نظر منتشر شده
۷۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 246704
علی لاریجانی ضمن قبیح و رذیلانه توصیف کردن اسیدپاشی:
سیاسی‌ کردن جنایت اسیدپاشی فرصت طلبی و نامردی سیاسی است
بخش داخلی الف؛ 4 آبان 93
همه بحث‌ها در این یک سال در مجامع و رسانه‌ها این بود که از گذشته درس گرفته شود و معتدل عمل کنند. این روش که تکرار همان روش‌های مذموم سابق است. عقل حکم می‌کند که مسائل امنیتی در جامعه به سوی اجتماعی شدن سوق پیدا کند نه بالعکس که پدیده‌های اجتماعی، سیاسی و امنیتی شود.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۴ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۰۶
علی لاریجانی در سخنرانی خود در صحن علنی مجلس روش های روزهای اخیر برخی رسانه ها و سیاستمداران در بهره برداری سیاسی از پدیده زشت اسیدپاشی را نامردی سیاسی خواند و گفت: سیاسی‌کردن یک اقدام زننده جز فرصت‌طلبی چیز دیگری نیست و یک نامردی سیاسی است که متأسفانه در دوره‌هایی نیز از این کارها انجام شد و نتیجه آن تندروی‌هایی بود که به کشور لطمه زد. وی از مرتبط دانستن استیضاح وزیر علوم با بحث بورسیه ها هم گلایه کرد و گفت: این هم نمونه دیگری از رفتار ناسالم سیاسی است که برای از میدان به در کردن طرف مقابل به ناحق او را متهم به امری می‌کنند. جریان‌های سیاسی کشور باید این درک را در این شرایط داشته باشند که در طی سال‌های گذشته از این رفتارها گاه صورت گرفت و منشأ مناقشات و کینه‌ها و دشمنی‌ها شد. آیا قصد دارند این روند غلط اصلاح شود یا می‌خواهند ‌آن را تکرار کنند؟

به گزارش  فارس، علی لاریجانی در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس (۴ آبان ماه ۹۳) گفت: با انجام کار تحقیقاتی در دوره هشتم مجلس شورای اسلامی پس از سال‌ها طرحی در ارتباط با حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر تدوین شد و پس از بررسی در کمیسیون مشترک قضایی و فرهنگی در دستور کار مجلس قرار گرفت.

انتقاد لاریجانی‌ از فضاسازی‌ علیه‌ طرح‌ آمران‌ معروف
وی افزود: این همه فضاسازی علیه این طرح و مرتبط کردن آن با برخی مسائلی که در کشور رخ داده، کار نادرستی بود. می‌گویند در این امر اشکالاتی وجود دارد. این طرح که هنوز در مجلس به تصویب نهایی نرسیده، اگر اشکالی هست مطرح کنند که در مجلس طبق آئین‌نامه بررسی شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد که این که می گویند در این طرح عده‌ای خاص می‌توانند اقداماتی انجام دهند، تعجب‌آور است اولا در این طرح اقدام عملی در اختیار دولت قرار گرفته و مردم وظیفه زبانی دارند نه عملی و ثانیا برای اینکه عده‌ای خودسر اقدامی نکنند برای آن ساز و کاری در نظر گرفته شده است.  البته ممکن است عده‌ای در ترکیب این ستاد نظر داشته باشند که به موقع در مجلس مورد مداقه قرار می‌گیرد اما روح این طرح با فضاهای ساخته‌شده در تنافر است.

لاریجانی افزود: همه آقایان صاحب‌نظر توجه داشته باشند که امر به معروف و نهی از منکر هم یک فریضه مهم اسلامی و حیاتبخش برای جامعه است و هم نص قانون اساسی است و لذا باید حامی این امر مهم باشند.

اسیدپاشی مستمسک تسویه حساب سیاسی شد
رئیس قوه مقننه با اشاره به حادثه اسیدپاشی در اصفهان گفت: این اقدام یکی از قبیح‌ترین و رذیلانه ترین جنایت‌ها است که از ابتدای این حادثه پیگیری جدی در خصوص آن صورت گرفت و با قوه قضائیه و سایر بخش‌های امنیتی تماس گرفته شد که موضوع را با همه توان دنبال کنند و افرادی نیز در این ارتباط دستگیر شدند ولی بررسی‌ها در حال انجام است.

لاریجانی اظهار داشت: لازم می‌دانم کمیسیون امنیت ملی با جدیت پیگیر این موضوع باشد و نتیجه را به مجلس گزارش دهد اما اینکه پدیده اجتماعی زشت مستمسکی شود برای تسویه حساب سیاسی جریان‌ها، خطای دیگری است که رخ داده است و بدتر از آن مرتبط کردن این مسئله به بحث امر به معروف و نهی از منکر است که این اقدام منکر دیگری است که انجام شده است.

وی افزود: کدام جریان سیاسی مطرح در کشور در پی چنین اقداماتی می‌تواند باشد؟ چرا فضای سیاسی کشور را بلاوجه غبارآلود می‌کنید؟ سیاسی‌کردن یک اقدام زننده جز فرصت‌طلبی چیز دیگری نیست و یک نامردی سیاسی است که متأسفانه در دوره‌هایی نیز از این کارها انجام شد و نتیجه آن تندروی‌هایی بود که به کشور لطمه زد.

این روش‌ها تکرار روش‌های مذموم سابق است نه اعتدال
رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: همه بحث‌ها در این یک سال در مجامع و رسانه‌ها این بود که از گذشته درس گرفته شود و معتدل عمل کنند. این روش که تکرار همان روش‌های مذموم سابق است. عقل حکم می‌کند که مسائل امنیتی در جامعه به سوی اجتماعی شدن سوق پیدا کند نه بالعکس که پدیده‌های اجتماعی، سیاسی و امنیتی شود.

