توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 486096
گزارش تکان دهنده از وضعیت ایمنی آسانسورهای کشور
تاریخ انتشار : شنبه ۳ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۰۸
آسانسور در ایران قدمتی 80 ساله دارد و استانداردسازی در آسانسورها اجباری است و نقش مهمی در ارتقای کیفیت، ایمنی و سلامت مردم دارد.

به گزارش صدا وسیما، زهره وند، رئیس سندیکاهای کشوری آسانسور گفت: تا کنون بالغ بر یک میلیون دستگاه آسانسور در کشور نصب شده که 90 درصد آنها فاقد گواهینامه استاندارد بوده و حداقل پنجاه درصد آنها فرسوده و پر خطرند.زهره وند افزود: هر سال در کشور چهل و پنج هزار دستگاه آسانسور نصب و راه اندازی می شود که تولید این میزان آسانسور کشور ایران را بعد از چین، آمریکا، هند در رتبه چهارم دنیا قرار داده است.

نوروزی کارشناس اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان مرکزی گفت: استاندارد اجباری برای آسانسورها از سال هشتاد و شش اجرایی شده و تمام ساختمان های نوساز پس از دریافت گواهینامه استاندارد آسانسور می توانند پروانه پایان کار را از شهرداری دریافت کنند.

تلخونی بازرس استاندارد آسانسور هم گفت: برای دریافت گواهینامه آسانسور دویست و بیست آیتم شامل: چاهک آسانسور و استحکام بقاء تا قطعات الکترونیکی، مکانیکی و تمام جزئیات آسانسور بررسی می شود، اما با توجه به اجباری شدن آسانسورها حوادث ناشی از آسانسور در سه سال گذشته سه برابر شده است آقازیارتی مدیر عامل آتش نشانی و خدمات ایمنی اراک گفت: در سال نود و شش، شصت و هفت مورد و در سال نود و پنج، صد و شصت و هفت حادثه در آسانسور ها اتفاق افتاده است که عمده ترین این حوادث به محبوس بودن مربوط بوده است.

نوربهشت مدیرعامل شرکت انبوه ساز و عضو سابق هیات رئیسه نظام مهندسی هم گفت: با استانداردسازی آسانسورها شرکت های بیمه ای به راحتی آسانسورها را بیمه کرده و تبعات ناشی از حوادث برای سازندگان و بهره برداران هم کاهش پیدا خواهد کرد.

در کشور ما حدود سه هزار شرکت نصب و مونتاژ آسانسور فعال است که پنجاه هزار فرصت شغلی را هم بوجود آورده است که با توجه به استانداردسازی و نوسازی آسانسورهای فرسوده علاوه بر کاهش حوادث به ایجاد فرصت های شغلی جدید هم کمک می کند.
 
کلمات کلیدی : ایمنی + آسانسور + حوادث
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.