توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 340810
بهانه‌های تازه آمریکا برای تحریم ایران
تاریخ انتشار : شنبه ۷ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۵۵
واشنگتن از ۲۷ دی ماه ۱۳۹۴ که اجرای رسمی برجام آغاز شد گام به گام و با در پیش گرفتن روندی جدید، به دنبال بهانه‌های تازه برای تحریم ایران می‌گردد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، وضع تحریم‌ها با وجود امضای توافق هسته‌ای؛ تناقضی آشکار در رفتار آمریکایی هاست. واشنگتن در واقع از ۲۷ دی ماه ۱۳۹۴ که اجرای رسمی برجام آغاز شد گام به گام و با در پیش گرفتن روندی جدید، به دنبال بهانه‌های تازه برای تحریم ایران می‌گردد.

سفیر و نماینده دائم کشورمان در سازمان ملل متحد در نامه‌ای خطاب به شورای امنیت اعلام کرد آزمایش‌های موشکی اخیر ایران قطعنامه شورای امنیت را در تایید توافق هسته‌ای نقض نمی‌کند.

آقای خوشرو تاکید کرد در قطعنامه شماره ۲۲۳۱ شورای امنیت ، فعالیت‌های نظامی مشروع و متعارف ایران ممنوع نشده و قوانین بین‌المللی نیز این فعالیت‌ها را ممنوع نکرده است بنابر‌این هیچ دلیل و پایه و اساسی برای طرح این مسئله در شورای امنیت سازمان ملل وجود ندارد .

آمریکا با تحریم هشت فرد و شرکت مرتبط با ایران، گام مداخله جویانه دیگری علیه کشورمان برداشته است.

* وضع، تحریم‌ها با وجود امضای توافق هسته‌ای
روز ۲۷ دی ماه ۱۳۹۴ بود که اجرای برجام به صورت رسمی آغاز شد؛ از همان موقع هم امریکا با پیش گرفتن روندی جدید ، به دنبال بهانه‌های تازه برای تحریم ایران می‌گشت. مهمترین آن هم قانون صدور روادید امریکا بود که برای سفر هیات‌های خارجی به ایران مانع ایجاد می‌کرد.

تازه‌ترین تحریم‌های امریکا هم بهانه‌ای جز پیشرفت‌های دفاعی صنعت موشکی کشورمان نیافت. وزارت خزانه‌داری امریکا دو شرکت ایرانی را به بهانه ارتباط با برنامه موشکی تحریم کرد؛ این وزارت‌خانه همچنین دو فرد و دو شرکت مستقر در انگلیس و دو شرکت مستقر در امارات را به بهانه کمک به شرکت هواپیمایی ماهان تحریم کرد.

علاوه بر این وزارت دادگستری امریکا هفت ایرانی را متهم‌کرد که در سال‌های گذشته ، موسسات مالی امریکایی را هک کرده‌اند. در واکنش به تحریم‌های تازه امریکایی‌ها سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان تاکید کرده برنامه موشکی ایران ارتباطی با برجام ندارد.

آقای جابری انصاری افزود این برنامه اهدافی کاملا دفاعی دارد و هیچ اقدامی قادر نخواهد بود جمهوری اسلامی ایران را از حقوق مشروع و قانونی‌اش برای تقویت بنیه دفاعی و امنیت ملی خود محروم کند.

سفیر و نماینده دائم کشورمان در سازمان ملل متحد هم در نامه‌ای خطاب به شورای امنیت اعلام کرد آزمایش‌های موشکی اخیر ایران قطعنامه شورای امنیت را در تایید توافق هسته‌ای نقض نمی‌کند.

آقای خوشرو تاکیدکرده براساس قوانین بین‌المللی این‌گونه فعالیت‌های دفاعی مجاز است ، بنابراین هیچ دلیل، پایه و اساسی برای طرح این مسئله در شورای امنیت سازمان ملل وجود ندارد.

رهبر معظم انقلاب ۲۹ مهر پارسال در تایید مشروط و الزمات اجرای برجام در نامه ای نه ما ده ای به رئیس جمهور درباره وضع هرگونه تحریم جدید در هر سطح و به هر بهانه‌ای توسط هر یک از کشورهای طرف مذاکرات، هشدار داده بودند که نباید صورت گیرد. موضعی که همه مسئولان کشور هم بر آن تاکید داشتند.

رئیس جمهور در آخرین سخنان خود در سال ۹۴ بر حق دفاعی کشور تاکید کرده بود.
 
کلمات کلیدی : آمریکا ، ایران ، دوران ، پسابرجام
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.