لاریجانی اضافه کرد: مخصوصا وقتی ملاحظه می‌کنند که در شرایط ملتهب منطقه قدرت‌ها می‌خواهند آرامش کشور ایران که سنگر پایداری است را به هم بزنند و گاه با رسانه‌های خود به تحریک و شیطنت مشغولند باید توجه رسانه‌ها و سیاستمداران بیشتر و دقیق‌تر باشد.

چرا غیرمنصفانه استیضاح را مرتبط با بورسیه ها می دانید؟
وی با اشاره به تخلفات در بورس‌های علمی کشور، افزود: از اقدام وزارت علوم که نتایج کار را ارائه کرد تشکر می‌کنم و این کار باید با دقت صورت می‌گرفت و در همین زمینه دیوان محاسبات مجلس شورای اسلامی از قبل تذکرات جدی به وزارت علوم داده بود که برخی از این بورسیه‌ها تخلف از قانون است و باید اصلاح شود و باید دیوان محاسبات پیگیر موضوع باشد که با متخلفین برخورد جدی صورت بگیرد.

رئیس قوه مقننه اظهار داشت: تعجب‌آور است در موضوعی که هم دولت و هم مجلس مصمم به پیگیری آن هستند به ناروا طوری حرف زده می‌شود و یا در رسانه‌ها منعکس می‌شود که مجلس با پیگیری این موضوع مخالف است و حتی استیضاح وزیر به دلیل پیگیری تخلفات بورسیه‌ها بوده است.

لاریجانی خاطرنشان کرد: حال آنکه دیوان محاسبات که نهادی زیرمجموعه مجلس است پیگیر این تخلف بود و بحث استیضاح هم ربطی به مسئله بورسیه‌ها نداشت. مسائل دیگری در زمینه رفتار سیاسی و فرهنگی وزیر و انتصابات وی بیشتر دلیل استیضاح بود. البته در ارتباط با مسئله استیضاح در مجلس عده‌ای موافق و عده‌ای مخالف بودند اما چرا غیرمنصفانه عمل می‌کنید؟ در نقد استیضاح می‌توان بحث کرد اما چرا به ناروا امری را به استیضاح مرتبط می‌کنید؟ اگر هم در بین نمایندگان به این موضوع پرداخته‌اند به نحوه اقدامات رسانه‌ای آن ایراد می‌گرفتند و نه اصل تخلف در بورسیه‌ها.

وی افزود: این هم نمونه دیگری از رفتار ناسالم سیاسی است که برای از میدان به در کردن طرف مقابل به ناحق او را متهم به امری می‌کنند. جریان‌های سیاسی کشور باید این درک را در این شرایط داشته باشند که در طی سال‌های گذشته از این رفتارها گاه صورت گرفت و منشأ مناقشات و کینه‌ها و دشمنی‌ها شد. آیا قصد دارند این روند غلط اصلاح شود یا می‌خواهند ‌آن را تکرار کنند؟

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اگر از منظر منافع ملی و امنیت ملی به این مسائل توجه شود که در شرایط پرمسئله و ملتهب منطقه ایران کانون آرامش امنیتی است که البته به خاطر دشمنی قدرت‌های بزرگ با تحریم‌هایی مواجه شده باید همه استعدادها و انرژی‌ها در جهت توسعه کشور و پایداری ملی همگرا شود. طبعا رقابت‌های سیاسی باید از کیفیت عقلانی‌تر و برادرانه برخوردار باشد و نه غیر مردانه و از هر فرصتی استفاده شود تا طرف مقابل را متهم و در افکار عمومی خوار کنند و ابزاری را از این طریق به دست بیگانگان بدهند تا که سوءاستفاده کند.

انتقاد از مواضع آمریکایی ها در مذاکرات
لاریجانی خاطرنشان کرد: برخی مقامات آمریکایی در حین مذاکرات مطالبی را مطرح کردند که مغایر موضع آنان در آشکارا بوده است و هر گاه که طرف ایرانی اعتراض کرده است گفته‌اند برای شرایط داخلی و وضعیت کنگره این مطالب را بیان می‌کنند.

وی ادامه داد: اگر واقعا اینگونه است که باید بر این مدیریت جهانی تأسف خورد که با حیله‌گری درون خود را آرام می‌کنند و اگر مکری در مذاکرات است که بدانند برای طرف ایرانی موضوع روشن شده و از این رهگذر کلاهی دوخته نمی‌شود و جمهوری اسلامی جز چارچوب منطقه شفافیت در منطقه فناوری هسته‌ای محدودیتی را نمی‌پذیرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: همین امر نشان می‌دهد فرزندان انقلاب که امروز درگیر دشمنی بیرونی هستند باید مراقبت بیشتری در رفتار درونی خود داشته باشند که به همگرایی و هم‌افزایی در آنها بینجامد.

لاریجانی با اشاره به فرارسیدن ماه محرم اظهار داشت: بی‌تردید امروز که آغاز ماه محرم است اذهان همگان متوجه قیامی است که در تاریخ بشریت از نظر صلابت، پاکی، اهداف متعالی و فداکاری یگانه ماند.

وی ادامه داد: قیامی که حقیقت شهادت را ظهور بخشید، قیامی که زندگی عزتمندانه را به مسلمانان نشان داد، قیام خونینی که غیرت حسینی را در رگ‌های مؤمنان به جریان انداخت و به حق او را خون خدا نامیدند.

رئیس قوه مقننه اظهار داشت:‌ امام حسین (ع) هدف قیام خود را در نامه به محمد بن حنفیه اینگونه بیان می‌کند که من برای تفریح و تفرج و فساد و ظلم قیام نکردم. بلکه برای اصلاح در امت جدم قیام کردم. قصد و هدف این قیام اقامه امر به معروف و نهی از منکر است و به سیره جدم عمل کرد.

