نظر منتشر شده
۱۴۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 290741
آثار برجام بر واکنش‌های سیاسی آینده؛
آیا انقلابیون مقابل انقلاب می‌ایستند؟
محسن مهدیان، 2 شهریور 94
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۱۹
روز گذشته حدود ۳۰ الی ۴۰ نفر از جوانان حزب اللهی و انقلابی مقابل سفارت انگلستان تجمع کردند. اعتراض این جوانان پرشور و دلسوز، به بازگشت دولت حیله و نیرنگ و بازگشایی سفارت بریتانیا بود. حین همین تجمع نیز ناجا که حضوری چشمگیر در صحنه داشت با جوانان معترض درگیر شد و عده ای مورد ضرب و شتم قرارگرفتند.

یک تحلیل این است که تجمع روز گذشته مجوز نداشت و عده ای تخلف کردند و به قاعده قانون با آن‌ها برخورد شده است؛ اما این استدلال همه آنچه گذشته است را تصویر نمی‌کند. ده‌ها سؤال دیگر در این رابطه وجود دارد که باید تحلیل شوند. چه آنکه این تجمع مجوز نداشت واگر نه تجمع به ۳۰ نفر محدود نمی‌شد. گواه این ادعا را می‌توان در موج گسترده و جبهه ای معرتضین به بازگشایی سفارت انگلستان در شبکه‌های اجتماعی دید.

مقابله با انقلابیون
مساله را باید دقیق‌تر ببینیم. آنچه دیروز اتفاق افتاد یک اعتراض ساده نبود که با واکنش ناجا مواجه شود. شاید لازم باشد صحنه را اینطور روایت کنیم؛ روز گذشته جمعی از انقلابیون با پشتوانه قابل ملاحظه کمپینی در شبکه‌های اجتماعی، با شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر انگلیس به خیابان آمدند و با آن‌ها برخورد شد. آن‌ها برای دفاع از انقلاب به صحنه آمدند و اما نیروی انتظامی تحکیم انقلاب را در برخورد با آنان دید.

فهم این مساله دارای حساسیت است. پیش تر هم مواردی از این دست وجود داشته است؛ اما اینبار فرق می‌کند. چرا فرق دارد؟ به سبب برهه تاریخی که دران قرار گرفتیم. برجام و اعتراضات مربوط به آن رونمایی از یک کهنه حساب سابقه دار است که پیش‌تر به دلایل مختلف مورد غفلت یا تغافل قرار گرفته است.

ماجرا اینبار متفاوت است
جریان انقلابی همواره و در همه شرایط و در تلخی و شیرینی‌های ایام، همراه نظام بوده است. این جریان آرمان خواه در شرایط سخت سیاسی که کشور با انبوهی از تهاجمات داخلی و خارجی مواجه شده، پیشرو در مبارزه و دفاع از انقلاب بوده است. نمونه‌های روشن حضور این جریان پرشور را می‌توان در حوادث کوی دانشگاه و یا در اوج خود یعنی ایام فتنه دید. البته ماجرا تنها به حضور کف خیابانی هم ختم نمی‌شد. حضور این جریان آرمانخواه در همه عرصه‌ها و حوزه‌های فکری نیز قابل ملاحظه است. چه در حوزه فرهنگ و هنر و رسانه و چه در سیاست و انتخابات‌ها و فعالیت‌های جریانی و حزبی.

فصل مشترک همه فعالیت‌های این جریان انقلابی، آرمانخواهی است. چه بسا گاهی این آرمانخواهی متعصبانه نیز ضروری بود. بویژه زمانی که عده ای تلاش کردند مقابل انقلاب بایستند و یا به دنبال تحریف آرمان‌ها بودند و حضور پر رنگ جریان آرمانگرا مانع از شکل گیری و رشد "گونه‌های ارزش گریز" بود.

اختلاف "انقلابیون آرمانخواه" با "ارزش گریزهای رادیکال" نزدیک به سه دهه طول کشید و ادامه داشت. در این دوقطبی، نهادهایی هم بصورت خودکار شکل گرفت که روز به روز به تقویت قدرت انقلابیون انجامید. چه نهادهای رسمی و چه غیر رسمی. چراکه تقویت قدرت جریان انقلابی برای استقرار و بعد هم استمرار انقلاب یک ضرورت آشکار بود. در همین رابطه گروه‌های "انقلابی پر شور" روز به روز تقویت شدند و برای تقابل با تجدیدنظر طلب‌ها تربیت یافتند. انواع و اقسام کلاس‌های ضد لیبرالی و ضد سکولاری و ضدپلورالیستی و ضد سرمایه داری و غیره برگزار شد و نیاز کشور به حضور این جریان به صورت مضاعف به تقویت بیشتر این جریان انجامید.

تا اینکه مسیر داستان عوض شد
این تقابل و حضور انقلابی ادامه داشت تا اینکه ۲ اتفاق به صورت همزمان رخ داد. اتفاق اول از هم پاشیدگی قطب ارزش گریز و لیبرال بود. جبهه ضدآرمان در کشور بعد از ۳ دهه به این سطح از بلوغ رسید-یا رسانیده شد- که با شمشیر بستن مقابل نظام نمی‌تواند انقلاب را تحریف کند. پس گونه جدیدی از جبهه ضدارزشی شکل گرفت که مهم‌ترین ویژگی‌اش پرهیز از رادیکالیسم و تندروی بود. مقابله با این جریان به روش‌های انقلابی قبلی دیگر میسر نبود. چراکه واکنش اجتماع به این نوع تقابل‌ها منفی بود و روز به روز باعث می‌شد مرجعیت و اعتبار گروه‌های انقلابی کمتر شود. این مساله همچنین باعث شد که جریان نوین ارزش گریز رشد و قدرت بگیرد و گروه‌های انقلابی بیشتر تضعیف شوند.

اما اتفاق مهم‌تری که افتاد این بود که نظام برای حیات طبیعی خودش ناگزیر بود تصمیماتی متناسب با شرایط روز بگیرد که در مواردی بصورت ظاهری-تاکید می‌شود ظاهری- در تقابل با آرمان‌ها قرار می‌گرفت. کشور بدون توجه به واقعیت نمی‌تواند با تدبیر اداره شود. ارزش و آرمان را باید واقع بینانه دنبال کرد. کشوری که از تنگناهای فتنه و جنگ خارج شده است و در مسیر توسعه قرار دارد نمی‌تواند بدون توجه به واقعیت‌های جامعه از جمله مطالبات و فهم مردم تصمیم بگیرد. حال آنکه این بخش از جریان انقلابی برای واقع گرایی آرمانخواهانه تربیت نشده بود بنابراین حاضر به همراهی نشد.

از مواجهه سفید تا خاکستری و سیاه
مدت‌هاست که جریان انقلابی با تصمیمات واقع بینانه نظام مواجهه سفید می‌کند. مواجهه سفید سکوت و بی اعتنایی و از کنار آن عبور کردن است.

مواردی هم بوده که این مواجهه خاکستری و کم کم رنگ تیره به خود گرفته است. برجام اوج این تقابل است.

ماجرای هسته ای بدون فهم واقع بینی آرمانخواهانه گمراه کننده است. تحلیل جایگاه و سهم مصلحت انقلاب و مصالح نظام بسیار کلیدی است. فرآیند معناداری که طی یکی دو سال گذشته و در حین مذاکرات رخ داد این بود که جریان انقلابی نتوانست خود را با تصمیم نظام همراه کند. از طرفی ماجرا به گونه ای نبود که سکوت اختیار کند. پس وارد صحنه شد. تمام تلاش جریان انقلابی طی ماه‌ها این بود که نظام را در ماجرای مذاکرات دوحاکمیتی تحلیل کند.

بنابراین با جدا کردن کلیت نظام از تیم مذاکره کننده و دولت، مذاکرات هسته ای و دستاوردهای آنرا تلاش جریان اهل مماشات و غربگرا تلقی کردند که باید مقابل آن تمام قد ایستاد و افشا شوند؛ اما این پروژه آ به سرانجام نرسید و هرازگاهی با شدت و حدت مورد اعتراض رهبری انقلاب قرار گرفت. با این حال اصرار حاکمیت برای اینکه نشان دهد مساله مذاکرات تصمیم و تدبیر کلیت نظام بوده است و دستاوردهای آن با همه قوت و ضعفش به پای انقلاب است و نه یک گروه و دسته، بی نتیجه ماند. بیشترین سطح اختلافات تاریخی بین نیروهای انقلاب را در این ایام شاهد بودیم. تذکرها و توصیه‌ها و حضور صریح رهبری باعث شد موج اعتراض انقلابیون کاهش پیدا کند و در نهایت مجدد رنگ مواجهه سفید بگیرد؛ اما این سکوت آتش زیر خاکستر است چراکه هنوزجریان انقلابی نسبت به مصالح نظام و تحلیل آغشته به واقع بینی مصلحت گرا توجیه نشده است.

آتش زیر خاکستر چیست؟
اما آتش زیر خاکستر چیست؟ ماجرا اینطور نیست که فکر کنیم جریان انقلابی یکروز ممکن است رودر روی انقلاب جبهه بگیرد. اینطور نیست. ماجرا بسیار فراتر از شمشیر بستن است. بزرگ‌ترین نگرانی این است که این جریان همان مواجهه سفید را دنبال کند. در این صورت نظام بخشی از پشتوانه حاکمیتی خود در اجتماع را از دست داده است. خروج نکند، مأیوس می‌شود و هر دو به ضرر انقلاب است. پس باید این آتش زیر خاکستر را جدی گرفت.

و اما چه باید کرد؟ اعتراضات تند روزهای گذشته به بازگشایی سفارتخانه انگلیس را باید در همین چارچوب ارزیابی کرد. تجمع روزگذشته در حالی بود که ۴ سال پیش رهبری نظام با صراحت مهاجمان به سفارت انگلیس را مورد اعتراض و نقد جدی قرار دادند. آثار برجام خواهد ماند اگر این عارضه اجتماعی در نقطه کلیدی برجام اصلاح نشود؛ و این همه اصلاح نمی‌شود مگر اینکه همه امروز با جدیت کمر همت برای آموزش "انقلابی واقع گرا "ببندند. چرا که فهم "مصلحت در تراز انقلاب اسلامی " هنوز میان این دسته از نیروهای پر شور ایجاد نشده است. این مهم نیازمند تلاش مستمر و دغدغه مند دلسوزان است.
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۷:۲۳:۲۳
حرف جدید و نگاه متفاوتی بود.ممنون (3139339) (alef-2)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۸:۱۶:۵۱
امروز مصادف با بازگشایی سفارت انگلیس، در یک رکورد تاریخی بیش از 1000 واحد شاخص بورس داوجونز آمریکا افتاد
از لطایف اینجاست که ما درست زمانی داریم غربی می شویم که غرب در حال ورشکستگی کامل است (3139529) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۸:۳۹:۰۹
اتفاقا دیدگاه بدی بود
اگر سر هر موضوعی قرار باشه این گروه خاص با آشوب مانع کار شود هم کشور به آشوب کشیده میشود و هم اوضاع داخلی و ثبات سیاسی کشور در رسانه های دنیا متزلزل جلوه داده می شود (3139595) (alef-13)
 
امید
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۱:۵۲:۰۲
حرفی بود نه آنقدر جدید و بلکه کمی تا قسمتی نادرست. مخصوصا قسمت نهایی مقاله که مساله هسته ای اشاره کرد و شاهد مثالی در تقابل "جریان انقلابی" با "نظام" مطرح شد.

