نظر منتشر شده
۴۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 152610
پاسخ های دكتر الیاس نادران به ۲۰سوال بینندگان اینترنت
مهمان ويژه الف، 10 ارديبهشت91
تاریخ انتشار : جمعه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۰۸:۰۶
دكتر الياس نادران، استاد اقتصاد در دانشگاه تهران و نماينده مردم تهران در مجلس به سوالات طی روزهای هشتم تا دهم اردیبهشت 1390 به حدود 20 سوال رسیده از سوی بینندگان الف پاسخ دادند.

در پی فراخوان ارسال سوال برای آقای دکتر نادران، طی 48 ساعت حدود 350 سوال واصل شد که حدود 80 درصد آنها مشابه بودند و بقیه ماهیت سوالی نداشتندو بیشتر نظر یا سوال درباره مشکلات شخصی و یا حاوی افترا و توهین بودند.
سوالات مشابه در 20 سوال تلفیق شد که پاسخ های آقای دکتر نادران را به آنها تقدیم می شود.

بخش سیاسی الف ضمن عذرخواهی از بینندگانی که عین سوالشان مطرح نشده و یا سوال جدیدی درباره پاسخ های دکتر نادران دارند، از این بینندگان محترم دعوت می کند مستقیما با آقای دکتر نادران مکاتبه فرمایند:
enaderan@ut.ac.ir

معرفي مهمان ويژه الف:
*الياس نادران متولد ۱۳۳۷ در شهرستان شاهرود.
* جانباز انقلاب اسلامي در مبارزات آزاديخواهانه عليه رژيم طاغوت و مجروحيت از ناحيه دو دست، صورت و گردن.
* دكتري اقتصاد از دانشگاه كلرمون فران فرانسه در سال ۱۹۹۶
* عضوهيات علمي و دانشيار دانشكده اقتصاد دانشگاه تهران. مدرس دروس اقتصاد بخش عمومي در مقاطع دكتري و كارشناسي ارشد.
دكتر نادران، نماينده مردم تهران در مجلس و در سالهای اخیر از منتقدان جدي عليه چاپلوسان اطراف آقاي احمدي نژاد بوده است. وي در رسوا كردن مفسدان دانه درشت و چاپلوس و تشويق قوه قضائيه به محاكمه اين افراد، تلاش مستمر و بسيار پرهزينه اي بعمل آورده است.
دكتر نادران همچنين در سالهاي گذشته درباره آثار تورم زاي بودجه هاي انبساطي دولت و خطر ابتلاي اقتصاد ايران به بيماري هلندي مكررا به دولت هشدار داده است و به همراه معدود اقتصاددانان مجلس، توانسته در مواردي از شيب تند سياستهاي تورم زاي دولت بكاهد.

از آنجایی که فرصت این سوال و جواب در پایان روز دهم اردیبهشت91 به پایان رسیده، لطفا برای این بخش نظر یا سوال جدید ارسال نفرمایید.
کلمات کلیدی : كاربران اينترنت مي توانند تا روز يكشنبه ۱۰ ارديبهشت، سوالات خود را از مهمان ويژه الف بطور كتبي مطرح بفرمايند. آقاي دكتر نادران طرف مدت كوتاهي پس از انتشار هر سوال رسيده به آن پاسخ خواهند داد. لطفا سوالات خود را در قوطي انتهاي اين صفحه نوشته و ارسال بفرماييد. ضمنا: ۱- قبل از ارسال سوال خود آنرا ويرايش، تصريح و تلخيص بفرماييد. ۲- لطفا فقط سوال بفرستيد نه نظر و يا پاسخ به سوالات ديگران. سوالات بيش از ۳سطر و فاقد هويت پرسشي، منتشر نمي شوند. ۳- قبل از طرح و ارسال سوال، حتما سوالات ديگر كاربران را ببينيد و سوال تكراري ارسال نفرماييد. ۴-لطفا با هدف بالا قرار گرفتن سوالتان، آنرا را در بخش پاسخ سوالات ديگران ارسال نفرماييد. براي احترام به حقوق بينندگاني كه زودتر سوال ارسال كرده اند، چنين سوالاتي منتشر نمي شوند.
 
