نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 495899
«هنیه» پیرامون اوضاع‌‌قدس به‌روحانی نامه‌نوشت
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۳۲
«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس پیرامون اوضاع رقت بار قدس و اقدامات رژیم صهیونیستی در مسجد الاقصی به مقامات عالی کشورهای عربی و اسلامی نامه نوشت.

به گزارش مهر، رئیس دفتر سیاسی حماس به دکتر «حسن روحانی» رئیس جمهوری ایران نیز پیامی ارسال کرده و در آن به تشریح اقدامات رژیم صهیونی و ضرورت بسیج امت اسلام برای مقابله با این رژیم تاکید کرده است.

در این پیام آمده است: رژیم اشغالگر صهیونیستی بیش از هر وقت دیگری بر اجرای طرح خود مبنی بر تسلط کامل برمسجد الاقصی، تقسیم زمانی و مکانی آن بین مسلمانان و یهودیان و تحمیل خود به عنوان تنها مرجع اداره امور این مسجد در مقابل محدود کردن نقش تاریخی اداره اوقاف اسلامی قدس -تنها طرفی که مسئول اداره امور قدس است-  اصرار دارد. رژیم صهیونیستی از روز جمعه مصادف با ۱۴ / ۷ / ۲۰۱۷ درهای مسجد الاقصی را بسته و این مسجد همچنان به خاطر اقدامات خودسرانه این رژیم و نصب گیتهای امنیتی در ورودیهای آن که با هدف تشدید کنترل ورود و خروج فلسطینیان صورت می گیرد، تعطیل است؛ اقدامی که تعدّی آشکار به قداست معراجگاه نبی اکرم(ص) و یار حرمین شریفین به شمار می رود.

هنیه در ادامه خطاب به رئیس جمهور ایران تاکید کرد: مسجد مبارک الاقصی یاری شما را می طلبد، در برابر اقدامات دشمن صهیونیستی برای تحمیل شرایط جدید بر مسجد الاقصی به گونه ای که این رژیم به عامل تعیین کننده سرنوشت این مسجد تبدیل شود، نمی توان سکوت کرد.

رئیس دفتر سیاسی حماس با اشاره به تصمیمات متعدد اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی در این خصوص گفت: اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی قطعنامه های متعددی در حمایت از قدس و مسجد الاقصی صادر کرده اند و کشور شما نیز در آنها مشارکت داشته است و اکنون زمان اجرای این قطعنامه ها به منظور حمایت از پایداری ساکنان قدس است که از مقدسات امت دفاع می کنند.

وی در نامه خود با اشاره به اهرم های فشار موجود دولت های عربی و اسلامی خاطرنشان ساخت: دولتهای عربی و اسلامی اهرم های قدرت دیپلماتیک، قانونی، مردمی و رسانه ای زیادی در اختیار دارند و امروز مسجد الاقصی بیش از هر وقت دیگری نیازمند بکارگیری این اهرم های قدرت به منظور اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی در تمامی محافل و مناسبتها است و کمترین کار ممکن، حمایت از تحریم و منزوی کردن این رژیم و پیگرد و بازخواست سران آن به خاطر ارتکاب جنایات علیه ملت و مقدسات فلسطین است.

اسماعیل هنیه با اشاره به نقش ملت های عربی و اسلامی افزود: ملتهای عربی و اسلامی نشان دادند که قلبشان همچنان به عشق مسجد الاقصی می تپد و در همین راستا فعالیت ها و برنامه هایی در چند کشور اسلامی برگزار شد. ما از دولتهای اسلامی و عربی انتظار داریم از همبستگی مردمی ایجاد شده با مسجد الاقصی برای اتخاذ مواضعی همسو با خواسته های ملت فلسطین و ملت های اسلامی و عربی مبنی بر واداشتن رژیم غاصب صهیونیستی به توقف تجاوزات علیه این مسجد استفاده کنند. ما امروز مقابل فرصتی تاریخی برای واداشتن رژیم اشغالگر صهیونیستی به توقف تجاوزاتش علیه مسجد الاقصی و مداخله نکردن در امور آن از طریق تکامل تلاشها و اعمال فشارهای رسمی و مردمی بر این رژیم قرار داریم.

رهبر حماس تاکید کرد: در این لحظه تاریخی و سرنوشت ساز در تاریخ مسجد الاقصی و امت اسلامی، امیدواریم که امت اسلامی برای دفاع از مسجد الاقصی با استناد به حق انحصاری اش در قدس و مسجد الاقصی و بنا بر واقعیت های  تاریخی، دینی و حقوقی با یکدیگر متحد شوند؛ زیرا مسجد الاقصی در طول تاریخ وحدت بخش امت اسلام بوده و حمایت از آن همیشه مایه خیر و برکت و گشایش برای امت، سرزمین ها و ملتهای اسلامی بوده است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، در این نامه با اشاره به حاکمیت انحصاری اسلامی بر مسجد الاقصی آمده است: ملت فلسطین و برادرانش در امت اسلامی مخالف هرگونه اقدام رژیم صهیونیستی هستند که به حاکمیت انحصاری اسلامی بر مسجد الاقصی آسیب رساند. ملت فلسطین همزمان که درخشانترین حماسه های پایداری و مقابله با زورگویی رژیم صهیونیستی و تروریسم شهرک نشینان تندرو مورد حمایت دولت اشغالگران را رقم می زند، چشم امید به نقش و تلاشهای شما بسته است که تاثیر بسزایی در نبرد دفاع از مسجد الاقصی دارد و تاریخ مواضع شجاعانه شما در حمایت از مسجد الاقصی و ثبات و پایداری ملت فلسطین را ثبت خواهد کرد.

اسماعیل هنیه در پایان پیام خود از خداوند متعال خواسته است که افتخار نماز در مسجد الاقصی را پس از آزادی این مکان مقدس نصیب رئیس جمهور ایران گرداند.
 
کلمات کلیدی : اسماعیل هنیه+قدس+روحانی+فلسطین
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۰۴ ۲۲:۱۵:۳۵
بره به اردوغان و مرسى نامه بنويسه (4490516) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.