ملاک جریان انقلابی مواضع و رهنمودهای رهبری است که اتفاقا در مساله هسته ای آنطور که یک انسان منصف میفهمد آن است که در تقابل و تضعیف مقام ایشان به این شکل پیش رفته است و جام زهری را دارند به رهبری میخورانند کما اینکه رادیکالیسم افراطی ضد ارزش همین جام را دوازده سال پیش داشتند به حضرت آقا میخوراندند. (3140006) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۲:۰۲:۵۳
برای ما فقط حرف آقا مطاع است، نه یک کلمه کم، نه یک کلمه زیاد. (3140027) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۹:۳۶:۱۴
از خودتان فکر ندارید؟
همیشه باید به جای شما تصمیم بگیرند ؟ (3142064) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۲۲:۰۸:۰۵
کاش از عقل و فکر خودتان هم بهره گیری می‌کردید.
آن روزی که از شما سوال شود، نمی‌توانید بگویید به گفته دیگری فلان کردم. مسموع نخواهد بود. خودتان باید توجیه رفتارهایتان را داشته باشید. (3142222) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۲:۱۲:۲۱
روز گذشته حدود ۳۰ الی ۴۰ نفر از جوانان حزب اللهی و انقلابی مقابل سفارت انگلستان تجمع کردند. اعتراض این جوانان پرشور و دلسوز، به بازگشت دولت حیله و نیرنگ و بازگشایی سفارت بریتانیا بود....!!!! (3140040) (alef-13)
 
تاراج
۱۳۹۴-۰۶-۰۴ ۱۸:۰۷:۱۷
30 الی 40 نفر چند درصد جمعیت ایران می شود !!!!! چرا برای مفسدان اقتصادی معترض نیستند (3143769) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۳:۰۲:۵۷
امید وارم این انقلابیون مد نظر شما اجیر دولت انگلیس نباشند تاریخ پر از این موارد هست (3140136) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۳:۰۴:۱۲
ای کاش دولت اجازه می‌داد اعتراض خود به بازگشایی سفارت روباه پیر در کشور را به صورت علنی مطرح می‌کردیم. (3140139) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۴:۳۴:۴۲
خجالت بکشید مگر دفعه قبل اجازه گرفتید همه میدونن سرنخ همه این دلواپسیه کجاست دوم اینکه پدر مردم و مملکتو دراوردید با ای دخالتهی بیجا تو همه کار مگر مملکت وزیر و مجلس و هزار تا نهاد نظارتی نداره که جلوی خطاهاو خلافها در نهادها رو بگیره که شما شدید کاسه از اش (3141597) (alef-13)
 
aboomahdi
۱۳۹۴-۰۶-۰۴ ۱۲:۴۰:۰۲
جنابعالی حتما طرفدار انگلیس خبیث هستی که به مومنان و حزب اللهی توهین می کنی . (3143025) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۰ ۲۲:۴۶:۳۶
آقای محترم ادبیات زشت به کار می بری ، همین کاسه از آش داغترها بودند که هشت شسال جلوی عراق ایستادند و حالا هم خیلی هاشون با انواع دردهای به جا مانده طرفند ، اگر همین کاسه از آش داغترها نبودند که در سال 88 دیگر کشور رنگ آرامش به خود نمی گرفت ، بعد هم این که دربرخی از کشورهای غربی هم شبیه این حرکت وجود دارد (3156517) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۳:۱۶:۵۲
این یک موضوع دیپلماتیک است و هیچ شخصی و لو انقلابی حق ندارد خود سر عمل کند.نتیجه همان میشود که دفعه قبل شد (3140167) (alef-2)
 
aboomahdi
۱۳۹۴-۰۶-۰۴ ۱۲:۴۳:۴۷
از انقلاب باید انقلابیون دفاع کنند اگر بی تفاوت باشند که انقلاب از بین می رود. (3143033) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۰:۱۰:۲۵
یک چیز بگم؟
این دولت مردم را برای دوسال با مذاکرات سر گرم کرد، الان هم با سخنرانی های عجیب و غریب وباز کردن سفارت سر مردم را گرم می کند بعدش هم انتخابات سال 94. حالا تا 96 هم خدا بزرگه..... فقط این وسط رکود بیش از اندازه، بیکاری و تولید بی جان و..... همه و همه روی دوش مردم سنگینی میکنه (3140268) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۲:۲۹:۵۷
این جمله خودش بارحقوقی سنگینی دارد :
روز گذشته حدود ۳۰ الی ۴۰ نفر از جوانان حزب اللهی و انقلابی مقابل سفارت انگلستان تجمع کردند.
از کجا این اطمینان را یافته اید که آنها حزب الهی و انقلابی اند ! لطفا بفرمایید تا ما نیز از دور بشناسیم حزب الهی و غبر حزب الهی را از هم !
اگر به من بک تراول صد هزاری می دادند می رفتم و اونجا حاضر می شدم!!!
حالا شما چه جوری تشخیص می دادی ؟ (3141277) (alef-13)
 
غفاری
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۶:۰۹:۴۵
این مقاله نه تنها جدید نبود بلکه پر از اشتباه و سفسطه بود... لطفا درست نگاه کنید.. انقلابیون هیچگاه مقابل انقلاب نه ایستادند و نخواهند ایستاد ... اگر به گذشته مراجعه کنید شاید درک این مطلب راحت تر شود... در بحث جریان دوم خرداد انقلابیون همواره در مقابل انواع رفتار و حرکات دولت و یارانش جبهه گرفته و اعتراض میکردند.. این مقابله با انقلاب و نظام نیست و نبود بلکه مقابله با ضد نظام و ضد انقلاب و غیر خودی ها بود... البته در آن دوران نیز از تعابیر مقابل انقلاب ایستادن استفاده میشد... اما الان که نگاه کنید و عاقبت مسولان دوم خردادی را بنگرید در میابید آن اعتراضات در واقع کاملا انقلابی بوده. در حال حاضر نیز همان داستان دارد تکرار میشود... عده ای دولتی و .. مشغول کارهایی هستند که مورد انتقاد جدی انقلابیون است و در مقابلشان به صف ایستاده اند. مطمئن باشید این مقابله با نظام نیست بلکه مقابله با ضد نظام است و در سال های بعد و پس از مشاهده عاقبت این دولت مردان شما هم اگر منصف باشید تصدیق خواهید کرد. انقلابیون تا پای جان به پای انقلاب ایستاده اند ... به امید خدا... (3141777) (alef-13)
 
كاوه
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۸:۱۵:۱۱
اقاي مهديلن . مطالبت همه درست بود و نتيجه گيري ات هم درست بود اما فقط به نامگذاري هايت توجه نكردي. جوان پرشور انقلابي آرمانخواه ... ديگه كيه؟ منزل من نزديك مقر سازمان ملل مي باشد. هر از گاهي تجمعاتي در مقابل دفتر يازمان ملل صورت ميگيرد. بيست نفر يا سي نفر يا چهل نفر جمع مي شوند. جالب ايت كه با اتوبوس انها را مي آورند و با اتوبوس هم برميگردانند. جالب تر اينكه يكنفر هم ان وسط قطعنامه ميخواند!!! دوست عزيز، اينها تشكيلات هستند. اگر يك عده جوان انقلابي پرشور و ارمانخواه و بي تشكل بودند ، ايا قطعنامه به همراه داشتند؟!!!.
در ثاني ايا همه اين جماعت انقلابي پرشور ارمانخواه محدود به سي نفر بودند كه روز بازگشايي سفارت، تجمع كردند؟!!! دوست عزيز، اينها نه دانشجو هستند، نه انقلابي و نه آرمانخواه بلكه اين ها متعلق به يك جناح تمامت خواه هستند. دوستان در بالا نظر داده اند كه انگليس در پي فروپاشي نظام ايران است . من نميدانم اين ادعا تا چه حد واقعيت دارد اما چرا در مقابله به مثل، نظام ما با درايت و برنامه، فروپاشي و اضمحلال انگليس و امريكا و اسراييل را برنامه ريزي نميكند؟!! و با پنبه سر انها را نميبرد؟

نه برادر جان واقعيت اين است كه عده اي در تداوم وضعيت فعلي و عدم تعامل با جهان و تداوم تحريم، كيسه دوخته اند و از رانت و انحصار منتفع شده اند و نميخواهند حال و روز و رفاه و بنيه مردم بهتر شود. اين چه ارمانخواهي اي است؟!! اين چه ارزش و اصولگرايي اي است؟؟ اينها كه ديروز مقابل سفارت انگليس در مخالفت با بازگشايي تجمع كردند عيچيك در زمان انقلاب متولد نشده بودند اما من و امثال من، خود انقلابيم. چه كسي بهتر از من و همسن و سالهاي من زير و بم انقلاب را ميداند؟!
وقتي انها را انقلابي ارمانخواه پرشور ارزشگرا ميخوانيد، به اين توهم دامن ميزنيد كه انها خودشان را بر حق و نظر مخالفشان را خائن قلمداد كنند!!!! نبايد به اين جماعت اذنچنين باجهايي بدهيد (3141954) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۹:۰۷:۴۰
این ساده لوحی تا کی؟
کی گفته این 30 یا 40 نفر انقلابی و حزب الهی بودند؟؟
هر کس ریش داد و گفت مرگ بر آمریکا حزب الهی است؟
جاسوسان آمریکا و اسرائیل فکر می کنید ریششان را تیغ می زنند و با شعار درود بر اسرائیل و درود بر آمریکا می آیند بیرون؟؟؟؟؟
آدمهای ساده اسرائیل بیشترین زیان را از بر قراری این ارتباطات می خورد.
پس این جاسوسان آنان اند که باید چیزهایی را علم کنند.
جوانان حزب الهی قانون را که ضروری است اجرا کنند و مجوز بگیرند و بجای 30 نفر 3 میلیون بیایند.
اما باز هم بدانند که دولت کف خیابان نیست. هر تصمیم کشوری مجاری قانونی خودش را دارد.
اگر قرار باشد با اردو کشی خیابانی چیزی حل شود اردوهای چند میلیونی کم نیستند. (3142026) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۷:۴۰:۱۳
سفارت انگلیس باز نشده، مجددا بوی تفرقه و شکاف و فتنه در کشور میاید. مشکل بازگشایی یا تعطیلی سفارت انگلیس در ایران نیست، مشکل با سیاست انگلیس در قبال جمهوری اسلامی میباشد که به دنبال براندازی و تجزیه ایران است و هر که غیر این فکر میکند، خوش خیال و متوهم است. (3139408) (alef-2)
 