شمس
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۸:۲۱:۳۶
سلام
با توجه به اینکه رئیس جمهور رسما مجلس را در راس امور نمی داند و عملا به نمایندگان مجلس توهین می کند و آنها را دست می اندازد، بفرمایید حضور در چنین مجلسی چه فایده و افتخاری دارد که شما می خواهید بازهم بروید آنجا؟ (757177) (moderator22)
 
الیاس نادران
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۱۹:۲۶:۰۳
سلام
مرحوم مدرس در مجلس عضويت داشت كه اكثريت قاطع آن مقهور قدرتهاي اجرايي و سياسي بودند ولي او به وظيفه خودش عمل مي‌كرد.

سختي كار مانع از انجام وظيفه نيست. امروز ميدان خدمت رساني در مجلس براي ما همان ميدان آزموني است كه از منافع ملي و حقوق مردم دفاع كنيم و ريل گذاري صحيح براي قوه مجريه انجام مي دهيم و بر رفتار آن نظارت دقيق و تا حد امکان موثری داشته باشيم.

مقاومت در چنین شرایط سختی که به بخشی از آن اشاره کردید، وظیفه ای دینی و ملی است و اگر در آن صادق بی ریا باشیم ان شا الله افتخار و اجر اخروی هم خواهد داشت. (760862) (moderator22)
 
محمد نصیری
United States
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۸:۵۱:۳۳
سلام
جناب آقای دکتر نادران برای خصوصی سازی آیا نباید حق و حقوق مالکان اولیه هر بخش که مردم شریف ایران هستند بپردازند مثل مخابرات یا برق چون این تجهیزات یا از بودجه عمومی پرداخت شده یا مردم مستقیم داد ه اند بعد نرخ را آزاد کنند (757187) (moderator22)
 
الیاس نادران
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۱۹:۲۸:۲۳
سلام،
حق با شماست. ما در موضوع واگذاری شرکت مخابرات ایران مقاومت بسیار شدیدی کردیم و هزينه هاي بسيار زيادي داديم ولي براي دفاع از حقوق سپرده گذاران كه عموم مردم ايران هستند اين كار را بحول و قوه الهي پيگيري مي كنيم به سفارش ما گزارشي در مركز پژوهشهاي مجلس كه ابعاد مسئله بخصوص از منظر صاحبان حق پرداخت قيمتهاي بالاي سيم كارتهاي اوليه بررسي شده است.

تا حد ظرفیت مجلس موضوع را ادامه می دهیم و اگر مسئله از طريق مجلس قابل حل نباشد از ساير مسیرهای قانونی كار را پيگيري مي كنيم. (760865) (moderator22)
 
نسایی
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۹:۰۰:۵۰
با سلام خدمت آقای دکتر نادران

شما به عنوان استاد دانشگاه تهران در جریان حمله به کوی دانشگاه در سالهای 78 و 88 چه کردید؟ چه کار موثری کرده اید که این کارها بازهم تکرار نشود؟ اصلا موضع شما نسبت به عمل و رفتار مهاجمین چیست؟!

الف لطفا منصف باش و منتشر کن (757196) (moderator22)
 
الیاس نادران
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۱۹:۳۹:۵۸
علیک سلام؛
در سال 1378 بنده مسئوليت سياسي نداشتم اما به عنوان يك معلم دانشگاه تهران در كوي حضور پيدا كردم وضعيت اسفبار اطاقها را مشاهده كردم در مسجد دانشگاه تهران حضور پيدا كردم و تلاش کردم از دانشجویان آسیب دیده دلجویی کنم و واقعیتهای کوی را به مقامات مسئول گزارش کردم.

در صبح 25خرداد 1388 من اولين مسئول سياسي كشور بودم كه ساعتی پس از حادثه در كوي دانشگاه حضور پيدا كردم. در محل مسجد موقت كوي با دانشجويان نشست برگزار كرديم. به اطاقها سركش كرديم اظهارات دانشجويان را دريافت كرديم . اوضاع وحشتناکی بود.

عده اي از نمايندگان مجلس را هم به كوي دعوت كرديم. با گزارش های اولیه ما به مجلس، عصر همانروز رئيس مجلس هيئتي را مامور رسيدگي و پييگري مسئله كرد كه مسئوليت آن با حجت الاسلام ابوترابي بود.

به اعتقاد من تحريك كنندگان و حمله كنندگان رفتاری فاجعه آميز داشتند و با فرار تحرك كننده، اين دانشجويان بيگناه بودند كه در خواب مورد حمله و ضرب و شتم و جسارت و تخريب قرار گرفتند.

در دانشگاه هم كميته اي از اساتيد، تشكل هاي دانشجويي تشكيل دادیم و گزارش نسبتا جامعي تهيه و براي مراجع ذيربط ارسال شد.

