نظر منتشر شده
۴۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 286082
عراقچی در نشست کمیسیون امنیت ملی مجلس:
راکتور آب سنگین با بتن مسدود نمی‌شود/ اروپایی‌ها صف کشیده‌اند،اما انتخاب‌کننده ما هستیم
بخش خبری الف، 8 مرداد 94
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۳۳
عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای گفت: وزیران امور خارجه اروپا برای سفر به ایران صف کشیده و به ترتیب ایستاده‌اند، اما این به آن معنا نیست که هر چه آنها بخواهند تقدیم می‌کنیم، ‌بلکه انتخاب‌کننده ما هستیم.

سیدعباس عراقچی در نشست اخیر خود با اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: ما هستیم که براساس منافع ملی تصمیم می‌گیریم که با کدام‌یک چگونه برخورد کنیم.

در این نشست که حدود چهار و نیم ساعت به طول انجامید، عراقچی عضو تیم مذاکره کننده هسته‌ای به سوالات آقایان اسماعیلی، شفیعی، کامران، محسنی ثانی، دواتگری، جوکار، جهانگیرزاده، آقامحمدی، حاجی دلیگانی، کوثری، وحید احمدی، شوهانی، سوری، کریمی قدوسی، منصوری آرانی، موسوی نژاد، کارخانه و بخشایش اردستانی در مورد موضوعاتی همچون شرایط لغو تحریم‌ها، بازرسی از مراکز نظامی، اظهارات ضد و نقیض غرب درباره برجام، توافق محرمانه ایران با آژانس، شرایط تامین سوخت ۲۰ درصد برای فعالیت راکتور تهران، نحوه بازرسی بازرسان از تاسیسات هسته‌ای، نحوه بازگشت تحریم‌ها، استفاده ابزاری آمریکا از حقوق بشر و مساله حمایت از تروریسم، ابهام درباره لغو و یا تعلیق تحریم ها، تحریم‌های موشکی و تسلیحاتی، تحریم سوئیفت و تحریم‌های مالی و بانکی پرداخت.

برجام سند محرمانه‌ای ندارد
عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای گفت: در این تصمیم‌گیری قطعا گذشته هیچ یک از آنها را و اینکه هر کدام با ملت ایران چگونه رفتار کرده‌اند، فراموش نخواهیم کرد.

عراقچی افزود: قطعا برخی از رفتارهایشان را در مذاکرات از یاد نخواهیم برد، ‌اما در عین حال اجازه خواهیم داد که حرفشان را بزنند اما بعد خودمان انتخاب می‌کنیم.

وی گفت: رویه ما اقتصاد مقاومتی است، اما اقتصاد مقاومتی به این معنی نیست که تعاملمان را با دنیا قطع کنیم.

معاون وزیر امور خارجه افزود: اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبر معظم انقلاب تعامل با دنیا را به گونه‌ای تجویز می‌کند که هیچ کشور یا قدرتی اجازه نیابد اقتصاد ما را تحت فشار قرار دهد و به این معنا نیست که تعامل اقتصادی‌مان را دنیا قطع کنیم.

عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان با اشاره به انعقاد قراردادی میان صالحی و آمانو با عنوان نقشه راه همکاری گفت: این تفاهم و اسناد مربوط به آن بین ایران و
یکی از دلایل صرفنظر چین و روسیه از حق وتو در این مقوله این بود که فرآیند و روال ماده ۱۲ بسیار پیچیده و سنگین است و در صورتی که بهانه‌ای واهی در این حوزه مطرح شود آن کشور ضمن پرداخت هزینه سیاسی آن قطعا با عکس العمل ایران مواجه خواهد شد.
آژانس محرمانه است و براساس قوانین بین المللی، آژانس وظیفه حفاظت از این اسناد را دارد.

عراقچی گفت: در برجام و ضمایم آن هیچ سند محرمانه‌ای وجود ندارد. قطعا در بررسی توافق وین ( برجام ) و تبعات آن باید به صورت یک تصویر کلان نگاه کنیم و سپس مسائل و جزئیات بررسی شود.

وی خاطر نشان کرد: نخست باید این موضوع را مورد توجه قرار داد که چه اتفاقی رخ داده که ۶ کشور بزرگ برای اولین بار در تاریخ با جمهوری اسلامی وارد مذاکره می‌شوند و حتی در این مذاکرات جان کری وزیر خارجه آمریکا ۱۸ روز را در وین برای به سرانجام رساندن مذاکرات می‌ماند و وزرای خارجه ۵ کشور نیز به صورت مداوم به وین سفر کرده و برای ملاقات با وزیر خارجه ایران صف می‌کشند.

عضو تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان افزود: چرا شورای امنیت در گذشته ایران را به خاطر غنی‌سازی هسته ای به زیر قطعنامه فصل هفت می‌برد اما همان شورا در برنامه اخیر خود ایران را از زیر این فصل خارج کرده و حق غنی‌سازی را به جمهوری اسلامی می‌دهد.

