نظر منتشر شده
۱۱۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 290573
دفاع تمام‌ قد صمصامی از ابلاغیه مالیاتی روحانی؛
دسترسی به حسابهای بانکی آغاز مبارزه با فساد است
بخش اقتصادی الف، 1 شهریور 94
خروج سرمایه ها از نظام بانکی با اجرای این قانون معنا ندارد/ احتمال شکسته شدن حسابها در صورت اجرای این قانون به نتیجه نخواهد رسید/ اجرای این قانون اطمینان و اعتماد مردم را در جامعه بیشتر می کند و اقتصاد را از رکود خارج می کند/ منتقدین این طرح اطلاعات دقیقی ار عملکرد بانکها ندارند.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۲۰:۱۳
حسین صمصامی سرپرست اسبق وزارت امور اقتصادی و دارایی در گفتگوی تفصیلی با نسیم ابلاغ اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم و الزام بانکها و موسسات مالی و اعتباری به ارائه اطلاعات حسابهای بانکی به سازمان مالیاتی برای اخذ مالیات را نقطه عطفی برای مبارزه با فساد دانست و بیان کرد: این آغاز راه مبارزه با فساد است و این قدم اول باید دقیق و به درستی برداشته شود.

وی با اشاره به فرمان هشت ماده رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره مبارزه با فساد بیان کرد: در بند اول ابلاغیه مقام معظم رهبری در خصوص مبارزه با فساد آمده است که " با آغاز مبارزه جدی با فساد اقتصادی و مالی، یقینا زمزمه‌ها و بتدریج فریادها و نعره‌های مخالفت با آن بلند خواهد شد و این مخالفت‌ها عمدتا از سوی کسانی خواهد بود که از این اقدام بزرگ متضرر می‌شوند و طبیعی است بددلانی که با سعادت ملت و کشور مخالفند یا ساده دلانی که از القائات آنان تاثیر پذیرفته‌اند با آنان همصدا شوند. این مخالفت‌ها نباید در عزم راسخ شما تردید بیفکند. به مسوولان خیرخواه در قوای سه‌گانه بیاموزید که تسامح در مبارزه با فساد، به نوعی همدستی با فاسدان و مفسدان است. اعتماد عمومی به دستگاه‌های دولتی و قضایی در گرو آن است که این دستگاه‌ها در برخورد با مجرم و متخلف قاطعیت و عدم تزلزل خود را نشان دهد. "

این اقتصاددان با اشاره به بند دوم این ابلاغیه عنوان کرد: در بند دوم این فرمان آمده است که " ممکن است کسانی به خطا تصور کنند مبارزه با مفسدان و سوء استفاده کنندگان از ثروت‌های ملی، موجب ناامنی اقتصادی و فرار سرمایه‌ها است. به این اشخاص تفهیم کنید که به عکس، این مبارزه موجب امنیت فضای اقتصادی و اطمینان کسانی است که می‌خواهند فعالیت سالم اقتصادی داشته باشند.تولید کنندگان این کشور، خود نخستین قربانیان فساد مالی و اقتصاد ناسالم‌اند. "

صمصامی عدم شفافیت اقتصادی را یکی از مشکلات مهم پیشروی اقتصاد کشور دانست و بیان کرد: در حال حاضر برای مدیریت اقتصادی به ویژه در بخش اخذ مالیات یکی از مشکلات اصلی، عدم شفافیت اقتصادی است، زیرا ما اقتصاد شفافی نداریم مدیران اقتصادی ما در یک فضای غیر شفاف نمی توانند مدیریت کنند.

غیر شفاف بودن اقتصاد برای عده ای ثروتهای کلان به بار آورده است

وی افزود: مشکل ما در وزارت اقتصاد و سایر وزارتخانه ها و بانک مرکزی و برای مدیریت و هدایت اقتصاد، غیر شفاف بودن اقتصاد است که این غیر شفاف بودن اقتصاد، برای عده ای منافع کلان و ثروتهای بسیار بادآورده ای را ایجاد کرده است.

سرپرست اسبق وزارت اقتصاد تصریح کرد: طبیعی است که آنها از این عدم شفافیت منافع کلانی می برند، بنابراین هر حرکتی در جهت شفافیت اقتصادی ایجاد شود بلافاصله با عکس العمل آنها مواجه می شود و این اتفاقی است که سال ۸۷ هم وقتی ما شروع به ایجاد بسترهای لازم برای شفافیت اقتصادی (از طریق ایجاد پایگاه های اطلاعاتی) اتفاق افتاد.

صمصامی گفت: خوشبختانه قانون گذار با اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم و گنجاندن ماده ۱۶۹ مکرر یک ابزار بسیار مناسبی برای شفافیت فعالیتهای اقتصادی را در اختیار مجری قرار می دهد. وی با اشاره به قانون اعطای تسهیلات بانکی عنوان کرد: در طول تاریخ ۳۰ سال بعد از انقلاب یکی از قوانین مهم در زمینه ایجاد شفاف سازی، قانون تسهیل اعطای تسهیلات بانکی بود، که یک بند آن اجازه می داد که بانک جامع مشتریان بانکی در وزارت اقتصاد ایجاد شود، اما متاسفانه این قانون بنا به دلایلی اجرا نشد.

این قانون نقطه عطفی در ایجاد شفافیت است
این استاد دانشگاه شهید بهشتی ماده ۱۶۹ مکرر اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم را نقطه عطفی در ایجاد شفافیت در اقتصاد دانست و به نسیم گفت: در بند ۱۹ سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری آمده است که قوای نظام ملزم به شفاف‌سازی اقتصاد و سالم‌سازی آن و جلوگیری از اقدامات، فعالیت‌ها و زمینه‌های فسادزا در حوزه‌های پولی، تجاری، ارزی هستند، این شفاف سازی اقتصاد نیاز به ابزار دارد و ابزارش هم پایگاههای جامع اطلاعاتی است.

صمصامی بیان کرد: در حال حاضر دولت مکلف شده که در قانون بودجه چیزی در حدود ۸۰ تا ۸۴ هزار میلیارد تومان را از طریق درآمدهای مالیاتی تامین درآمد کند و یکی از مشکلات اصلی اخذ مالیات، عدم شفافیت پایه های مالیاتی و عدم وجود اطلاعات دقیقی در اختیار متولیان مالیاتی است. وی افزود: آنهایی که می خواهند مالیات بگیرند، اطلاعات دقیقی از افراد (حقیقی و حقوقی) ندارند، بنابر این ایجاد این بانک و پایگاه اطلاعاتی در سازمان امور مالیاتی، اطلاعات را شفاف کرده و رفتار اقتصادی و محل درآمد افراد را برای سازمان مالیاتی شفاف میکند.

این اقتصاددان خاطرنشان کرد: در حال حاضر بانک‌ها، اطلاعات درستی در خصوص گردش مالی افراد به سازمان امور مالیاتی نمیدهند، بنابراین اجرای این قانون اولین قدم است و یک نقطه عطف بسیار ارزشمند و مهم است.

صمصامی به تاثیر شفاف سازی در مبارزه با فساد اشاره و به نسیم بیان کرد: یکی از راههای مبارزه با فساد، شفاف سازی اقتصادی است و شفاف سازی اقتصادی هم ابزار می خواهد، ابزار شفاف سازی اقتصادی پایگاههای جامع اطلاعاتی است، بنده در شهر مقدس مشهد و در کارگروه اقتصادی اجلاسیه بسیج اساتید یک مقاله مفصل درباره شفاف سازی اقتصادی ارائه کردم که در این خصوص هم صحبت شد و پیشنهادهای لازم در خصوص طراحی یک بانک پایگاه جامع اطلاعاتی ارائه شد.