در مجلس هم جلسه اي غير علني تشكيل شد و بنده و آقاي دكتر زاكاني و آقای ابوترابي گزارش مشاهداتمان را به نمايندگان ارائه كرديم.

متاسفانه تلاشهاي ما براي قرائت گزارش حادثه در جلسه علني به جايي نرسيد ولي جلساتي با دبير شورايعالي امنيت ملي، شوراهاي انقلاب فرهنگي و قرارگاه ثاراله كه پيگير امنيت تهران شده بود گذاشته و سرنخهايي كه از دانشجويان براي دستگيري مهاجمين و بخصوص آمرين داشتيم در اختيار آنها گذاشتيم.

در دانشگاه تهران هم كميته اي براي برآورد خسارات و جبران آن تشكيل شد که نتیجه کارش موفق بود.

اميدوارم جريانات سياسي به اين حد از بلوغ رسيده باشند كه دانشجويان را وجه المصالحه لشكر كشي هاي خود قرار ندهند. (760885) (moderator22)
 
Singapore
۱۳۹۱-۰۲-۱۱ ۰۹:۴۰:۳۳
گزارش های غیر علنی شما در مجلس چه دردی از دانشجوها دوا کرد؟ کدوم دادگاه برای اعاده ی حیثیت تشکیل شد؟ کدوم متخلف مجازات شد؟ چرا الآن پیگیر این موضوع نیستید؟ (761685) (moderator18)
 
ساعی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۹:۰۱:۴۰
جریان حکمیت برای مرتضوی چه بود؟ فکر نمی کنید بازی خوردید و دولت مثل عمروعاص شما را فریب داد؟ از اینکه مرتضوی تا کنون رسما استعفا نداده است چه احساسی دارید؟ و در صورتی که استعفا ندهد چه کار خواهید کرد؟ (757197) (moderator22)
 
الیاس نادران
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۱۹:۴۶:۱۷
به قرار گزارش آقاي دكتر توكلي، آقاي مرتضوي پس از تقديم استيضاح وزير كار 2 بار با ايشان تماس مي گيرد و تقاضامي کند ایشان بین وی و دکتر زاکانی حكميت كند. او قول داد حکمیت را بپذیرد. حکمیت امری شرعی است و نپذيرتن حكميت هيچ وجه شرعي و اجتماعي نداشت.

نيت خواني افراد هم كار درستي نيست. اگر آقاي مرتضوي كه در جلسات مذكور بارها و بارها بر حكميت تاكيد داشته و اذعان مي كند به تقاضاي وي حكميت انجام شده اگر به وظيفه خود عمل نكند ادله نمايندگان مخالف انتصاب ايشان را تقويت مي كند تا امروز ايشان رسما در محل كار خود حضور پيدا نكرده و به قرار اطلاع در انتظار پذيرش استعفاي خود است.

بناي ما بر اين بوده و هست كه اين انتصاب نادست با کمترین هزینه و جنجال برای کشور، منتفي شود. تا کنون این اتفاق افتاده است هرچند خناسان بخواهند در این مسیر مانع تراشی و جنجال بپا کنند.

ما از همه ظرفيتها و راههاي ممكن استفاده مي كنيم تا آقای مرتضوی در این سمت منصوب نشود تا اینجا نسبت به نتيجه کار هم بدبين نيستيم. (760893) (moderator22)
 
یه هموطن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۹:۰۶:۲۲
ببخشید پرونده معاون اول به کجا کشید؟ دولت می گوید شما محکوم شده اید. آیا درست است؟ آیا افشاگری شما علیه اتهامات رحیمی موجی بود که زود خوابید؟ چرا پیگیری نمی کنید تا ایشان را زودتر محاکمه کنند و پرونده فساد در خیابان فاطمی و بیمه ایران روشن شود؟ (757201) (moderator22)
 
الیاس نادران
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۱۹:۵۷:۴۶
سلام،

بخاطر داشته باشید همه امكانات و قدرت كشور در اختيار ما نيست.

ما در آن روزي كه رحيمي به معاون اولي رئيس جمهور منصوب شد، این انتصاب را به خلاف مصلحت کشور دانستيم اعلام موضع كرديم.

