نظر منتشر شده
۲۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 434816
ضرورت صيانت نمايندگان مجلس از حقوق وكلا
بخش تعاملی الف - اشكان حيدري
تاریخ انتشار : شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۲۳


مركز امور وكلا و مشاوران حقوقي قوه قضاييه كه ساليان سال است به جذب و گزينش و پرورش و اعطاي پروانه وكالت به كارشناسان حقوق و طي فرايندهاي آزمون كتبي سراسري، مصاحبه و گزينش دقيق اهتمام ورزيده است. در حال حاضر در جايگاهي قرار دارد كه بسياري از بزرگان علم حقوق از وكلاي منسوب به اين مجموعه واحد و منظم هستند كه هزاران فارغ التحصيل زبده حقوق را جذب و پس از طي نمودن مراحل پيش گفته مجوز تاسيس دفتر وكالت را در اختيار اين عزيزان قرار داده است.

قبل از شروع به كار اين مركز فرآيند جذب وكيل از طريق كانون هاي وكلاي دادگستري انجام ميگرفت كه روش جذب و ساير تشكيلات اين نهاد محترم مورد احترام كليه وكلاي مركز وكلا بوده است و هميشه و در اوج اختلاف صنفي همكاران خود را وكيل معرفي ننموده اند و هيچگاه از عبارتي همچون اصحاب فلان سازمان كه نمي تواند نشان دهنده شان و نگراني خود مي باشد استفاده ننموده اند، با جذب وكيل در مركز وكلا تعداد بيكاران فارغ التحصيل رشته حقوق كمتر شد و اشتغالزايي خوبي براي جوانان اين مرز و بوم پديد آمد كه اين اقدام مثبت دستگاه قضايي موجب بوجود آمدن انگيزه بيشتر ميان دانشجويان رشته حقوق گرديد كه به آينده خود اميدوار باشند.

حال و پس از گذشت سال ها لايحه جامع وكالت مطرح گرديد كه موجب اختلاف نظرهايي ميان حقوقدانان مركز و كانون و همچنين دولت و مجلس گرديد، اگر چكيده اين لايحه را ذكر نماييم ادغام اين دو نهاد با يكديگريست كه در متن لايحه فرصت آن يكسال ذكر گرديده است، تا اينجاي موضوع معترضي ندارد و در هردو صنف اكثريت به دنبال اين ادغام هستند اما شايعاتي در ميان وكلاي مركز پخش گرديده كه توجه به آن جالب است، اول اينكه گفته مي شود وكلاي مركزي كه پس از سال ٨٦ پروانه خود را دريافت نموده اند به گفته عزيزان كانون با توجه به اتمام برنامه سوم پروانه آنان اعتبار ندارد!؟ كه اين سوال ايجاد مي گردد حقوق مكتسبه اين عزيزان كه ممكن است ده سال فعاليت وكالتي داشته اند چگونه بر باد رود؟!

و نكته ديگري كه آنقدر عجيب و غير قانوني است اين است كه وكلاي مركز حداقل باي پنج سال فعاليت وكالتي داشته باشند كه وكيل محسوب گردند! به گونه اي كه عوام ممكن است اينگونه بپندارند كه مگر يك فرد چند بار وكيل مي شود و متاسفانه در اعتماد ملت به وكلا نيز خدشه وارد مي نمايد. روي سخن با عزيزان نماينده مجلس شوراي اسلامي و خصوصا كميسيون قضايي مجلس است كه آيا وكلاي ملت زير بار چنين ظلم هاي آشكاري كه در حق هزاران وكيل شاغل مي شود خواهند رفت؟ لازم به ذكر است وكلاي مركز وكلا با طي نمودن مراحل بسيار سخت تري وارد اين حرفه شده اند و آيا اين اجحاف بزرگ در حق اين جامعه وسيع و تاثير گذار از وكلا در نظام جمهوري اسلامي كه همه چيز آن بر پايه عدالت است مي شود، انتظار هزاران وكيل مركز وكلا در سراسر ايران رسيدگي عادلانه و توجه به دغدغه هاي اين قشر فرهيخته به لايحه جامع وكالت است و قطعا نمايندگان مجلس سبب تضييع حقوق اكتسابي وكلاي مركز وكلا نخواهند گرديد و از ايجاد فضاي دو دستگي ميان وكلاي كشور جلو گيري خواهند نمود.
 