چرا عده ای با اجرای این قانون مخالفند؟

وی خاطرنشان کرد: دقیقا براساس ماده یک فرمان هشت ماده ای رهبر معظم رانقلاب که گفته اند یقینا زمزمه‌ها و بعد بتدریج فریادها و نعره‌ها بلند می شود، در حال حاضر هم با اجرای این قانون زمزمه ها و فریادها شروع شد، دقیقا یک روز بعد از ابلاغ این قانون منتقدین آمدند و بحث کرده اند که اگر این قانون اجرا شود، اعتماد مردم به بانکها از بین خواهد رفت و اعتماد سپرده گذاران به سیستم بانکی که از بین برود، ما می توانیم انتظار خروج منابع از بانکها را داشته باشیم.

منتقدین این طرح اطلاعات دقیقی ار عملکرد بانکها ندارند
این اقتصاددان افزود: این همان زمزمه ها و همان فریادهاست و طرح این نوع مباحث نشان می دهد و کسانی که این مباحث را مطرح میکنند اطلاعات دقیقی از عملکرد بانک ندارند، زیرا خروج منابع از بانکها معنا ندارد و کسی که دو میلیارد، ۳ میلیارد و یا ۱۰ میلیارد دارد، پولش را میخواهد چه کار کند؟ یک معامله بخواهد انجام بشود، این پول در سیستم بانکی جا به جا میشود.

صمصامی بر همین اساس گفت: بنابراین وی کاری نمی تواند انجام دهد، و اگر بخواهد پول خود را از سیستم بانکی خارج کند و در خانه نگهداری کند زندگی بسیار بسیار بسیار ناامنی را برای خود ایجاد خواهد کرد. وی تاکید کرد: در سال ۸۷ هم وقتی که عملیات اجرایی ایجاد پایگاه اطلاعاتی حدود ۸۰ درصد به اتمام رسید همین اتفاق افتاد و گفتند که سرمایه ها ناامن شده، یعنی دقیقا همان چیزی که در فرمان ۸ ماده ای مقام معظم رهبری آمده که فرمودند موجب ناامنی و فرار سرمایه ها خواهد بود و این دقیقا همین مصداق فرار سرمایه هاست.

سرپرست اسبق وزارت اقتصاد گفت: شما باید انتظار داشته باشید که این مسائل از امروز به بعد در رسانه هایی که حامی یکسری گروههای خاص هستند و یا به طور مستقیم و یا غیر مستقیم از آنها القا می‌پذیرند، شروع به نعره زدن می‌کنند که سرمایه ها در خطر افتاد و یا منابع از بانکها خارج خواهد شد.

اجرای این قانون اطمینان و اعتماد مردم را در جامعه بیشتر می کند

صمصامی افزود: شما اگر در یک اقتصاد شفافی مشخص کنید که چه کسی چه مقدار درآمد و بنابراین چه قدر باید مالیات بدهد، همانطور که مقام معظم رهبری در فرمان هشت ماده ایشان فرمودند به معنای واقعی کلمه اعتماد و اطمینان را در جامعه بیشتر کرده اید.

وی با رد ایجاد فشار بیشتر بر مردم با اجرای این قانون عنوان کرد: با اجرای این قانون هیچ فشار مالیاتی به مردم وارد نمی شود و کسی که مالیات زیادی را براساس یک اظهار نادرست می دهد، با اظهارنامه درست، مالیات صحیحی را پرداخت خواهد کرد.

اجرای درست این قانون می‌تواند شرایط لازم برای خروج از رکود را فراهم سازد

سرپرست اسبق وزارت اقتصاد به تاثیر اجرای این قانون در خروج از رکود اشاره و بیان کرد: اجرایی کردن دقیق این قانون یکی از ابزارهای بسیار مهمی است که بوسیله آن دولت می‌تواند اقتصاد را از رکود خارج کند، زیرا تولیدکنندگان و دلالان واقعی را خواهد شناخت، و مالیات را به حق از آنها دریافت خواهد کرد.

صمصامی تصریح کرد: یکی از معضلاتی که ما داریم این است که دلالان فعالیت های کلان اقتصادی می کنند و مالیات نمیدهند، ولی آن تولیدکننده ای که با هزار زحمت تولید می کند باید مالیات دهد، بنابراین انگیزه تولیدکننده از بین می رود. وی برهمین اساس گفت: اجرای این قانون عین حمایت از تولید است نه ضد تولید و کسانی که این حرفها را می زنند و می گویند در شرایط رکود این قانون نباید اجرا شود، می خواهند آن را یک دستاویزی قرار دهند که این قانون اجرا نشود.

خروج سرمایه ها از نظام بانکی با اجرای این قانون معنا ندارد

این اقتصاددان در پاسخ به این سوال که " عده ای معتقدند که با اجرای این قانون سرمایه ها از بانکها خارج خواهد شد " به نسیم گفت: شما شک نکنید هیچ خروجی اتفاق نمی افتد، اصلا خروج از بانک یعنی چه؟ خروج از نظام بانکی اصلا معنا ندارد.

احتمال شکسته شدن حسابها در صورت اجرای این قانون به نتیجه نخواهد رسید

صمصامی در خصوص احتمال شکسته شدن حسابها در صورت اجرای این قانون هم بیان کرد: این هنر سیستم بانکی است که اینها را به خوبی رصد کند، زیرا به هر حال گردش مالی مشخص بوده و افراد ذینفع مشخص هستند، خانواده ها مشخصند، چون همه اینها کد ملی دارند و اینها قابل رصد شدن هستند بنابراین احتمال شکسته شدن حسابها را اصلا آسیب نمی دانم چون این احتمال به نتیجه نخواهد رشد.

اجرای این قانون سرکشی به حسابهای مردم نیست
وی در خصوص اظهار نظر سال گذشته رئیس جمهور درباره این که دولت قصد سرکشی به حسابهای مردم را ندارد گفت: اجرای این قانون اصلا سرکشی به حسابهای مردم نیست، در حال حاضر شما در تمام کشورهای به اصطلاح پیشرفته مثل آمریکا، انگلستان و آلمان، می بینید که پایگاه اطلاعاتی گسترده‌ای دارند، در آمریکا بحث ابر داده اطلاعاتی است و تمام رفتارهای مردم را در قالب آمار در اختیار سیاست گذار اقتصادی قرار می دهند تا بتوانند تشخیص دهند، که عکس العمل مردم در برابر سیاستها چیست و چه سیاستی باید اجرا شود.

این اقتصاددان بیان کرد: در کشورهایی نظیر امریکا و فرانسه کسی به راحتی نمی تواند پولشویی کند و دستگاههای ذیربط به واسته در اختیار داشتن پایگاه دقیق اطلاعاتی این موضوع را رصد می‌کنند بنابراین سرکشی در حساب های بانکی اصلا مفهوم ندارد.

دانستن نحوه گردش نقدینگی در اقتصاد ابزار کار سیاست گذار اقتصادی است

صمصامی تصریح کرد: سیاست گذار اقتصادی باید بداند که جریان نقدینگی در جامعه به چه شکل هست، بنابراین این کار نه تنها که سرکشی نیست، بلکه هدایت نقدینگی است و مثل یک پدری در خانواده است که فرزندان خود را هدایت می کند و برای اینکه بچه ها را تربیت کند شناخت دقیقی از آن بچه پیدا کند، وقتی بچه خود را نشناسد که نمی شود. سیاست گذار هم این ابزار کارش است و وقتی این ابزار در اختیارش نباشد چگونه می خواهد سیاست‌گذاری کند.

وی افزود: قطعا دسترسی به گردش های مالی باید کاملا محرمانه باشد و افراد متولی تنظیم سیا ست های کشور در حد تعریف شده‌ای مجاز به استفاده از آن هستند، به هر حال سیاست گذاری که میخواهد سیاست گذاری کند باید بداند که در فضای پولی کشور چه خبر است، زیرا یک تعمیر کار که می خواهد خودرویی را تعمیر کند باید اجزا و قطعات خودرو را بشناسد و بداند که در خودرو چه خبر است و اگر یک قطعه خراب شد باید چه کار کند.

