کد مطلب: 324141
3 معضلی که چای فله را تهدید میکند
بخش دانش و فناوری الف، 22 دی94
مدیر کل آزمایشگاه های مرجع سلامت سازمان غذا و دارو گفت: 3 معضل اساسی وجود دارد که چای فله را تهدید میکند.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۱۷
رستگار مدیر کل آزمایشگاههای مرجع سلامت سازمان غذا و دارو در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص تقلبات چای بیان کرد: افزودن اسانس، رنگهای غیر مجاز، استفاده بیش از اندازه از آفتکشها از جمله تقلبات معمول در چای است.
وی ادامه داد: چای فله تحت نظر اصناف است و وارد کننده، مشخصی ندارد به همین دلیل ممکن است حتی در برخی موارد به صورت قاچاق وارد کشور شود.
رستگار عنوان کرد: 3 معضل اساسی چایهای زیر پلهای را تهدید می کند.
قاچاق و عدم کنترل ایمنی که به اقتصاد مقاومتی نیز ضربه میزند از جمله معضلات این چایهاست. بسته بندی در شرایط ناسالم که از نظر بهداشتی و میکروبی تائید نشده مشکل دوم چایهای زیر پلهای است.
وی افزود: تقلباتی مانند مواد غیر مجاز و آلایندهها نیز از دیگر مواردی است که چایهای فلهای را تهدید میکند.
مدیر کل آزمایشگاه ملی مرجع سلامت خاطر نشان کرد: محصولاتی که نشان غذا و دارو را داشته باشند و به شماره پروانه بهداشتی مجهز باشند مورد تائید وزارت بهداشت هستند و ما در قبال این محصولات مسئولیت به عهده میگیریم.
کلمات کلیدی : دانش و فناوری-سازمان غذا و دارو
تقلبات معمول ؟ (3463657) (alef-11)
چای خارجی اسانسدار وسزطانزاوارد کشور میشود ومسئولان خوابند وهمه دنبال منافع زود گذر خودهستند به ضرر سلامت مردم کشور (3464956) (alef-11)