به آفرید
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۸:۵۵:۲۲
هیچ کسی منکر سیاستمداری انگلیس و هم پیمانانش نیست، اما بهتر نیست ماها هم واقع بین باشیم و همه مشکلات و کج فهمی های مردم عزیز مملکتمونو بر اساس تئوری توطئه و دخالتهای بیگانگان نذاریم، دوستان عزیز اخر این متن حرف جالبی نوشته بود،بیاییم با همکاری هم فهم انقلابی وابسته به شرایط و زمانه خود و همراهانمونو ارتقاء بدیم . باشد که کشورمون در جایگاهی قرار بگیره که دوست و دشمن از او حساب ببرند. (3139639) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۳:۱۳:۳۵
زمانی که خاتمی "گفتگوی تمدن ها " رو مطرح کرد و ۱۵۰ کشور تو سازمان ملل همراهیش کردند (که به مراتب ازین فتنه مهم تر بود) شاید خیلی خوشحال بودن و فکر میکردن کار انقلاب رو ساختن، ولی حالا اثری از خاتمی ها نیس. این فتنه های جدید که خیلی با عجله و پشت سر هم می آیند، با همین سرعت هم میروند.
فعلا که ما مطیع رهبریم و مثل فتنه گران قانون شکنی نمیکنیم. و رییس جمهوری که فقط با ۳۰۰ هزار اختلاف رای آورده را طبق تنفیذ رهبری قانونی میدانیم.
ما دلمان قرص است و در میدان ایستاده ایم.
این بساط ابتذال هم به زودی پایان خواهد یافت. (3140162) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۵:۵۰:۱۲
الف جان این متن حاوی هیچ توهینی نیست لطفا منتشر کن تا این افراد جواب بگیرند .

اینکه می گویید " فعلا ما مطیع رهبری هستیم " گویای سطح منطق و استدلال شماست . گفتگوی تمدنها در زمان خودش مورد تائید همان رهبری است که شما فعلا مطیع ایشان هستید . این استنباط مسخره را نمی دانم از کجا درمی آورید که روحانی با 300 هزار رای بیشتر رئیس جمهور شده است مگر اینکه قبول کنید همه 5 کاندیدای دیگر مال یک جناح بودند و یک طرف و روحانی یک طرف که اینطوری خودش ضایع تراست چون باید جواب بدهید که چه طور شد شورای نگهبان که مدعی بی طرفی است از یک جناح یک نفر را تائید می کند و از اون جناح 5 نفر را . بنابراین می رسیم به حرف روحانی که با شناسنامه خودتان حرف بزنید یعنی شما سرجمع 4 میلیون نفر بیشتر نیستید و باید به اندازه گلیمتان پایتان را دراز کنید . یساط ابتذال را که می فرمائید را به جانیاوردم ؟ بازشدن سفارت انگلستان در واقع جمع کردن اون وحشی بازی بود که امثال شما 4 سال پیش انجام دادید و حالا طلبکار هستید اگر قانون استثنا ء نداشت اونها باید الان آب خنک می خوردند برای میلیون ها دلاری که به مملکت ضرر زدند . ذر همین 4 سال 200 ،300 هزار نفر از مردم مجبور شدند بروند ترکیه به خاطر بسته بودن سفارت انگلستان . اینها را گفتم شاید یه ذره وجدان درد بگیری و اینکه یه وقت خودت را عقل کل فرض نکنی و همینکه نگی بقیه نمی فهمند . (3141743) (alef-13)
 
یک انقلابی از انگلستان
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۹:۵۹:۳۷
سلام دوستان، من تعجب میکنم که در تمامی سایتهایی که سر کشیده ام ، کسی در مورددستاورد و چکیده توافق با ۵+۱، یعنی قبولی قدرت و نفوذ جمهوری اسلامی درسطح جهانی انهم بعداز۳۷ سال مقاومت، کمتر صحبت شده! این یک موقعیت تاریخی برای کشور ایران میباشد و شروعی جدید برای استفاده از روابط صحیح بین الملل برای ارتقاء وبرتری. متاسفانه خودمان را درگیر حاشیه کرده ایم. ما باید دست به کار مفید خودمان شده و این خود باوری را داشته باشیم که در حال حاضر ظرفیتهای استفاده ما از انگلستان و دیگر کشورهای پیشرفته با این ورق جدید در روابط محترمانه و متقابل انها، نصیب هیچ کشور دیگری به جز خودشان و ما نیست. این توافق بسیار ارزشمندتر از انی است که ما متوجه ان هستیم. شروعی برای عظمت ایران، اگر بتوانیم. یک انقلابی از انگلستان (3139794) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۰:۳۴:۱۶
سفارت روسیه و چین این همه مدت باز بوده و پیش نویس قراردادهای استعماری راتهیه می کرده تا مسوولان ما با لبخند امضایش کنند. سفارت سعودی و امارات باز بوده که یکی خلیج فارس را ... کرده دیگری هم به حاجی های نوجوان تعرض کرده....مشکل ضعف ماست اگر قوی باشیم از اینکه مثل سایر کشورها سفارت خانه های دیگر در مملکت مان باشد نمی ترسیم! ضمنا خیلی عجیب است کسانی با سفارت انگلیس مخالفند که مدام در لندن با سیاستمداران انگلیسی در مورد انتخابات مشورت می کنند! (3141059) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۴ ۰۷:۰۵:۴۷
مرگ بر امریکا ، مرگ بر انگلیس (3142510) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۷:۴۰:۴۸
امیدوارم روزی به به این درک برسیم که انقلابی گری در شعار مرگ بر این و آن نیست بلکه در ساختن خود و کشور است.امیدوارم یاد بگریم که انقلابی گری در فریاد زدن نیست بلکه در فریادرسی است. امیدوارم انقلابی گری را از حضرت امام رضا یاد بگیریم که میشود در خانه دشمن نیز بی هیچ داد و بیداد و مرگ بر این آن گفتن انقلابی بود.امیدوارم روزی برسد شور انقلابی با شعور انقلابی نیز همراه باشد.امیدوارم یاد بگیریم با روباه باید مانند شیر رفتار کرد نه مانند گاو .امید وارم بفهیم که ما در یک دنیا زندگی میکنیم که بیش از هفت میلیارد انسان در آن با تفکرات متفاوت زندیگی میکنند و ما برترین این تفکرات را نداریم و احتمالا روش و منش بهتر هم میتواند وجود داشته باشد.امیدورام انقلابی گری بیشتر در شنیدن و عمل کردن باشد تا حرف زدن و عمل نکردن. (3139410) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۱:۵۷:۲۶
امیدوارم یاد بگیریم وقتی دشمن می گوید گزینه نظامی روی میز است، نمی خواهد سر ما گل بریزد بلکه می خواهد سر ما بمب بریزد و ما را بکشد و مرگ ما را می خواهد پس ما هم مرگ او را می خواهیم و شعار مرگ بر او سر می دهیم همان گونه که او شعار مرگ بر ما ( گزینه نظامی) سر می دهد (3140018) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۶:۴۲:۴۶
بدون شك كسي كه از پيگيريي اهداف و ارمانهاي انقلاب فقط اوني و در نظر بگيره كه خواست جناحي و حزبي باشه علاوه بر اينكه انقلابي نيست بلكه دشمن انقلاب هستش !!!! ايا مبارزه با فقر و فساد و تبعيض و رانت جزو اهداف انقلاب نبود !؟؟ اينان كه از انقلابي گري فقط هزينه تراشي و جار و جنجال گري ياد گرفته اند يك مشت جيره خوارند هر لحظه به سويي هستند.!! حضرت اقا با بيان نظر صريح و روشن خود در قبال حمله به سفارت انگليس حجت و تمام كردند و هر كي با اين نظر زاويه داشته باشد بدون شك ضد انقلاب است نه انقلابي . (3141832) (alef-13)
 
میلاد
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۲:۲۷:۵۶
جای رمان نوشتن کمی واقع بین باش.برادر من کسی با این کشورها کاری نداره .اینا هستن ک از ابتدای انقلاب هر کاری تونستن کردن .چرا چشم خودتو بستی؟ کسی بی دلیل میگه مرگ بر یه کشور؟ حالت خوبه شما؟ چرا نمیگن مردم مرگ بر انگولا مرگ بر یونان یا صد ها کشور دیگه؟ کمی بصیرت خوب پچیزیه .تند ترین حرفا رو در مورد انگلیس خبیث و امریکای وحشی کیا زدن؟ امام خمینی و امام خامنه ای.شما با تفکر اینا مشکل داری عزیزم (3140065) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۸:۲۸:۲۰
تفکرات خودتون رو به نام امام و رهبری به خورد دیگران ندهید، اصلا این چه معنی داره که می پرسید شما با این تفکر مشکل دارید؟
اگر مشکلی داشته باشم امکان بیانش هست؟ (3141970) (alef-13)
 
aboomahdi
۱۳۹۴-۰۶-۰۴ ۱۲:۵۳:۵۲
تفکرات دین ماست چرا این را نمی فهمی خدا بیدارت کند. (3143059) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۲:۳۶:۵۶
حمید آقا
انقلابی گری را اشتباه متوجه شده ای

امام حسن و امام رضا علیهما السلام و دیگر امامان از بی یاوری و از نبود کسانی که فریاد مرگ بر مستکبر و مرگ بر ظالم بلند کنند، خانه نشین شدند و در سکوت فریاد زدند اگرنه خود حضرات فرمودند که اگر یاور داشتیم قیام میکردیم و اجازه نمیدادیم حکومت در دست مستکبران و ظالمان به حقوق مردم باشد (3140082) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۳:۱۴:۱۷
نام گذاری خیابانها چند سال بعد ...
خیابان الیزابت /الیزابت شرقی ، غربی ، شمالی ، ۱.۲.۳.۴......
خیابان وال استریت /.........
میدان بوستون
میدان چارلی
میدان ویلیام
میدان هری
خیابان منچستر (3140163) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۰:۰۶:۲۴
دوست عزیز حرف شما درست ولی مسئولین و مدیران اجرایی ما چکار کرده اند؟
کار به جناح ها ندارم اما همشون بلا استثنا دنبال قدرت هستند ان به هر وسیله ای...
کلا در ایران مردم مشکلات را به گردن دولت و دولت مشکلات را به غرب ریط می دهند. در حالی که اصلا نیازی به غرب نیست مردم و دولت با هم می توندد این کشور را بسازند (3140256) (alef-13)
 