صمصامی خاطرنشان کرد: مگر سیاست گذار اقتصادی بدون دانستن مسائل درون اقتصاد، می تواند سیاست گذاری کند؟ در کجای دنیا این اتفاق می افتد؟ عبارات و اصطلاحاتی که ما در کشورمان در خصوص این موضوع مطرح می‌کنیم، مانند سرکشی به حسابهای مردم چیز بسیار عجیبی است و در هیچ کجای دنیا این عبارات مطرح نیست. وی گفت: باید طبق همان چیزی که در قانون است، انتقال حسابها دقیق و به صورت محرمانه انجام شود و تنها کسانی از این اطلاعات استفاده کنند، که این اطلاعات ابزار سیاست گذاریشان باشد.

اجرای این قانون می تواند در کوتاه مدت درآمدهای مالیاتی را جایگزین درآمدهای نفتی کند

سرپرست اسبق وزارت اقتصاد به نتایج اجرای این قانون اشاره و عنوان کرد: اگر این قانون به درستی اجرا شود حداقل تا پایان سال درآمدهای مالیاتی بیش از ۵۰ درصد افزایش پیدا می کند. وی افزود: اگر دولت مقداری تلاش کند و بیش از ۵۰ درصد این قانون را اجرا کند، تا پایان سال از ۷۴ یا ۷۵ هزار میلیارد تومان درآمدهای نفتی در بودجه خلاص میشود، یعنی دولت درآمدهای مالیاتی را جایگزین درآمدهای نفتی می‌کند.

صمصامی گفت: البته تحقق این مسئله به این بستگی دارد که دولت به طور جدی بخواهد این قانون را اجرا کند و با دقت و درستی این کار را انجام دهد.
 
کلمات کلیدی : حسین صمصامی، وزارت اقتصاد، مالیات، شفافیت
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۰:۳۴:۲۵
سرپرست وزارت اقتصاد احمدی نژاد از این قانون دفاع نکنه من دفاع کنم؟ (3136623) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۱:۳۸:۳۵
تمام حقوق بگیران حامی این قانونند. (3137167) (alef-11)
 
FARHAD
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۸:۳۴:۰۷
شما از قول خودت حرف بزن. دوست داری سر سال یه دفعه ببینی 20% از پول توی حساب بانکی ات به اسم های مختلف (مالیات-عوارض- ....) کم بشه؟! (3137386) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۵:۲۳:۳۸
از پسنداز مالیات نمی گیرند! برای کسانی که ادعا می کنند درامد ندارند و میلیارد میلیارد میاد تو حسابشونه که این پول از کجا میاد ؟! اختلاس رشوه ........ (3138850) (alef-11)
 
س
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۴:۴۹:۵۷
شماها که همه چیز رو از خارجی ها یاد گرفتین .این یکی رو هم بلد شین : تو خارج هر پولی که میاد و میره از حسابت ، حساب و کتاب داره ، از کجا اومده و خرج چی شده.این نمیشه که یکی دنیا دنیا پول داشت هباشه و ییارانه هم بگیره و .... (3141630) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۷:۵۷:۲۲
درست است این قانون در کشورهای خارج اجرا می شود و نتایج خوبی داده است ضمن اینکه " آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است " (3140651) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۲:۲۷:۱۰
جالبه از حقوقمون مالیات کسر می شه از تتمه پول هم می ریم خرید دوباره مالیات می گیرن خلاصه هر نفر چند بار مالیات می ده که هیچ جای دنیا یه نفر چند بار مالیات پرداخت نمی کنه مثلا 9درصد مالیات ارزش افزوده دیگه مگه هیچ جا بیشتر مالیات می دهند اگر مبلغ مالیات جمع اوری شده کم هست علت این است که درامد کم است برای ان باید چاره ای اندیشید از طرفی مالیات بر ارزش افزوده چه تعریفی دارد و اگر قرار است به مصرف کننده منتقل شود پس کارخانه دارها و اقا زاده ها چه سهمی در درامد مالیاتی دارند ..
دولتی که محصولات خود کشور را مثل پراید با کیفیت پایین تر و چند برابر قیمت به مردم خودش می فروشه چه انتظاری می توان داشت حقوق یه کارمند2میلون تومنی اگر هیچ کسری هم نداشته باشد به دلار چند می شود که انتظار دارن درامد مالیاتی برابر با فلان کشور شود.برای دولت با اینکار.زشتش متاسفم....کارمندان هم چون.مالیاتشان مستقیم از حقوقشون کم میشه تحریک کرده اند به حمایت از این طرح ولی آخر سر پشیمونیش میمونه برای همه... (3137201) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۴:۰۴:۲۲
كي گفته قراره ماليات گرفته بشه؟ جلوي پولشويي و پول كثيف گرفته ميشه. (3141526) (alef-11)
 
دانشجو
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۶:۵۳:۴۱
متاسفم که همه چیز را از بُعد سیاسی نگاه می‌کنید!!!!! (3137275) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۰:۴۶:۱۳
من موافق هرگونه شفاف سازی درامدم

بالاخره من کارمند که نباید همش مالیات دولت رو بدم (3136633) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۲:۱۲:۲۷
اول به اهدافشون مطمئن شو بعد موافق شو.
احیانا کسری بودجه ی دولت دلیل اصلی نیست؟ (3136799) (alef-11)
 
هومن
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۲:۱۹:۰۱
امیدوارم در هزینه کرد مالیات هایی که از مردم نیز میگیرند ، شفاف سازی کنند (3136815) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۲:۲۴:۲۶
كارمند مگه كار هم ميكنه؟!!! (3136823) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۲:۳۹:۴۸
نه شما فقط کار میکنی که ساعت 11 صبح تازه از خواب بیدار میشی میری سر مغازه (3138180) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۲:۳۱:۳۴
بنده كاسب كارآفريني ميكنم ، حقوق مي دم، بيمه ميدم و نهايتا ماليات ميدم يه دولت كه شماي كارمند محترم گشنه نموني.
لطفاٰ اداي آدم خوبه رو درنيار. (3136840) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۷:۱۸:۴۰
کاسب جان پولتو از کجا در میاری؟ غیر اینه که 100 درصد رو جنس میکشی جیب ملتو خالی میکنی؟ (3139325) (alef-11)
 
م.م
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۲:۵۸:۳۱
بله ظاهرا شما کارمند هم از مالیات ما ارتزاق میکنی لذا مالیات دادنتان صوری است (3136888) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۲:۳۷:۱۴
شما هم از خریداران محصولاتتون مالیات میگیرین پس مالیات دادن شما هم صوری است (3138173) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۴:۳۱:۱۱
مالیاتی که تولید کننده ها تحت عنوان ارزش افزوده می دن همون مالیات بر مصرفه که به صورت زیرکانه ای به گردن مصرف کننده می افته. (3138680) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۱:۳۰:۴۲
آقای کارمند محترم ، شما کجا مالیات می دهی ؟ اگر همه حقوق ات را دادند وآخر سال مثل همه اظهارنامه دادی ، آنوقت می شود مالیات .اما پول نداده ونگرفته چه 100 هزار تومان باشد چه 5 میلیون تومان برای شما چه فرقی دارد وبرای دولت چه درآمدی ؟ از این جیب به آن جیب ریخته (3137156) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۲:۰۱:۰۰
خودت فهمیدی چی گفتی مرد مومن . خوب اگه اون پول از حقوق کم نمیشد به حسابش واریز میشد دیگه... در واقع تنها کارمندا قبل اینکه حقوقشون رو بگیرن بیمه و مالیات میدن . مشاغل ازاد چندین برابر کارمندا درامد دارن و اخرش جمع مالیاتی که میدن به یک درصد درامدشون هم نمیرسه نه مثل کارمندا که باید 10 درصد مالیات بدن و 7 درصد بیمه (3137989) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۳:۵۹:۱۳
اوني كه كم ميشه قرار نيست به كارمندها بدند. فقط روي فيش نوشته ميشه.
اما اگه به قول شما به شما پرداخت ميشد ديگه زورت ميومد تحت عنوان ماليات به دولت برگردوني. (3138570) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۷:۵۵:۳۵
اگر پرداخت می شد و زورمان می آمد مالیات بدهیم تازه با هم برابر می شدیم (3140646) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۷:۲۱:۲۰
منظورش اين است يك عمليات حسابدارى است رقمى را مينويند و رقمى را برداشت ميكنند ميتوانند از اول ندهند و نگيرند ، اين ماليات بر حقوق يك گول زنك است .. والسلام (3139332) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۴:۲۹:۱۰
محاسباتت خیلی خوبه، آقا جان پولی که به عنوان مالیات ماهانه کم می کنن اگه پرداخت نشه که می ره تو جیبش، یکم فکر کنیم قبل حرف زدن. (3138669) (alef-11)
 
