توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 485179
تاثیر چای و قهوه در مقابله با رژیم غذایی پرچرب غربی
بخش سلامت الف، 31 خرداد 96
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۵۳
طبق نتایج یک تحقیق جدید، نوشیدن منظم قهوه یا چای گیاهی ممکن است به پیشگیری از بیماری کبد مزمن کمک کند.

به گزارش مهر، محققان در هلند دریافته اند این نوشیدنی های محبوب به پیشگیری از فیبروز کبدی یا سفتی و زخم ناشی از التهاب مزمن کمک می کند.

دکتر لوئیز آلفرینک، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اراسموس روتردام، در این باره می گوید: «در طول دهه های گذشته ما به تدریج به سوی عادات ناسالم زندگی از جمله سبک زندگی بی تحرک، کاهش فعالیت فیزیکی و مصرف "رژیم غذایی شاد" منحرف شده ایم.»

رژیم غذایی شاد که به رژیم غذایی غربی معروف است، مملو از مواد قندی و غذاهای فرآوری شده فاقد مواد مغذی است. به گفته آلفرینک این شیوه ناسالم تغذیه در بروز اپیدمی چاقی و افزایش بیماری کبدچرب غیرالکلی نقش دارد.

محققان در این مطالعه، داده های بیش از ۲۴۰۰ فرد هلندی ۴۵ سال به بالا را که مبتلا به کبد چرب نبودند بررسی کردند. همچنین آنها پرسشنامه ای در مورد مصرف قهوه و چای تکمیل کردند.

شرکت کنندگان براساس میزان مصرف قهوه و چای به سه گروه تقسیم شدند. آنها دریافتند افرادی که غالبا قهوه می نوشیدند به شکل قابل توجهی با ریسک پایین سفتی و زخم کمتر کبدی بدون توجه به سبک زندگی و محیط مواجه بودند.

در مجموع مشخص شد نوشیدن مکرر چای و قهوه تاثیر حفاظتی بر کبد دارد.
 
کلمات کلیدی : قهوه+چای+چربی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.