کلمات کلیدی : اشكان حيدري
 
کمال
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۱۳:۲۶:۳۸
کانون وکلا بزرگترین ظلم را در حق فارغ التحصیلان رشته حقوق نموده است و مانع افزایش وکیل در جامعه به خاطر منافع صنفی است (4115894) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۸ ۰۰:۲۴:۴۸
كانون وكلا براى انكه نرخ هاى عجيب و غريب مسائل حقوقى كاهش نيابد مايل نيست كه تعداد وكلا اماده به كار افزايش يابد اما بنظر ميرسد كه بايستى سختگيرى ها كاهش يابد و اينهمه فارغ التحصيل حقوق بيمار نمانند اصلا هر دانشجويى كه كارشناسى اش را ميگيرد پروان وكالت يگيرد
به ازاى هر ٣ سال سابقه درجه بيشتر بگيرد تا درجه ٥ كه شامل ١٥ سال سابقه است هم تكنيل شود .
ضمنا بايد به وكلا تفهيم نمود انها وكيل نميشوند تا حقى را نا حق نمايند اتفاقا وكيل ميشوند تا در نمايش حق و يا نا حق به قاضى و اصحاب دعوا كمك نمايند . اين اسلامى تر و منطقى تر است (4120913) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۸ ۰۲:۲۱:۲۱
اگر به فکر عدالتندچرا قبولی در وکالت را حد نصابی نمیکنند؟ مثلا هرکس که ترازش به حد نصاب رسید قبول است چه 1 نفر چه هزار نفر (4120971) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۸ ۱۶:۴۶:۲۳
کانون وکلا ظلم بزرگی به دانشجویان حقوق میکنه (4122146) (alef-11)
 
شیراز
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۱۳:۳۵:۲۲
رياست محترم جمهوري اسلامي ايران

جناب اقاي حجت الاسلام دكتر روحاني

با سلام و احترام

و با عرض تبريك به ميمنت امضاء سند حقوق شهروندي كه خواسته هر انسان و هر شهروندي است و مطابق با منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری مولا و نور چشم مردم ایران است لازم دانستیم با استناد به اين منشور گلايه ايي كه خواسته صدها هزار نفر از فارغ التحصيلان رشته حقوق كه جنابعالی هم فارغ التحصيل همين رشته هستيد و از درد ما فارغ التحصيلان به خوبي اگاه هستيد و در رفع این مشکل کوشا هستید برايتان به نگارش درآوریم .

همينطور كه يقينا اين منشور با تلاش شبانه روزي پاره ايي از حقوق دانان که مواد منشور را با اگاهي تمام به نگارش درآورده اند و شما نسبت به تك تك مواد آن اشراف كامل داريد جا دارد ابتدا چند مواد را برايتان مجددا بازگو كنيم كه به استناد به همين مواد خواستار كاستن اين ظلمي كه به ما فارغ التحصيلان رشته حقوق مي شود هستيم ...

3-10 شهروندان از حق آزادي، امنیت فردي، روانی، شغلی، فرهنگی، اجتماعی، سرمایه گذاري، زندگی با ثبات، نظم وتمامی دیگر مصادیق قانونی و عرفی امنیت، برخوردار هستند. این حق قابل سلب شدن نیست و محدود شدن آن، تنها به موجب قانون امکان پذیر است.

3 -50 - تنظیم برنامه هاي عمومی کشور باید چنان باشد که هر شهروند علاوه بر تلاش شغلی، فرصت و توان کافی براي شرکت فعال در اداره امور کشور را داشته باشد

اشتغال و کار شایسته

- تمامی شهروندان ایرانی حق دارند شغلی را که بدان مایلند در صورتیکه برخلاف قانون و نافی حقوق دیگران نباشد، برگزیده و به آن اشتغال داشته باشند.

- دولت بایستی اقدامات لازم به منظوررسیدن به اشتغال کامل و قراردادن وسایل کار در اختیار همه کسانی که قادر به کارند ولی وسایل کار ندارند، با رعایت ضرورتهاي حاکم بر برنامه ریزي عمومی اقتصاد کشور از قبیل تشکیل تعاونی یا با استفاده از مشارکت بخش خصوصی، را انجام دهد.

- کلیه شهروندان از حق کار کردن، فرصت برابر در دسترسی به مشاغل و انتخاب آزادانه حرفه مورد نظر خود بر طبق موازین قانونی به گونه اي که قادر به تأمین معاش خود به صورت، منصفانه و آبرومندانه باشند برخوردارند. دولت موظف است با اتخاذ تدابیر لازم حسن اجراي این حق را تضمین نماید.

