نظر منتشر شده
۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 338504
انتقال آب خزر به مرکز ایران جدی تر شد
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۲۳:۳۰
وزیر نیرو با بیان اینکه چاره ای جز انتقال آب بین حوضه ای نداریم، از برنامه ریزی برای انتقال آب خزر، خلیج فارس و دریای عمان به شهرهای مرکزی ایران خبر داد.

به گزارش تسنیم،حمید چیت چیان اظهار داشت: جمعیت پراکنده کشور و مناطق تمرکز جمعیتی که بیش از ظرفیت های تأمین آب، جمعیت در آنجا ساکن شده و همچنین تغییر اقلیم و تغییر الگوی بارش ها چاره ای برای ما باقی نگذاشته جز اینکه به انتقال آب بین حوضه ای اقدام کنیم.

وی افزود: اینکار به معنای این نیست که در نقاطی که آب را به دیگر نقاط انتقال می دهیم مشکلات آبی به وجود بیاید؛ بلکه اینکار با مطالعات گسترده انجام می شود که بعضا یک پروژه انتقال آب، پیش از رسیدن به زمان اجرا، سالها مورد مطالعه و پایش قرار می گیرد و از نقاطی اقدام به انتقال آب می کنیم که ظرفیت های لازم را داشته باشد.

وزیر نیرو با بیان اینکه انتقال آب بین حوضه ای با اولویت شرب انجام خواهد شد، گفت: طرح انتقال آب از خزر به فلات مرکزی مطالعات اولیه اش تکمیل شده و پس از هماهنگی کامل با سازمان حفاظت محیط زیست، در خصوص زمانبندی انتخاب پیمانکار و دیگر مراحل اجرایی این پروژه تصمیم گیری خواهد شد.

چیت چیان همچنین به رونق پروژه های انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان به شهرهای جنوبی و فلات مرکزی ایران اشاره کرد و گفت: بخش خصوصی به ویژه در بخش صنعت برای بهره مندی از آب خلیج فارس و دریای عمان در حال سرمایه گذاری است تا با انتقال آب و شیرین سازی آن، آب مورد نیاز خود را در شهرهای جنوبی تأمین کند؛ همچنین در حال برنامه ریزی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان به شهرهای مرکزی کشور هستیم.
 
کلمات کلیدی : حمید چیت چیان+وزیر نیرو
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۲۴ ۰۰:۰۰:۱۴
بیایید خزر رو هم خشک کنید تا خیالتان راحت شود. :/ (3603228) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۲۴ ۰۴:۳۵:۳۳
اگر چاره ای ندارید استعفا بدهید تا مدیران واقعی جای شما را بگیرند.
کنترل جمعیت، کنترل هدر رفت منابع آبی، اصلاح الگوی مصرف، تفکیک آب شستشو و آشامیدنی، بازچرخانی آب، اصلاح شبکه انتقال آب و مشابه آن از جمله این اقدامات است.
آیا باز کشور در اختیار مدیران فاقد طرح و برنامه کارشناسی شده است؟
آینده این را نشان خواهد داد. (3603376) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۲۴ ۰۴:۴۴:۲۸
کاشکی دولت بجای یارانه با دادن شیرهای کم مصرف آب در خانه ها و همچنین استفاده از روشهای مدرن و کم مصرف آب و کشت محصولاتی که مصرف آب کمتری دارند و تصفیه آب فاضلاب بها و لایه روبی سدها اهزینه کند بجای انتقال و شیرین کردن آبهای دریا های کشور (3603379) (alef-11)
 
محمد امین
۱۳۹۴-۱۲-۲۴ ۰۶:۴۵:۳۷
چاره هست آقای وزیر و آنهم بهره وری است اما اراده ملی نیست چون نمیشه کلنگ زد و بودجه گرفت سلام و صلوات گفت. پرت آب شیرین از لوله های آب شهری تا 20 و 30 درصد هم گفته میشه. سرانه مصرف آب در ایران دوبرابر استاندارده. برادر من آقایان مدیر برنامه بریزید و کار اساسی کنید. انتقال آب بین حوزه ای نکنید آب رو از شهرکرد میارید اصفهان بعد میفرستین یزد تا تو اردکان 20 تا کارخونه فولاد راه بیفته (آلودگی هواش بماند) بعد آب شیرین کن تو خلیج فارس میزنید و لوله کشی میکنید برا مردم یزد و کرمان؟؟ این چه مدیریتیه؟؟
بزارید همون کارخونه دارها باهم خرج آب شیرین کن و انتقال آب رو بدن (یا اصلا برن جاهای نزدیک به آب) و شما بودجه ملی رو خرج سرمایه گذاری پایه ای و افزایش راندمان کنید. (3603403) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۲۴ ۰۷:۰۱:۲۱
اين هم از آن كارهاي غلط است كه مديران بي سواد به كشور تحميل ميكنند . اگر فقط با مصرف بهينه آب در بخش كشاورزي استان از طريق ايجاد كشاورزي گلخانه اي 10 در صد در مصرف آب صرفه جويي كنند(كه بسيار بيشتر از اين رقم امكان صرفه جويي است) مقدار آب در دسترس بيشتر از انتقال آب خواهد بود آخر با آب 5هزار توماني به ازاي هرمتر مكعب چه مصرفي ميتوان داشت كه توجيه اقتصادي داشته باشد . هزينه اين كار را به ايجاد گلخانه و كشت گلخانه اي اختصاص دهيد . (3603408) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۲۴ ۰۷:۴۳:۴۴
آب نشه نون یه سری میشه (3603439) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۲۴ ۰۸:۲۷:۰۰
در تمام دنیا این مراکز تجاری و صنعتی و خدماتی هستند که در کنار دریاها احداث شده و گسترش می یابند ولی ما با طرح های ملا نصرالدینی کارخانجات و صنایعی که به اب احتیاج فراوان دارند را در حاشیه کویرها احداث کرده جمعیت را در ان شهرها متمرکز و سپس از دریا اب را با لوله به کویر نمک و لوت منتقل می کنیم. بنادر و سواحل خصوصا" در جنوب کشور هم همانطور برهوت و بیابان باقی خواهند ماند ؟!! (3603538) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۱-۰۹ ۲۳:۱۳:۳۴
با سلام
واقعا جای سوال از همه ایرانی ها دارم،بعضی وقت ها ،خیلی دلسوز میشیم
مثلا شخصی ماشین خودش و. با شلنگ ميشوره،فرش می شوره،آب و باز می ذاره
مسواک میزنه،خونه غیر استاندارد برای استفاده از حموم میشه،آب کشاورزی سامان داده نمیشه ،ولی مدام به مردم گیر داده میشه،که کم مصرف کنید،
حالا انتقال آب ،یا ایجاد کانال آبی شمال به جنوب،
الان باید،کل کشور،حتی روستا ها،هم فصلاب داشته باشند،که ندارند،
واقعا چرا?
روستاها ی ما چرا باید عقب مونده بمونن،اگه کشاورزی ما،ب روز بشه،کلی مصرف آب پایین میاد،نباید،که حتما کشاورز پول وسایل جدید بده،کشور ما پول داره،خیلی هم پول داره،
دولت خودش باید دست به کار بشه،و سیستم کشاورزی و متحول بکنه،
لوله کشی آب و ،به روز بکنه، (3619363) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.