به هر دستگاهی تا حدی می توان فشار وارد کرد و بنا نيست دائما از فشار افكار عمومي براي محاكمه متهمان دانه درشت استفاده شود. البته ما مایوس نیستیم و تا وقتی این فرد محاکمه نشور و پرونده اش مختومه نشود، پیگیر هستیم هرچند این پیگیری ها فشار بسیار زیادی بر ما تحمیل می کند. به یادتان می آورم که پیگیری این پرونده ها بسیار هزینه دارد و نمایندگان بخصوص نمایندگان شهرستانی عملا کمتر در آن مشارکت می کنند و ما تنها هستیم.

تا جائيكه اطلاع دارم قوه قضاييه پيگير مسئله است و جلسه بازپرسي او هم تشكيل شده است. پيگيري ها هم انجام مي شود ولي بنابر رسانه اي كردن مسئله نيست هر چند اين امر مهم است ولي مردم گرفتاريهاي ديگري مثل بيكاري و گرانيهاي افسار گسيخته هم دارند كه نبايد از آنها غفلت كرد.

بنده در رابطه با پيگيري اتهام فساد مالي رحيمي، هيچ محكوميتي ندارم در مورد مدرك تحصيلي او هم براي دادگاه قطعي شده است كه این شخص بدون داشتن مدرك دكتري، از اين عنوان استفاده كرده است. در دادگاه بدوي بدليل ذكر عبارتي از بنده درخصوص اتهام جعل مدرك به رحيمي در يكي از روزنامه هاي كشور، محكوميت مالي صادر شده بود كه با اعتراض من، این راي توسط ديوان عالي كشور نقض شد و موضوع مجددا مورد رسيدگي قرار گرفت و در انتظار صدور حکم برائت خودم در پرونده شکایت رحیمی هستم.

ان شا الله با کمک مردم، تشکلهای دانشجویی و همه عدالتخواهان، پرونده فساد خیابان فاطمی را تا اجرای حکم برای مجرمان، پیگیری می کنیم. مهم این است که در این راه خسته و مایوس نشویم، از تهدیدها نترسیم و نیت مان خالص برای خدا باشد. (760907) (moderator22)
 
جوادی تبار
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۹:۱۰:۰۳
سلام آقای دکتر نادران
وقتی دولت به تذکرهای شما درباره عواقب تورم زای بودجه های انبساطی و خرج کردن بیش از حد دلارهای نفتی بی اعتنایی می کند، بهتر نبود که استعفا دهید و به همه اعلامکنید که در این کارهای خیانت آمیز وکیل الدوله ها و دولتی ها شریک نیستید؟ (757204) (moderator22)
 
الیاس نادران
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۲۰:۰۳:۵۳
هنوز جبهه پايداري هنوز مانيفيست و برنامه‌اي ارائه نداده و مواضع روشنی درباره مسایل سياسي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي امروز کشور اعلام نكرده است تا بتوان براساس آن قضاوتي داشت.

تا آنجا كه مشهود است افراد موثر و مديران جريان سياسي تا همين اواخر در دولت حضور داشتند و از مسئولين گروه رايحه خوش خدمت بودند و همين امروز هم از اقدامات آقاي احمدي نژاد تمام قد دفاع مي كنند. البته خوشبختانه برخی از آنها صریحا از جریان انحرافی ابراز برائت کرده اند که جای خوشبختی دارد.
استعفا دادن و قهر كردن مشكل كشور را حل نمي كند. بايد ايستاد و مقاومت كرد دولت را هدايت كرد. ملت هم مواضع افراد را مي شناسند وجود آرا متكثر و جريانات سياسي مختلف در مجلس براي اين است كه يا بر نظام تصميم گيري كشور تاثير بگذارد يا با استفاده از تريبون مجلس پيامشان را به مردم برسانند.

بنده بنا ندارم از ارتباطات و رقابتهاي پنهاني و داخلي جريانات متصل به احمدي نژاد مطلبي بگویم. ان شا الله همچنان در عمل سعی خواهیم کرد با تمام قوا مقابل انحراف بایستیم. (760921) (moderator22)
 
نادره
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۹:۱۶:۰۰
با سلام و عرض خسته نباشید
ببخشید فرق جبهه پایداری و جبهه انحرافی دقیقا چیست؟ (757210) (moderator22)
 
هنا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۹:۲۹:۰۳
سلام
آقای احمدی نژاد باید تا کجا پیش برود و چه کار بد دیگری انجام دهد تا عدم کفایتش را که الان برای همه روشن شده، در مجلس مطرح کنید؟ (757220) (moderator22)
 
الیاس نادران
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۲۰:۱۳:۱۶
سلام
طرح عدم كفايت رئيس جمهور از طريق مجلس نياز به امضاي حداقل 75 نماينده و راي اعتماد دو سوم نمايندگان دارد.