آرتین
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۸:۱۰:۳۷
بسیارعالی ومنطقی بود احسنت! (3140683) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۷:۴۲:۵۷
من نمیدونم چه اصراری دارید این جمعیت خاص رو انقلابی بنامید. یعنی بقیه ضد انقلابن؟ اگه یادتون باشه رهبری همش میگفت «عزت، حکمت، مصلحت». بعضیا کلاً به مصلحت اعتقادی ندارن و هر چیزی رو که باب میلشون نباشه «ذلت» تفسیر میکنن (3139417) (alef-2)
 
میلاد
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۲:۲۹:۵۷
اره این جمعیت خاص بسیجی موقع جنگ و کمک به سیل زده ها و زلزله زده ها خوبن اما اینجور جاها میشن افراطی ول کن برادر همینا هستن اگه جنگی بشه از جونشون میگذرن نه کسانی ک پز روشن فکری دوستی با دنیا میدن (3140069) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۷:۰۶:۰۱
یعنی از کل تهران فقط همین 30 چهل نفر میرن میجنگن؟ (3141850) (alef-13)
 
میلاد
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۲۰:۵۳:۴۸
خیلی تو خویشتن داری هستن به قول نویسنده مقاله معلوم نیست کی خونشون به جوش بیاد (3142138) (alef-13)
 
فرناز
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۸:۲۸:۱۹
دقیقا" . من مطمئنم که اگر این جماعت در سال 67 بودند( که اکثرا" متولد بعد از اون هستند) در مقابل حکمت امام (پذیرش قطع نامه و نوشیدن جام زهر) هم
می ایستادند.
الف عزیز لطفا" سانسور نکن. (3140706) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۵:۱۸:۳۷
اولا این گروه در همان زمان هم وجود داشتند و به وظایف خود طبق دستورات عمل می کردند اون موقع هم بدلیل صراحت امام، اینها هم دستور به خاموشی داشتند ولی الان دستور به صراحت از بالا صادر نشده (البته بدلایلی!) لذا این حرکات هم انجام می شود. (3141685) (alef-13)
 
انقلابی
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۷:۵۰:۴۸
انقلابیون خیر، انقلابی نمایان مخل آرامش این کشورند (3139448) (alef-2)
 
aboomahdi
۱۳۹۴-۰۶-۰۴ ۱۲:۵۶:۰۸
مخل کشور شماها هستید نه اینها. (3143064) (alef-13)
 
مهندس جنت شهري
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۷:۵۳:۵۴
انقلابي ارمانگراتندرو نتيجه اش ميشود داعش...دين با تحجر در يك مقوله نميگنجد..انقلابيون ارمانگرا كساني بودند كه خون دل خوردندولي به تحجر كشيده نشدند..از سال 42 تا57 بارها زندان رفتند..ناخن انها كشيده شد..با اتش كباب شدند..نه كساني كه بعد از انقلاب بدنيا امده اند و به مبارزان انقلابي حمله ميكنندمثل کسانیکه در هنگام جنگ در خانه خوابيدند و حالا ميخواهند ارمانهاي انقلاب را ترويج كنند...نه عزيزم ارمانها در عمل درارتفاعات سارات..الله اكبر..سومار..سه راه نفت شهر مرصاد..شلمچه...تبلور ميابد نه در خيابانهاي شمال تهران و جلو دوربين..اينجور افراد بيشتر دنبال نمايش ارمان هستند نه تحقق ارمان...ارمانخواهي در اعمال انقلابيون واقعي مثل امام و ايت الله خامنه اي..مهدوي..رجايي..رفسنجاني..صانعي..باهنر..و پيشروان نهضت بايد ديد نه در نمايش مدعيان............... (3139463) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۸:۱۱:۱۲
اقایان انقلابی لطفا با همین شدت و حدت و پایمردی در مقابل مفسدان بیاستند (3139516) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۰:۴۰:۱۳
انقلابی‌گری آرمانگرایانه تندرو در ایران بیش از 30 سال سابقه داره. میشه بگی چرا هنوز به داعش تبدیل نشده؟

نه عزیز من! اینکه تو از انقلابی آرمانگرای تندرو دل خوشی نداری دلیل نمیشه که اونو با داعش مقایسه کنی. (3139870) (alef-2)
 
مهندس جنت شهري
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۳:۰۳:۱۷
معذرت ميخوام...ميشه نام يكي از انقلابيون تندرو ارمانگرا را نام ببريدكه لاقل 5سال سابقه داشته باشد.... (3140137) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۲:۱۵:۱۴
انقلابی .... چه سو استفاده هایی از این کلمه نشد !!! (3140453) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۲:۱۶:۲۴
یه ملت انقلاب کردند تا یه عده خاص بشن انقلابی ... عجب قصه ایییی (3140454) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۲:۱۲:۰۸
چقدر به آدمهایی مثل شما علاقه دارم. حرفهایی قشنگ میزنن، واقعیت میگن، بعدش که نظر جلب شد، بینش حرفی که توی دل دارن رو میگن.... مثل این میمونه بگیم آزادی، دمکراسی، رای، حق مردم، حقوق شهروندی، احترام و.... اینا خوبن، حالا مروجینشون ظاهریشونو نام ببریم، آمریکا! انگلیس، دانمارک... قوانین همجنسگرایی و .... با عرض معذرت بعضی از مثالهای شما شبیه همینه.
قطعاً اجر سابقون انقلاب که استقامت کردن و انقلابی موندن و دیپلمات غربی نشدن بر عهده خدا هست. ولی اونهایی که استحاله شدن و تا فرصت پیدا میکنن مقابل رهبری هم به اسم دین و دمکراسی می ایستن، انقلابی نیستن دیگه، حالا میخواد توی جنگ سوراخ سوراخ شده باشن، یا توی زندان پوسیده و یا اینکه دهه 60-70 باشن و جنگ نرفته.سابقه وقتی خوبه که حال و البته عاقبت خوب باشه.وگرنه همون سابقه میشه بار ذلت! (3141233) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۷:۵۸:۱۹
مرگ بر انگلیس (3139479) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۰:۴۲:۲۷
لابد این حمید آقا یکی از اون انقلابیون مورد نظر الف است ??!!! بیشتر تامل بفرمایید قربان ! (3139874) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۲:۵۳:۱۴
تو هم از فرصت خوب بلدی استفاده کنی هاااااااااااا، همین میشه که فرق انقلابی و غیر انقلابی مبهم میشه (3140118) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۸:۰۲:۵۲
مخالفت هدايت شده بهيچ عنوان حركت انقلابي نيست بيشتر حركت نمايشي است (3139490) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۸:۱۲:۲۳
اتفاقا من موافق این تظاهرات براساس اصل 27 قانون اساسی هستم اما ایا به دیگران هم اجازه راهپیمایی بدون مجوز می دهید؟ چرا به معترضان انتخابات 88 تهمت خلاف قانون عمل کردن و بدون مجوز راهپیمایی کردن را می زدید اما جالا که نوبت خودتان شد اینها شدند انقلابی و ان جمعیت عظیم 25 خرداد 88 شدند غیر انقلابی؟ ایا اصل 27 قانون اساسی تنها یک اصل برای نوشتن بود. (3139520) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۸:۱۵:۱۱
داداش جون کدهایت اشتباهی است
اولا جمله آقا درباره رفتن داخل سفارت بود نه تجمع!!
دوم فعلا توافق دولتی با 5+1 صورت گرفته و تا مادامی که مسیر قانونی خود را طی نکند تصمیم نظام تلقی نمی‌شود! این هم نگاه رهبری است
سوم گفته شده این بچه‌ها آموزش‌های متعددی در موضوعات مختلف دیده‌اند این‌ها از نسل همان بسیجی‌هایی هستند که بدون آموزش در مقابل دنیا در 8سال دفاع مقدس ایستادند و دنیا برای ماله‌کشی بر این فضاحت هم با همین ادبیات که این‌ها چنین‌آند و چنانند عمل کرد و یا شاید خود نویسنده تحت آموزش‌های مختلف قرار گرفته و مابقی را هم مثل خود می‌بیند
.................
در پایان هیچ انقلابی در مقابل انقلاب نخواهد ایستاد و این‌ها بافته‌های ذهن کدخداهاست (3139524) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۸:۱۹:۵۲
اولا آقای مهدیان مسیر کارها رو با بازی با کلمات نمیتوان تغییر داد.دوما ببینید که وقتی به گروهی اجازه ی حرف زدن داده نمیشه،چقدر سخته.سوما به این گروه حالت تقدس و ناجی ندهید زیرا بسیاری از اشتباهات به عهده ی ایشان میباشد.چهارما این مسئله ربطی به برجام ندارد فرافکنی ندارد.شما با یک مقاله میخواهی تکلیف همه چی رو مشخص و به نفع خود کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3139540) (alef-2)
 
امیر
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۸:۲۹:۰۰
لطفا اسم این گونه افراد و تجمعات رو نگذارید انقلابی... ظلم بزرگی می کنید به انقلابی های مخلص و واقعی. برای همه کاملا روشن شده این گروهک ها چگونه و کجاها جمع می شوند، پس ساعتی پیدا کنید که از این خود به خواب زدگی بیدارتون کنه... لطفا انقلابی های واقعی رو بیش از این سرخورده نکنید.


الف جان امیدوارم احساس نکنی توهینی در نوشته ام رخ داده و حذفم کنی. (3139565) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۸:۳۱:۴۰
باید قبول کنیم که انقلاب و نهضت تبدیل به نظام شده و در نظام بر خلاف انقلاب قانون باید چارچوب رفتارها باشد و نه سلیقه افراد (3139571) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۸:۴۰:۴۰
این انقلابیون چرا در مقابل این همه فسادی که کلیت نظام را به چالش کشیده است کاری نمی کند؟؟؟ (3139600) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۹:۵۳:۳۳
به 1001 دلیل!!!! (3139784) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۰:۰۷:۵۴
فریاد می زنند ولی چه کسی گوش می کند؟
مثال : همین دکل نفتی گم شده..... بروید ببینید اسناد منتشر شده به چه کسی رسیده است... (3140259) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۱:۵۹:۳۶
اینا همونا نبودن که از دیوار سفارت بالا رفتند؟ حالا خسارات را هم خودشان جبران کنند. (3140435) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۷:۴۰:۰۶
چون " نفعی " برایشان ندارد (3140609) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۲:۱۳:۱۴
به همون علت که شما نمیکنید! از کجا میدونم؟! ازهمونجایی که شما خبرشو دارید که اینا نمیکنن! (3141235) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۸:۴۱:۳۵
بازهم دلواپسان از دری دیگر و با شیوه ای دیگر رخ نمودند تا با بر باد دادن برجام امکان برد انتخابات مجلس پیش رو را بیشتر کنند؟؟؟ (3139604) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۸:۴۲:۵۰
انقلابیون واقعی کسانی چون علی مطهری هستند که در مقابل هر ناحقی می ایستند؟؟ (3139607) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۸:۵۹:۱۰
انقلابیونی آرمانگرا نه عزیر جان، انقلابی شده هایی که انقلابی گری را هویت سیاسی خود قرار داده اند (3139651) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۹:۰۲:۰۶
به نظر من خوب کردند که رفتند اعتراض کردند و شعار دادند..

