توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 393703
ناتو ۴۰۰۰ نیرو در نزدیکی مرزهای روسیه مستقر می‌کند
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۴۳
قرار است ناتو تا مه سال آتی میلادی یک یگان نظامی بازدارنده متشکل از ۴۰۰۰ نیرو را در منطقه بالتیک مستقر کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اینترنتی راشاتودی، اطلاعیه استقرار یک لشکر ۴۰۰۰ نفری همزمان با آن منتشر شد که رهبران نظامی ناتو اخیرا در اسپلیت دومین شهر بزرگ کرواسی با یکدیگر دیدار کردند.

ژنرال پتر پاول یکی از افسران ارتش جمهوری چک و رییس کنونی کمیته نظامی ناتو در این نشست گفت: در شش ماه نخست سال ۲۰۱۷ میلادی چهار گروه جنگی در زمان‌های مختلف به منطقه بالتیک اعزام خواهند شد.

وی افزود: این چهار گروه جنگی تنها حضور آموزشی نخواهند داشت بلکه این نیرو به عنوان یک نیروی بازدارنده و در صورت لزوم به عنوان یک نیروی مبارز خدمت خواهد کرد. دستورات و حکم‌ها بنا به شرایط مختلف خواهد بود.

ژنرال پاول که رییس عملیات‌های ناتو در اروپا نیز محسوب می‌شود، گفت: نیروی جدید ناتو در بالتیک قرار است از مقر این ائتلاف نظامی در لهستان فرماندهی شود و کورتیس اسکاپاروتی، ژنرال ارتش آمریکا بر استقرار این نیروی جدید ناتو نظارت می‌کند.

مقامات آمریکا اعلام کردند: حدود ۱۰۰۰ سرباز از هنگ دوم سواره نظام مستقر در فیلسک آلمان قرار است تا آوریل سال ۲۰۱۷ میلادی وارد لهستان شوند. علاوه بر لشکر آمریکا که به لهستان اعزام می‌شود آلمان نیروهایی را نیز به لیتوانی اعزام خواهد کرد.

انتظار می‌رود کانادا نیز اعزام نیرو به لتونی را پیشنهاد دهد و انگلیس گروه مبارزی را در استونی مستقر خواهد کرد. دانمارک، نروژ، فرانسه و همچنین دیگر کشورهای ناتو این نیروها را تامین خواهند کرد.

ژنرال پاول گفت: کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد. ما تلاش می‌کنیم تا همه چیز به خوبی هماهنگ شده و به صورت مشترک حمایت شده باشد.

این پرسنل نظامی در نزدیک مرزهای شمال غربی روسیه همسو با نیروی ضربت چند ملیتی تصویب شده مستقر خواهند شد.

ژنرال پاول گفت: اعضای ناتو باید از موضع قدرت به روسیه نزدیک شوند. اگرچه در حال حاضر فرصت‌هایی برای همکاری با روسیه وجود دارد اما از نظر متحدان ناتو روسیه در بسیاری از حوزه‌ها یک چالش محسوب می‌شود.

وی خواستار یک رویکرد عملی اما محکم در خصوص روسیه شد.
 
کلمات کلیدی : روسیه + ناتو
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.