نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 392813
درخواست سانتریفیوژی اتحادیه اروپا از ایران
تاریخ انتشار : شنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۳۱
اتحادیه اروپا در بیانیه ای که به رویت یک رسانه آمریکایی رسیده از ایران خواسته جزئیات مربوط به تولید یکی از قطعات دستگاه های سانتریفیوژ موسوم به «لوله های روتور» را در اختیار آژانس بین المللی انرژی اتمی قرار بدهد.

به گزارش افکارنیوز، یک رسانه آمریکایی مدعی شده اتحادیه اروپا در بیانیه ای خواستار آن شده که ایران جزئیات کامل مربوط به تولید یکی از قطعات دستگاه های سانتریفیوژ موسوم به «لوله های روتور» را در اختیار آژانس بین المللی انرژی اتمی قرار دهد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس بامداد شنبه این خبر را بر اساس پیش نویس بیانیه ای از اتحادیه اروپا که به رویت این رسانه آمریکایی رسیده منتشر کرده است.

طبق این گزارش، اتحادیه اروپا قرار است این بیانیه را هفته آینده در نشست شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی ارائه کند.

یوکیا آمانو، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز در بخشی از گزارش فصلی خود درباره پایبندی ایران به توافق هسته ای با گروه ۱+۵ موسوم به «برجام» که هفته گذشته منتشر شد، نکاتی را درباره موضوع ساخت همین قطعه گوشزد کرده بود.

آژانس در این گزارش تصریح کرده ایران اظهارنامه های مربوط به تولید و موجودی لوله های روتور سانتریفیوژ و بیلوز (Bellows) را به آژانس ارائه کرده است.

آمانو در گزارش فصلی همچنین تصریح کرده ایران در تاریخ ۲ ماه می ۲۰۱۶ به آژانس اطلاع داد که قصد دارد تولید لوله های روتور را مجدداً آغاز کند. راستی آزمایی آژانس حاکی است ایران در تاریخ ۲۶ ژوئن ۲۰۱۶ تولید این قطعات را مجدداً آغاز کرده است.

آمانو در گزارش فصلی خود گفته مباحث فنی مربوطه میان ایران و آژانس ادامه دارد.

مطابق گزارش آسوشیتدپرس، اتحادیه اروپا در بیانیه خود خواستار «همکاری کامل ایران» در این موضوع در گفت و گو با آژانس شده است. این اتحادیه همچنین از آژانس خواسته هر گونه اطلاعات تازه در این مورد را در اختیار اعضای شورای حکام قرار دهد.
 
کلمات کلیدی : برجام+مذاکرات هسته ای
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۶-۲۸ ۱۲:۳۴:۰۲
هنوز زیاده خواهی ها ادامه داره. وقتی هزار جور باج داده شد تا برجام به تصویب برسه باید فکر اینجاش رو میکردید. البته توصیه شد اما کو گوش شنوا (3939417) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.