FARHAD
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۸:۳۷:۰۶
اتفاقا" قراره فقط من و شمای کارمند مالیات بدیم. الان طلافروش با درآمد ماهیانه بالای 30 میلیون تومان حدود یک میلیون تومان در سال مالیات می ده. (3137389) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۰:۵۴:۱۳
باید مانند اداره مالیات آمریکا (IRS)،برای هر نفر بر اساس شماره کارت ملی پرونده مالی تشکیل شده و اطلاعات مالی اشخاص پیوسته رصد شده و در این پرونده ها درج گردد. باید با ایجاد سیستم مالیاتی طبقه ای از افراد بر اساس درآمدشان مالیات گرفته شود.

افراد با ثروت بیشتر باید مالیات بیشتر پرداخت نمایند. این اساس عدالت است. (3136645) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۰:۰۳:۵۷
چرا در سایر موارد مانند امریکا عمل نمی کنید مثلا دستمزدهای ساعتی 8 ال 10 دلار یا قیمت خودرو الان ثبت نام در یک مدرسه غیر انتفعی برابر با تحصیل در گران ترین دانشگاهای امریکاست (3137026) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۱:۳۲:۳۸
اقتصاد ومالیات و.... آمریکا براساس نزول است که اگر آن را بگیرند می شوند هیچ (3137161) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۰:۵۶:۰۴
خیلی عالیه اقا خیلی عالیه
الله اکبر
موفق باشید (3136650) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۰:۵۷:۱۱
شیب داره تند میشه!بررسی حسابهای مردم یعنی سرک کشیدن به زندگی خصوصی مردم. (3136651) (alef-2)
 
ناشناس
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۰:۵۴:۵۰
این حرف خیلی ساده انگارانه ست. دولت باید به حسابهای مردم دسترسی داشته باشه و همین الانشم تا حدی داره. ولی مسئله اینه که با این روند فرهنگ سازی میشه و هر دو طرف باید احترام هم رو در عین رعایت دقت در حساب و کتاب حفظ کنند. (3137117) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۱:۴۰:۵۳
مخالفم (3137171) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۰:۰۴:۲۲
این مصوبه مجلس است .
تییتر اول این گزارش القا کننده این است که دولت مستقیما قصد این کار را دارد در صورتی که این قانونی است که مجلس تصویب و اخیرا اقای لاریجانی ابلاغ کرده است. (3137651) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۴:۳۵:۴۰
در امد شما از زندگی خصوصیت حاصل می شه یا سیستم اقتصادی که یک زیر سیستم اجتماعیه؟ درآمد شما از اجتماعه ولی سرکشی بهش برای پرداخت مالیات و محل حصول درآمدها می شه زنگی خصوصی؟ (3138692) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۴:۴۳:۱۰
هر که حساب پاک است از محاسبه چه باک است.

اگه سرک نکشند که بدتره و نتیجش می شه فساد کنونی در حوزه اقتصادی (3138716) (alef-11)
 
ببتو
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۴:۵۴:۵۹
اونهایی که میلیاردی دارن بترسن .نه من وتو که 100 هزار تومن داریم که شاید برنده شیم (3141643) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۱:۱۲:۴۸

اگر هر دولتی قصد چنین کاری داشته باشد ، گام نخست خود دولت است . و ثروت های کلان نه از غیر شفاف بودن اقتصاد بلکه از ارتباطات و رانت وجود آمده است. (3136682) (alef-2)
 
سعید
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۱:۱۶:۵۲
این کار باعث خروج سرمایه از بانکها میشود .باید مراقبت کرد (3136686) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۱:۲۷:۰۴
کار ۱۰۰% درستیه من که موافقم و حسابم را داوطلبانه برای بررسی دایم واگذار میکنم چون تا کنون یک ریال پول حروم نخوردم , پایش حسابهای بانکی بصورت دایم و مستمر منجر به سالم سازی اقتصاد و مبارزه با اختلاس , رشوه و پولشویی می شود , تنها راه رونق تولید مبارزه با دلالی و پولشویی است و لاغیر. (3136704) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۲:۱۴:۰۰
باشه (3136803) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۰:۲۴:۳۵
قرار نیست این قانون به اختلاس ورشوه وپولشوئی رسیدگی کند ، قرار است با سرکشی به حساب ها فقط برای مچ گیری در مالیات اقدام کنند .حتی براساس این حساب ها نمی توانندمالیات قطعی را تعیین کنند . فقط مچ گیری آنهم با سلیقه ممیز (3137698) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۱:۲۷:۲۷
اونوقت این خروج کجا میره؟ (3136705) (alef-11)
 
امیدوار
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۱:۴۲:۵۹
فکر نمی کنم این طور باشد. مگر در کشورهای اروپایی و آمریکا که حساب ها تحت کنترل است و البته با دقتی بسیار بالاتر، سرمایه از کشورشان گریخته است؟؟؟!!! شما قدری فکر کنید، چرا مافیا در آنجا اغلب مجبور است پول را به صورت نقد نگه دارد؟ (3136740) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۱:۵۰:۵۰
باشه! پول هاشون رو بردارن ببرن رو هم تل انبار کنن! (3136760) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۲:۲۳:۱۴
خبر 10 سال دیگه:
انباری پر از پول اتش گرفت:
فردی که پولهای خود را در انباری درحومه تهران مخفی می کرد بر اثر اتصالی سیم برق و اتش سوری همه را یک شبه از دست داد. (3136821) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۰:۰۵:۲۷
تل انبار نمی کنن از کشور خارج می کنن و در جای دیگر سرمایه گذاری می کنن مطمئن باش اوولین فیش مالیات که اومد در خونت باید جم کنی بری ولایت (3137030) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۰:۰۶:۴۲
در خارج از سپرده ها مالیات می گیرند
در خارج هیچ وقت این میزان سود به سپرده ها داده نمیشود
اگر میتوانستند تا به حال رفته بودند. (3137657) (alef-11)
 
ا.ر
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۴:۰۴:۵۹
يواش يواش به اونجا هم ميرسيم.كي فكرش رو ميكرد درآمدهاي مالياتي دولت يه روزي از درآمدهاي نفتي سر بيفته؟ (3138594) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۴:۳۷:۴۸
اگه این پول خارج بشه نرخ برابری ارزی چه بلایی سرشون بیاره. (3138703) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۴:۰۷:۵۵
كدوم كشور حساب بانكي ريالي داره؟ بگو ما هم پولهامونو ببريم اونجا سرمايه گذاري كنيم! (3141533) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۲:۲۲:۰۰
کجا میخاد بره؟
همه جا قراره رصد بشه
یواش یواش حلقه محاصره تنگ میشه
هر واریز به حسابی رصد میشه
تنها راهش اینه که طرف بگه با چمدون پول برام بیارید و..
کلا کارا سخت میشه
بسیار عالی است (3136819) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۶:۵۵:۵۵
اگه متن را دقیق مطالعه کرده باشید ایشون در این مورد توضیح دادن
خلاصه جواب ایشون این بود که پول ها جایی جز بانک ندارند. شما اگه سهام هم بخواهید بخرید باید یه حساب بانکی داشته باشید که پس از خرید سهام به یه حساب دیگه منتقل بشه. (3137277) (alef-11)
 