لاریجانی خاطرنشان کرد: ‌در عظمت قیام عاشورا همین بس که همه ائمه اطهار و اولیای دین در اهمیت و بزرگداشت آن به مسلمانان توصیه‌ای اکید داشتند. امام حسین (ع) هدف قیام خود را اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه معرفی می‌کند و این امر نشان می‌دهد امر به معروف و نهی از منکر قیام بزرگی را می‌طلبد. مباد که کسی تصور کند این امر برای جامعه جنبه فرعی دارد و تفننی است و مبادا کسانی با این فریضه مهم برخورد سیاسی کنند.
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۰:۵۵:۱۷
فریب اعتدال گفتن های دولت یازدهم را نخورید. به موقعش از همه افراطی تر هستند. تا همین جا هم هیچکس مخالفانش را حواله به جهنم نکرد، اما آقای روحانی گفت به جهنم! (2450660) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۲:۰۶:۱۹
اینکه ایشان گفتن به جهنم به معنی به درک بود که شما مخلفید ایشان بعد از یکسال تحمل این سخن را بر زبان راند که به نظ من بسیار متناسب مخاطب بود و اینکه هنوز دوستان فراموش نکرده اند نشان دهنده تاثیر این سخن در مخاطب است که با گذشت چند ماه دوستان این سخن را اویزه گوش کرده اند.بهانه جویی هم حدی دارد بهتر است دنبال واقعیت باشید این خرده گیری از رئیس جمهور برای شما نان ندارد. (2450825) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۲۳:۲۸:۰۲
روحانی به گفته شمایکسال تحمل نکرد وانواع تهمتها واهانتها رابه منتقدان زد اما دکتراحمدی نزاد 8سال تحمل کرد وهیچگاه کسی راحواله به جهنم نکرد (2452143) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۲:۲۳:۰۱
شما كه هنوز كسي رو دستگير نكرديد از كجا مي دونيد به چه جرياني ربط داره ؟ شايدم دولت راست بگه ! همه دولتها كه دروغگو نيستند! (2450867) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۲:۲۹:۰۰
خبرگزاری دولت از کجا می دونست کار تکفیری هاست که نوشت کار تکفیری هاست؟ (2450900) (alef-17)
 
منصور
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۳:۱۹:۳۹
تکفیری به معنی عام پسر جان نه به معنی خاص! (2451074) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۳:۲۴:۴۲
اتفاقا تکفیری منظورشون داعشی ها بود، برو متن خبر رو بخون عزیزم (2451087) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۳:۳۶:۰۷
کسی مرض نداره بی دلیل سطل اسید بگیره دستش بره تو خیابون اسید بپاشه رو دخترها هیچ دیوانه ای اینکار نمیکنه حتما جریانی در کار بوده (2451111) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۲:۲۷:۳۹
خبرگزاری دولتی ایسنا اولین بار شایعه ی ارتباط اسیدپاشی ها با امر به معروف را مطرح کرد؛ حالا کسی جرأت دارد به خبرگزاری دولت یازدهم بگوید بالای چشمش ابروست؟!
آن وقت می شود کم سواد؛ افراطی؛ دروغگو؛ باید برود به جهنم!

