کد مطلب: 411450
ترک وعده شام شیوهای موثر در کاهش وزن
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۰۶:۲۶
به گفته محققان، زود غذا خوردن و ترک چند وعده شام میتواند موجب افزایش چربی سوزی شده و به کنترل وزن کمک کند.
به گزارش مهر، نتایج یک تحقیق نشان می دهد خوردن وعده غذایی کوچک در طول روز و ترک وعده غذایی شام می تواند تاثیر مثبتی بر سلامت داشته باشد.
طبق گزارش محققان دانشگاه آلاباما آمریکا، افراد دارای اضافه وزن که در طول روز غذا می خورند و در طول شب غذا نمی خورند کمتر دچار گرسنگی شده و چربی بیشتری در طول شب می سوزانند.
کورتنی پترسون، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما در این مرحله هنوز مطمئن نیستیم که آیا کل چربی سوزی در بدن افزایش می یابد یا نه. ما برای بهبود شیوه چربی سوزی نیاز به انجام مطالعات گسترده تری داریم.»
با وجودی که هنوز ارتباط مشخصی بین غذانخوردن در طول شب و کاهش وزن وجود ندارد، اما این موضوع برای دنیای تغذیه حائز اهمیت است.
به گفته محققان، غذا نخوردن در طول روز ذاتاً موجب گرسنه تر شدن فرد می شود.
این شیوه که به آن «تغذیه محدود به زمان اولیه» گفته می شود بر روی حیوانات انجام شده و نتیجه آن کاهش توده چربی و ریسک ابتلا به بیماری های مزمن بوده است.
کلمات کلیدی : چربی سوزی+کنترل وزن+اضافه وزن
محمدی
۱۳۹۵-۰۸-۱۸ ۰۹:۴۱:۳۷
یکی از مسائلی که متخصصان تغذیه برای افراد چاق تجویزمی کنند. پرهیز از شام خوردن است، درحالی که در اسلام بهترین زمان برای خوردن غذا ، دو وعده در روز یکی در هنگام صبح و دیگری را درهنگام شام سفارش کرده اند .
در احادیثی که از پیامبر و ائمه معصومین علیهم السلام به ما رسیده است اصولا در باره کم خوردن غذا و نخوردن نهار دلالت دارد و برعکس خوردن شام توصیه شده است و سفارش به روزه در ماه مبارک رمضان و غیر از ماه مبارک رمضان نیز گواه بر این موضوع است
پیامبر (ص) میفرماید: شام را ترك نكنيد، هر چند به خوردن دانه خرماى خشكيده اى باشد. من بر امّتم از اين بيم دارم كه با تركِ خوردن شام، پيرى و شكستگى به سراغشان آيد؛ چرا كه خوردنِ شام، مايه نيرومندى پير و جوان است.
امام جعفر صادق علیه السلام می فرماید:
« فقط اول روز و اول شب به تغذیه بپرداز و میان صبحانه و شام چیزى نخور که ما یه ی فساد بدن است. مگر گفته ى خدا را نشنیده اى که مى فرماید:
وَلَهُمْ رِزْقُهُمْ فِيهَا بُكْرَةً وَعَشِيًّا
روزى آنان بامدادان و شامگاهان است
(مریم/62) (4006424) (alef-13)