تا این انگلیسی ها بدونند اینجا خانۀ امن شون نیست.. فراموش نکنیم که انگلیس و شبکۀ بی بی سی تمام قد برای تبلیغ و ترویج داعش ایستاد و هنوز هم از موضع اش عقب نشینی نکرده.. این به انگلیسی ها نشون می ده که دوست ایرانی ها نیستند و حالا که میان سفارت شون رو باز می کنند پر رو بازی درنیارن..

واقعاً باید گفت مرگ بر انگلیس.
واقعاً مرگ بر انگلیس.
روباه مکار.. به سابقۀ تاریخی اسرائیل مراجعه کنیم - > انگلیس... به سابقۀ تاریخی سعودی ها مراجعه کنیم - > انگلیس... به آغاز فعالیت داعش شروع کنیم - > انگلیس.. مادر همۀ شرارت ها و خون ریزی ها - > انگلیس... (3139663) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۹:۰۳:۵۶
شما هم برو بریتانیا و نادون هایی مثل داعش و وهابی ها و تکفیری ها و سعودی ها و... پیدا کن و به اختلافاتشون دامن بزن، پیدا می کنی؟
اینکه شهروندان!!! خاورمیانه اکثرا افرادی با سطح تفکر پایین هستند و هر دقیقه به روشی می شه بین شون تفرقه انداخت و در گیری ایجاد کرد، گردن این و اون نیست، هر کسی منافع ملی خودش رو دنبال میکنه و در این بین افراد ساده لوح بیشتر در معرض آسیب هستند.


الف لطفا منتشر کن. (3140795) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۹:۲۷:۴۱
همین انقلابی ها بودند که برای نظامی که الان رییس جمهورش به روباه مکار سیاست لبخند میزند هزینه داده.اگر اینها سرخورده شوند چه کسی از انقلاب اسلامی دفاع خواهد کرد؟؟؟؟فتنه گرها یا اقازاده ها یا بولتن نویسهای فراری دولت اصلاحات؟!!! (3139723) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۲:۲۲:۲۸
اینو بدون که اینی که شما میگین دفاع از انقلاب اسلامی،نه در شان این مردم و نه در شان این کشور است و این حرکات فقط و فقط باعث انزوای بیشتر میگردد و همانی است که شماها از خدا میخواهید تا بر گرده مردم سوار شوید. (3140060) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۲:۵۷:۴۹
انقلابی ها کیا بودند ؟؟.... مردمی که یه انقلاب سراسری کردند... مردمی که 98 درصد بهش رای دادند ... مردمی که جوونای خودشونو واسش قربونی کردند ... یا شما و این چند نفری که جلو سفارت بودند ؟؟؟ (3140490) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۰:۳۶:۰۵
چه هزینه ای داده اند؟ برعکس کلی سود برده اند. این انقلابی های بعد از اتقلاب، همه برای ملت شناخته شده هستند! (3141069) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۹:۴۰:۱۷
تمایز بین انقلابی و ضد انقلابی را چه چیز تعیین می کند؟

چه چیزی بهتر از قانون وجود دارد؟

عده ای در کشور هستند که قانون را تابع خود می دانند نه خود را تابع قانون؟

شاید این تفکر در جایی به نفع انقلاب رفتار کند اما تا کنون ضربه های جبران ناپذیری به انقلاب زده است! (3139762) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۹:۴۲:۵۱
اما چه باید کرد؟
سه دهه پيش از هر كوي و برزني در سراسر كشور جوانان لباس بسيج به تن مي كردند و به سوي سفري مي رفتند كه به خوبي مي دانستند ممكن است بازگشتي نداشته باشد .
نه سهميه اي بود ، نه حقوقي و نه تعارفي ، خون و مبارزه ، جراحت و اسارت اما نمي بينيد شهر و روستا و خيابان و كوچه اي از رزمنده بسيجي خالي باشد .

حال چه شده است كه يك اقليت محض شده اند پرچمدار انقلابي گري ؟
واقعيت اين است كه بعد از سال 76 دوستان ارزشي به جاي اينكه در سطح جامعه به فعاليت بپردازند عقب نشيني كرده و مشغول تيپ سازي شدند و در اندك زماني همه آرمان ها ، ارزش ها و حتي ظاهر انقلابي را محصور به يك تيپ و گروه خاص كردند در حالي كه در اقليت بودند و به اين ترتيب آرمانهاي يك جامعه را تبديل كردند به آرمان هاي يك گروه خاص و همه اين كلاس هاي معرفت افزايي و ميتينگ ها باعث دور شدن مردم شده است .

چاره اي نداريم جز اينكه دوباره به 22 بهمن 57 برگرديم ، به همه پرسي جمهوري اسلامي برگرديم ، به روزگاري برگرديم كه اكثريتي 98 درصدي سرنوشت كشور را تعيين مي كند ، نه يك گروه خاص (3139772) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۹:۵۳:۳۵
این حرفها چیه برادر من ؛ خود امام فرمودند ما نمیتونیم با حکومتی (شما بخوانید سیاستی) که پدارن ما تعیین کردند زندگی کنیم ؛ هر چهار سال در کشور انتخابات میشه و فردی انتخاب میشه ؛ اقای روحانی با شعار بازگشت به جامعه جهانی در مقابل شعار صدور انقلاب و مقابله با غرب و... از اقای جلیلی برنده شد. انشالله اقایون دو سال دیگه شخصی رو بیارند در صحنه با شعار جدیدی و رای بیارن. (3139786) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۰:۳۰:۲۴
فقط این وسط من یک سوال ساده از جناب مهدیان دارم:
جناب آقای مهدیان عزیز! شما بفرمایید مقدار آسیبی که دولت احمدی نژاد در ۸ سال به کشور وارد کرد چه مقدار بود و انگلیس و دشمن در این مورد چقدر نقش داشتند؟
سوال دوم و مکمل سوال اول این است که مگر احمدی نژاد و حامیانش خودشان را سوپر انقلابی نمی دانند و دایم شعارشان مرگ بر آمریکا و انگلیس نبود و مکر همانها نبودند که سفارت انگلیس را تصرف کردند؟
مگر همینها نبودند که سوپر انقلابی بودند و دیگران را به ارتباط با دشمنان متهم می کردند؟ پس چرا این همه خرابی و ویرانی به بار آوردند؟ باور کنید ما بعد از ۸ سال جنگ وضعیتمان بدتر از ۸ سال دوران شماها نبود، سفارت انگلستان هم مه بسته بود، پس چرا چنین شد؟
بنابر این باز یا بسته بودن سفارت یک کشور اصلا ملاک نبست، ملاک این است که کشور در مدار قانون و تعدل و تعقل باشد و به قول مثلا علی ع هر چیزی جای خودش باشد، من اصلا کارهایی که این عالیجنابان دلواپس انجام می دهند و موضعگیری هایشان را انقلابی نمی دانم، انقلابی بودن با منافع شخصی و گروهی یکجا جمع نمی شود، اگر اینها انقلابی بودند زمانی که دولت احمدی نژاد با انواع ندانم کاری و حتی کاتالیزور شدن برای اختلاس طومار انقلاب را در هم می پیچید واکنشی نشان می دادند، بنابراین وقتی در چنان دورانی سکوت رضایتمندانه داشتند، بی شک رفتار امروز آنها منطقا در محور و حول انقلاب و انقلابی گری نیست، بلکه حول محور منافع شخصی و جناحی است
از الف خواهشمندم نشر دهد، مدت هاست نظرات مرا منتشر نمی کنید. (3139852) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۰:۳۴:۱۵
«آن‌ها برای دفاع از انقلاب به صحنه آمدند.»

اگر چنین باشد این حرکت "آن‌ها" نشان از بی‌اعتمادی به حاکمیت است. این دولت، چه بخواهید و چه نخواهید، جایگاه ایران را از نظر شرایط سیاسی بهبود بخشیده است. حال چگونه است که این "افراد" آن را در مدیریت بازگشایی یک سفارتخانه، ولو مغرض، عاجز می‌دانند و لازم می‌بینند "خودسرانه" اقدام کنند؟

این ماجرا در بهترین حالت نشان‍گر فقدان درک سیاسی قوی در این افراد است. (3139857) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۰:۳۵:۱۵
متن بسیار تامل برانگیزی بود.فارغ ازاینکه آیا تجمع کنندگان دیروز همان انقلابیون مورد اشاره نویسنده محترم بودند یا تجمع کنندگان حرفه ای والبته خودجوش همیشگی.دومطلب به نظر حقیر میرسد یکم اینکه واقعا انقلاب وانقلابیون سابقه دار به هر دلیل ازاین آموزش واحتمالا آموزشهای دیگر غفلت کرده اند وبابتش هزینه هایی هم پرداخته اند. دوم اینکه انقلابیون صادق تا زمانیکه خود به درک وفهم درست از شرایط داخلی وبین الملی دردوره جدید نرسیده اند باید به مدیران ارشد والبته مقام معظم رهبری اعتماد داشته والبته خوددرصدد ارتقائ سطح دانش وفهم خود از مسائل باشند. (3139861) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۲:۴۴:۲۳
اصرار دارم بر اینکه جریان دانشجویى و جنبش دانشجویى موضع انتقادى خودش را حتماً حفظ کند. به ‌هیچ ‌وجه توصیه‌ى ما این نیست که شما انتقاد نکنید.
بدترین اشکال وارد بر محیط دانشجویى این است که دانشجو دچار محافظه‌کارى شود و حرفش را با ملاحظه‌ى موقع و مصلحت خیالى بیان کند؛ نه، دانشجو باید حرفش را صریح بزند.
یکى از چیزهایى که ما از دانشجوها توقع داشتیم و این به طور طبیعى در دانشگاه و در محیط جوان وجود دارد و بنده هم اصرار داشتم که این حالت در دانشگاه زنده بماند، مسئله‌ى آرمان‌گرایى است.
آرمان‌گرایى، هم در سیاست، هم در همه‌ى صحنه‌هاى دیگر، باید مورد توجه باشد.
حضور فیزیکى و فکرى در مسائل عمومى کشور از سوى مجموعه‌ى دانشجویى حتماً لازم است. هم حضور فکرى لازم است؛ با همین رسانه‌هاى دانشجویى، با اجتماعات دانشجویى، با اظهاراتى که اینجا و امثال اینجا ممکن است بکنید، با ارائه‌ى نظرات‌تان به دستگاه‌هاى ذى‌ربط و وزارت‌هاى مربوط اعلام موضع کنید، هم حضور فیزیکى لازم است. گاهى باید در یک اجتماعى شرکت کنید. من به هیچ وجه نفى نمی‌کنم و رد نمی‌کنم، بلکه تأیید می‌کنم برخى از اجتماعات دانشجویى را که درباره‌ى مسائل گوناگون به وجود مى‌آید. البته با تندروى در این اجتماعات مخالفم؛ با عمل نسنجیده‌ى در این اجتماعات مخالفم؛ با تصمیم‌گیرى‌هاى غلط که ممکن است از طرف چند نفر انجام بگیرد، بعد در آن بحبوحه‌ى احساسات، ناگهان مورد حمایت جمع هم واقع شود، بنده موافق نیستم. (3140097) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۱:۰۰:۵۹
چرا اصرار داريد اين حركت ها را خودجوش بنانيد (3139915) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۱:۱۸:۵۹
اینها که همه قصه ست ، اما نمیشه فراموش کرد که این مارمولکهای انگلیسی ، امیرکبیر و مصدق رو از ما گرفتن و مملکت رو نابود کردن (3139943) (alef-2)
 