اما دست قضایی که دست دولت نیست؛ لطفا جلوی خبرگزاری دولت بایستید (2450890) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۲:۵۹:۳۵
خبرگزاری ایسنا دولتی نیست، البته از دولت بودجه می گیرد ولی دولتی مثل ایرنا یا روزنامه ایران حساب نمی شود، الان خیلی از رسانه ها از دولت کمک می گیرند یا بودجه عظیم صدا و سیما را دولت می دهد ولی خیلی از آنها به دولت انتقاد می کنند یا در جهت مقابل قرار دارند. (2451014) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۳:۲۵:۰۰
ایسنا دولتی هست (2451088) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۳:۰۶:۲۱
متاسفانه طرح آمران به معروف شمشیری دو دم است، درست که این امر فریضه ای اسلامی است ولی مردم کوچه و بازار باید به آن اقدام کنند آن هم وقتی احتمال تاثیر می دهند تا محیط زندگی آنها پاک و منزه باشد ولی اگر قرار شد عده ای خاص فقط امر به معروف کنند آن هم با سوابقی که همه کم و بیش با آن آشنا هستند آیا این امر دولتی کردن امر به معروف نیست؟ آیا یک جامعه اسلامی نباید از درون خود به این موضوع برسد و آن را اجرا کند؟ آیا می شود با اجباری کردن نماز در ادارات و مدارس گفت که چون نماز فریضه ای الهیست ما هم آن را اجباری می کنیم؟ آیا می شود در ماه رمضان از افراد تست گرفت و اگر روزه نبودند آنها را مجازات کرد و ... امر به معروف هم اگر جامعه به آن رسیده باشد عملا و خود به خود و خودجوش توسط همه اجرا می شود حتی اگر داور کره ای باشد که می بیند حجاب یک دختر مسلمان برداشته شده و او با کت خود آن را می پوشاند، چون حجاب برای او یک معروف در نزد مسلمانان است ولی اگر جامعه ای امری را معروف ندانست یا نسبت به آن بی اهمیت بود حتی اگر به غلط و به خلاف، ما که نمی توانیم با قانون و زور و اجبار آن را درست کنیم!! مگر نمایندگان مجلس نمایندگان مردم نیستند، آنها باید نظر اکثریت مردم را به قانون تبدیل کنند قرار نیست نمایندگان نقش نخبگانی را داشته باشند که بخواهند جامعه را به آن سمتی که می خواهند هدایت کنند بلکه اسم آنها نماینده است. (2451033) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۴:۲۵:۵۰
خب عده ای خاص نباشد؛ شما هم احساس وظیفه کنید و امر به معروف انجام دهید. والا! (2451243) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۲۲:۲۵:۵۳
مشل اینه ککه نمایندگان خودراقیم مردم حساب میکنند نه وکیل. (2452044) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۳:۰۸:۲۴
آیا محدود کردن آمران به معروف به عده ای خاص به معنی آن نیست که مردم آمر به معروف نیستند؟ اگر نیستند که نمایندگان مردم نمی توانند به آنها تکلیف کنند و اگر هستند چرا باید برای چیزی که در زندگی مردم جاری و ساریست قانون تصویب شود. این کار مانند آن است که برای نماز خواندن، روزه گرفتن، غسل کردن و ... قانون تصویب شود یا برای غذا خوردن و آب آشامیدن حدود و اندازه معین کنند در حالی که اینها قانون نمی خواهد و حدود آن در کتابهای رساله آمده است. (2451040) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۱۹:۴۴:۴۸
کار بجایی رسیده که یک امر واجب که خیلی هم مهمه،باید براش قانون تصویب بشه.
امر بمعروف در مرحله ی "تذکر لسانی" وظیفه ی تک تک مردم هست. که متاسفانه اغلب مومنین هم انجامش نمیدن.
حداقل نهی از منکر اینه که ما نسبت به منکری که در حال انجامه ، نفرت داشته باشیم . اگه نفرت داشته باشیم، در قیافه مون ظاهر میشه . اگه طرف مقابل بفهمه که کارش چقدر نفرت آوره ، تاثیر داره . (2459471) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۲:۲۸:۱۸
خبرگزاری ایسنا که برای دولت هست، شایعه سازی رو شروع کرد
باید باهاشون برخورد بشه (2450894) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۳:۳۳:۱۵
دولت بودجه اش رو میده ولی اختیای نداره .ضمنا شایعه نبوده واقعیت گفته شده شایعه چیزی است که در عمل اتفاق نیفتاده کار رسانه هم خبررسانی است .امروز گفته نمیش فردا یه جای دیگه ای گفته میشد (2451106) (alef-17)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۳:۱۸:۳۱
اینکه رسانه های معاند خارجی از این حادثه کوهی ساختند برای مشوه کردن وایجاد رعب در کشور کاملا واضحه واز دشمن مخصوصا دشمن مکار وناجوانمرد وبی دین بیشتر از این انتظار نمیرود.ولی از رئیس مجلس هم باید سوال کرد آیا اینکه در این طرح قسمتهای مشا ساختمانها ودرون خودرو مردم حریم خصوصی شناخته نشده واینکه به درخواست تجمع برای آمران به معروف باید سه روزه مجوز داده شود واینکه ایجاد هر نوع مانعی از قبیل مزاحمت، تهدید، توهین و مقاومت در برابر اقامه امر به معروف و نهی از منکر موجب محکومیت به حبس تعزیری یا جزای نقدی درجه 7 می‌شود(تعبیر از مانع چیست وچه حدود وثغوری دارد؟) واینکه
«مجازات اشخاصی که مبادرت به اعمال مجرمانه نسبت به آمر به معروف و ناهی از منکر نمایند، قابل تعویق، تخفیف و یا تعلیق نیست‌»!!!واینکه بسیاری از بندهای این طرح با لایحه حقوق شهروندی که رئیس جمهور وعده اش را داده اند وبا قانون اساسی وآیه های مهمی مثل لااکراه فی الدین منافات دارد نتیجه کار کارشناسی مجلس است؟آیا اینکه منتقدین این طرح با توجه به بسیاری از بندهای این طرح که بعضی از آنها در بالا آمد میگویند در این طرح عده‌ای خاص می‌توانند اقداماتی انجام دهند،از نظر شما واقعا تعجب‌آور است؟تعجب آور است که هیئت رئیسه مجلس چرا به چنین طرحی با اینهمه اشکال چرا اجازه طرح در صحن علنی داده است؟آیا برای اجازه مطرح شدن چنین طرحی با اینهمه ابعاد مبهم واشکال آفرین که موجب نگرانی هم دولت وهم بسیاری از مردم شده است نباید قبلش از دولت ودستگاههای امنیتی ووزارت کشور نظر خواسته میشد؟آیا خود ما هم نباید بخاطر بی تدبیری ودر نظر نگرفتن نگرانی وخواسته بسیاری از مردم ودولت که بهانه بدست شبکه های منفور وبدنامی مثل من وتو وبی بی سی وصدای آمریکا برای ایجاد موج منفی در افکار عمومی میدهد خود را مسوول بدانیم؟آیا در موقعیتی که کشور احتیاج به آرامش ورونق اقتصادی وصلح ونشاط دارد مطرح شدن چنین طرحهایی از سر تدبیر وبه نفع منافع ملی است؟چرا هر موقع مشکلی پیش میاد از تقصراتی که متوجه خودمان بوده است غافل بوده ایم؟خدایا خودت شر وکید دشمنان این سرزمین را به خودشان برگردان به حق امام حسین علیه السلام وبه حق قمرالعشیره ابالفضل العباس(ع) (2451070) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۳:۳۸:۲۷
از کجا معلوم همگی دستشون تو یه کاسه نباشه ؟!!! به هر حال اینا بودن که خوراک این شبکه ها رو تهیه کردن ! (2451119) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۲:۲۴:۱۸
من هم با جناب رییس موافقم فقط چند سوال کوچک و ناقابل دارم دو موردش به شرح زیر است :

1- مگر خود ما در بسیاری مواقع بدون اینکه به عمق ماجرا پی ببریم سیاسی اعلام نظر نمی کنیم ؟ مثلا بدون اطلاع از یک اتفاق آن را به بیگانگان و ... منتصب میکنیم.