عرفانی
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۱:۱۸:۰۲
این سرکشی به حسابهای افراد مربوط به همه حسابهاست یا فقط مودیان مالیاتی؟ (3136688) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۱:۲۲:۵۷
ما در کشور قوانین خوب زیاد داریم.اما ببین چه جوری داره اجرا می شه؟ قوانین همیشه به ضرر مستضعف و به سود پولدار تعبیر میشه.از قانون هدفمتدی یارانه ها مثال می زنم.اهدافش به ثمر رسید.حالا مردم معمولی باید جوابگوی دو میلیون پول حسابشان باشند اما پولدارها بازهم قانون را دور خواهند زد.اگه مثلا گردش حساب زیر یه مبلغ مثلا صد میلیون را مستثنا کنند هم گرفتاری کارمندان دارایی کمتر میشه هم مردم عادی کمتر تو دردسر می افتند.اونهایی که اختلاس می کنند دیگه به کمتر از میلیارد راضی نمی شوند!!! (3136700) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۷:۲۴:۰۴
خب لازمه ی همه اینها یک منبع اطلاعاتی هست که میخان ایجاد کنند به امید خدا (3139345) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۱:۳۲:۲۴
اول و آخر اين كار فقط طبقه ضعيف و متوسط ضرر ميكنند چون دانه درشتها و ثروتمندان كلان
داراي حاشيه امن و خط قرمز دارند! (3136715) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۳:۵۷:۰۸
نخیر دوست عزیز اتفاقا اگر درست و کامل اجرا شود دانه درشتها را رصد می کند و به دام می اندازد. (3137014) (alef-11)
 
مقداد
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۱:۴۱:۱۲
فقط کسانی که فرار مالیاتی دارند از این داستان نارحت هستند. امیدوارم این اتفاق بیافتد و حساب ها برای دولت قابل رویت. عده ای میگن پول از بانک ها خارج میشه، خوب بشه. کجا می خواد بره؟ میره تو بازار و صنعتی ساختمان سازی و باعث رونق جامعه میشه (3136736) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۰:۰۷:۳۶
میره خارج برادر نمیره تو ساختمان سازی (3137036) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۱:۵۹:۳۹
یعنی من و شما و قشر متوسط که نهایت 50 میلیون تو حساب بانکی پول داشته باشیم، پول رو برمی داریم می ریم خارج؟؟؟ پس فقط می مونن اونایی که پولای درشت دارن که به هرحال به راحتی هم می تونن ببرن خارج، هم اینجا صرف پولشویی و رانت کنن! بنابراین این قانون صدمه ای به قشر متوسط نمی زنه و خیلیم قانون خوبیه! (3137983) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۴:۰۹:۲۳
خارج؟ تو كدوم بانك ريال نگه ميدارن؟!! (3141538) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۱:۴۵:۴۸
ايا اىن كار قانونى است و در دنيا سابقه دارد (3136747) (alef-2)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۲:۴۸:۰۱
بله هم قانونیه و هم در کشورهای پیشرفته اینگونه عمل میشه. (3136870) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۰:۰۷:۰۵
اخه تو که هی دنیا دنیا می کنی چیتون شبیه اروپا و امریکاست که مدام خودتون رو با اونها مقایسه می کنید (3137034) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۱:۴۲:۵۱
کاملا قانونی است و همه اقتصادهای پیشرفته آنرا اجرا می کنند. (3137176) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۲:۱۹:۰۷
مردم عادی که چیزی واسه پنهون کردن ندارند، بالتبع نگرانی از شفاف سازی و اجرای این قانون ندارند. کسانی باید نگران باشند و اعتراض کنند که از پنهان کاری سود می برند. (3136816) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۳:۳۰:۰۵
آره وقتیکه پولی را مثلا قرض گرفتی و چند روزی تو حسابت مونده بعنوان درآمد حساب کردند اون موقع قیافت دیدنیه!
حالا برو اثبات کن. (3138448) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۴:۱۰:۵۸
خوب اين باعث ميشه گناه نكني و قرضتو به موقع پس بدي. خوب شد شما يادآوري كردي وگرنه واقعا به اين جنبه مثبتش فكر نكرده بودم.
اثباتشم اينه كه پول رو پس دادي و از حسابت كم شده! (3141540) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۲:۴۰:۵۸
کار بسیار خوبی است. عزیزی از سوئد به من می گفت در آنجا صندوق های پول فروشگاهی در کافی شاپ ها (یا موردی مشابه) به اداره مالیات وصل شده چون در آنجاها بیشتر پول نقد رد و بدل می شود و قابل ردیابی دقیق نیست. شفافیت اولین قدم برای بهبود اقتصاد است. (3136858) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۱ ۲۳:۳۴:۳۹
این کار کاملا قانونی و درسته و خیلی زودتر از اینها باید اجرا میشد. الان تنها قشر کارمند و حقوق بگیر هستن ن که مالیات رو درست پرداخت میکنن در حقیقت ازشون اتوماتیک وار کسر میشه در حالیکه یه بازاری با یه درآمد کلان با هزار دوز و کلک خیلی راحت از زیر مالیات در میره و نهایتا رقم پرداختی برای یک سالش از مالیات یه کارمند کمتر میشه و این یعنی نهایت بی عدالتی. الان تو نروژ که ما زندگی میکنیم همه اطلاعت فرد اعم از حساب های بانکی در آمد ها مالیات پرداختی تا اطلاعات دارایی هاش مثل خونه و ماشین تو یا بانک جامع اطلاعاتی که با شماره شهروندی هر فرد هست ذخیره شده و هر ارگانی بسته به نیازش به بخشی از اون اطلاعات دسترسی داره . همه چیز شفاف و روشن هست و کسی راه در رو نداره. دوستانم نگران خروج پول از بانکها نباشن شاید اولش یه جو روانی کوتاه مدت باشه ولی سیستم خیلی زود به حالت تعادلی و شفاف میرسه (3136979) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۰:۳۰:۴۵
کارمنددولت کجا مالیات می دهد ؟ از این جیب دولت به آن جیب دولت که مالیات نیست . اگر تمام حقوق کارمند را بدهند واوهم مثل همه ، آخر سال اظهارنامه ومالیات بدهد درست است (3137714) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۲:۳۱:۲۷
آقا رو .

نه پس لابد تو مالیات میدی ؟ وقتی پیش پیش از شندرغاز حقوقت 10 درصد مالیات ورمیدارن این اسمش چیه .
منه کارمند با درآمد سالیانه 20 میلیون تو این وانفسای گرونی در سال 2 میلیون مالیات میدم . اونوقت آقا میگه کی کارمند مالیات میده . من خودم ممیز حقوق ادارم و ماه به ماه چک مالیات کارکنان رو با یه مبلغ قلمبه تحویل دارائی میدم .

اونوقت تو آقای بازاری با درآمد سالیانه سه چهار برابر من آخر سال میری اینقدر ننه من غریبم در میاری که نصف من هم ازت مالیات نمیگیرن .

