توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 447119
جلسه استیضاح آخوندی یا «محله برو و بیا» در مجلس
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۴۳
جلسه استیضاح آخوندی در صحن علنی مجلس بیشتر به زنگ تفریح نمایندگان پیش از آغاز بودجه ۹۶ شبیه بود.

به گزارش مهر، جلسه بررسی استیضاح عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی ساعت ۸:۱۵ صبح آغاز شد. در ابتدای جلسه، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در مورد اهتمام ملی برای حل مشکل سیل، ریزگردها و برف در شهرستان‌های مختلف خبر داد و همچنین اعلام کرد: با جهانگیری و روحانی در این خصوص جلسه داشته است.

پس از آغاز جلسه، عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی به همراه مجید انصاری معاون حقوقی رئیس‌جمهور و حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس‌جمهور وارد صحن علنی مجلس شدند.

در ابتدای جلسه مقرر شد استیضاح‌کنندگان انتقادات خود را از وزیر راه و شهرسازی بیان کنند.

نمایندگان تبریز لیدرِ استیضاح‌کنندگان در جلسه علنی امروز بودند.

محمداسماعیل سعیدی، احمد علیرضابیگی و محمدحسین فرهنگی نمایندگان تبریز و سید مهدی مقدسی نماینده اراک، محمدرضا صباغیان نماینده مهریز و میبد، اکبر تُرکی نماینده فریدون‌شهر، حسینعلی شهریاری نماینده زاهدان و نادر قاضی‌پور نماینده ارومیه در موافقت با استیضاح وزیر راه و شهرسازی صحبت کردند.

در میانه صحبت، قاضی‌پور نسبت به تخلفات مالی در وزارت راه انتقاد داشت و گفت: این پول بی‌پدر و مادر چه می‌کند؟

لاریجانی خطاب به وی گفت: شما عصبانی هستید، چرا به پول فحش می‌دهید؟ چرا می‌گویید پولِ بی‌پدر و مادر؟

در میانه جلسه بررسی استیضاح بود که بهروز نعمتی عضو فراکسیون مستقلان مجلس بیانیه‌ای را در مجلس پخش کرد که بر اساس آن فراکسیون مستقلان، مخالفت خود را با وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد.

پیش از این، فراکسیون مستقلان اعلام کرده بود که در این خصوص موضع‌گیری نخواهد کرد، اما مثل همیشه مواضعش با فراکسیون امید مشترک بود؛ البته فراکسیون امید پس از اعلام مخالفتش با استیضاح آخوندی اعلام کرده بود که با فراکسیون مستقلان نیز در این خصوص رایزنی خواهد کرد.

غلامعلی جعفرزاده نماینده مردم رشت که پیش از این موافقت خود را با استیضاح وزیر راه و شهرسازی در حاشیه جلسه علنی اعلام کرده بود، با وساطت کاظم جلالی رئیس فراکسیون مستقلان با محسن نریمان مسئول مسکن مهر گفتگو کرد.

در جلسه امروز علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی، سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور، سید حسن قاضی‌زاده وزیر بهداشت، مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان، مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری، سید محمود علوی وزیر اطلاعات و سیدرضا صالحی‌امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز به کاروان دولت اضافه شدند.

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور نیز برای دفاع از آخوندی در صحن علنی مجلس حضور یافت.

جلسه امروز رنگ و بویی از استیضاح نداشت، نمایندگان با نامه‌هایشان مقابل وزرا صف می‌کشیدند و امضای وزرا را برای حل مشکلات حوزه‌های انتخابیه خود می‌گرفتند.

بازار خوش و بش‌های نمایندگان و وزرا هم گرم بود؛ این امر موجب اعتراض استیضاح‌کنندگان شد و از نمایندگان درخواست می‌کردند تا برای حفظ آرامش جلسه، سر جاهای خود بنشینند تا وزیر نیز نکات استیضاح‌کنندگان را بشنود.

لاریجانی امروز کمتر به نمایندگان تذکر داد که سر جاهایشان بنشینند و به نوعی اجازه داد تا بتوانند حالا که وزرا در مجلس حضور دارند، مشکلات خود را با وزرا رتق و فتق کنند!

امروز هیچ‌کس درگیر استیضاح نبود، نمایندگان از فرصت حضور وزرا در مجلس برای رتق و فتق مشکلات حوزه‌های انتخابیه‌شان استفاده کردند، نه کسی حرف‌های استیضاح‌کنندگان را گوش می‌داد و نه دفاعیات وزیر را؛ مشخص بود اراده قوی در مجلس برای استیضاح وجود ندارد.

مهدی مقدسی نماینده اراک که در موافقت با استیضاح صحبت می‌کرد، گفت: در جلسه‌ای که با آقای آخوندی داشتم، فشارم بالا رفت و سر از سی‌سی‌یو درآوردم. امروز دوستان به من می‌گفتند مواظب خودت باش تا اتفاقی برایت نیفتد و به بندهای استیضاح آقای آخوندی اضافه نشوی.

انتقادات مقدسی در خصوص واردات واگن و کشتی از سوی وزارت راه بود.

وی معتقد بود: صنایع اراک توانایی ساخت واگن‌های ایرانی را دارد و واردات واگن‌ها به قیمت بیکاری جوانان منطقه‌اش تمام شده است.

امروز زنگ تفریح مجلس قبل از آغاز بررسی بودجه سال ۹۶ بود و صحن علنی بیشتر به «محله برو بیا» شبیه بود تا جلسه جدی استیضاح وزیر راه و شهرسازی.

جلسه نوبت صبح بررسی استیضاح آخوندی ساعت ۱۲ به پایان رسید تا جلسه نوبت عصر ساعت ۱۴ آغاز شود.
۱۳۹۵/۱۲/۰۱ ۲۰:۳۲
 
۱۳۹۵/۱۲/۰۱ ۱۷:۴۵
 
۱۳۹۵/۱۲/۰۱ ۱۶:۳۹
 
۱۳۹۵/۱۲/۰۱ ۱۶:۱۴
 
۱۳۹۵/۱۲/۰۱ ۱۵:۴۷
 
۱۳۹۵/۱۲/۰۱ ۱۵:۴۱
 
۱۳۹۵/۱۲/۰۱ ۱۵:۱۶
 
۱۳۹۵/۱۲/۰۱ ۱۵:۱۴
 
۱۳۹۵/۱۲/۰۱ ۱۵:۰۷
 
۱۳۹۵/۱۲/۰۱ ۱۵:۰۳
 
 
کلمات کلیدی : عباس آخوندی + وزیر راه + استیضاح + مجلس+اظهارات استیضاح
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.