باید نقد نمایندگان را مورد توجه قرار دهیم. اگر برنامه ما نقص و اشکالی دارد آن را تصحیح کنیم. نسبت به وزرا هم همینطور است. وزرا برنامه ای را خدمت شما ارائه می دهند و شما آن را بررسی می کنید. بسیاری از نقدهای شما و اشکالات و ایراداتی که مطرح می شود وارد هستند و باید تصحیح شود. خوب است که وزرا براساس صحبت هایی که در مجلس شده است برنامه را مرور و اصلاح و تکمیل کنند. 

*انشالله به همه 17 وزیر رای قاطع خواهید داد، ما می خواهیم که کارمان را زودتر شروع کنیم. نمی خواهم بگویم وزرای پیشنهادی بی نقص هستند، همه ما بشر هستیم و نقاط قوت و ضعف داریم. اما من همه تلاشم را به کار گرفتم با همه آنهایی که لازم می دیدیم مشورت کردم، حرف زیادی را به جان خریدم و گوش کردم، با فراکسیون های سه گانه مجلس هم نشستیم و نکات مهم آنها برایم ارزشمند بود. همه را در کنار هم قرار دادیم بهترین هایی که ما توانستیم انتخاب کنیم همین هایی است که ما به مجلس عرضه کردیم. 

*خداوند را گواه می گیرم که اگر برای هر وزارتخانه ای فردی قوی تر و صالح تر و کارآمدتر پیدا می کردم تردید به خودم راه نمی دادم. خدا گواه است هیچگاه بر مبنایی که یک فرد با من رفاقت قدیمی داشته یا حتی در 4 سال دولت چگونه با هم رفتار کردیم یا اینکه از چه جناحی از چه حزبی است برایم مطرح نبوده است.

*دولت دوازدهم فراتر اصولگرایی اصلاح طلبی و اعتدال گرایی است؛ اما به اصول، اصلاح و اعتدال اهمیت خواهد داد. دولتی است که از اصول و اصلاح و اعتدال با همه توان خودش مراقبت خواهد کرد که آن اصول و اصلاحات لازم و آن میانه روی مورد انتظار به کار گرفته شود. 

*ما بهترین از این افراد در تلاش خودمان پیدا نکردیم، شما هم در فرصتی که داشتید بررسی کردید، بیاناتتان را از این تریبون مطرح کردید. البته رای با شماست، پیشنهاد با ماست و رای با شماست. آیین نامه مجلس به این صورت است که برای تک تک وزرا رای گیری می شود، گرچه از برخی نکات مطرح شده در قانون اساسی می شود  استناد کرد که رای به کل وزرا بدهیم و رای گیری یک جا باشد؛ کما اینکه در برخی کشور اینطورها  است. اينگونه قطعا کار راحت تر بود که رئیس جمهور هیات وزیران ارائه می کرد و رای مثبت یا منفی را يکجا می گرفت. البته این شیوه فعلی هم امتیازات خودش  را داد. امید داریم هرچه سریعتر دولت را شروع کند.

*خدا رحمت كند، فردي كه اسمش را نمي‌برم و شهيد هم شده است، در مجلس اول راجع به اعتبارنامه اش در مجلس اول بحث بود. كسي پشت تريبون آمد و گفت كه به اين فرد راي ندهيد تا رقيبش در انتخابات ميان دوره اي بالا بيايد و راي بياورد، او بهتر از اين است!حالا با اين نگاه كه نمي شود به وزرا راي نداد و منتظر ماند كه گزينه بعدي بهتر باشد! ممكن است اينگونه باشد اما همه مشكلات را بسنجيد.

*مجموعه مصالح را كه كنار هم بچينيم شايد اولويت اول ما سرعت كار ما باشد. در دولت هاي قبلي يادم نمي آيد، شايد ‌براي اولين بار بود كه رهبري در سخنراني ها و خطبه هاي نماز عيد فطر امسال،‌ تاكيد كردند  كه هر چه سريعتر دولت تشكيل شود. قبل از اينكه ما براي نماز بياييم،‌ ايشان به من گفت كه شما دولت را كي معرفي مي كنيد؟ گفتم كه آقا هنوز خيلي مانده است تا تحليف و تنفيذ شود.(خنده). ايشان گفتند بايد زودتر دولت معرفي شود. اين تاكيد براي چه بود؟ براي اينكه ما وظايف بسيار سنگيني داريم ما بايد كشور را متحول كنيم. 

