عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه لغو سخنرانیعلی مطهری در مشهد هیچ ربطی به امام جمعه این شهر نداشت، گفت: دولت به جای شرمساری از لغو یک سخنرانی باید به خاطر تضییع حقوق مردم شرمسار باشد.
فارس: سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری فارس، با اشاره به موضعگیری رئیس جمهور در قبال لغو سخنرانی علی مطهری در مشهد در روز اربعین گفت: رئیس جمهور در حالی از لغو سخنرانی علی مطهری در مشهد ابراز شرمساری میکند و 2 یا 3 وزیر را مامور رسیدگی به این موضوع میکند که در همان مشهد، صدها هزار نفر مدتهاست که گرفتار پرونده شرکت پدیده، شرکت پردیسبان و موسسه میزان هستند و دچار استیصال شدهاند و دریغ از حتی یک مصاحبه درخصوص مشکلات این افراد چه رسد به نامهنگاری و پیگیری موضوع.
وی افزود: اگر بناست دولت شرمسار باشد باید در جایی شرمسار باشد که حقوق مردم ضایع شده و در مقابل هیچ واکنشی نسبت به حقوق تضییع شده مردم نشان داده نشده و درخصوص شرکت پدیده و موسسه میزان با پیگریهای نمایندگان مجلس اقدامات مختصری انجام شده است.
عضو هیات رئیسه مجلس اظهار داشت: دولت اولویتهای خود را گم کرده، موضوعات را به جای هم میبیند و ممکن است دلیل آن هم این باشد که دولتمران ما مشکل معیشتی ندارند و عموما از طبقه مرفه جامعه هستند و براساس نیازها و خواستههای خود مسائل را دنبال میکنند و نه براساس آنچه که عامه مردم به آن نیاز دارند.
قاضیزاده با بیان اینکه برخورد دولت در قبال لغو سخنرانیها تبعیضآمیز است، خاطرنشان کرد: در سالهای اخیر سخنرانی بسیاری از شخصیتها اعم از اصولگرا و اصلاحطلب با دلیل و بیدلیل توسط ارگانهای رسمی دولتی و نه توسط قوه قضاییه لغو شده و دولت واکنشی نشان نداده است اما در خصوص لغو سخنرانی آقای علی مهطری در مشهد اینگونه واکنش نشان میدهد که این موضوع جای بررسی و رسیدگی دارد.
وی افزود: دولت برای اینکه ناکارآمدی خود را پنهان کند به دنبال فرد یا گروهی است که مسئولیت را به گردن آن گروه بیندازد. در مجلس نهم این کار را با مجلس میکرد و حال که با تبلیغات رای آوردند، فراکسیونی در مجلس دارند و صلاح نمیبینند و برایشان بد است که مشکلاتشان را به گردن مجلس بیندازند به دنبال گروه دیگری هستند که با ایجاد فضای دو قطبی مسئولیت کارهای انجام نشده توسط دولت را به گردن آن گروه بیندازند.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دولت میخواهد اینگونه به افکار عمومی القا کند که ما میخواهیم مسائل را حل کنیم اما فلان گروه خاص نمیگذارد و نخواهد گذاشت که ما به جایی برسیم.
قاضیزاده خاطرنشان کرد: یکی از نقاط هدف دولت که توسط مردم آن شهر دچار مشکل شده است مشهد است چرا که توسط مردم این شهر نسبت به آنها بیاعتنایی شده و مردم انقلابی و مومن سعی کردند فضای ایمانی و الهی خود را داشته باشند و یک امام جمعه بصیر و روشنبین در صحنه دارند.
وی افزود: دولت سعی دارد تا یک فضای دوقطبی بین مشهد و سایر کشور و به ویژه تهران ایجاد کند و بگوید که جمعی در شهر مشهد هستند که اجازه نمیدهند کار انجام شود و اگر کار به دست آنها بیفتد اتفاقات بدی خواهد افتاد و با ترساندن مردم از دیگران بار دیگر رای خود را جمع کنند.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: آیتالله علمالهدی با هیچ دولتی تعارف ندارد بیانیهها، صحبتها و سخنرانیهای وی در دولت گذشته هم با واکنشهایی مواجه بود و گلهمندیهایی را از سوی دولت پیشین نسبت به ایشان شاهد بودیم و ایشان چه در این دولت و چه در دولتهای پیشین روشنگری و امر به معروف و نهی از منکر کرده و میکند.
قاضیزاده هاشمی خاطرنشان کرد: دولت به جای اینکه بیاید کارهایی که برای مردم مشهد انجام داده را مطرح کند و بگوید که به عنوان نمونه برای اینکه مشکل حاشیهنشینی در مشهد، همچنین بحث زائران چه کرده است، میخواهد با ایجاد یک فضای توهمی و دروغ به مردم القا کند که حامی آنان است.
وی با بیان اینکه لغو سخنرانی آقای مطهری در مشهد در روز اربعین یک سناریوسازی است، افزود: آقای مطهری نیز در این مساله سابقه دارد که بیدلیل به افراد اتهام بزند و بیدلیل پای کسانی را به میان بکشد. در جریان موضوع کنسرت بخشی از حرفهایی که زده شد بیدلیل به آیتالله علمالهدی نسبت داده شد در داستان لغو سخنرانی نیز کل ماجرا هیچ ارتباطی به ایشان نداشت و مطرح کردن اسم ایشان تنها با هدف تبلیغاتی و سیاسی انجام شد.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دولت از سوی دیگر میخواهد ناکارآمدی خود را با حمله به قوه قضاییه به حاشیه ببرد. اگرچه ممکن است ما نیز در بسیاری از موارد به قوه قضاییه انتقاد داشته باشیم اما درگیری که دولت با مقامات قضایی شروع کرده است با این نیت است که دولتمردان نگویند که چه کردهاند و از این طریق از پاسخگویی فرار کنند.
قاضیزاده هاشمی خاطرنشان کرد: مجموعه دولت و از جمله وزیر کشور ابتدا به ساماندهی امور در حوزه کاری خود بپردازد و پس از اصلاح و ساماندهی به امور مجموعه خود به سایر قوا بپردازد و از آنها بخواهد که برای حل مشکلات به او یاری برسانند.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب به یکی از برادران تکلیف کردند که در انتخابات ریاست جمهوری سال 96نامزد نشود و در آن مورد پروژه مسئولان دولتی به شکست خورد و امروز به دنبال این هستند که به جای اینکه گزارشی از عملکرد خود ارائه دهند، با توهین به افراد از زیر بار پاسخگویی در مورد کارهای نکرده شانه خالی کنند و این یک پروژه عملیات روانی است که خودشان آن را طراحی و اجرا میکنند و نماینده و امام جمعه و مسئولان محلی بیخبر و بدون اطلاع از موضوع پایشان به وسط ماجرا کشیده میشود و بعد هم با رسانههای زنجیرهای که با پول بیتالمال برای ضدانقلاب کار می کنند موضوع را بزرگ میکنند و با داشتن چند نفر آدم در مجلس و جاهای دیگر سر و صدا به راه بیندازند و یک موضوع بیارزش را به یک موضوع ملی تبدیل کنند.
عضو هیات رئیسه مجلس در پایان گفت: سازمان صدا و سیما نیز در ارتباط با این موضوعات باید هشیارانهتر و دقیقتر عمل کند و ما انتظار عملکرد قویتری را از این سازمان در ارتباط با این موضاعات داریم.