محمّد
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۲:۱۸:۲۲
شما تا به حال این‌ها را در جمعی ابراز نکرده‌اید، تا به حال به چالش کشیده نشده‌اید تا فهم کنید که بین امیرکبیر و مصدق چند سال فاصله بود. مصدق اگر پشت به یارانش نمی‌کرد آیا وضعیت این می‌شد؟ آیا بدین سادگی آژاکس اجرا می‌شد؟ (3140053) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۲:۲۷:۵۷
و اطمینان داشته باش که هر موقع افراد باسواد و قدرتمند در این کشور سر کار باشند این مارمولک های انگلیسی با تکیه به افراد نادان وطنی سعی در به زیر کشیدن این مردان بزرگ دارند پس به خودتان بیایید و الت دست انگلیس و اسراییل نشوید. (3140066) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۲:۳۵:۰۲
این انگلیسیها با تکیه به افراد بی فکر و کم هوش،امیرکبیر و مصدق را از ما گرفتن همانطوری که الان سعی میکنن این کارو بکنن اما اگر کارشکنی های داخلی را خنثی کنیم،این ارزو را باید به گور ببرن. (3140079) (alef-13)
 
حقگو
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۰:۵۸:۱۳
فراموش نکنید آنچه که ما را نابود میکند نا آگاهی و بی بصیرتی ماست. ما باید بدانیم چه موقع کاری صحیح است و چه موقع خطاست و عقل و منطق راهنمای ما باشد و براساس احساسات صرف اقدامی نکنیم. (3140334) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۲:۴۲:۱۰
تا دیروز که مصدقو قبول نداشتین ... (3140477) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۹:۱۲:۱۷
افرادی که با قضاوت تاریخی صرف تصمیم گیری می کنند همواره زیان می بینند. (3140829) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۱:۱۹:۳۵
یه عده پولدار که غم نان ندارند مانع روابط جهانی میشوند (3139945) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۱:۳۹:۳۱
از دید سایت الف همه باید تابع قانون باشند مگر به اصطلاح انقلابیونی که قانون را اینها هرجا هر طور بخواهند تعریف می کنند. (3139982) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۱:۴۲:۳۳
انقلابیون انقلاب ندیده (3139989) (alef-13)
 
امیر
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۱:۵۷:۵۵
جنای آقای مهدیان لطفا به این نکات هم توجه کنید:
1. آرمان گرایی لازمه ی حرکت انقلاب است و انقلاب بدون آن می میرد.
2. آرمان گرایی و واقع بینی می توانند به صورت دو بردار تحلیل شوند که به یک برآیندی ختم می شوند. برای اینکه برآیند مناسبی حاصل شود هر دو بردار باید وزن مناسبی داشته باشند.
3. لزومی ندارد که آرمان گرایی و واقعیت بینی هر دو از یک مرجع صادر شود.
با این نکات به نظر نباید به اسم واقع بینی آرمان گرایی را تضعیف کرد. فقط کافی است عده ای بتوانند این ها را در ذهن خود تفکیک کنند. در این صورت هر دو طرف قادر به درک و تحمل هم دیگر می شوند.
به این ترتیب پاراگراف آخر شما را به نقد می گذارم:
4 سال پیش رهبری احساسات جوانان را درست دانستند اما ورود به سفارت را نادرست. همچنین می دانیم که ورود بیشتر ناشی از اهمال بردار واقع بین (برخلاف شدت دیروز) بوده است. اگرچه تندروی بردار آرمان گرا هم مورد قبول است.
برجام هنوز مورد تایید و به مصلحت نظام تشخیص داده نشده است. این مصلحت سنجی هم برآیند همان دو بردار خواهد بود. بنابراین چرا به دنبال تضعیف یک بردار به نفع بردار دیگر با آموزش "انقلابی واقع گرا" هستید؟ چرا داستان را از آن طرف نگاه نمی کنید؟
به چه دلیل می گویید "فهم مصلحت در تراز انقلاب اسلامی" ایجاد نشده است؟ (3140019) (alef-2)
 
محمّد
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۲:۱۵:۱۷
من با جملۀ اول هم مشکل دارم، اوّل آن‌که حزب‌الله قائل به شرع و عرف هست، که کم‌تر شاهد اون در این آقایان بوده‌ایم، همین‌ها بودند که به مال کشوری دیگر تجاوز کردند و به آتش کشیدند و غارت کردند، همین‌ها وجهه مومنین و مسلمین رو خراب کردند، مگر این انگلیسی‌ها مسیحی نیستند؟ کاش کمی بیش‌تر دربارۀ انگلیس می‌دانستید. اصلاً شما به این‌ها می‌گویید حزب‌الله؟ نستجیب بالله. (3140048) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۲:۱۸:۰۹
اين انقلابي گري هزينه هاي زيادي براي اين مملكت داشته كي مي خواهيم ياد بگيريم با زبان نرم و ديپلماسي با دنيا حرف بزنيم و كشور رو حفظ كنيم. (3140050) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۲:۳۰:۳۸
روباه پیر بازگشت . ولی حرکت اینها بازی است . بهتر است رگ گرنمان برای دزدیها برای بتارج رفتن بیت المال حرکت کند و خونمان بجوش بیاد باید برای نهادینه شدن دروغ که دروغو دشمن خداست حرکتی انجام داد . (3140071) (alef-13)
 
بابک
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۲:۵۱:۳۵
من نمیدونم چرا این انقلابیون برای بی عدالتی و دزدی و فساد تظاهرات نمیکنندمگه اینا جزو اصول انقلاب نبوده (3140111) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۰:۳۱:۴۳
برادر گرامی با الفاظ بازی کردی . رهبری خط قرمز ها را بیان کردند . عبور از انها اشکار است و همین طور عبور از قانون اساسی با عدم ارجاع توافق به مجلس. ملتی که عبور از رهبر و قانون اساسی را مصلحت می داند همه چیزش را با هیچ چیز معامله خواهد کرد . (3140304) (alef-13)
 
صمدی
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۱:۰۲:۱۱
تا کی می خواهیم از اسلام و ایران واخلاق و۰۰۰۰بد دفاع کنیم۰دولت تدبیر و امید زحمات فراوانی برای نشان دادن چهره عدالت خواه مسلمانان می کشد۰ (3140340) (alef-13)
 
و
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۱:۲۰:۱۱
نه به اين شكلي كه شما نوشته ايد ولي من معتقدم كه ضد انقلاب هاي انقلابي نما كه تابحال در پستوي اصلاح طلبي و اصولگرائي خوابيده بود از اين به بعد مقابل انقلابيون از نوع خميني مرام خواهيد ايستاد (همان ها كه موقع دفاع مقدس به بهانه تحصيل به همين كشورهاي دشمن اروپائي و آمريكائي رفتتا آبها از آسياب افتاد ووقت تقسيم غنائم يعني تقسين قدرت و پست و مقام سر و كله اش پيدا شد)

نمونه اش همين باز گشائي سفارت كشوري هست كه در تمام تاريخ هر وقت حتي اگر چند ساعت بوده باشد در ايران سفارت و نماينده و مامور داشته فقط براي ضربه زدن و نابود كردن به يوغ در آوردن كشورمان بوده و كشوري كه يك هفته نشده ارشد ترين شخصيت كشور يعني رهبر كشور از تزوير و حيله ناجوانمردي و خباثت و جاسوسي و دو بهم زني و رياكاري و استثمارگرييش سخنها گفته و هشداره داده ولي فردايش دولتي ها به اسقبال سفير و وزير همان كشور آنهم با احترام تمام رفته اند و سفارتخانه اي را باز كرده اند كه قطعا از روز اولش ابزار و امكانات جاسوسي خود را در اين لانه شيطان خواهد گستراند و اقدام به جاسوسگيري و تفرقه افكني در كشورمان و تلاش به ضربه زدن و نابودي ملت ايران خواهد نمود
ايا اين كار در مقابل اسلام وانقلاب و ملت ايران ايستادن نيست ؟
والله هست
اين دولت كه نه جرئتش را دارد و نه امكانش را كه سفارت و كارمندان سفارت انگليس را تحت نظر داشته باشد كار اشتباهی كرد
حالا اگر نمي خواهيد اين مطلبن از ترس انتشار ندهيد خب ندهيد ولي حقيقت كه عوض نمي شود من اين را در و ب منتشر خواهم نمود تا بگويم كه من هم مثل ملت ايران نگراني بحق خودر ا گوشزد نمودم ولي گوش كر سياست بازان بدهكار نبود و بار ديگر باعث خسارت و ضرر همه جانبه و ايجاد خطر براي كشورمان را انجام دادند (3140367) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۱:۵۱:۰۶
این به قول شما انقلابیون ارمانخواه که هرکاری دلشون خواسته کردند و کسی هم جلودارشون نیست، حالا یک مجوز تجمع هم برای موافقان توافق و ارتباط با دنیا صادر شود تا دلواپسان بفهمند چقدر در اقلیت هستند (3140422) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۵:۵۰:۳۳
جشن هسته ای چی بود؟ (3141745) (alef-13)
 