- هر شهروند حق دارد براي رسیدن به شرایط عادلانه کار آزادانه با دیگر شهروندان به تشکیل انجمنها و اتحادیه هاي صنفی و حرفه اي با رعایت قانون اقدام کند.

- هر شهروند حق دارد از حقوق تأمین اجتماعی برخوردار بوده و در برابر حوادث ناشی از کار از حداکثر حمایتهاي قانونی بهرهمند گردد.

- هر شهروند حق دارد از آموزش هاي لازم در رابطه با کار بهره مند گردد .

رياست محترم جمهور نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران



موادي كه خدمتتان در اين نامه انتخاب شده سخنان بسيار شيريني است كه در قانون اساسي جمهوري اسلامي هم قيد شده و من و ماي حقوق خوانده اولين موادي را كه بعد از شناخت ماهيت علم حقوق به تفسير مورد مطالعه قرارده ايم همين مواد قوانين اساسي است و به دفعات هم طي نامه و تجمع مسالمت آميز در مقابل مجلس و از هر گونه رسانه جمعي ظلمي كه به قشر فارغ التحصيلان حقوق شده را عنوان كرده ايم ...به رياست قوه قضاييه و رياست قوه مقننه و حتي شما بارها نامه نوشتيم و درد اين جمع كوچك كه با بي مهري مسئولين روز به روز بزرگتر ميشود اعلان نموديم ولي دريغ از يك پاسخ از يك مسئول ......تا كي اين ظلم بر سر قشري كه ميتواند كشور را به سوي آن عدالتي كه خداوند متعال با نور خود به رسول خدا و ديگر پيامبران رهنمود زندگيمان كرده اند و عدل علي سوق دهد ، باشد ... ما فارغ التحصيلان حقوق بعد از گرفتن مدرك كارشناسي و بعضا بالاتر بايد پشت سد كانون وكلا و مشاوران و قضات و حتي سد كارشناسان دادگستري بمانيم .از 80 هزار نفر متقاضي كانون وكلا فقط 1500 نفر را در حرفه آزاد وکالت که نیازی به بودجه بیت المال ندارد مي پذيرد
برادرم جناب آقای دكتر روحاني

شما خود از صنف حقوقدانان هستيد و خود ميدانيد طبق بند های منشور حقوق شهروندی که بر اساس قانون اساسی تنظیم شده است ما ميتوانيم با ميل شخصي و علاقه خود و بنا به تخصص و تحصيلات خود شغل آزاد وكالت را برگزينيم و طبق همين مواد مرتبط خواستار جلوگیری از انحصار و گذاشتن رقیب کاری برای كانون وكلا هستيم به عنوان مثال صنایع خودروسازی را در نظر بگیرید آیا رقابتی شدن امور در تولید خودرو به نفع مردم ایران نیست؟چرا كه این کانون با ایجاد انحصار و به بهانه استقلال وکیل سدي بزرگ در راستای رقابتی شدن امور براي رسيدن به هدف والايي كه انتخاب نموده ايم است چرا كه آزمون وكالت در هيچ كشوري وجود ندارد بلكه مانند تمام رشته ها يك فارغ التحصيل حقوق نباید اين حق را داشته باشد به شغل آزاد وكالت بپردازد و هيچ منعي نبايد داشته باشد .آیا در تمامی مشاغل آزاد مانند پزشکی، معماری ، آرایشگری و .... که نیاز به بودجه بیت المال برای اشتغال ندارد این انحصار وجود دارد؟

در اين راستا پيشنهادي هم داریم ...

به تمام فارغ التحصيلان متمایل به حرفه آزاد وکالت در مرحله اول پروانه وكالت پايه دو اهدا شود ما حاضریم با هزینه شخصی و پرداخت آن به مراجع ذیصلاحی که مشخص می فرمایید کارآموز پایه دو وکالت شویم با هزینه حداقلی و با حداقل سقف دریافتی که بسیار کمتر از وکلای کانون است به خدمت حقوقی به مردم ایران با حداقل هزینه بپردازیم آیا از این پیشنهادی بهتر سراغ دارید که ما حاضر نیستیم هیچ هزینه ای به بیت المال تحمیل کنیم و با حداقل هزینه گره گشای امور حقوقی مردم ایران باشیم و برای درآمدمان سقف بگذاریم تا به ناحق به نسبت به سایر رشته های تحصیلی همانند اقلیتی از وکلای کانون بسیار ثروتمند نشویم خواسته نابجایی است وآیا این امر به نفع مردم مملکتمان و ایجاد اشتغال برای ما نیست که خواستار توزیع عادلانه درآمد سرشار وکالت در ایران به نسبت سایر رشته ها ی دانشگاهی هستیم؟

