«هر چند منابع نظامی آمریکایی تلاش کرده اند آزمایش موشکی اخیر ایران را به عنوان یک شکست به تصویر بکشند اما حقیقت آن است که ایران اینبار به دنبال قرار دادن ماهواره در مدار نبوده است...»
به گزارش جام نیـوز، پایگاه صهیونیستی "دبکا فایل" (Debka File) با انتشار گزارشی تحت عنوان "ترامپ در محاصره موشک های ایران و کره شمالی" از لرزش غرب با غرش موشک های ایرانی سخن به میان آورده و مدعی وجود روابط پنهان میان ایران و کره شمالی شده است.
اظهارات مطرح شده در این گزارش، آن هم از زبان منابع نظامی و اطلاعاتی، حاکی از هراس صهیونیست ها از آزمایش های موشکی ایران است. رسانه های صهیونیستی تلاش می کنند به هر طریق ممکن، از ارتباط برنامه موشکی ایران با برنامه تسلیحات هسته ای سخن به میان آورده و ضمن مربوط ساختن برنامه موشکی ایران و کره شمالی، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را به اتخاذ مواضع تند سیاسی علیه ایران تشویق نمایند.
در این گزارش می خوانیم:
«تنها در یک بازه زمانی 48 ساعته، ایران و کره شمالی موفق شدند با آزمایش موفقیت آمیز موشک های پیشرفته خود غرب را به لرزه بیاندازند. در روز 27 جولای تهران یک راکت سیمرغ که قادر به حمل یک ماهواره 250 کیلوگرمی است را به فضا فرستاد.
یک روز پس از آن نیز پیونگ یانگ دومین موشک بالستیک بین قاره ای خود را آزمایش کرد که نسخه پیشرفته موشک هواسونگ 14 است که سه هفته گذشته مورد آزمایش قرار گرفته بود.
به نظر می رسد پرزیدت ترامپ به این نتیجه رسیده است که تحریم ها بازدارندگی در مقابل ایران و کره شمالی ندارد. شاید ترس ایجاد شده به خاطر آزمایش های موشکی اخیر باعث شده است که کارشناسان و تحلیلگران جرات پرداختن به این حقیقت نگران کننده را نداشته باشند که ایران و کره شمالی شرکای دیرینه ای در برخی برنامه های انچنینی هستند و هر کشور متخصصانی را در تاسیسات کشور دیگر دارد.
در روز 28 جولای هواسونگ 14 کره شمالی پس از 47 دقیقه پرواز در ارتفاع 3.724 کیلومتری، در آب های دریای ژاپن سقوط کرد. رهبر کره شمالی پس از این آزمایش با افتخار عنوان کرد: "این آزمایش به وضوح ثابت میکند که بُرد موشک های ما به تمام خاک آمریکا میرسد." این اظهارات تایید کننده تخمین های جدید است که موشک های بین قاره ای کره شمالی می توانند در حال حاضر شهرهای بزرگ آمریکا مانند شیکاگو و لس آنجلس را هدف بگیرند.
هر چند ایران اطلاعات زیادی دررابطه با آزمایش موشکی اخیر خود منتشر نکرده است اما بر موفقیت این آزمایش تاکید کرده است. منافع اطلاعاتی و نظامی دبکا معتقدند که موفقیت اخیر ایران به هیچ وجه از کره شمالی کم ارزش تر نبوده و به همان اندازه خطرناک و تهدید کننده است.
سیمرغ و سفیر 3، نتیجه سال ها توسعه موشکی ایران است و می تواند در راستای موشک های بالستیک مجهز به تسلیحات هسته ای مورد استفاده قرار گیرد.
هر چند منابع نظامی آمریکایی تلاش کرده اند آزمایش موشکی اخیر ایران را به عنوان یک شکست به تصویر بکشند و عنوان کرده اند "تنها چیزی که ما می دانیم این است که قطعا هیچ ماهواره ای در مدار قرار نگرفته است"، اما حقیقت آن است که ایران اینبار به دنبال قرار دادن ماهواره در مدار نبوده است.
هدف ایران از آزمایش موشکی اخیر، که در واقع گام بزرگی رو به جلو نیز بوده است، ارتقای فناوری ساخت موشک های قادر به حمل کلاهک های هسته ای کوچک و همچنین ماهواره های جاسوسی و نظامی به فضا بوده است. ایران جزئیات زیادی در رابطه با موفق های اخیر موشکی خود عنوان نمی کند اما بر اساس برخی گزارش ها، این موشک ها قادر بردی 7.500 کیلومتری دارند.»
در انتهای این گزارش آمده است: «به هر حال مقامات آمریکایی بجز محکوم کردن تهران به خاطر اقدامات خصمانه، حرکت ملموسی برای مقابله با ایران نداشته اند و تنها به برخی تحریم ها بسنده کرده اند که تاثیر چندانی بر برنامه ایران و کره شمالی نخواهد داشت.
ترامپ در شش ماه اول ریاست جمهوری خود به وضوع تحت محاصره بوده است. علاوه بر مشکلات داخلی فراوانی که بر سر ترامپ فرود آمده است، او در مقابل دیواری قرار دارد که دشمنان آمریکا در خاورمیانه و خاوردور پیش روی او قرار داده اند.»