تازه تو میتونی اعتراض بزنی رو مالیاتت ولی مال من پیش پیش بریده و برداشت شده . (3138154) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۴:۱۳:۲۵
درآمد مالياتي دولت در اصل همونه كه از غير كارمند ها ميگيره. ماليات كارمند ها فقط روي كاغذ جابجا ميشه. (3138616) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۲:۴۰:۴۵
اشتباه شما که مرتبا" تکرار می کنید اینه که فکر می کنید مبلغ مالیات را اول اضافه وبعد کم می کنند ، درحالی که برادر عزیز چنین نیست. حقوق کارمند ابتدا با آیتم های دیگری از قبیل تحصیلات، سنوات وغیره محاسبه می شود . و مالیات بعد ازآن مطابق بخشنامه کسر میگردد. یعنی مبلغ بذل وبخشش شده از ابتدا نبوده است. (3140089) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۷:۱۸:۵۶
اشتباه شما هم اینه که فکر میکنید چون چه ما بخوایم و چه نخوایم مالیات از حقوقمون کسر میشه پس مالیات نمیدیم

آره ما هم آرزومون بود مثل شما کل حقوقمونو بهمون میدادن و مثل شما آخر سال میرفتیم دارائی و تا میتونستیم ازش کسر میکردیم و بعد مالیات می دادیم ولی چه کنیم که دولت زورش به ما میرسه و به شما نمیرسه .

من عمده فروش و زرگر و غیره میشناسم که فقط یه قلم کارکردش تو روز بیشتر از حقوق ماه من واسش داره تازه 9 درصد ارزش افزوده رو هم از مردم میگیره و به دولت نمیده اونوقت سر سال میره اظهار نامه میده که ورشکست شدم به زور ازش قد من مالیات میگیرن . (3140579) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۰:۰۹:۰۸
عزیزم در پرداخت حقوق کارمندان اول ناخالصی حساب می شه وبعد کسورات کم می شه و در نهایت خالص پرداختی مثلا اگر کارمندی حقوقش قبل از کسورات 1000 تومان باشه بعد 200 تومان مالیات کم بشه 800 تومان بهش پرداخت میشه، اگه قرار باشه مالیاتی کسر نشه می شه همون 1000 تومان خالص دریافتیش، اینکه دولت از کارمندانش مالیات می گیره به نحوی جلوی خروج 10% از مبلغی که تحت عنوان حقوق پرداخت می کنه رو می گیره. (3140994) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۲۰:۳۱:۱۵
حقیقت این که اولین کسانی که باید به دولت مالیات بدن کارمندان دولت هستند. چرا که دولت واسه اونا اشتغال ایجاد کرده و دارن حقوق دریافت می کنند. یک شخصیت حقیقی که در ین بازار آشفته به زور سرمایه را نگه داشته و واسه چند نفر دیگر شغل ایجاد کرده که نباید به دولت مالیات بده. در واقع دولت واسه منبع درآمد این فرد و کارمندانش کاری نکرده که بخواد مالیات بده. (3139854) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۵:۲۲:۱۴
عذر می خواهم حرف درستی نیست ، چون دولت نماینده مردم وهمه از سرویس هایش استفاده می کنند ، در واقع بخش خصوصی بیشترین در آمدش از پول همین کارمندان است ، تازه از ارز دولتی هم استفاده می کنند ، بنابر این همه باید مالیات بدهند. (3141695) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۰:۱۳:۱۷
تک نرخی کردن دلار اولین گام برای جلوگیری از فساد و غارت ثروت ملت توسط عوامل بیگانه است! (3137046) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۰:۱۵:۱۵
خوبه والا مالیات از امریکا و انگلیس تقلید میکنید اما دادن خدمات و امکانات و خیلی چیزا رو از افغانستان من که هر چی پول دارم رو دلار میکنم میزارم صندوق امانات (3137050) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۹:۲۳:۴۳
خدمتتون عارضم ، اکثر افرادی که الان در افغانستان برسر کار آمدند و ضمام امور را در دست دارند ، تحصیلکرده آمریکا و اروپا هستند و تا چند سال دیگر شاهد رشد اقتصادی و نیز تامین رفاه اجتماعی آنها برای مردمشان خواهیم بود . (3137562) (alef-13)
 
محمد حسين
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۰:۲۲:۴۱
قبل از شفافيت بايد اعتماد سازي كرد. وزارت دارايي تا كنون ثابت كرده بجاي ماليات از مردم و آنهم آندسته از مردمي كه داوطلبانه يا از سر اجبار ماليات ميپرداختند، خراج مملكت را بزور وصول ميكرده و هر چه مودي شفاف تر، درچنگال محصلان دارايي گرفتارتر. اخذ ماليات برارزش افزوده از توليد ، بجاي اخذ ماليات ازمصرف، روح آدام اسميت و فورد زيمنس را درقبر مي آزارد وخود باعث گرديد توليد نابود شود و موجب مصادره اموال توليدكننده بنفع مصرف گرديد .
يعني وزارت دارايي كاري به درستي يا نا درستي روشهايش ندارد و هدف نهايي اخذ خراج بيشتر است. بنابراين بجاي شناسايي موديان بيشتر و فراريان از پرداخت ماليات كه بسيار ساده تر و عملي تر و موردحمايت مردم تر، حالا بدنبال شمارش پول جيب مردم خواهند بود تا از آنهم ماليات مكرّر بگيرند.
اگر اخذماليات صحيح ملاك بود بي ترديد قبل از آن بايد حساب ودرآمد مالياتي مالتي ملياردرهايي كه ديناري خراج نداده ونميدهند را بدون هوچيگري و درچهارچوب قانون مطالبه ميگرديد تا حقوق همه شهروندان مراعات گردد و در مرحله آخر بسراغ حسابهاي مردم ميرفتند تا خداي ناكرده درآمدهاي حاصل از پولشويي و پولهاي كثيف شناسايي و بعنوان شهروند بد معرفي و حقوق مردم استيفاگردد. (3137058) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۰:۲۳:۰۵
کی گفته درکشورهای غربی دولتها به حساب مردم سرک میکشند ، چرا شیپور را از سرگشادش میزنیم . بانکها امین مردمند وفقط با حکم قضائی مجاز به افشای اندوخته های مردم هستند . مالیات به ثروت تعلق نمیگیرد بلکه به درآمد است واگر دربانک درامدی به پول تعلق گرفت بانک باید به سازمان مالیاتی گزارش کند . اما درایران سپرده ها از مالیات معاف هستند . مالیات به ثروتها ی ثابت مثل املاک و غیره از کانالهای شفاف دیکر مثل شهرداریها اخذ میشود ، هرکسی موظف است مجموع درامد سالانه اش را گزارش کند ومالیاتش را بپردازد که بطور تصاعدی با افزایش درامد ها آنهم افزایش می یابد .اصل هم براعتماد است ولی اکردروغ کسی فاش شود تا اخر عمر بیچاره میشود واز همه خدمات محروم میشود . دولت باید راهکاری پیدا کند که مجموع درامدهای هرکس را بتواند شناسائی کند اما آن از طریق حساب بانکی نیست . اگر کسی ملکی خریده و فروخته و سودی برده باید مالیات بر سود حاصل را بپردازد که غیراز مالیات نقل و انتقال است و فقط مربوط به آن ملک هم نمیشود و میزان آن بستگی به سایر درامد های شخص هم دارد وپی بردن به آن از طریق حساب بانکی میسر نیست چون نشان نمیدهد که این شخص چقدر سود برده است شاید هم ضرر کرده است . میزان این سود از کارنامه آن ملک مشخص میشود که در بانک نیست بلکه در اداره ثبت است . این راهی است که دیر یا زود باید دولت ماهم طی کند وکار سختی هم نیست منتها دستهائی درکار است که مانع میشوند و راه های انحرافی مثل کتترل حسابها ی بانکی را مطرح میکنند که حاصلی ندارد و مثل پول توزیع کردن دولت سابق است که الان همه متوجه شده اند که چقدر کار اشتباهی بوده است ولی راه برگشت سخت است . راه های مبارزه با پولشوئی هم در دنیا شناخته شده است و بشدت توسط بانکها کنترل میشود بدون اینکه دولتها حسابها را بدون حکم قضائی کنترل کنند . (3137060) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۹:۰۰:۴۰
بنده در آمريكا زندگي ميكنم. اينجا بانكها موظفند اگه كسي بيش از ده هزار دلار وارد حسابش شد اون رو به اداره ماليات گزارش كنند و بعد هم اون پول به صورت معلق ميماند تا شما مشخص كنيد كه منبع پول از كجا است. خلاصه بانكها كنترل كامل به حسابها دارند و هر ورودي درشتي رو فورأ به دولت گزارش ميكنند. دولت كاملا درامد شما رو رصد ميكنه و به هيچ وجه نميتونين درامدي رو از دولت مخفي كنيد.
جالب اينكه اگر درامدي رو به طور مخفي در صندوقي جايي تو خونه پنهان كنيد به محض اينكه خانه يا ملك يا ماشين با هر كالاي سرمايه اي خريداري كنيد سيستم مالي اينجا متوجه ميشه كه اين خريد با درامدي كه شما اعلام كرده ايد همخواني ندارد و فرداش نامه از اداره ماليات مياد كه بيا توضيح بده اين پول رو از كجا آوردي. مكانيسمهاي كنترل و پايش درامد تو اين كشور حرف نداره. (3137491) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۰:۳۹:۳۱
احسنت ، راه انحرافی را خوب آمدی . قطعا از حساب های بانکی نمیتوان مالیات را تعیین کرد ، چرا قبح سرک کشیدن به اسرار مردم را دارند می ریزند ؟ با حکم خدا که تجسس را حرام دانسته نباید مخالفت می کردند .فقط قاضی می تواند سرک بکشد ولا غیر . (3137730) (alef-11)
 