در مرحله بعدی در صورت توانايي و كسب امتياز لازم آنهم نه با آزمون بلكه با تلاش و گرفتن يك حد نصاب موفق به اخذ پروانه وكالت پايه يك بشویم ..... با اين پيشنهاد ديگر ظلمي به فارغ التحصيلان رشته حقوق در حرفه آزاد وکالت نخواهد شد و ديگر اينكه هر فردي لياقت گرفتن پروانه پايه يك را داشته باشد با سعي و كوشش خود به ان هدف خواهدرسيد....ما به عنوان يك حقوق خوانده از شما برادر بزرگوار رياست محترم جمهور بي صبرانه خواستار رسيدگي به اين خواسته فارغ التحصيلان هستيم ریاست محترم جمهور عاجزانه خواهش می کنیم ما را از قفس انحصار بوجود آمده در شغل آزاد وکالت در کشور رها کنید و نگذارید کسانی که هیچ شغل مولدی در کشور ندارند و کارشان خدماتی است در سایه انحصار اکثرا جزو اقشار مرفه جامعه محسوب شوند تقسیم عادلانه درامد وکالت بین کلبه حقوق خوانده ها بیشتر مرضی باری تعالی و مسولان ارزشمند نظام است .



جمعی از دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته حقوق دانشگاه شیراز (4115933) (alef-11)
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۱۴:۵۷:۳۷
کاملن موافقم (4116108) (alef-3)
 
حسین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۵ ۱۵:۳۳:۱۶
بعید می دانم با قدرتی که کانون وکلا دارد انحصارش بشکند واین دو نهاد ادغام بشوند و ظرفیت بالاتر رود چه برسد به اینکه حرفه وکالت مثل بقیه کشورها ازاد شود.نمایندگان کانون وکلا مرتب با نمایندگان مجلس جلسه میگذارند ولی قوه قضاییه تا کار به جای حساس میرسد خودش پا پس میکشد و موضوع به چند سال بعد به تعویق میفتد (4116185) (alef-11)
 
Netherlands
۱۳۹۵-۱۰-۲۷ ۲۲:۱۴:۱۵
کانون چه قدرتی دارد؟ (4120736) (alef-11)
 
Netherlands
۱۳۹۵-۱۰-۲۷ ۲۲:۲۸:۰۱
من با این لایحه موافقم. اکثر وکلای ده سال گذشته به این طرف از نظر شان، تخصص، و رفتار حرفه ای بسیار زیر سوال هستند. با استناد به پروانه مرکز رفتارهای طلبکارانه، و غیرحرفه ای شان در مقابل قوه قضاییه بجای در کنار آن قرار گرفتن برای اجرای عدالت را توجیه می کنند. باعث سیاسی کردن پرونده ها می شوند. از پرونده ها و موکل برای منافع شخصی و پناهندگی و جلب توجه سوء استفاده می کنند. به فساد اداری و اخلاقی دامن می زنند. از دفاع و استدلال فاصله دارند. در دادگاهها پوشش متعارف ندارند. در محافل خصوصی و در دفتر نوشیدنی الکی می نوشند و با موکل صحبت می کنند. برای پیدا کردن مشتری بدون رعایت شان وکیل دنبال مشتری و در محل کار مشتری قرار می گذارند، در نتیجه در جامعه شایع شده که بگذار وکیل دنبالت بیاید، او به تو نیاز دارد! من موافقم که در پروانه های اعطا شده به بسیاری متولدین نسل همدوره پیروزی انقلاب یا کسانی که با آن نسل وکیل شده اند باید تجدیدنظر کرد و اعتباری برای پروانه هایشان قائل نشد زیرا که متضمن رفتار و دانش تخصصی نیست، بلکه فقط حفظیات و تکنیکهای کلاس تست زنی را ثابت می کند. (4120760) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۵-۱۰-۲۶ ۱۰:۵۳:۳۵
متاسفانه کسانی در تعیین ظرفیت دخیلند و مانع افزایش وکیل در کشورند که خود در امر وکالت ذینفعند و تا زمانی که پذیرش کاراموز در دست ذینفعان باشد منافع صنفی مانع افزایش وکیل در جامعه خواهد بود و کسی کاری به کار فارغ التحصیلان بی کار رشته حقوق نخواهد داشت (4117570) (alef-11)
 