فراموش نكنيم كه امام رحمت اله عليه بني صدر را با همه انحرافات و رفتارهاي منافقانه‌اس تحمل مي‌كرد در كشور بنا بر تعامل و تحمل است آقاي احمدي نژاد خدمات شايان و شايسته اي انجام داده است. در عين حال خطاهاي بزرگ و غیرقابل توجیه مثل خانه نشيني، خلاف قانون كردنهاي مكرر بخصوص در امر هدفمند كردن يارانه ها و... داشته است .

بررسی طرح عدم کفایت رئیس جمهور آثار بسیار بزرگ، متنوع و بلندمدتی برای کشور دارد و اجرای آن به مطالعه همه جانبه هزینه فایده نیاز دارد. در حال حاضر به نظر نمی رسد منافع این کار از مضارش بیشتر باشد.

ما امیدوارم و دعا می کنیم ایشان به مسیر قانون برگردد به قانون و خواست نمایندگان ملت تمکین کند و این یکسال و خرده ای باقی مانده از دوره اش را با آبرو و موفقیت و جلب رضایت خدا و خلق خدا سپری کند. (760941) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۰۹:۳۴:۵۶
سلام آقای نادران
رئیس گروه انحرافی کیست؟ آیا این گروه مانند خرزوخان موهوم است یا وجود خارجی دارد؟
اگر گروه انحرافی وجود خارجی دارد چرا قاطعانه با آن برخورد نمی شود؟
چرا به مشاور ریس جمهور اجازه می دهند اینقدر در روزنامه ای که با پول ملت اداره می شود چاپلوسی کند؟ (757225) (moderator22)
 
الیاس نادران
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۲۰:۲۰:۰۳
سلام

گروه انحرافی وجود خارجی دارد و از شبکه ای متصل به برخی مراکز قدرت تشکیل شده است که کارکردش، قانون شکنی، بدنام کردن دولت محترم و پایمال کردن زحمات و خدمات رئیس جمهور محترم بوده و هست.

به لحاظ ارتباطات خاص این گروه و حمایتهای عجیب و غیرعادی که از آن می شود، برخورد با آن سختو پیچیده است.

با این حال ما معتقدیم هر کس در هر مقامی اگر خلافی مرتکب شد باید در چارچوب قانون محاکمه و محکوم شود.

خط قرمز موهومی هم که آقای احمدی نژاد برای اطرافیانش تصور می کند را مطلقا قبول نداریم و از قوه قضائیه می خواهیم برای احیای اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی، با متهمان دانه درشت وابسته به این جریان را بدون نوبت محاکمه و در هر مورد، به اشد مجازات مصرح در قانون، محکوم کند. (760945) (moderator22)
 
علی تجری
۱۳۹۱-۰۲-۰۸ ۱۰:۲۰:۴۰
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
1-لطفا نظرتان را در مورد وضع اقتصاد کنونی کشور چیست؟
2- اینکه ایا اجرای فاز دوم هدفمندی را در وضعیت کنونی به صلاح می دانید؟
3- به نظر من یارانه را باید به همه اقشار جامعه داد، نظر شما چیست؟ (757264) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۰۸:۴۸:۲۵
چرا شما با سو مديريت و فساد گسترده اداري در ---

با عرض معذرت این سوال اشتباها منتشر شده بود و به دلیل تهمت اثبات نشده به شخص ثالث (هواپیمایی ...)، حذف شد.

سوال کننده محترم می توانند مستندات ادعای خود را به نشانی الف (info@alef.ir) بفرستندتا آقای نادران پیگیری کنند. (758235) (moderator22)
 
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۳:۴۴:۰۹
آقاي دكتر نادران با سلام
1 - آيا شما اعتقاد داريد كه اوضاع بد اقتصادي كشور و شرايط نامناسب معيشتي مردم ميتواند موجب تضعيف رابطه مردم با حكومت شود؟

2 - به عنوان يك استاد اقتصاد چه راهكار اورژانسي براي بهتر شدن وضع معيشتي و اقتصادي كشور داريد؟
با تشكر

محبي (758658) (moderator22)
 