*در مسئله اشتغال گرچه دولت يازدهم توفيق نسبي داشته است، اما بايد گام هاي بلندي برداريم. چه كنيم كه در 5 سال قبل دولت يازدهم آمار اشتغال خالص صفر بود و از اين فرصت استفاده نشد و همه بار به دوش دولت يازدهم افتاد. اينكه بيش از 600 هزارنفر اشتغال خالص و بيش از 800 هزار نفر اشتغال ناخالص داشته باشيم،‌ كم نيست اما ما هنوز عقبيم.

*با تك تك وزرا صحبت كردم. يكي از بحث هاي من با آنها اشتغال بود و گفتم اولويت همه ما اشتغال است و بايد كاري كنيد كه علاوه بر ميزان معمول اشتغال،‌ فرصت اشتغال بيشتري ايجاد كنيد. براي اين كار جز امنيت و آرامش و پيشرفت برنامه اي نداريم. سند چشم انداز به ما مي گويد که در سال 1404 بايد پيشرفته باشيم،‌ بيش از نصفي از زمان چشم انداز از دست رفته است. ما بايد گام هاي بلندي برداريم.

*زماني بود كه وقتي ما مي خواستيم برويم رو به روي ما در قفل شده اي به نام تحريم بود.حالا اين قفل باز شده و در شكسته شده است. برخي مي خواهند سر جايشان بايستند و بگويند در كه شكسته شد اما ما به جايي نرفتيم! اما آنها بايد از جايي كه محترمانه  ايستاده اند تكان بخورند و بيايند بيرون! همه بايد به صحنه بياييم. من از شما مي پرسم آيا اشتغال جز با سرمايه و فناوري امكان پذير است؟ ما بايد سرمايه داخلي و خارجي و فناوري بياوريم. ما نمي توانيم بر اساس فناوري گذشته و بر اساس فناوري داخلي حركت كنيم. اين حرف درست است كه فناوري داخلي را بايد تقويت كنيم. 

* همه ما باید به صحنه بیاییم و تلاش کنیم، دیگر 24 میلیون و 16 میلیون رأی نداریم! همه باید به صحنه بیایند، بحث اشتغال و جوانان کشور مطرح است. آیا ایجاد اشتغال جز از طریق جذب سرمایه و فناوری امکانپذیر است؟ باید سرمایه داخلی و خارجی و فناوری بیاوریم، نمی توانیم براساس فناوری گذشته حرکت کنیم. نمی توانیم تنها بر فناوری داخلی حرکت کنیم. بلکه فناوری داخلی را باید تقویت کرد. 

* 50 سال است خودروساز هستیم. در یکی از صنایعی که قبل و بعد از انقلاب خیلی کار کردیم، خودروسازي است. آیا توانستیم با خودرو خودمان بازار آسیا، اروپا و شرق وغرب را به دست آوریم. یک ماشین با فناوری امروز درست می کنیم، بعد از 10 سال فناوری تغییر می کند! باید مصرف و استهلاک کم و سرعت زیاد و قدرت موتور تقویت شود و نوع سوخت تغییر کند، دوگانه سوز و برقی شود و ... مگر می شود روی یک تکنولوژی ایستاد؟ اگر بایستیم فقط خودمان باید خودرو ساخته شده را مصرف کنیم. دیگر نمی شود صادرات انجام داد. باید صادرات غیرنفتی داشته باشیم نمی توانیم به درآمد نفت متکی باشیم.

*مگر می شود بدون تکنولوژی با دنیا رقابت کرد؟ بدون تکنولوژی از یک میدان نفتی 50 هزار بشکه نفت در روز تا 20 سال می توان استخراج کرد بعد تمام می شود، اما با تکنولوژی شاید از لحاظ سال و میزان استخراج بیشتر شود.

*ما نمی توانیم در دنیای امروز شوخی کنیم. حتی یک کشور پیشرفته می گوید می تواند میزان استخراج از آن حوزه نفتی را به 80 هزار بشکه در روز برساند، یک کشور دیگر می گوید می تواند روزی 120 هزار بشکه استخراج کند. اگر می خواهیم منابع گازی و نفتی تحرک پیدا کند، براي اين کار تکنولوژی و سرمایه می خواهیم.