2- شایعه پراکنی یک عده چه ربطی به شعار حق رییس دولت مبنی بر اعتدال دارد ؟ انگار دولت و اطرافیانش را دارید متهم به شایعه پراکنی میکنید که در شان شما نیست. (2450875) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۲:۲۴:۲۵
زمان خاتمی هم همه ی اتفاقات بهانه ای بود تا به مخالفان دولت حمله شود. الانم حتی از جان آدم ها بهره می برند تا رقیب و مخالف دولت یازدهم تخریب شود (2450876) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۳:۳۹:۴۰
نه دیگه نشد ! دست پیش نگیر !!! (2451126) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۳:۴۰:۴۱
شما همینطور تخریب شده خدایی هستید نیاز به تخریب ندارید عملکرد 8 سال داصولگراها اینو اثبات کرذ (2451129) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۴:۲۷:۳۳
من اصولگرا نیستم
با احمدی نژاد هم مخالف بودم
دست بردارید از این اندیشه ی داغون که هر کی به خاتمی گفت بالای چشمت ابرو هست یعنی طرفدار احمدی نژاد هست (2451249) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۲:۲۶:۳۹
جناب لاریجانی تصور میکنم فراموش کردند که یکی از بند های مکتوب استیضاح که منتشر شده بود بند بورسیه ها بود. فراموشی همیشه چیز خوبی نیست. مثل اقای رسایی که دیروز فرمایش فرمودند که موضوع بورسیه ها بعد ! از استیضاح مطرح شده که ... (من دیگه حرفی ندارم !) (2450887) (alef-17)
 
علی عادل
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۲:۳۰:۵۲
استیضاح وزیر علوم به واسطه افشای بورسیه های غیر قانونی، بی انصافی و نامردی سیاسی نیست ؟
سکوت 8 ساله انصارحزب الله در دولت قبلی و فعالیت مجدد آنها در قالب آمر به معروف و ناهی از منکر، بی انصافی و نامردی سیاسی نیست ؟
کارشکنی در مذاکرات هسته ای و استهزاء رییس جمهور و تیم مذاکره کننده در رسانه های حامی اصولگرایان ، بی انصافی و نامردی سیاسی نیست ؟
تشکیل مجلس یکپارچه ای که در مقابل دولت قبل ساکتترین و در مقابل دولت فعلی پرسر و صداترین است ، بی انصافی و نامردی سیاسی نیست ؟
آقای دکتر لاریجانی بنده به عنوان یک شهروند شما را به انصاف و دوری از نامردی دعوت میکنم .......... (2450910) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۳:۴۰:۵۰
زنده باشی علی عادل حرفت به دلم نشست ! (2451130) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۴:۲۹:۰۰
در مقابل دولت قبل ساکت بود مجلس؟ فکر کنم اصلا خبر نمی خونی
خبر از طرح سوال از رییس جمهور نداری؟
چند تا استیضاح شد توی دولت قبلی؟
کمی اطلاعاتتون رو ببرین بالا. بعد حرف بزنین (2451253) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۲۰:۳۴:۰۹
اواخر کار دولت دهم که همه خرابکاریها انجام شده بود و صدای همه به آسمان رسیده بود بله مجلس هم وارد شد که از قافله عقب نماند . (2451848) (alef-13)
 
فرزند ایران
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۴:۳۲:۳۱
نمیگم دروغ میگی
فقط آمار استیضاح های در دول پیشین و فعلی رو مقایسه کنید . (2451265) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۵:۲۹:۲۰
انتقاد ( به قول شما استهزاء) از رییس جمهور همیشه بوده و در دولت قبل شدیدتر. مجلس در دولت هر روز به دولت انتقاد می کرد شاهد آن هم تعداد استیضاح وزرا و سوال از رییس جمهور. آمار استیضاح وزرا را می توانید جستجو کنید و دولت ها را با هم مقایسه کنید. قبلا توسط اکثر خبرگزاریها منتشر شده است. مثل اینکه به تازگی خبر می خوانید و در چند سال قبل خواب بودید. (2451395) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۶:۰۳:۵۴
سوال از رییس جمهور؟؟؟ احمدی نژاد اونموقع گفت اومدیم دور هم بگیم و بخندیم ههه (2451456) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۲:۴۳:۴۲
طرح اخیر مجلس حتی تعریف حریم خصوصی را تغییر داده و خیلی محدود کرده و منتقدان حق دارند که از باب امر به معروف و نهی از منکر ؛ با این طرح و وضع محدودیتهای روز افزون توسط مجلس مخالفت کنند . ظاهرا یادمان رفته که یکی از انگیزه ها و شعارهای اصلی انقلاب ؛ گسترش آزادی بود نه ورود به حریم خصوصی مردم . (2450976) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۳:۰۹:۲۵
چرا این اقای لاریجانی عزیز اینقدر علاقه به بازی با الفاظ دارد؟ نامردی سیاسی دیگر چیست ؟ اصلا مگر در سیاست مردی و نامردی از هم تفکیک شده است ؟ ایشان در هر سخنرانی چند نمونه از این لغات را بخورد شنونده میدهد . (2451047) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۳:۱۳:۴۶
لاریجانی از یک طرف میگوید که امر به معروف و نهی از منکر واجب است و از طرفی به منتقدان طرح مجلس (که منتقدان آنرا اسباب هرج و مرج و سوء استفاده و شکل گیری منکرات جدید میدانند ) حمله میکند . ظاهرا کسی نباید متقابلا دوستان اصولگرا را امر به معروف و نهی از منکر کند . (2451060) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۳:۲۱:۱۲
پس مواضع روزنامه کیهان که کلا همیشه نامردی سیاسیه :) (2451080) (alef-17)
 