الیاس نادران
۱۳۹۱-۰۲-۱۱ ۰۰:۲۴:۳۸
سلام
پاسخ بخش 1- بله متاسفانه همینطور است که شما می گویید.
پاسخ بخش 2-
به اعتقاد ما مشکل اصلی اقتصاد ایران در حال حاضر، بد بودن محیط کسب و کار و وجود موانع متعدد مقابل تولید و سرمایه گذاری در این کشور است.
از نظر ما استراتژی اقتصادی کشور باید بر رفع موانع تولید و سرمایه گذاری و بهبود مستمر محیط کسب و کار متمرکز شود.
در پیش گرفتن این استراتژی به معنی اجرای این سیاستهایی است که اهم آنها در شرایط حاضر کشور ما عبارتند از:

- مهار تورم، کاستن از هزینه های زاید دولت و کشیدن ترمز رشد نقدینگی در حال حاضر
- پرهیز اکید از اتخاذ تصمیمات خلق الساعه و شفاف و قابل پیش بینی کردن سیاستهای اقتصادی دولت
- آزاد سازی فعالیتهای اقتصادی، حذف مجوزهای غیر ضروری برای سرمایه گذاری، ترویج رقابت و مقابله با انحصارات
- مبارزه با مفاسد اقتصادی، عزل مسئولان متهم به فساد و سالم سازی و کاهش دیوانسالاری در دستگاه های اداری (761258) (moderator22)
 
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۵:۵۸:۲۱
با سلام
لطفا بفرماييد بر اساس كدام ملاك در بخش عمومي اگر دولتي سياست هاي انبساطي زيادي اعمال كردو مجلس هم نتوانست جلوي آن را به هر دليل بگيرد براي مبارزه با تورم آن بايد هر سال ماليات بر ارزش افزوده يك درصد افزايش يابد؟ و مردم علاوه بر هزينه تورم و...، هزينه سياست انبساطي افسار گسيخته دولت محترم!! را بپردازد؟ (758898) (moderator22)
 
الیاس نادران
۱۳۹۱-۰۲-۱۱ ۰۰:۱۳:۲۱
سلام
افزایش سالانه یک درصد بر نرخ مالیات بر ارزش افزوده، بر اساس قانون خاص این نوع مالیات که مصوب سال 1387 است صورت می گیرد و ربطی به سیاستهای انبساطی دولت ندارد.

مردم تاوان سیاستهای اشتباه دولت را با تحمل تورم شدید می پردازند نه با دادن مالیات بر ارزش افزوده چون اگر تورم کم هم بود این قانون و نرخ اعمال می شد.

باید امید داشته باشیم تا در مجلس آینده عده ای نماینده جسور و مستقل وجود داشته باشند تا بتوانیم دولترا به اجرای صحیح قوانین مقید کنیم و راه سیاستهای نادرست و تورم زای دولت را سد کنیم. (761248) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۱۱ ۱۶:۵۶:۱۷
يه چيزي شنيدي اما دركش نكردي! ميخواي بگي با سوادي؟ گاليور يه كم فكر كن!!!!!!! (762692) (moderator18)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۱۱ ۱۶:۵۶:۱۹
يه چيزي شنيدي اما دركش نكردي! ميخواي بگي با سوادي؟ گاليور يه كم فكر كن!!!!!!! (762695) (moderator18)
 
حیرت زده
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۶:۳۰:۵۰
سلام
این دو لیست تهران چه تفاوتی با هم دارند؟ مگر آقایان مصباح و مهدوی هر دو یاران رهبری نیستند پس چرا روی همدیگر ایستاده اند؟ چرا به تفاهم نرسیدند؟ اصلا فرق جبهه متحد اصولگرایان با جبهه پایداری چیست؟ (758966) (moderator22)
 
الیاس نادران
۱۳۹۱-۰۲-۱۱ ۰۰:۰۶:۳۲
سلام
امیدوارم طرفداران این دو لیست رودر روی هم ناایستند و رقابتی دوستانه م منصفانه داشته باشند.
دلیل به تفاهم نرسیدن این دوستان طرفدار دولت با جبهه متحد اصولگرایان داستان مفصلی دارد که ذکر آن در این مجال نمی گنجد و اگر همه واقعیت را بگویم، برادران طرفدار دولت ممکن است ناراحت شوند.