* یک آقایی آمده بود می گفت فلان شرکت که قرار است فلان کار را انجام دهد، خودمان می توانیم آن را انجام دهیم. گفتم باشد، چقدر سرمایه می خواهيد؟ گفت: 6-7 میلیارد دلار می خواهم. گفتم دارید؟، گفت نه، گفتم از کجا می خواهید سرمایه تأمین کنید؟ ما برای نفت و گاز بیش از 200 میلیارد دلار سرمایه می خواهیم. اگر می خواهیم حرکت کنیم و اشتغال ایجاد کنیم فناوری می خواهیم. چرا یک شبکه ایرانی وقتی میزان کاربرش به یک میلیون می رسد هنگ می کند؟ اما یک شبکه خارجی کاربرانش به 40 میلیون می رسد و اتفاقی نمی افتد. هیچ کشوری با انزوا پیشرفت نکرده است. 

*یکی از بزرگترین وظایف وزارت خارجه ما در این دوره فعالیت اقتصادی است، وزیر خارجه ما در این دوره وظیفه اصلی‎اش این است که کنار برجام بایستد، نگذارد آمریکا و دشمنان ایران موفق شوند. آنکه برای برجام سینه سپر می کند یعنی در برابر دشمنان و آمریکا و اسرائیل و برخی کشورهای کوچک منطقه می ایستد. ما می گوییم ايشان قهرمان میدان مبارزه دربرابر استکبار است نه آن کسی که دربرابر آمریکا خم می‌شود که برجام را از بین ببرد. بابا باور کنید آمریکا انقدر کمک لازم ندارد! بیایید به ملت ایران و خودتان کمک کنید. بزرگترین ماموریت وزارت خارجه حراست از نهال نوپای برجام است. او بايد روبروی آمریکا و آنهایی که در برابر منافع ملی ایران در حال حرکت است، بایستد. از شوخی های بعضی ها نترسد. بعضی ها عادت به بیان برخی جملات دارند ما نباید بترسیم.

*دومین ماموریت وزارتخارجه، اقتصادی است، وزارت خارجه باید راه اقتصادی را باز کند، باید سرمایه خارجی و فناوری خارجی بیاید. نمی توانیم در شرایط امروز برای پیشرفت ایران به سمت خطا برویم. اول انقلاب سن همه ما کم بود، ما که از سن بالاهای اول انقلاب بودیم 30 سالمان بود، بقیه سن ها بسیار سن پایین بودند. الان 40 سال از آن زمان گذشته است. امروز که نباید سعی و خطا کنیم چون از ما پذیرفته نیست. باید از همه تجربه 40 سال خودمان و تجربه جهانی استفاده کنیم و کشور را به حرکت درآوریم. می بینیم وقتی با برخی همسایگان خوب کار می کنیم چطور بخش اقتصادی می تواند خوب کار کند. وقتی با اتحادیه هایی مثل اوراسیا مشارکت می کنیم راه باز می شود. 

*وزارت خارجه باید سرمایه گذاری را تسهیل کند، وزارت اقتصاد باید سرمایه گذاری خارجی را به داخل کشور بیاورد. همه وزارتخانه های اقتصادی باید موانع سرمایه گذاری خارجی را بردارند. من تلاش کردم تیم اقتصادی اي انتخاب کنم که به هم کمک کنند و هم افزایی داشته باشند.

*دنبال این نبودم که 17 قهرمان ناهماهنگ معرفی کنم. من در فکر یک تیم 18 نفره هیات وزیران هماهنگ بودند.{وزیر علوم هم انشالله به زودی معرفی می شود} .در عرصه ورزش، ما اگر یک تیم ورزشی را به میدان بفرستم نمی توانند کاری کنند. علت اینکه می گویم ای کاش به کل وزرا یک جا هماهنگ رای داده می شد، این است که تلاش شده که یک تیم 18 نفره یک‎جا کنار هم باشند. هماهنگی بسیار مهم است. خود شما هم می دانید که هماهنگی در کمیسیون و فراکسیون چقدر مهم است. در کار اجرایی این مهم خود را بیشتر نشان می دهد. 

*من چرا اصرار داشتم که آقای زنگنه وزیر نفت شود؟ البته خودش پیشنهاد دیگری داشت و جوانی را به من معرفی کرد و گفت که او را وزیر نفت کنید من به عنوان مشاور کنارش می ایستم تا او وزارتخانه را اداره کند. اول یک مقدار این پیشنهاد وسوسه انگیز بود ولی همانجا به ایشان گفتم من 100 میلیارد دلار سرمایه خارجی می خواهم، این جوان می تواند این میزان سرمایه را برای من بیاورد؟ این را که گفتم ایشان هم به تردید افتاد! گفتم من وزیری می خواهم که اسمش برای جذب سرمایه خارجی یک برند باشد. این تعارف و شوخی نیست. اسم برخی وزرا در دنیا برند جذابی است. دکتر ظریف در دنیای سیاست یک چهره جذاب است و همه افتخار می کنند که با او بنشیند و صحبت کنند. 

