کد مطلب: 265992
تذکری درباب حفاظت از پارک چیتگر
بخش تعاملی الف - حسين اميني فعال محيط زيست
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۸ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۱۰
در قرن حاضر که عصر جابجايي نوتروني و اينترنت و فضاي مجازي است، کسي منکر ارتقا امکانات شهري نيست ولي در همين عصري که ويژگي هاي آن مرور شد ديگر براي ساخت جاده درخت را قطع نمي کنند. علم مهندسي نيز ارتقا يافته و مي تواند از الترناتيو هاي ديگر استفاده کند ولي چون هميشه مديراني که در راس کار هستند با پول نفت کار مي کنند و به قول رضا اميرخاني مسئولان نفتي اند دلسوز چيز ديگري نيستند و ساده ترين راه را انتخاب مي کنند چون اصلا اهل استفاده از تخصص نيستند.
اتوبان حکيم ممکن است بار ترافيکي تهران را کم و يا حذف کند ولي بار محيط زيستي به تهران مي افزايد. در اين ايامي که سرزمين ما در بهار طبيعت عمر خود را سپري مي کند، جنگل چيتگر تهران حدفاصل اجراي پروژه ادامه اتوبان حکيم اخرين روزهاي عمر خويش را در کوران خبرهاي لوزان و هسته اي مي گذراند.
از محيط زيست درخواست مي شود يک بار به جاي شعار دادن و سفرهاي گاه و بيگاه به صورت عملي پاي در ميدان حفاظت از محيط زيست گذارد و جلودار جنگل خواري در این منطقه شود و اين در حاليست که راه هاي ديگري براي ادامه اين پروژه وجود دارد.
کلمات کلیدی : حسين اميني
غلامی
۱۳۹۴-۰۱-۱۹ ۰۰:۵۹:۳۳
آقا این بنده خدا راست میگه من خودم ساکن این منطقه هستم و دیدم که شبانه و مخیانه درختان را قطع می کنند. خدا به هممون رحم کنه (2801012) (alef-10)
منصور
۱۳۹۴-۰۱-۱۹ ۱۴:۵۲:۳۴
سلام دوستان شهرداری ها معمولا از این رویه جهت ساخت امکانات شهری استفاده می کنند و خیلی جدید نیست ولی در این موقعیت فعی که به دلیل آلودگی هوا مشکل ترافیک تهران ، آلودگی هایی برای ما به وجود آمده این خطرناک است و خوب نیست. تازه در مواردی دیده شده برای حفظ ظاهر کار چند درخت جلویی و در جلوی چشم را نگه داری می کنند ولی آن پشت چه بلایی بر سر جنگل می آورند. (2803140) (alef-10)