وی افزود: به نظر من علت این اتفاقات و اقدامات این است که ایران به یک قدرت بزرگ تبدیل شده و توان بازیگری در عرصه بین الملل و منطقه را دارا بوده و از ثبات سیاسی داخلی برخوردار است، همچنین جمهوری اسلامی ایران به توانایی علمی و توانایی دفاعی دست پیدا کرده است.

عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان در پاسخ به سوال درباره احتمال نقض عهد آمریکا بعد از انجام اقدامات اولیه ایران براساس برجام مبنی بر محدود کردن فعالیت هسته‌ای خود تصریح کرد: در شرایط کنونی ایران قدرتی نیست که کسی بتواند با آن شوخی کند.

وی تصریح کرد: البته براساس برجام باید گفت که در حوزه تحریم‌ها وقتی مراحل قانونی تصویب توافق در کشورها طی شود نخست روز توافق محقق می‌شود که در آن روز قرار است کشورها همزمان به تعهدات خود عمل کنند.

عراقچی گفت: البته در این رابطه یک مشکل وجود داشت زیرا انجام تعهدات طرف غربی مدت زمان کوتاهی طلب می‌کرد اما ایران برای انجام تعهدات خود به ۲ یا ۳ ماه زمان نیاز داشت از اینرو در مذاکرات مقرر شد که در روز توافق قبل از اینکه ایران اقدامی برای انجام برجام صورت دهد اتحادیه اروپا تحریم های خود را لغو کرده، همچنین رئیس جمهور آمریکا حکم توقف تحریم‌ها را انشاء می‌کند تا اینکه ایران به تعهدات خود عمل کرده و آژانس بعد از راستی آزمایی این اقدامات را تائید می‌کند.

عراقچی ادامه داد: البته تائید و راستی آزمایی اقدامات ایران به صورت کمی بوده و قضاوت آن به صورت کیفی نخواهد بود به طوریکه در آن روز آژانس به مراکز مربوطه رفته و براساس توافق اعداد و میزان‌ها را بررسی کرده و تائید می‌کند.

وی افزود: حال فرض را بر این بگیریم که ایران به تعهدات خود عمل کرده اما غرب در لغو تحریم‌ها بازی در بیاورد، که به نظر من قدرت جمهوری اسلامی ایران اجازه نخواهد داد که غرب به ویژه آمریکا از این کارهای سبک انجام دهد.

عراقچی تاکید کرد: اگر آمریکا به تعهدات خود پایبند نباشد ایران ظرف چند سال به حالت قبل خود برمی‌گردد. در آن زمان شاهد خواهیم بود که دیگر ساختار تحریم‌ها شکست خورده و دیگر به حالت قبل برنمی‌گردد.

عضو تیم مذاکره کننده‌ هسته‌ای کشورمان با بیان اینکه جمهوری اسلامی با اتکاء به توانایی‌های ملت ایران و حمایت رهبر معظم انقلاب یک قدرت بزرگ در عرصه منطقه و بین الملل است،‌ تصریح کرد: قطعا در صورت تحقق توافق هسته‌ای، ایران قدرتمندتر
رمز ضمانت اجرایی برجام، توانایی هسته‌ای ایران است زیرا آنها در سال‌های گذشته تجربه کرده‌اند که عهدشکنی‌شان چه نتایجی را به بار خواهد داشت و قطعا دیگر حاضر به تجربه آن نیستند.
از گذشته خواهد بود.

* تمام نگرانی‌ها مربوط به بازرسی از مراکز نظامی برطرف شده است
عراقچی در پاسخ به سوالی درباره نحوه بازرسی بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی از مراکز هسته‌ای و موضوعات مطرح شده درباره بازرسی از مراکز نظامی گفت: به نظر من این دغدغه‌ها و نگرانی ها در توافق برجام برطرف شده و ما خوشبختانه توانستیم که مانع از زیاده‌خواهی طرف غربی شویم و فراتر از قوانین بین المللی را نپذیرفتیم و اطمینان داریم در مسیر بازرسی‌ها به هیچ وجه بازرسان به اسناد نظامی و حساس ما دسترسی نخواهند داشت.

تفاهم صالحی و آمانو با عنوان نقشه راه همکاری؛ برجام سند محرمانه‌ای ندارد
uضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان در پاسخ به سوالی درباره موضوعات مطرح شده در رسانه‌ها درباره توافق محرمانه ایران و آژانس گفت: در چند سال اخیر آژانس سوالاتی را از ایران مطرح می‌کرد که در این رابطه ابتکارات و راه‌حل‌هایی بحث شده و چارچوب‌هایی پیدا شد و در نهایت دو طرف به یک راه‌حل و نقشه‌ راهی دست پیدا کردند که در مذاکرات اخیر نیز میان صالحی و آمانو یک تفاهم جدید با عنوان نقشه راه همکاری منعقد شد که براساس آن میان ایران و آژانس موضوعات غرب حل و فصل می‌شود.