روح الله روح الله روح الله
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۲:۰۶:۰۴
مساله ای که شما توجه نمیکنید این است که در کشور باید آزادی بیان باشد تا مسایل برای همه تحلیل و روشن باشد و الا همیشه عده ای دچار تحلیل غلط شده و در زمین دشمن بازی خواهند کرد (3140440) (alef-2)
 
محمدرضا
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۲:۰۷:۳۴
اینایی که شما میگین جریان انقلابی نیستن جریان هزینه ساز هستند ... جریان انقلابی همه اون مردمی بودند و هستند که این انقلابو شکل دادن حالا چه طور شده عده ای اندک خودشونو جریان انقلاب معرفی می کنند و بقیه جریان ضد انقلاب ... این انقلاب واسه همس و همه مردم تو جریان انقلابند و هیچ کس تافته جدا بافته نیست ... اگه قراره بعد سی و هفت سال همه چیو مصادره کنید با مشت مردم رو به می شید ... (3140443) (alef-13)
 
محمد ر
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۲:۲۶:۴۷
شور و شعور انقلابى با هم با ارزش است در غير اينصورت و نداشتن شعور فرد انقلابى رفته رفته و ندانسته به ياغى تبديل ميشود (3140464) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۲:۳۷:۵۹
اشتباه شما در ریشه است اشکال شما در شناخت انقلابی هاست ... انقلابی فقط اون کسیه که با تیپ خاص جلو سفارت تجمع می کنه ؟؟؟... هزاران شهید خون ندادن دو تا بچه بشن انقلابی ... (3140475) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۶:۴۷:۵۲
آیا سفارت خانه ما در کشورهای دیگر فقط کار کنسولی می کند؟ آیا همه سفارتخانه های کشورهای پیشرو فقط کار کنسولی می کنند؟ قطع نه هر کشوری که توانمند تر باشد در کشور ضعیفتر نفوذ می کند و منافع خود را تامین می کند اگر اینطور نباشد یعنی سیاست خارجه منفعل دارد.
مشکل ما این است که معنی واقعی انقلاب را درک نکرده و همیشه عده ای از آن در حال سو استفاده هستند.
چقدر منافع ملی ما از همین انقلاب بازیها لطمه دیده.
مگر غیر از این است که دولتهای نهم و دهم انقلابی ترین دولتهای ما بودند! نتیجه اش جز ویرانی و تخریت چهره ملی ما در جهان چه چیز دیگری بوده؟!
آیا وقت تعقل و خردگرایی نشده...؟!
در آمریکا هم 200 سال پیش انقلاب شد و اتفاقا از استعمار انگلیس هم بیرون آمدند و دشمن اصلی آنها انگلیس بود. ببینید چکار کردند که در حدود 150 سال بعدد از انقلابشان مسلط بر انگلیس و بخش قابل توجهی از دنیا شدند؟! آیا در همه این مدت انقلابی بودند یا خردگرا...؟! (3140563) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۷:۱۸:۲۱
کدوم کمپین گسترده در مخالفت با باز شدن سفارت وجود دارد ؟چرا ما ندیدیم؟ (3140578) (alef-13)
 
جهانی
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۷:۲۴:۰۵
ااولا اکثر مردم ایران خواهان رابطه باامریکا وانگلیس هستند اینها هم که به نام انقلابی معترص هستند درواقع مخالفین دولت هستند که ازطرف نهادی سا زمان دهی می شوند که کار شکنی کنند. (3140583) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۷:۴۴:۱۴
جمع شدهند که چه بشود ؟ چرا در مقابل دزدهای عظیم بیت المال در دولت گذشته سکوت شد ؟ چرا کسی در مقابل سفارت چین برای کشتار مسلمانان این کشور تجمعی نکرد ؟ حق حق است و اعتراض به ناحق خودی و غیر خودی ندارد مگر اینکه این نمایش باشد و هست (3140621) (alef-13)
 
مصطفی
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۷:۴۸:۳۶
همین سی چهل ها دفعه ی قبل سنگ بزرگی توی چاه انداختن که بیرون آوردنش تا امروز طول کشیده. حالا هم دوباره رفتن سراغ همون چاه.
کاش حداقل یه بار این افراد یه گره از زندگی مردم باز می کردند. (3140628) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۷:۵۸:۱۰
انقلابیون نه در ایرن بلکه در کل منطقه مسیری را می روند که نیم قرنه طی کرده اند و کسانی که این مسیر را از اول قبول نداشته اند به شکر خدا خودشان مسیرشان را عوض کرده اند و خواهند کرد. (3140655) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۸:۳۶:۲۸
اصلا باينكه اينها انقلابيون ديروز بودند ويانه بحث نكنيد برروي اعتراضات خود جوش مردمي ومصالمت اميز كه انجام شده وبه در گيري انجاميده صحبت كنيد جرا در مملكت ما چه در تجمعات داخل سالن وجه در سخنراني وچه در خيابان اعتراضات به در گيري مي انجامد وبعد طرف ضعيف وقوي بدو كونه نام كذاري مي شود انقلابي وضد انقلابي چرا براي يكبار هم كه شده كسي نمي ايد نظر همين عده كم را در حضور خودشان جويا شود واكر راست مي گويند انها را به تظاهرات ارام تر وبدون در گيري ترغيب كند چرا قبل از باز شدن سفارت بزرگان وكساني كه حرفشان خريدار دارد اطلاع رساني نميكنند اكر فكر مي كنيد اين اعتراض به موقع نبوده ولي تا جايي كه سياست روز در همه جهان مي گويد بايد نظر مخالفين هم به طرف مقابل نشان داده شود تا هوا بر نداردش وفكر نكند ديگر همه چيز براي ياوه سرايي براي ان مكار فراهم شده وبا حرف مي تواند موضوعات گذشته را بپوشاند (3140723) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۸:۵۷:۰۵
انقلابیون در مقابل انقلاب نمی ایستند ولی در مقابل انحراف انقلاب از مسیر اصلی می ایستند تا انقلاب سرنوشت انقلاب مشروطه را پیدا نکند. (3140783) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۹:۱۸:۱۰
حالا از کجا معلومه که این اقلیت از سر آرمانخواهی اینکار ها رو میکنند.
بزرگترین منفعت اسرائیل اینه که ایران کشوری منزوی بشه. مطمئن باشید از خداشه ما هم مثل کره شمالی سلاح هسته ای داشته باشیم و همزمان در انزوای چند ده ساله فرو بریم. حالا ببینید در این شرایط ارائه چهره ای بی قانون و ناامن از کشوری که حتی سفارتخانه های رسمی خارجی در اون امنیت ندارن به نفع انقلابه یا به ضررش؟ بحث آرمانخواهی و واقعگرایی نیست. مشکل استفاده موذیانه و هوشمندانه دشمنه. (3140856) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۹:۲۲:۴۸
آقای مهدیان این تجمع کم تعداد هدایت شده را انقلابیون نامیدند در صورتی که یک انقلابی بر خلاف قانون بدون مجوز تجمع نمیکنه برادر عزیز کسی که مقاله نویسی میکنه باید بیشتر بدونه که اگر سفارتی با مشخصات سفارت این روباه پیر بازگشایی شود باید در شورای عالی امنیت ملی تصویب شود شورایی باحضور نماینده رهبری وسران سه قوه و...فکر نکنم نظرتون اینه که شما واین چند جوان اکثرا تحت تاثیر قرار گرفته واقلا مغرض با چهره انقلابی وحزب الهی از ایشون انقلابی ترید حرفهای آرمانی هم توی حلقه های فرقه های تاسیس شده افرای که خوش نشین زمان جنگ وانقلاب بودند عنوان میشه برخی هم از شدت تدین این واژه هارو بجان میخرند ومیشوند کفن پوش و ....وآقایان بازهم در عافیتند. مثل قضیه حرم حضرت معصومه و... (3140872) (alef-13)
 
مصطفی
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۰:۱۷:۴۰
بخشهایی از این مطلب رو قبول دارم ولی اغراق زیادی هم دیده می شد، حمایت رهبری از تیم مذاکره رو گفتید ولی خط قرمز هایی که ازش عبور شد رو در نظر نگرفتید انقلابی واقعگرا یعنی مذاکره و کوتاه اومدن تا حد امکان ولی نه عبور از خط قرمزهای رهبری مثالش رو هم از همین الف میارم نه از دیگر خبرگزاریها: "چند سال بعد به ظرفیت غنی سازی 190هزار سو خواهیم رسید؟"

http://alef.ir/vdcgxy9x7ak97z4.rpra.html?289028 (3141011) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۰:۱۸:۱۱
تا ابد که نمی شود با دنیا جنگید. بلاخره عقلانیت وجود دارد
ما با دنیا توافق کردیم تا همه در آرمش باشند و تحریم نباشد .
در دنیای تجارت همه به هم محتاج اند
فراموش نکنیم حرکت بدون برنامه همین آقایون کلی غرامت روی دست دولت گذاشت
با شعار چیزی درست نمی شود بایستی هوشیار باشیم و منطق داشته باشیم (3141014) (alef-13)
 
شيرازي
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۰:۲۵:۵۹
بهترين راه مقابله با دشمن اينه كه اون رو كنار دست خودت نگه داري تا حيله هاشو بشناسي و با اون مقابله كني (3141035) (alef-13)
 
نان و نمک
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۰:۴۴:۰۳
ما تجمع این عزیزان را انقلابی گری نمی دانیم. قانونا درخواست مجوز می کردند. شاید انقلاب آنقدر با بی قانونی کارهایشان را پیش برده بودند که این بار فکر نمی کردند برخوردی با آنان خواهد شد. (3141097) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۵:۵۳:۵۶
مجوز 10 روز زمان می خواهد در حالیکه خبر بازگشایی چند روز پیش اون هم از روزنامه انگلیسی درز کرد (3141752) (alef-13)
 
امیراسد
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۰:۵۸:۵۰
در اینکه هدف انگلیس در بازگشایی عجولانه سفارت خود در ایران نمی تواند نفع مردم ما باشد، شکی نیست.

اما همه مبارزه و در هر برهه زمانی در فریاد زدن و مرگ گفتن نیست، زمانی ابزار ما آن چیزها بود، حالا باید با ابزار دیگری در ضمن عقیم گذاشتن اهداف استعماری انگلیسی ها ، حملات آفندی سیاسی علیه آنها داشته باشیم به طوری که آنان را مجبور به حرکت در مسیر درست نماییم.