*برای من مهم است که وزیر نفت کسی باشد که سرمایه خارجی بیاورد. وزیر باید کسی باشد که بتواند 17 میلیارد دلار سرمایه خارجی به داخل کشور بیاورد. 

*من آقای آخوندی را می خواهم که اگر خواستیم هواپیما بخریم نگوید از کدام منابع باید استفاده کنیم؟ من وزیری می خواهم که با شهامت بگوید من هواپیما می خرم و بودجه کشور را نمی خواهم. وزیری می خواهم که قرارداد بزرگ ببندد و دنیا هم به او اعتماد کند. درست است دنیا به دولت یازدهم اعتماد کرد اما وزیر در جای خود نقش ارزشمندی دارد. اینگونه نیست که وزیر یا معاون رییس جمهور بی نقش باشد. آنها می توانند با نقش خودش سرمایه خارجی جذب کنند و اشتغال ایجاد کنند.

* من وزیری می خواهم که در دل کار بزرگ شده باشد. آقای ربیعی در دل کارگری رشد پیدا کرده است. کارگران بزرگترین سرمایه ما هستند. باید فردی وزیر کار شود که کارگران به او اعتماد داشته باشند. ربیعی در راس وزارتخانه بزرگی قرار گرفته است. شما نمایندگان مجلس هم قبلا این وزارتخانه را ادغام کردید و الان ما می خواهیم که بار ديگر جدا شود. لایحه آن را هم به مجلس داده ایم و نمایندگان هم به دنبال ماده ای در این لایحه بودند و با ما هم در این زمینه شور کرده اند.

*اگر وزارتخانه ها را کوچکتر و چابک تر کنیم بهتر است. هرچه مصلحت کشور است را انجام دهید. وزارت صنعت یک وزارتخانه سنگینی است. آقای شریعتمداری با تجربه است و به همه استان ها سفر کرده و همه پروژه ها را بررسی کرده است. او  کشور را خوب می شناسد اما وزارت صنعت وزارتخانه بزرگی است. وزیری با مدیریت قوی می خواهد که معاونان را هماهنگ کند و خودش را هم با بقیه وزرا هماهنگ کند. مهم است در شرایط فعلی که چگونه کارها را پیش ببریم.

*من در بخش شستا و صندوق ها بحث های زیادی با آقای ربیعی کرده ام. با هم صحبت کردیم که چهره های به نام و با تجربه ای مسئوليت شستا را بر عهده بگیرد. سیاست های کلی به ما می گوید که بنگاه‎های اقتصادی را آماده کنیم و وزارتخانه ها باید سبک شوند و از این بار بنگاه داری که تناسبی با تخصص آن ها ندارد رهایی پیدا کنند.

*ما اگر م می خواهیم تحول بزرگ ایجاد کنیم باید وزارت آموزش و پرورش و علوم، متحول شود. من به آقای بطحایی گفتم که باید مهارت دانش آموز بالا برود. باید دانش آموزی را تربیت کنیم که بنگاه های اقتصادی بر روی آن ها دعوا کنند. 

اين خبر کامل مي شود...
۱۳۹۶/۰۶/۱۱ ۱۲:۴۱
 
۱۳۹۶/۰۶/۰۶ ۱۰:۰۸
 
۱۳۹۶/۰۶/۰۶ ۰۸:۴۳
 
۱۳۹۶/۰۶/۰۵ ۱۰:۲۸
 
۱۳۹۶/۰۶/۰۱ ۱۱:۱۸
 
۱۳۹۶/۰۶/۰۱ ۱۰:۲۶
 
۱۳۹۶/۰۶/۰۱ ۱۰:۰۷
 
۱۳۹۶/۰۶/۰۱ ۰۸:۰۰
 
۱۳۹۶/۰۵/۲۹ ۱۲:۱۳
 
۱۳۹۶/۰۵/۲۸ ۱۲:۲۵
 
 
کلمات کلیدی : دولت دوازدهم + حسن روحانی + کابینه روحانی + مجلس + جلسه رای اعتماد
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۹ ۱۰:۵۳:۲۱
مطمئنی؟ (4527272) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۹ ۱۴:۵۷:۲۷
چی فکر می کردیم، چی شد! (4527639) (alef-13)
 