کارشناس رسمی کانون
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۷ ۱۷:۰۱:۵۴
با سلام و احترام، منکر وجود نقص در عملکرد کانون وکلا و کانون کارشناسان نیستم. ولی اگر به جای آن شخصی بودید که گزارش کارشناسی ضعیف و نپخته یکی از همین کارشناسان مرکز به روز سیاه انداخته بودتان. این حرفها را مطرح نمی کردید. واقعیت این است که این مرکز به منظور سلب استقلال وکلاء و کارشناسان ایجاد شد. تفاوت شخصیتی و دانشی وکلاء و کارشناسان این مرکز و کانونها برای طرفین پرونده کاملا محسوس است. (4120136) (alef-11)
 
United Kingdom
۱۳۹۵-۱۰-۲۷ ۱۸:۲۷:۱۰
با سلام
بنده دانشجو حقوق هستم واقعا برای کانون وکلا متاسفم با ازمون های سخت و سهمیه های اندک فقط جیب موسسات حقوقی و میلیاردی پر کرده بعد یه نفر هم میاد که رتبه تو ازمون داره 8000تا جزوه درست میکنه بعد میاد مبلغ 200000تومن میفروشه کدوم نظارت بیاین تو تلگرام ببینید دارن چکار میکنن هیج جای دنیا اینجوری نیست (4120298) (alef-11)
 
کریمی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۷ ۲۱:۲۶:۳۲
کانون وکلا برای اینکه نگذارد تعداد وکیل زیاد شود به سیاست دفع الوقت روی اورده و با نفوذ در مراکز تصمیم گیری سیاستهای خود را بر جامعه تحمیل می کند ولی چون الان حدود دویست هزار نفر فارغ التحصیل بی کار رشته حقوق داریم که حاضرند با هزینه شخصی وکیل شوند این سیاست دفع الوقت مثمر ثمر نخواهد بود (4120651) (alef-11)
 
دانشجوی حقوق
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۷ ۲۲:۴۰:۲۰
1- مقاله را احساسی نوشته اید! کاش تعمقی در قانون وکالت و فلسفه استقلال وکلا می داشتید!
2- قانون را باید رعایت نمود حتی اگر قوه قضائیه و مرکز مشاوران تحت امر این قوه باشد.
3- حقوق مکتسبه تعریف دارد. آن چه خلاف قانون ایجاد می شود را حق نمی گویند تا آن گاه حقوق مکتسبه مطرح شود. بنابراین از اساس حقی برای دوستان پذیرش شده بعد از سال 86 ایجاد نشده تا الان بحث حقوق مکتسبه مطرح شود.
4- نمی توان به بهانه ایجاد اشتغال با پذیرش افرادی که احراز صلاحیت علمی نمی گردند به مردم اطمینان داد تا پرونده های حساس خود را به آن ها بسپرند. مگر این که ساز و کاری پیاده شود تا بر مبنای امتیاز علمی درجه وکالت اعطا شود و هر وکیلی به تناسب درجه وکالتی خود بتواند پرونده قبول کند.
5- می توان به خیل عظیمی از فارغ التحصیلان حقوق که امتیاز پائینی در آزمون وکالت دریافت می کنند پروانه مشاوره داد تا بدون حق ورود به پرونده ها صرفاً مشاور باشند و حق الزحمه دریافت نمایند.
6- خیل عظیمی از موسسات حقوقی که توسط افراد شاغل و متنفذ اداره می شود را می توان مدیریت نمود تا این امکان برای بیکاران حقوق فقط در راستای ارائه مشاوره به مردم فراهم باشد.
7- باید مجلس در زمینه پذیرش دانشجو ورود کند و دانشگاه ها در پذیرش دانشجو کنترل شوند تا در کنار کسب درآمد نیم نگاهی هم به آینده فارغ التحصیلان خود داشته باشند که آیا امکانی برای اشتغال حداقل 70% این افراد در 4 سال بعد از پذیرش فراهم است؟
7- حق الف است که منتشر کند یا نکند.... (4120776) (alef-11)
 