مهران
۱۳۹۳-۰۸-۰۵ ۰۹:۲۳:۱۲
هيج کدام از روزنامه ها انگشت کوچيکه روزنامه کيهان هم نمي شوند، اگر مي خواهي واقعيت را بداني برو روزنامه کيهان را بخوان (2452485) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۳:۲۳:۱۷
جناب لاریجانی از این نامردیهای سیاسی در زمان شاه هم شما ها به وفور انجام داده اید (2451085) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۴:۰۳:۱۶
خدا همه مارا به راه راست هدایت کند راهی که به آنان نعمت داد. (2451198) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۴:۲۹:۵۱
پس قبول دارید که شماها مثل انقلابیون زمان شاه دنبال سرنوگونی نظام هستید؟ (2451256) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۵:۱۱:۳۸
من یکی که بله! (2451358) (alef-17)
 
فراز
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۳:۲۷:۰۹
جناب آقای لاریجانی مسببان روشهای مذموم قبلی یک عده نامردهای سیاسی بودند که برای اینکه دولتی در اموراتش موفق نشود دست به بزرگترین نامردیهای سیاسی زدند و حتما خدا در جای حق نشسته و روزی این نامردان به جزای عمل ننگین خود خواهند رسید . (2451093) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۳:۲۸:۱۶
آقاي لاريجاني وقتي كه در مجلس عدهاي را به ناحق فتنه گر و حامي فتنه خطاب مي كنند چرا شما ككتان نمي گزد؟ (2451095) (alef-17)
 
1360
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۳:۴۵:۲۶
به نظر من بد خواهان مملکت دیدن که با امدن دولت جدید گردشگر زیاد شده و در ا مد زایی داره میشه بامبولی راه انداختن تا امنیت روانی مردومو بهم بزنن همین (2451142) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۳:۴۹:۱۶
چرا مجلس خودش را پاسخگوی انتقادات و ابهامات مردم نمی دونه? مردم به لمر به معروف نقد دارن. اون را جناحی میدونن. اونم جناحی که در بروز تمام فسادهای موجود نقش داشته. مرم دم خروس فسادهاب دولت تهم و دهم باور کنن یا قسم حضرت عباس (2451154) (alef-17)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۳:۴۹:۵۰
نامردی آن است که مردمی را که هشت سال با اسرای دشمن در حال جنگ با خود چنان رفتار کردند که فوج فوج جلای وطن کردند و در ایران ماندند،متهم به اسید پاشیدن بر سر و صورت دختران مملکت خویش کنیم و فراموش کنیم که خود ما در مورد اسید پاشی چند سال پیش تمام تلاشمان را کردیم تا قربانی اسید پاشی از حق خود بگذرد! واقعیت این است که برخی از این مدعیان تکلیفشان با خودشان هم معلوم نیست.در واقع اسید پاشی مساله شان نیست فقط بهره برداری از هر مطلبی بر علیه نظام مقصودشان است. (2451156) (alef-17)
 
سهراب
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۳:۵۵:۴۳
مواردي چند جهت استحضار رييس محترم مجلس وبازديدكنندگان گرامي:
الف) مسيله اسيد پاشي:
جناب لاريجاني فرموده ايد متهم كردن يك جناح در مسئله اسيد پاشي نامردي سياسي وبراي از ميدان به در كردن رقيب است .شگفتا !هنگامي كه با نشان دادن عكس پاره شده امام خميني در وقايع سال 88 (كه معلوم نبود چه كسي وچرا پاره كرده) نهايت تبليغ وهجمه در رسانه هاي جورواجور عليه اصلاح طلبان ساماندهي شد نامردي سياسي نبود؟
-نشان دادن حركات مامناسب عده قليلي در عاشوراي 88 -كه آن هم معلوم نبود كار چه عناصري است- وپخش مكرر آن در تلويزون واستفاده از آن براي كوبيدن وسركوب رقيب چطور؟
به راه انداختن كارناوال شادي در عصر عاشوراي 76 ومنتسب كردن آن به هواداران خاتمي مظلوم وبهره برداري سياسي از آن چطور؟
.....
ضمنا شما كه دنبال تصويب قانون حمايت از عامران به معروف وناهيان از منكر هستيد ، همانطور كه آموزه هاي ديني ما ميگويند اصل امر به معروف ونهي از منكر آن است كه از طرف مردم خطاب به حاكمان انجام شود پس لطفا اين موضوع را هم در قانون ببينيد.
ب)دليل استيضاح وزير علوم:
فرموده ايد كه استيضاح ايشان هيچ ربطي به بورسيه ها ندارد.دكتر فرجي دانا اندشمند، رزمنده،معتدلومومن است كه همگان ميدانند ؛ انتصاب مديران هم كه حق اوست (وگرنه در قوانين ذكر ميشد كه عزل ونصب بايد با نظر مجلس باشد)
حالا من از شما ميپرسم پس چرا اين مدير كم نظير ازكار بركنار شد؟
...
جناب لاريجاني اگر مايليد كه فرمايشاتتان بردل نشيند انصاف را در اضهار نظرهايتان مد نظر قرار دهيد هجمه هاي سنگين همراه با برخوردهاي آنچناني با برخورداري از تمامي رسانه ها عليه يك جناح بي پناه ، بي رسانه ومظلوم مورد اعتراض شما قرار نمي گيرد آن وقت همتن مظلومان را متهم به نامردي ساسي ميكنيد نبايدانتظار داشته باشيد فرمايشات بر دل نشيند. (2451176) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۴:۳۱:۴۳
غلط دیکته های مطلبت رو بشمار تا بریم سر غلط های سیاسی
مثلا اسیضاح که حق مجلسه و عین قانونه و باید بپذیرید که مجلس اگر وزیری را شایسته ندونه، عزلش می کنه
قانون مداری سخته براتون؟ (2451262) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۵:۱۳:۰۵
یاد M.P.T افتادم برادر ارزشی (2451361) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۵:۴۳:۳۸
انتخاب مدیران و روئسای دانشگاه هم حق مسلم وزیری است که علیرغم هجمه های 4 ساله توسط رییس جمهوری که با رای مستقیم 19000000ایرانی عاقل و بالغ ماه قبلش مسئول تشکیل دولت شده معرفی شده بهتره مجلس بیشتر از این مقابل رای مستقیم مردم قرار نگیره که در انتخابات اینده عوافب وخیمی براش در پی خواهد داشت (2451419) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۷:۰۶:۵۰
حق مسلمش هست ولی بعدش مجلس حق داره عزلش کنه (2451579) (alef-17)
 