به آفرید
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۰:۴۳:۴۸
کاملا موافقم؛ شفافیت در اقتصاد باعث شکوفایی بازارهای مختلف پولی میشود (3137097) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۰:۵۵:۱۴
حقیقتا دولت راستگویان
اول که آقای رئیس جمهور مخالف سرسخت سرکشی حساب ها بود...چه شد؟! (3137119) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۰:۱۰:۳۳
این قانون اصلاح درامد های مالیاتی مصوب مجلس شورای اسلامی است
اگر دولت را قبول ندارید حداقل وجدان داشته باشید (3137671) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۷:۲۷:۳۵
حرف غیر منطقی زده بود (3139358) (alef-11)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۰:۵۹:۰۶
به نظر بنده اگه درست انجام بشه يكي از بزرگترين كارهاي اين دولت يا حتي نظام خواهد شد.
بشرط درست انجام شدن (3137128) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۱:۴۲:۴۹
حالا یک عده از ترس سکته میکنن
ای داد بیداد. (3137175) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۲:۳۴:۳۵
خود بانکها هر ماه مبالغی تحت عنوان حق الوکاله از سود کم می کنند و بماند که با تورم موجود هنوز هم پول در بانک گذاشتن ضرر است( تورم ۱۵ درصد نیست،خیلی بیشتر از این حرفهاست).بنابراین کم کردن هر مبلغی تحت عنوان مالیات باعث می شه مردم پولهاشون رو بانک بیرون بیارن،من به شخصه این کار رو می کنم.مردم موافق این ماجرا به یاد بیاورند که ابتدا طرح هدفمندی یارانه ها را با این عنوان علم کردند که آی ایها الناس بیاید که پولدار ها حقتون رو خوردن،اما در واقع چی شد ؟ فقط هدف چند برابر کردن قیمت سوخت و آب و برق بود. الان هم هدف مالیات گرفتن از نفس کشیدن مردم است. (3137203) (alef-11)
 
ا.ر
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۳:۵۰:۲۱
اگه ماليات با مطالعه و در جهت منافع مردم خرج بشه مسلما اغلب مردم با طيب خاطر پرداخت ميكنند..منتها... (3137232) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۵:۰۶:۴۷
شفاف سازی مالیاتی برای همه خوبه وبرای دولت مهمتر به این معنا که دولت باید هزینه کردن مالیات را شفاف سازی کند نه فقط خوب مالیات بگیرند بلکه کجا مصرف می کنند.سه سوال باید شفاف سازی شود:1-دولت چراوچگونه مالیات می گیرد2-دلیل میزان بندی مالیات برچه اساس است3- این مالیات های اخذشده کجا می رود و چه می شود؟پاسخ عملی به این سوالات اعتماد می آورد و ازفسادجلوگیری می کندچون ثابت شده برخی مسئولان را به حال خود رها کنی در عدم شفافیت نمی توانند جلوی خود را بگیرند (3137247) (alef-11)
 
مجید
۱۳۹۴-۰۶-۰۴ ۲۳:۴۳:۳۶
احسنت قشنگ ترین ترین علمی ترین متن در بین اظهارنظرها بود (3144205) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۵:۲۲:۲۶
با سلام و احترام
لطفا از مسئولان دارايي و آقاي عسگري سوال كنيد كه چرا ماليات كالاها و اجناس را مستقيما از كارخانه داران و وارد كنندگان" بصورت يكجا و تجميع شده" دريافت نمي كنند كه روي قيمت تمام شده لحاظ و جمع شود و" هم ماليات بر ارزش افزوده و هم "ماليات بر درآمد "همگي بر روي كالا كشيده شده و نقدا از كارخانه دار اخذ شود كه كارخانه دار از فروشنده و فروشنده از مشتري نگيرند كه بعدا نيازي به ثبت نام هرساله و ارائه اظهارنامه هر ساله و مراجعات مكرر و ... نباشد؟
بالاخص اين اواخر كه نصب صندوق فروش كه براي هر واحد تجاري الزامي شده و حداقل 500.000 تومان الي 10 ميليون تومان هزينه بيشتر براي هر فروشنده را موجب مي شود ، و مشكلات پرشمار دارد
اگر در هر شهرستاني 5 هزار فروشنده و كاسب وجود داشته باشد و هركدام يك كامپيوتر كاركرده به جاي صندوق فروش نصب كنند چقدر سرمايه تلف خواهد شد؟
ااكثر فروشندگان قادر به ثبت اطلاعات بصورت صحيح نيستند
اكثر فروشندگان كم اظهاري دارند(( كه البته با توجه به ركور مطلق بازار حقشان هم هست ))
حالا شما سوال كرده و پيشنهاد كنيد تا دور باطل مالياتي و اتلاف سرمايه و نيروي كار و انرژي كشور را متوقف كنند و يه يكباره هم ماليات بر درآمد و هم ارزش افزوده را قبلا از كارخانه دار و وارد كننده اخذ كنند و نياز به هزاران زحمت ديگر و فرآينده پيچيده ، غيرضرور و سراسر اتلاف وقت و .... نباشد
بقول معروف لقمه اي را كه مي توانند به راحتي وارد دهان كنند را چه لزومي دارد از دور گردن چرخانده و داخل دهان بگذارند؟
والسلام عليكم و رحمه الله بركاته (3137252) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۷:۱۹:۰۵
نداشتن بانک اطلاعات فردی، فرار مالیاتی را به همراه دارد و فساد اور است دولت تنها از حقوق بگیران مالیات واقعی میگیرد. اگر تمام زمینها ، ساختمان، مغازه، کارگاه، خودرو ..... صاحب آن مشخص و در یک سیستم جامع ثبت بشود مشخص می شود که هرکس چقدر اموال دارد.خانه های خالی بایستی 70 درصد مالیات بدهند تا مشکل مسکن حل شود از طرفی هم دولت موظف است اعتماد مردم را جهت هزینه درست مالیات جلب کند (3137297) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۷:۲۷:۱۹
پولها به بازارهای مسکن و سهام و غیره میرود. یا تبدیل به ارز شده از کشور به خارج میرود. (3137303) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۰:۱۸:۲۵
تبدیل به ارز هم نمیشه چون صراف باید پاسحگو باشه