امیر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۸ ۰۰:۱۴:۳۴
لایحه ووالت به نظر بنده لایحه کاملی است.با جرات میگویم بچه های مشاوران حتی حاضرند چند سال پایه 2 باشند و حق عضویت بدهند و حتی با وجود دادن حق عضویت شامل صندوق حمایت وکلا یا امتیاز مالی دیگری بشوند.وهمه زیر مجموعه کانون وکلا بشوند.البته نظارت های زیاد هم باید از روی کانون برداشته شود. (4120901) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۸ ۰۱:۳۵:۱۶
مشاوران یا همان مشمولین ماده ۱۸۷ ، آرمونی به مراتب آسان تر از آزمون کانون دارند.. متاسفانه از سواد کافی هم برخوردار نیستند. ادغام این دو گروه اجحاف در حق وکلای کانون محسوب می شه (4120951) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۸ ۰۷:۲۲:۴۱
اگه دويست هزار نفر ليسانسه ي حقوق مجوز وكالت بگيرن جامعه دچار مشكل ميشه و دادگاه ها خيلي خيلي شلوغ تر از ايني ميشه كه الان هست و وكلا به خاطر بيكار نموندن حاضر ميشن براي مردم پرونده سازي كنند يا به خاطر هر مشكل ولو كوچيكي به مردم مشاوره ميدن كه حتماً برو شكايت كن. مثلا همين الان كه اين كامنت رو نوشتم يه وكيل ميره شكايت ميكنه اگه تعداد زياد شه
مثلا تو يه سايت مشاوره وكالت رفته بودم طرف سوال پرسيده بود ايا فحاشي در تلگرام ميتونه پيگيري بشه و هم اون فحش داد هم من. وكيله ج داده بود كه آره حتما برو شكايت كن. ميتوني با اين شماره تماس بگيري براي مشاوره و ....
در مورد پزشكي هم همين قضيه صادقه و زياد شدن پزشك در جامعه باعث ميشه رو به درمان هاي غيرضروري بيارن.
من خودم رفتم پيش يه دندونپزشك بيكار حتي با اينكه از دندونام عكس هم گرفته بودم دندون سالممو كه حتي پر كردن هم نميخواست برداشت عصب كشي كرد. يك ماه بعد كه رفته بودم پيش يه دندونپزشك ديگه متوجه قضيه شدم اما به روي خودم نياوردم.
لطفا تاييد كنيد كامنتم رو (4121029) (alef-11)
 
۱۳۹۵-۱۰-۲۹ ۰۹:۲۰:۳۱
شما نگران صنفتان هستی و می دانم که وکیلی این حرفها را کسی باور نمی کند وکلا و پزشکان متخصص در مملکت دارند پول پارو می کنند آنهم بر اثر جلوگیری از ازدیاد وکیل و پزشک من در میان مردم جامعه زندگی می کنند و قریب به اتفاق وکلا و پزشکان متخصص را جزو قشر مرفه می دانند (4123140) (alef-11)
 
reza
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۸ ۰۸:۳۶:۱۵
سلام دوستان عزیز که از انحصار صحبت کردید. اولین اشتباه رو دانشگاههای ازاد و پیام نور با گرفتن بی رویه دانشجوی حقوق اانجام دادند. .و بعد هم خود بنده با سابقه 10 سال وکالت وقتی میبینم جامعه ظرفیت اینهمه وکیل رو نداره و به نوعی بیش از نیمی از وکلا دچار بیکاری پنهان هستند و از کار خبری نیست.ترجیح میدم که حرفی از انحصار نزنم.... (4121102) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۸ ۰۸:۳۹:۴۷
خدا به داد ما برسه، تو کشوری که وکیل ها نمی تونن از حق خودشون دفاع کنند بقیه مردم چی کار باید بکنند!! (4121108) (alef-11)
 
امیر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۸ ۰۹:۴۴:۰۹
کامنت قبلیمو اصلاح میکنم.حتی با وجود دادن حق عضویت شمل صندوق حمایت یا هر امتیاز مالی دیگر نباشند (4121228) (alef-11)
 
امیر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۲۸ ۱۶:۵۴:۱۳
میتوان در لایحه ماده ای باشد که وکلای مرکز تا 5 سال پایه 2 باشند و بعد 5 سال اختبار شفاهی و نه کتبی چون کتبی ملاک خوبی برای صلاحیت افراد نیس و وکلای مرکز بسیار سخت تر از کانون مراحل را گذرانده اند از وکلای مشاور بگیرند و هر کس قبول شد پایه 1 بشود.اینجوری به نظرم بنده مشکلی برای ادغام باقی نمی ماند (4122166) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.