فرق اصلی جبهه پایداری و جبهه متحد اصولگرایان این است که اولا جبهه متحد اصولگرایان مورد تایید جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز است و ثانیا برادران جبهه پایداری خود را مکلف به دفاع همه جانبه از دولت می دانند ولی ما معتقدیم آقای احمدی نژاد قسیم نار و جنت نیست و اشتباهاتی هم دارد که باید جبران کند و در اداره کشور و رفتارهایش مقید باشد. (761243) (moderator22)
 
بنده خدای حیران
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۶:۴۳:۲۵
سلام و تشکر:
تحقیق و تفحص های مجلس چه فایده ای داشته است؟
آیا صحت دارد که نماینده ها با دولتی ها ساخت و پاخت می کنند؟
مگر مساجد حوزه های انتخابیه چقدر خرج دارد...؟ (758989) (moderator22)
 
الیاس نادران
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۲۳:۵۹:۲۴
سلام

متاسفانه موردی که اشاره کرده اید تا حدودی وجود دارد. البته اکثر نمایندگان واقعا و با اخلاص به دنبال حل مشکلات کشور و حوزه های انتخابیه هستند اما متاسفانه تطمیع نماینده با ابزارهایی مانند ایجاد تسهیلات برای موکلان در حوزه انتخابیه در مجلس به کرات وجود دارد و این وضع باعث تاسف است.

ما در ابتدای مجلس هفتم طرحی را به محلس ارائه کردیم که به موجب آن ارتباط کاری نماینده ها با مسئولان دولتی کاملا شفاف و قانون مند می شد اما آن طرح رای کافی نیاورد.

به نظرم برای سالم سازی ارتباطات در قوه مقننه باید یک جراحی عمیق در آیین نامه داخلی و نیز رفتار معاونتهای پارلمانی دستگاه ها و شاخه هایشان در شهرستانها باید صورت بگیرد. (761233) (moderator22)
 
چرا؟!
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۶:۴۷:۱۰
سلام
الف نوشته شما کارهای موثری در مبارزه با فساد و مهار تورم انجام داده اید می شود بفرمایید این کارهای موثر! دقیقا چه بوده تا ما هم دلگرم شویم و به شما رای دهیم؟ (758998) (moderator22)
 
الیاس نادران
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۲۳:۵۳:۲۴
سلام

کارهای ما البته به نسبت انتظار به حق مردم ناچیز است اما درباره تورم مقاومتهای ما در مجلس باعث شد شتاب دولت برای هزینه کردن دلارهای نفتب کمی تعدیل شود و نیز دولت قانونا مکلف شود که هدفمندی یارانه ها را با شیب ملایمی اجرا کند.

البته با دولتی طرف هستیم که تمکین گاهی به قانون تمکین نمی کند. به همین دلیل هم برای این دوره در محلس به نمایندگانی نیاز داریم که جرات ایستادن جلوی دولت را داشته باشند نه کسانی که وظیفه خود را دفاع چشم و کوش بسته از دولت بدانند. (761220) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۶:۵۱:۱۶
با سلام اقای دکتر به نطر شما راه حل مسائل فرهنگی برخورد انتظامی است مثلا حجاب .33سال است دارید با روش سعی و خطا پیش میرویدوهنوزهم برخوردها سلیقه ایست ایا وقت تامل بر گزشته نرسیده ؟تنهاچیزی که از بین میرود ایمان جوانهاست خیلی هارا میشناسم به خاطرهمین کارها ی افراطی تقییدشان به دین کاسته شده (759009) (moderator22)
 
الیاس نادران
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۲۳:۴۶:۱۲
سلام
در کار فرهنگی از جمله مساله حجاب، افراط و تفریط نباید کرد بلکه باید به قوانین را شفاف کرد و آنها را فصل الخطاب قرار داد نه اینکه هر مدیر یا رئیس سلیقه خودش را اعمال کند. (761213) (moderator22)
 
مقاطعه کار
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۷:۱۳:۰۳
آقاي نادران! به عنوان استاد اقتصاد بفرمایید نظرتان درباره شرکتهای غول آسای بخش عمومی در اقتصاد ایران چیست؟ بخصوص درباره حضور سپاه و قرارداد خاتم اگر کارهای بزرگ را بگیرد و جا را برای بخش خصوصی تنگ کند، موضع شما چيست؟ (759042) (moderator22)
 
الیاس نادران
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۲۳:۴۱:۱۵
سلام؛
شرکتهای بخش عمومی نباید فضا را برای فعالیت شرکتهای بخشهای خصوصی و تعاونی تنگ کنند فرقی هم ندارد که نظامی باشند یا متعلق به تامین اجتماعی یا هر جای شبه دولتی دیگر.
به نظر من قانون اجرای سیاستهای کلی اصل 44 از این نظر نقص دارد و باید اصلاح شود. مقدمات این کار شروع شده و ان شا الله در مجلس آینده به نتیجه برسد. (761204) (moderator22)
 