یکی از این راه ها در خواست غرامت بابت آنچه آنها در ملی کردن صنعت نفت انجام دادند می باشد. و تازه نگه داشتن این مطالبه، حتی اگر واقعا تحقق نیابد. (3141149) (alef-13)
 
سيدرضا
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۰:۵۹:۴۴
باعرض سلام واحترام
ضمن عرض تبريك بمناسبت ولادت امام رضا (ع) ، به نظر اين حقير " انقلابي واقعي " كسي است كه با ديدين " فقر مردم و بيكاري جوانان " شبها خواب به چشمانش نيايد. (3141152) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۱:۵۸:۵۹
مساله اینه که به صورتی کاملا واضح حس میشه که این حرکتها خالص و صادقانه نیست و بیشتر هدایت شده هستند (3141196) (alef-13)
 
مهرداد
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۲:۰۹:۵۱
سلام
من شخصا بعنوان یک آزاده و جانباز و کسی که از ابتدای انقلاب سعی نموده ام در خط امام باشم شخصا افرادی را که در این تجمع خیابانی شرکت کردند نه انقلابی می دانم و نه حزب الهی
انسان مومن باید بر اساس احادیث با هوش باشد و موقعیت شناس
آیا تجمع این دوستان توانست اقتداری برای نظام به همراه داشته باشد آیا تجمع آن ها توانست مشکلات متعدد پیش روی نظام را حداقل کاهش دهد اکثریت این دوستان هیجانی شده و بر اساس پیام های موجود در فضای مجازی به محل آمدند ایا این دوستان ذره ای به تبعات کارهایشان و هزینه های آن برای نظام فکر می کنند دیدیم بالا رفتن از دیوار سفارت روباه پیر (اگر بشود آن را بالا رفتن نامید)چه هزینه هایی برای نظام تولید کرد عده ای تحریک کردند و گوشه نشستند و جوانان پرشور را تحریک کردند آمران امر این کار کجا هستند؟؟؟؟
دوست دارم بدانم خود این عزیزان تاکنون چند سیلی برای حفظ نظام خورده اند؟چند بار مجبور شده اند برای حفظ نظام بیداری بکشند؟؟شعار دادن تنها هنر نیست (3141226) (alef-13)
 
دوکوهه
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۲:۱۵:۵۵
،،،الله السمیع علیم و الله جبار... آنچه مسلم نیست آن است که آیا آمریکا یا انگلیس بدنبال آرمانخواهی خود نیستند؟ چطور آن ها بر اساس سیاست خود هر چه کنند خوب است؟ جالب است این تحلیل! بنشینیم و برای کسانی که سال هاست خونمان را میخورند کف بزنیم خوش آمدید، آنقدر ها هم جامعه ما مسخ نشده هنوز شور آرمانگرایی و انقلابی هست این اساس مذهب شیعه و اساس آزادگی هست، فراموش نکنید انگلیس را که در هند بر روی صندلی ها می‌نوشتند نشستن سگ و هندی ممنوع! این ها هنوز،هم همان هستند، ما هرگز نمیتوانیم ظلم را فراموش کنیم سفارت انگلیس اولین مکان شکل گیری فراماسونری بوده و هست آن ها در جریان انقلاب مشروطه، کودتای 28 مرداد، انقلاب اسلامی، فتنه و خیلی مساعل دیگر خانه فکر شیطان را با چراغ های روشن تزیین نمودند، رهبر این مملکت واضح و روشن میگوید من از زبان یک انقلابی سخن میگویم،،، آنوقت تحلیل شما. مثله همبرگر های مک دونالد مسخ شعوری دارد! آن دستان بسته شهدای غواص راز ها دارد، معجزه ها دارد،،، دوکوهه، تهران، نازی اباد،،، و لا حول قوه الا با الله العلی العظیم،،، (3141242) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۲:۳۴:۵۶
اینها دنباله همان آشوبگرانی هستند که چند سال پیش به خاک انگلستان یعنی سفارتش در تهران حمله کردند و مشکلات زیادی ایجاد کردند. اینها مواجب بگیران مخالفان دولت هستند و باید برخوردهای شدیدتری با «ها می شد. (3141295) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۲:۴۷:۰۷
این مدل انقلابی ها چند درصد از مردم این کشور هستند که اینهمه تریبون دارند؟
وقتی استخوان مردم زیر بار تحریم ناجوانمردنه و فساد خرد شد چرا صدایی از کسی در نیامد... (3141336) (alef-13)
 
حسين
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۳:۱۱:۴۶
اگر اينطور باشد كه هر كس بنا به تشخيص خودش برود مثلا براي دفاع از انقلاب تجمع كند كه غوغا مي شود . چون تصور ات افراد در دفاع از انقلاب با هم فرق مي كند. مطلب ديگر اينكه در سياست امروز دنيا دشمن هميشگي و دوست هميشگي وجود ندارد.(البته براي ما رژيم صهيونيستي هميشه دشمن بوده و بي اعتبار است). حال بر اساس همين اصل است كه الان ما با عراق روابط خوبي داريم و گرنه به خاطر تحميل هشت سال جنگ و كشته شدن 250 هزار نفر و تخريب دهها شهر كشورمان بايد با عراق هم دشمن باشيم. اما سياست و منطق حكم ميكند كه با كشور عراق روابط دوستا نه اي داشته باشيم. در مورد انگليس و يا آمريكا هم همين مطلب صدق ميكند. ما بر اساس منافعمان بايد الان با اين دو كشور ارتباط داشته باشيم. يعني بلايي كه عراق بر سر ما آورد كمتر از آمريكاست. سربازاني كه به ما شليك ميكردند و خلباناني كه ما را بمباران مي كردند از عراق نبودند. يا همه را با زور به جنگ آورده بودند. بايد كمي واقع بين بو (3141397) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۹:۲۷:۳۱
من نمیدونم جچوری بهت بگم عقل و احساست باید اینو درک کنه عراق با امریکا زمین تا آسمون فرق میکنه امریکایی هنوز اون خباثت پلید دارن اصلا امریکایا و انگلیسیا آدم نمیشن اینا تا ما نابود نکنن ول کنمون نیستن (3142051) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۳:۴۴:۰۴
تا کی باید شاهد این صحنه سازی ها باشیم صادقانه بگویم مردم از این اقدامات خسته شده اند . با انزوای ایران هزاران مشگل آفریدند . (3141464) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۴:۳۷:۰۵
؛ روز گذشته جمعی از انقلابیون با پشتوانه قابل ملاحظه کمپینی در شبکه‌های اجتماعی، 40 نفر نبودن !کدوم شیکه اجتماعی؟ (3141603) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۵:۰۹:۲۶
این آقایون به قول شما انقلابی نمیشه به جای راه افتادن تو خیابونا، داد وبیداد کردن و از در و دیوار سفارت بالا رفتن یه آچاری چیزی دستشون بگیرن یه مشکلی از مشکلات این جامعه حل کنند؟ (3141669) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۲۳:۰۴:۰۳
حتما مقام معظم رهبری در جریان بازگشایی سفارت انگلیس هستند . ومصلحت را در تعامل وبازگشایی سفارت دیده اند. واین هم شعار دولت محترم تدبیر وامید است. به امید روز سر بلندی ایران در جهان .
افراد به ظاهر انقلابی همیشه در صحنه هستند .به اینگونه افراد می گوییم دیگر زمان عوض شده است . نخبگان با غیرت واندیشمند اجازه استثمار به هیچ کشور یاغی نخواهند داد.مطمئن باشید وکمتر خودتان را به زحمت بیاندازید. (3142288) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۴ ۰۸:۵۵:۰۸
با سلام

لطفا یکی توضیح بدهد که انقلابی بودن این دوستان چطور مشخص شده است؟ عاجزانه خواهشمندم نویسنده محترم بفرمایند چگونه به این نتیجه رسیده اند که ایشان جوانان انقلابی بوده اند. اگر این مشخص بشود بعد میتوان راجع به مجوز و غیره صحبت کرد (3142610) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۴ ۰۹:۰۵:۱۷
باید تاسف خورد به حال کشور ویرانی که چند تا عاقل اون هم کاره ای نیستند. (3142616) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۶-۰۴ ۱۳:۳۸:۰۵
ما اگر نخواهیم با دنیا بجنگیم باید چه کسی رو ببینیم؟؟؟؟؟ (3143135) (alef-13)
 
حمید
۱۳۹۴-۰۶-۰۴ ۱۴:۲۰:۳۶
دوحالت داره یاتظاهرات آرام خواستندبرگزارکنندکه متاسفانه این قانون روازگذشته پذیرفتیدکه تجمع بدون مجوزجاینیست یامثل گذشته خواستندشلوغ بکنند که عدم مقابله با ان نیزحداقل اشتباه بوده (3143182) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۴ ۱۵:۰۵:۰۱
نويسنده محترم با اين يادداشت قصد ( تهاجم عقيدتي ) را دارد.

اين 30 يا 40 نفر به هيچ وجه نه آرمان خواه هستند و نه انقلابيون پرشور و يا هر اسم ديگري كه بر روي آنان گذارده شود. اينها صرفا افرادي اجيرشده و مزدبگير هستند كه از جايي خاص هدايت مي شوند. به همين دليل است كه هيچگاه هيچيك از اين افراد خودسر در مقابل دوربين تلويزيون قرارداده نمي شوند تا مردم عامل دستوردهنده و خط دهنده به ايشان را بشناسند.

اينها نه ايران را مي شناسند نه انگليس ، نه از ولايت فقيه چيزي سرشان مي شود و نه از ديپلماسي . . . نه از مردم هستند و نه از جوانان انقلابي و نه دانشجو هستند و نه كارگر و نه هيچ چيز يا كس ديگر بلكه فقط اجيرشدگاني هستند كه دستور كسي را اجرا مي كنند كه به ايشان دستمزد مي دهد.

دوران اين بازي ها براي مردم ايران بسر آمده و آقاي حسين شريعتمداري كيهان بايد كم كم خودش را بازنشست كند. (3143264) (alef-13)
 
هموطن
۱۳۹۴-۰۶-۰۵ ۱۲:۵۱:۰۶
بر فرض که این سی نفر انقلابی هستند ایا سر خود وبا نقض قانون باید کاری را انجام دهند وقتی مجوز ندارند یعنی خلاف قانون عمل کرده اند و اگر همه بخواهند سرخود عمل کنند در جامعه هرج ومرج شده وهدف انگلیس در برهم زدن امور کشور خود بخود وبدون هیچ هزینه ای عملی میشود خواهشا به نام دین وانقلابی بودن نظم جامعه را بر هم نزنید مطمئن باشید اگر این بازگشایی به مصلحت نبود مملکت صاحب داشت وخود رهبری مانع میشد هیچ ایرانی از سیاست روباه پیر دل خوشی ندارد ولی این راهم در نظر بگیرید که نیازهای امروز جوامع نیازهای عصر حجر نیست که هر جامعه بتواند به تنهایی نیاز خود را رفع نماید امروز همه کشورها به داشتن رابطه با هم نیاز دارند البته ما باید هوشیار باشیم که کلاه سرمان نرود (3144996) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.