علی
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۵:۲۰:۳۲
سلام دوست عزیز.

در ماجرای عاشورای 88 دوستان اصطلاح طلب و میرحسین موسوی از حرکات زشت اعلام برائت نکردند و حتی حمایت کردند و آنها را خداجو نامیدند.


ولی در مسئله اسید پاشی همه دارن محکوم می کنند.

تفاوت این است. (2451370) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۲۲:۳۴:۲۱
نامردی سیاسی اونه که ازتریبون ملت برعلیه ملت ومنتخب ملت موصع گرفته بشه (2452053) (alef-13)
 
مهران
۱۳۹۳-۰۸-۰۵ ۰۹:۳۲:۱۷
اگر در روز عاشورا عده اي عکس امام را پاره کردند و حرکت ناشايست انجام دادند، کجا بودن آقايان موسوي ، کروبي و اصلاح طلب ها که اين کار زشت را محکوم کنند، کجا اينان اعلام براعت از دشمن کردند، کجا بودن وقتي که امريکا و اسراييل آنها را فرزندان خود خواندند از اين گفته آنها اعلام انزجار کنند.

مردم هيچ وقت تاريخ را فراموش نخواهند کرد حتي اگر شما خودتان را به کوچه علي چپ بزنيد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2452505) (alef-17)
 
حمید
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۴:۰۳:۱۸
اگر این نامردی است استفاده از واجب دینی مثل امر به معروف و نهی از منکر برای احیای کمیته انقلاب اسلامی تحت نام جدید و بازگرداندن کشور به دهه 60 را چه باید تامید جناب لاریجانی؟ (2451199) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۵:۳۱:۵۴
حالا که وزرا، وزرای دهه 60 هستند چرا همه چیز به اون سالها برنگرده؟ اینطوری وزرا راحت تر کار می کنند. (2451400) (alef-17)
 
فرزاد
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۴:۲۵:۳۹
طرح جدید مجلس یعنی امر به معروف و نهی از منکر دخالت اشکار در قوانین اسلامی است. این قانون از دیدگاه اسلام کاملا شفاف است پس چه معنی دارد برای ان قانون جدید انهم از دیدگاه کارشتاسان غیر تخصصی وضع شود. پس جایگاه مراجع کجاست؟ قانونی که از دید اسلام کاملا شفاف است و یک رو بیشتر ندارد تبدیل خوهاد شد به یک شمشیر دولبه ، لبه اول برای استفاده سیاسی در جهت گره زدن به دست وپای عده ای از مردم و احزاب و لبه دوم باز کردن گره از کار جناح تندرو در زمانهای خاص... امیدواریم از این قانون استفاده ابزاری نشود که قطعا به اعتقادات مردم لطمه خواهد زد. (2451242) (alef-17)
 
مهدی
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۴:۲۶:۲۰
آیا حذف رقبای سیاسی با ابزار عدم تایید صلاحیت نامردی سیاسی نیست؟
آیا سکوت مرگبار در دوران دولت ا.ن و دم درآوردن مجلسیان در این دوران نامردی سیاسی نیست؟
آیا به اسم امر به معروف دست همپالگیها را برای هر عملی بازگذاردن نامردی سیاسی نیست؟
و هزار آیا ی دیگر
آیا ما ملت روی پیشانی مان چیزی نوشته شده آقای لاریجانی؟ (2451246) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۷:۰۸:۳۳
یاد معین و مهرعلیزاده افتادم که با حکم حکومتی رهبری تایید صلاحیت شدند. چند تا رای آوردند راستی؟
مجری انتخابات هم دولت خاتمی بود (2451581) (alef-17)
 
ف
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۴:۳۲:۴۷
کلا حضور این نمایندگان در مجلس علی رغم مشارکت پایین مردم در انتخابات مجلس نامردی سیاسی نیست؟
سابقه نامردی خیلی طولانیه ببینید از کجا شروع شده نامردی نار اون اسید پاش افراطیه!و نامردی دستگیری کسانیه که اخبار اسید پاشی رو منتشر میکنن!هر چند برخورد بد آمران به معروف و طرز تفکر آنها کاملا ارتباط بین اسید پاشها و این گروه افراطی رو گوشزد میکنه جناب!
چرا منتشر نمیکنی؟ (2451267) (alef-17)
 