معلم
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۹ ۱۱:۰۰:۰۰
برای آموزش وپرورش چی؟ باز هم خدا را گواه می گیرید؟ (4527281) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۹ ۱۲:۰۸:۵۹
رای ما سوخت اگه بطحایی رای بیاره! (4527370) (alef-13)
 
۱۳۹۶-۰۵-۲۹ ۱۱:۰۴:۱۴
قحط الرجاله که بهتر از اینها نبود؟ (4527290) (alef-3)
 
هموطن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۹ ۱۱:۰۶:۱۹
برخی از وزیرا نباید 4سال دیگر سوار قطار کابینه شوند نیاز به استراحت دارند
یک نفر از معرفی شده ها هم نیاز به تجربه دارد
کشور محل ازمون و خطا نیست (4527295) (alef-3)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۹ ۱۱:۱۶:۱۲
مگه کسی برای شما فرش قرمز پهن کرده بود ؟ مگه شما از مشکلات مملکت بی خبر بودید که حالا دارید از بی پولی و مشکلات میگید ؟ شما که برای به دست آوردن قدرت همه کار کردی پس نالیدن برای چیه ؟ یه تعدادوزیر ناتوان معرفی کردی حالا با من بمیرم تو بمیری میخوای از مجلس رای بگیری ؟ ! هر چند که این مجلس به وزرای پیشنهادی رای میدن حتی به وزرای ناتوانی همچون آخوندی و ربیعی و شریعتمداری و .... (4527311) (alef-13)
 
امیر حامد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۹ ۱۱:۲۷:۰۵
زرگترین ضعف آقای روحانی عدم شناخت کافی در زمینه های اجرایی است و به همین دلیل شناخت چندانی در مورد مدیران اجرایی کشور ندارند. هر مدیر اجرایی در رده های میانی و بالاتر میتوانست وزیران بهتری معرفی کند. اگر موضوع انتخاب از میان دسته های اقتصادی و یا سیاسی بدون توجه به منافع ملی باشد، خوب این همان آش و همان کاسه است ! (4527322) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۹ ۱۱:۴۲:۰۲
جناب روحانی شما در عمل نشان دادی به جناحی وابسته نیستی کاش فقط موانع انتخاب زنان واقعیت هارا در کابینه برای مردم شرح دهی در آن صورت اطمینان مردم به شما بیشتر می شود هر چند رقبا بخواهند شما را در تله رکود نا موفق جلوه دهند (4527340) (alef-13)
 
سیفیاری
Germany
۱۳۹۶-۰۵-۲۹ ۱۱:۵۶:۰۳
با این وزیر آموزش و پرورش به کجا می رویم؟! (4527355) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۶-۰۵-۲۹ ۱۱:۵۸:۱۳
من اگر میدانستم عصاره یک ملت مدیرانش این ها خواهند بود به ایشان رای نمیدادم ما برا گشایش بهتر شدن جامعه و کمبود ها و ازادی ها به شما رای دادیم نه انکه یک عده که سابقه انها مشخص و همه هم امتحان داده هستند در سطح مدیریت دوباره جا به جا بشوند این بود جواب رای دهنده ها؟ روزی که رای میخواستی اصلاح طلب میشدی و حالا بعد از انتخابات نشان دادی که ان نیستی که شعار میدادی . (4527359) (alef-13)
 
۱۳۹۶-۰۵-۲۹ ۱۲:۴۸:۰۳
احسنت به جناب روحانی خوشبختانه کشور در مسیر پیشرفت قرار گرفته است هرچند را درازی دارد (4527422) (alef-13)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۹ ۱۳:۵۰:۲۵
دوست گرامی زیادی خوش خیالی ، از سال 1327 که اولین برنامه توسعه کشور اجرا شد ایران شد کشور در حال توسعه و الان 70 ساله که در حال توسعه هستیم و هیچ وقت هم توسعه یافته نشدیم و نمیشیم چون هر فرد و جناحی که روی کار اومد دنبال این بود که از منابع این کشور به نفع خودش و اطرافیانش سوء استفاده بکنه نه برای این مملکت دل سوزوند و نه برای این مردم . پس دل خوش نکن که در راه پیشرفت قدم برداریم (4527525) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۹ ۱۵:۲۰:۰۶
پیروزی لیبرال سرمایه داری را در ایران تبریک می گویم (4527660) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.