مالیاتها درست میشه و پول مجبور تو چرخه اقتصاد وارد بشه نه.... اینکه بره گوشه بانک رسوب کنه (3137685) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۷:۳۰:۳۸
از کشور خارج بشه که واویلاست. ایران بهشت فرار مالیاتی و پنهان کاریه. هر جایی بره به زور مالیاتشو میگیرن! (3139372) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۱۴:۱۴:۵۷
چطوري تبديل به ارز ميشه؟ توي لوله آزمايش؟ پول رو ميدن به صراف اونم بهشون ارز ميده بعد صراف پول رو ميبره ميذاره توي بانك.
همين اتفاق توي بازارهاي مسكن و سهام و ... ميفته. (3141547) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۹:۰۴:۰۵
واقعا" چقدر ساده اید ! آنهایی که براحتی همواره قوانین را دور زده و وام های کلان گرفته اند و هیچکسی هم جرات نزدیک شدن به آنها را ندارد ، همچنان به اعمال خود ادامه می دهند . (3137502) (alef-11)
 
توليد كننده
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۹:۲۵:۰۴
شفاف سازى در امد تمام افراد جامعه از جمله واحد هاى توليدى ، تجار ، كسبه ، اطبا ، بساز بفروش ها و دلال ها و ......حتى كارمندان دولت كه متاسفانه بعضى ها در امد نامشروعى دارند خوب است و بنظرم اگر بدون تبعيض و يا پارتى بازى نباشه ومردم صداقت ببينند شايد تبديل به يك تحول و كاهش اختلاف طبقاتى شود اما چند اشكال عمده در اين قانون هست
ضريب مالياتى ٢٥ درصد براى واحد هاى توليدى غير علمى بوده و سنگين است و مطمين باشيد به كار افرينى و سرمايه كذارى توليدى و ايجاد اشتغال اسيب جدى وارد ميكند و سرمايه ها را يا از كشور خارج و يا بسمت دلالى ميبرد و برعكس نظر عده اى كه معتقد بودند از بانك خارج ميشود من اعتقاد دارم به بانكه و بسمت بهره بانكى هدايت ميشود زبرا الان در بانك ها ٢٠ درصد سود ساليانه ميدهند توليد اگر ٢٦/٧ درصد سود داشته باشد پس از كسر ماليات خالص ميشود همان ٢٠ درصد بانك كدام توليد در كشور بطور متوسط چنين سودى دارد ضمن انكه مميزهاى مالياتى خيلى از هزينه ها را رد ميكنند الان اگر توليد كنندكان اعتراض جدى روى اين ضريب ٢٥ درصد ندارند براى اين است كه روى جبر زمان و قانون بد تمام سود خود را ابراز نمينمايند وعملا طورى اظهار ميكنند كه كمتر از ده درصد ماليات بيشتر نشود وگرنه با اين مشكلات توليد و عدم وصول چك ها و مسايل كاركرى و .... توليد جذابيت و انگيزه اى ندارد ، ولى با قانون جديد ديكر توليد كنندكان نميتوانند درامد كمترى اظهار نمايند و قطعا با رد هزينه ها ديكر توليد توجيه ندارد و الان در كمتر كشورى در دنيا است كه ضريب ٢٥ درصد براى توليد باشد معمولا در عمده كشورها از ١٠-١٢ درصد تجاوز نميكند اكر ضريب را منطقى كنند مطمين باشند با قانون جديد بدون تنش در امد مالياتى كشور دوبرابر هم ميشود و توليد و اشتغال هم رونق مييابد و قيمت تمام شده هم كاهش مييابد و قدرت خريد زياد هم ميشود
ارزش افزوده هم اولا بايد فقط در اخرين مرحله از مصرف كننده دريافت شود ونه از توليد وانهم حد اكثر در شرايط فعلى اقتصادى مردم واقعا بيش از ٥ درصد كشش ندارد
لذا اكيدا توصيه ميشود براى اينكه اين قانون بدون تنش اجرا شود ضريب هاى مالياتى بخصوص براى بخش توليد و نيز ضريب ارزش افزوده را كاهش داده ومنطقى نماييد (3137571) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۷:۳۲:۱۷
اگر قانون درست اجرا شود با افزایش درآمد دولت به مرور ضریب هم کاهش پیدا می کند (3139381) (alef-11)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۹:۳۷:۵۳
مشکل شفافیت نیست مشکل سیستم مالیاتی ایران است که صادقانه رفتار نمی کند شما هر چقدر هم که شفاف سود خود را ابراز کنید سیستم مالیاتی خیلی از هزینه های شما را رد خواهد کرد در صورتیکه در خارج اینطور نیست طرف 4 بار در سال میره مسافرت سیستم مالیاتی این سفر اون رو جز هزینه قبول میکنه .اگه مثل خارج بود خوب بود که هر هزینه ای را می پذیرند ضمن اینکه از اون طرف هم انتظار دارند مودی صادقانه و شفاف عملکرد مالی خود را ابرازکند نه مثل ایران که چکشی میگویند هر سال باید میزان مالیات افزایش داده شود؟!! چرا ؟؟!! وقتی وضعیت کلی اقتصاد یک مملکت خراب است و رشد اقتصادی منفی است چه جوری بنگاه های اقتصادی کوچک در آن لزوما سود آور هستند در این شرایط بد اقتصادی؟؟!! مشکل سیستم مالیاتی ایران چکشی رفتار کردن آن است . (3137594) (alef-13)
 
هانی
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۹:۴۲:۴۰
این دارایی وبعدشم تامین اجتماعی کلا بیان ته جون مارم بگیرن راحتمون کنن (3137608) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۰۹:۴۲:۴۵
جالبه موقع دادن ماليات ميشويم كشورهاي پيشرفته غرب موقع هزينه كردن ماليات و رفاه عمومي
ميشويم شاخ افريقا ! مديريت شتر مرغي يعني همين ماليات سويسي سرويس افريقايي (3137609) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۳ ۰۷:۵۸:۳۲
با حرفت موافقم ولی باید مالیات در این مملکت از همه گرفته شود و تبعیضی قایل نشود (3140656) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۱:۲۹:۲۳
اقایان اگر تحصیل مجانی بود اگر من فکر هزینه درمان را نمی کردم اگر فکر کار و اشتغال فرزندم نبودم و اگر های زیاد مثل اروپا بلی مالیات را با جان و دل خودم تقدیم می کرئم ولی ایا اگر مالیاتها درست وصول شود اگر ها حل می شوند جواب دهید (3137881) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۲:۵۶:۵۳
بانکهایی که به گفته ی نماینده مجلس 3 میلیون حساب جعلی را مدیریت می کنند، میدانند با این مصوبه دولت چگونه رفتار کنند!
بیچاره مردم بی پناه............ (3138294) (alef-11)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۳:۰۸:۳۰
اقایان پول نفت و معادن رو خرج می کنند ؛ باز مردم مشکل دارند بعد باز می خوان مثل اروپایی که نه نفت داره نه معدن مالیات بگیرند. کلا از مردم نقد می گیرید و به مردم نسیه خدمت می دید. الان حدودا چند سال است مالیات بر ارزش افزوده گذاشتید ، خدایی چند درصد مردم توی زندگیشون رفاه احساس کردند ؟ حتی 1 درصد ؟ تا کی مردم باید نقد بدند ؟ شما حتی حاضر نیستید قیمت خودرو رو واقعی کنید ... همه چیز گرون ! این بود ارمان های ....انقلاب ؟ .......... (3138345) (alef-11)
 
جهان
۱۳۹۴-۰۶-۰۲ ۱۶:۲۳:۵۶
حرف آقای صمصامی کاملا" منطقی می باشد و عین عدالت است کاش از سالها پیش اجرائی می شد. (3139134) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
دسترسی به حسابهای بانکی آغاز مبارزه با فساد است