نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 293010
توطئه اسرائیل برای صف‌کشی اعراب علیه ایران
تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۵۱
یکی از رهبران حماس با هشدار درباره توطئه رژیم صهیونیستی برای صف کشی اعراب مقابل ایران تاکید کرد که حماس در برابر تک‌روی‌های محمود عباس در عرصه سیاسی فلسطین، وادار به اتخاذ تصمیم‌های دشواری خواهد شد.

«اسماعیل رضوان» یکی از رهبران حماس در گفت‌وگو با فارس در غزه درباره تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای نابودی وحدت اسلامی و انحراف نگاه مسلمانان از قضیه فلسطین با مشغول کردن آنها با درگیری‌ها و فتنه انگیزی‌های طائفه‌ای هشدار داد.

رضوان تاکید کرد: ما باید نسبت به خطر نقشه دشمن صهیونیستی برای فریب حکام کشورهای عربی برای صف‌کشی در منطقه علیه ایران هوشیار باشیم، مسلمانان منطقه باید برای مقابله با خطری که امت اسلامی را تهدید می‌کند، در صفی واحد باشند.

اظهارات رضوان در واکنش به خبر اخیر روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت بیان شده که در آن آمده بود، «یولی ادلشتاین» رئیس پارلمان رژیم صهیونیستی در حال حاضر برای کوتاه کردن دیوار انزوای این رژیم در جهان عرب تلاش می کند.

این روزنامه صهیونیستی در گزارش خود در این باره نوشت که احتمالا رئیس کنست اسرائیل از سران کشورهای عربی برای سفر به اسرائیل(فلسطین اشغالی)، دعوت خواهد کرد.

یدیعوت آحارانوت افزود: ادلشتاین از سران کشورهای عربی می‌خواهد که به منظور آغاز گفت‌وگو ها میان تل آویو و جهان عرب، همانطور که انور سادات به اراضی اشغالی سفر کرد، آنها نیز به آنجا سفر کنند.

از سوی دیگر رئووِن ریولین، رئیس رژیم صهیونیستی دوشنبه گذشته در جمع دیپلمات‌های خارجی حاضر در اراضی اشغالی و به مناسبت نزدیک شدن سال نو یهودی تأکید کرد که اسرائیل با کشورهای اسلامی مشکلی ندارد و تنها مشکل این رژیم، ایران است.

وی به عنوان نمونه‌ای از روابط رژیم اشغالگر با کشورهای اسلامی، رابطه با مصر و اردن را مثال زد و مدعی شد؛ «این روابط خوب، بهترین دلیلی است که نشان می‌دهد ما به راستی خواهان ایجاد صلح در منطقه و تحقق امنیت و ثبات در آن هستیم.»

تاریخ رژیم غاصب صهیونیستی مملو از جنایات تروریستی است

رضوان در بخش دیگری از گفت‌وگو با خبرنگار فارس ضمن تقبیح اعتراض یک وزیر کابینه رژیم صهیونیستی به اقدام مادر فلسطینی در نجات فرزندش از دست یک سرباز صهیونیستی و اظهارات وی درباره اینکه آن نیروی ارتش باید مادر فلسطینی را با گلوله هدف قرار می‌داد، گفت: این اظهارات نشانه منطق صهیونیست‌هاست که جز به کشتار و تروریسم، اعتقادی ندارند.

این رهبر حماس تاکید کرد: ماهیت رژیم اشغالگر صهیونیستی، فریب و نیرنگ و ارتکاب جنایات تروریستی است و تاریخ این رژیم مملو از این جنایات است.

وی در واکنش به انتصاب «گال هرش» فرمانده سابق وزارت جنگ رژیم صهیونیستی و فرمانده یگان‌های اجرای عملیات‌های ترور در مناطق مختلف کرانه باختری در جریان انتفاضه الاقصی به عنوان رئیس جدید پلیس اسرائیل گفت: این قضیه نشان می‌دهد که دشمن صهیونیستی رویه جدیدی از تشدید حملات علیه فلسطینیان و تروریسم علیه آنها به خصوص در شهر قدس و مسجد الاقصی را در پیش خواهد گرفت.

رضوان از ملت فلسطین و همه امت عربی و اسلامی خواست برای رویارویی با تندروهای صهیونیست‌ها و مشکلاتی که برای اهالی قدس و مسجد الاقصی تحرک فوری نشان بدهند.

این رهبر حماس افزود: پیش‌بینی می‌شود که در برهه آتی شاهد افزایش حملات گروه‌های شهرک نشین به مسجد الاقصی باشیم، علاوه بر اینکه اسرائیل توطئه خود برای تقسیم زمانی و مکانی این مکان مقدس را به اجرا گذاشته است.

حماس هیچ بهای سیاسی برای تثبیت توافق آتش بس با تل آویو نمی‌دهد

وی درباره نتیجه تحرکات و تماس‌های تونی بلر، نخست وزیر سابق انگلیس با رهبران حماس برای دستیابی به آتش‌بس بین نوار غزه و تل آویو گفت: حماس در قبال گفت‌وگوهایی که برای تثبیت توافق آتش بس حاصل شده در سال ۲۰۱۴ در قاهره جریان دارد، هیچ بهایی سیاسی نخواهد داد.