ببوگلابی
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۴:۵۲:۰۶
جناب لاریجانی شما باید در مجلس همیشه عدالت را سرلوحه کار خودتون قرار بدید و متاسفانه وقتی که هزار رقم تندروی در بعد از جریان انتخابات 88 بر علیه هرکس که خواستید راه انداختید و خیلی ها از این جریان بهانه ها درست کردند و انتقام و تسویه حساب سیاسی به راه انداختند و مردم را نیز به شدت سرخورده کردید و شماها ساکت بودید پس الان چه انتظاری دارید به نظر من اگه افراطیون اصول گرا و جبهه مثلا پایداری و غیره بخواهند بر طبل سرکوب و ارعاب بزنند حتما دیگران هم ساکت نمیشینند و اونوقت دشمن هم برای بهم زدن امنیت و نظم کشور کوتاهی نخواهد کرد و سئوال من این است که در شرایط سخت و بحرانی امروز کشور نباید شما نمایندگان به فقر و اقتصاد و فساد و بیکاری و تورم ورکود توجه بیشتری میکردید تا مقوله حجاب که مردم را به زور و تهدید نمیتوان مجبور به رعایت حجاب کرد. (2451309) (alef-17)
 
سهند
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۵:۲۸:۴۴
اين فضاي ايجاد شده را همه را گردن دشمن نياندازيم دوستان نادان نيز با مخفي كردن خبر و سانسور ان، جو حاكم بر مجلس و فضاي سياسي مجلس مبني بر دخالت در زندگي خصوص مردم بجاي پرداختن به وظايف اصلي حاكميت، عملكرد گشت ارشاد و آمران بالمعروف ( نمونه دانشجوي پزشكي همدان غيره ياد مردم نرفته و شايد هزاران مثال از بد اخلاقي همين گروه آمران بشود بيان كرد) از عاملين اصلي هستند. شايد در حال حاضر اين جريان بي ارتباط با مسئله ذكر شد باشد ولي بي اعتمادي مردمو سياسي كاريهاي و بازي دادن افكار عمومي و دروغگويي مسئولين همه ريشه اي هستندو مربوط به امروز نيست. (2451394) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۵:۵۰:۴۸
خب رو راست بگین طرح احیای کمیته های انقلابی دهه 60, خیال خودتان راحت کنید. دیگه چرا مجلس قانون خدا را تحریف می کنه (2451435) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۵:۵۳:۳۴
اقاي لاريجاني رد صلاحيتهاي گسترده و حوادث سال ٨٨ مسئله دلواپسان و مسئله بورسيه ها و موارد بسياري از اين دست مهمترين انها فساد گسترده در دولت اصولگرايان اينها نامردي سياسي نيست (2451439) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۶:۱۵:۱۶
مدیون من هستید اگر این سوال من رو از آقای توکلی نپرسید . واقعا از شما نمی گذرم.
می خوام یه سوال سده بپرسم : آقای توکلی اگر شخص اسید پاش تاکنون پیدا نشده و هنوز انگیزه های اسید اشی مشخص نیست - شما و همفکران سیاسی شما چطور با این قاطعیت می گویند انگیزه حجاب و امربه معروف نبوده. باور کنید فقط به خاطر همین یک سوال حتی اگر شما راست بگویید و بعدا معلوم شود هیچ کس حرف شما را راست نمی پندارد . مدیون من در اخرت هستید اگر نپرسید (2451477) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۶:۳۱:۳۵
هیچ دلیلی مبنی بر ارتباط اسیدپاشی ها با بدحجابی وجود ندارد. کسی که ادعا می کند مرتبط هست، باید دلیل بیاورد.
محجبه بودن قربانیان و اظهارات خانواده هایشان هم موید همین مطلب است. (2451511) (alef-17)
 
فراز
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۶:۴۶:۲۷
دوستان اصلاح طلب فرصت طلب ما خیلی به آقای لاریجانی گیر ندهند که حدود سه چهار ساله ایشان خودشان را از اصولگرایان جدا و به اصلاح طلبا ن پیوند زده است ، حیف این سرمایه عظیم را از خودتان برانید گناه دارد . (2451542) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۲۰:۴۶:۴۶
اصلاح طلبان با کسی رو درواسی ندارن حرف حق از هرکی باشه قبول وحرف نا حق از هرکی باشع تذکر میدن ! (2451870) (alef-13)
 
حسن
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۱۶:۴۸:۰۰
اصل امربه معروف ونهی از منکر از جنس عرف جوامع اسلامی است (مواردی در

جامعه که مردم نمی پسنند )قانونی برای ان وضع نگریده مواردی که از جنس عرف

جوامع است قانون نمی خواهد (2451549) (alef-17)
 
والا
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۲۳:۰۶:۳۷
عرف بدست عارفان و عالمان اجرا می شود دوست عزیز . اگر این عرف بدست شما ها اجرا شود نتیجه اش این می شود که می بینید. (2452113) (alef-10)
 
فرشید
۱۳۹۳-۰۸-۰۴ ۲۱:۲۵:۴۹
هیچ جای دنیا به اندازه ایران قانون تصویب نمی شود و هیچ جای دنیا به اندازه ایران بی قانونی رایج نیست .این قانون هم اگر تصویب شود یک قانون بی مصرفی می شود مثل بقیه قوانین. (2451944) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۵ ۱۷:۰۶:۰۵
نامردي سياسي از سال 84 تا 92 انجام شد هزار بار.
چرا كسي چيزي نگفت؟
لطفا بازي با كلمات رو تموم كنيد. (2453489) (alef-13)
 
پدرام
۱۳۹۳-۰۸-۰۵ ۱۹:۳۱:۴۳
بنده جامعه شناس هستم اسید پاشی در ایران بعضی مسائل را رو میکنه اول اینکه اسید پاشی از طرف هرکسی باشد محکوم است . دوم اینکه احتمال رسوخ تفکرات داعشی را نشان میدهد -سوم اینکه این مشکلات همچنان ادامه خواهد داشت- چهارم اسید پاشان مشگالات روحی وروانی دارن ویا بیمار اجتماعی هستند. (2453736) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.