م ح
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۱۷:۲۶:۵۶
دکتر جان سلام
لطفا بفرمایید اگر مثل من شرکت ساختمانی داشتید و 30 نفر را حقوق می دادید و گرفتن کار جدید مستلزم دادن رشوه و چرب کردن سبیل ماموران کثیف دولت بود و بدون این رشوه دادن، ناچار به تعطیلی کارتان بودید، چه تصمیمی می گرفتید؟ آیا به این ماموران جمهوری اسلامی که یک کپه ریش هم دارند، رشوه می دادید و نان زن و بچه تان را حرام می کردید یا اینکه شرکتتان را می بستید و 30 نفر را بیکار می کردید؟ (759065) (moderator22)
 
الیاس نادران
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۲۳:۳۸:۰۲
سلام
از اینکه چنین مسایلی در اقتصاد و جامعه ما وجود دارد، احساس شرم می کنم.
اگر من جای شما بودم، رشوه نمی دادم ولی از حقوقم در مواجهه با دستگاه های حکومتی کاملا مطلع می شدم و در چارچوب قانون با درخواست کننده رشوه برخورد می کردم و تا آنجا که می توانستم تلاش می کردم و اجازه نمی دادم حقم ضایع شود.

البته می دانم که در عمل اجرای این روش پیشنهادی من بسیار سخت است.
اگر این ماجرایی که ذکر کرده اید واقعیت دارد، لطفا با من تماس بگیرید و نام دستگاه و مسئول رشوه خواه را بفرمایید تا از طریق مسئول پارلمانی آن دستگاه در مجلس پیگیری کنم. اگر موضوع بزرگ و ملی باشد می توان از طریق کمیسیون اصل90 نیز موضوع را پیگیری و با خاطی برخورد کرد.

امیدوارم سازمان بازرسی کل کشور و دادسراهای ما آنقدر قوی و کارامد بشوند که هر شهروند در مواجهه با درخواست رشوه، به سازمان بازرسی مورد را گزارش کند و آن سازمان مورد را تا حذف ریشه ای فساد پیگیری نماید.

نشانی من:enaderan@ut.ac.ir (761199) (moderator22)
 
مهدی آیت و رجب بیگی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۱-۰۲-۰۹ ۲۰:۱۳:۲۳
با سلام
برای رفع نقص قوانین کهنه مبارزه با فساد مالی بویژه "رانت" آیا برنامه مکتوبی دارید؟ آیا اصلا قبول دارید که مشکل اساسی ما در فساد، قوانین کهنه مان است؟

با احترام (759312) (moderator22)
 
الیاس نادران
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۲۳:۲۵:۲۵
علیک سلام
قبول دارم که برخی قوانین ما قدیمی هستند امابه نظر من مشکل اصلی ما در فساد، اراده ناکافی مجریان در اجرای قوانین موجود است چرا که در برخی موارد که مدیری اراده کافی برای سالم سازی سیستم و برخورد با فساد داشته، با قوانین کهنه موجود هم توانسته سیستم را سالم و از فساد به شکل موثری پیشگیری کند.

به نظر من برنامه مجلس برای مبارزه با فساد، بیشتر از اینکه برقانونگذاری متمرکز باشد باید بر نظارت بر اجرای صحیح قوانین موجود و سهل کردن قوانین متمرکز باشد. (761180) (moderator22)
 
مطهری - گیلان
۱۳۹۱-۰۲-۱۰ ۱۶:۵۳:۵۸
آقای دکتر نادران در نظام اسلامی وظیفه برخورد با برخی از کاندیداهای مجلس نهم که با خرید آراء مردم به مجلس شورای اسلامی راه پیدا کرده اند با کیست . در انتخابات 12 اسفند 90 در برخی از حوزه های انتخابیه گیلان خرید و فروش آراء انتخاباتی بطور چشمگیری افزایش یافته بود . چرا نهادهای ذیربط نظیر وزارت اطلاعات و شورای نگهبان با این اتفاق نامبارک برخورد نمی کنند . (760646) (moderator18)
 
محمد عبدي
۱۳۹۲-۱۱-۲۷ ۱۷:۳۴:۴۴
به نظرشما تحريم ها عليه ايران چه موقعي كلا برداشته ميشود ... ودوام آن چقدر است ... سپاس (1977149) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.