رضوان گفت: تداوم آتش بس کنونی بین غزه و تل آویو نیاز به تکمیل مذاکرات غیرمستقیم دارد و ما در این راستا و نه درباره چیزی بیش‌تر یا کم‌تر در حال گفت‌وگو هستیم.

این رهبر حماس درباره سناریوهای پیش روی عرصه سیاسی فلسطین گفت: ما نمی‌توانیم، پیش‌بینی کنیم که محمود عباس به دنبال چیست، اما اگر به دنبال ایجاد تعییر در واقعیت امر و معادله سیاسی کنونی است، باید بر اساس توافق‌های به امضا رسیده در قاهره و دوحه و اردوگاه الشاطئ عمل کنیم.

وی افزود: انحلال مجلس قانون‌گذاری فلسطین از اختیارات محمود عباس نیست، بلکه همان مجلس قانون‌گذاری قادر به انحلال خود و دعوت به برگزاری انتخابات جدید است.

رهبر حماس تاکید کرد: هر گزینه مطرح از سوی محمود عباس که مورد توافق همه گروه‌های فلسطینی نباشد، پیامدهای خطرناکی در عرصه فلسطین خواهد داشت و اگر بخواهد به این کودتا علیه اراده ملی ادامه بدهد، تصمیم‌های دشواری اتخاذ خواهد شد.

به گزارش فارس، «محمود عباس» ۲ هفته پیش استعفای خود از سِمَت ریاست کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین را اعلام کرد.

پیش از آن منابع آگاه اعلام کرده بودند، محمود عباس خود را برای استعفا و کناره‌گیری از عرصه سیاسی آماده می‌کند و به دنبال ساماندهی نهادهای فلسطینی برای اداره امور تشکیلات و سازمان آزادی‌بخش فلسطین بعد از استعفای خود است.

کمیته اجرایی ساف متشکل از گروه‌های مختلف فلسطینی به جز جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی است، این کمیته همچون رهبری سیاسی است که تصمیمات سرنوشت‌ساز در مورد شرایط سیاسی و نزاع فلسطینی-اسرائیلی را اتخاذ می‌کند؛ همچنین کمیته اجرایی متشکل از رهبران عالی‌رتبه ساف است که توسط مجلس ملی فلسطین انتخاب می‌شود.

قرار است مجلس ملی فلسطین به زودی برای انتخاب جانشین محمود عباس و پر کردن خلاء سیاسی ناشی از این استعفا تصمیم‌گیری کند.

محمود عباس، احمد المجدلانی، فاروق القدومی، حنان عشراوی، اسعد عبدالرحمن، غسان الشکعة، محمود اسماعیل، محمد زهدی النشاشیبی، ریاض الخضری، حنا عمیره، و صائب عریقات، از اعضای کمیته اجرایی سازمان آزادی‌بخش فلسطین هستند که از این کمیته استعفا داده‌اند.

یوسف گفت: استعفای عباس و بیش از نیمی از اعضای کمیته اجرایی باعث ایجاد خلایی سیاسی شده و به همین دلیل شورای ملی فلسطین خواستار برگزاری نشست طی یک ماه آینده برای انتخاب کمیته اجرایی جدید شده است.

بر اساس این گزارش، اعضای مستعفی می‌توانند برای انتخابات داخلی آینده نامزد شوند.

مجلس ملی فلسطین با ۷۴۰ عضو مسئولیت تصمیم‌گیری در زمینه سیاست‌های سازمان آزادی‌بخش فلسطین و انتخاب اعضای کمیته اجرایی را بر عهده دارد.

آخرین جلسه مجلس ملی فلسطین به صورت اضطراری در سال ۲۰۰۹ برای جایگزین کردن ۶ سمت خالی تشکیل شد، آخرین انتخابات کمیته اجرایی نیز در سال ۱۹۹۶ و در جریان جلسه شورای ملی در غزه برگزار شد.

کمیته اجرایی سازمان آزادی‌بخش فلسطین که تحت کنترل جنبش فتح قرار دارد طی ماه‌های گذشته از سوی برخی گروه‌ها و احزاب فلسطینی از جمله حماس به خاطر تلاش یکجانبه برای تغییر در دولت وحدت ملی که در ژوئن ۲۰۱۴ (خرداد ۱۳۹۳) تشکیل شد، مورد انتقاد قرار گرفته است.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز تاکید کرد که برگزاری نشست مجلس ملی و بازسازی کمیته اجرایی سازمان آزادی‌بخش فلسطین به شیوه کنونی، دلیلی بر ادامه سیاست‌های یکسویه عباس است و نشان می‌دهد که مقامات فتح و تشکیلات خودگردان هیچ نیت و جدیتی برای تحقق نهایی آشتی ملی ندارند.
 
کلمات کلیدی : ایران+حماس+اعراب
 
۱۳۹۴-۰۶-۱۴ ۱۹:۲۹:۴۳
نیاز نیست اسرائیل بین ایران و اعراب فاصله ایجاد کند این یک واقعیت است که مردم امروز ایران ضد عرب هستند و اعراب هم مخالف ایران.
البته حماس هم نشان داد که موقعی که باید کنار ایران باشد دوستان عربش برایش بهتر هستند. (3165112) (alef-13)