وی افزود: البته این تفاهم و اسناد مربوط به آن بین ایران و آژانس محرمانه است و براساس قوانین بین المللی آژانس وظیفه حفاظت از این اسناد را دارد از اینرو در اینجا اعلام می‌کنم در برجام و ضمایم آن هیچ سند محرمانه‌ای وجود ندارد.

* اقتصاد مقاومتی به معنای اقتصاد انزواگرایانه نیست
وی در پاسخ به سوالی درباره نحوه برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای تحقق سیاست اقتصاد مقاومتی بعد از لغو تحریم‌های اقتصادی ادامه داد: قطعا سیاست کشور باید براساس اقتصاد مقاومتی برنامه‌ریزی شود البته هم اکنون ما در موقعیتی هستیم که می‌توانیم شرکاء اقتصادی خود را انتخاب کرده و تعیین کنیم که با چه کشورهایی می‌خواهیم کار کنیم از اینرو سفر هیات‌های غربی و مقامات اروپایی به ایران به معنای پذیرش آن‌ها برای همکاری‌ اقتصادی نیست، بنابراین جمهوری اسلامی در همکاری های پیش رو با کشورها گذشته و سوابق آن‌ها را از یاد نخواهد برد. از طرفی دیگر اقتصاد مقاومتی به معنای اقتصاد انزواگرایانه نیست بلکه این سیاست به معنای تعامل با کشورها بدون وابستگی به آنها است.

* تعهد ۱+۵ برای تأمین سوخت ۲۰ درصد راکتور تهران
معاون وزیر خارجه در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در توافق برجام برای تامین سوخت راکتور تحقیقاتی تهران افزود: در این رابطه تمام تمهیدات اندیشیده شده است، زیرا کشور تا ۵ سال سوخت موردنظر ۲۰ درصد را دارا است همچنین در توافق برجام به صراحت آمده که ایران می‌تواند در بازار کار بین المللی سوخت ۲۰ درصد خود را خریداری کند اما در صورتی که کسی این سوخت را به ما نفروشد، براساس برجام اعضای ۱+۵ مکلف به تامین سوخت ۲۰ درصد برای راکتور تهران هستند.

* رمز ضمانت اجرایی برجام، توانایی هسته‌ای ایران است
وی درباره ضمانت اجرایی توافق برجام و احتمال عدم ارائه سوخت ۲۰ درصد از سوی کشورهای غربی به ایران برای راکتور تهران گفت: رمز
این تفاهم و اسناد مربوط به آن بین ایران و آژانس محرمانه است و براساس قوانین بین المللی آژانس وظیفه حفاظت از این اسناد را دارد از اینرو در اینجا اعلام می‌کنم در برجام و ضمایم آن هیچ سند محرمانه‌ای وجود ندارد.
ضمانت اجرایی برجام، توانایی هسته‌ای ایران است زیرا آنها در سال‌های گذشته تجربه کرده‌اند که عهدشکنی‌شان چه نتایجی را به بار خواهد داشت و قطعا دیگر حاضر به تجربه آن نیستند.

* حضور ۱۵۰ بازرس آژانس با تأیید ایران انجام می‌شود
عراقچی در پاسخ به سوالی درباره برنامه آژانس برای تعیین ۱۵۰ بازرس جهت بازرسی از مراکز هسته‌ای کشورمان گفت: این موضوع به این معنا نیست که ۱۵۰ بازرس یک جا به تهران می‌آیند بلکه آژانس در فرآیند قانونی ۱۵۰ نفر را به جمهوری اسلامی معرفی کرده و ما بعد از بررسی سوابق آنها در صورت لزوم این بازرسان را تایید کرده و آژانس برای بازرسی از میان آنها تعداد افرادی را به ایران اعزام می‌کند. البته در توافق ذکر شده که بازرسان باید از کشورهایی باشند که با ایران روابط دیپلماتیک داشته و به طور مثال بازرسان آمریکایی و کانادایی نمی‌توانند به ایران اعزام شوند.

* دلایل صرف نظر چین وروسیه از حق وتو در ماده ۱۲ قطعنامه برجام
وی در پاسخ به سوالی درباره موضوع بازگشت پذیری تحریم‌ها در ماده ۱۲ قطعنامه و لغو وتو چین و روسیه در این حوزه گفت: یکی از دلایل صرفنظر چین و روسیه از حق وتو در این مقوله این بود که فرآیند و روال ماده ۱۲ بسیار پیچیده و سنگین است و در صورتی که بهانه‌ای واهی در این حوزه مطرح شود آن کشور ضمن پرداخت هزینه سیاسی آن قطعا با عکس العمل ایران مواجه خواهد شد.

عراقچی با اشاره به سوالات مطرح شده از سوی نمایندگان درباره وجود کلمه «تعلیق» به جای کلمه «لغو» تحریم‌ها در توافق برجام تصریح کرد: موضوع لغو در توافق برجام در بحث اقتصادی و مالی بوده و براساس توافق صورت گرفته این تحریم‌ها یکجا در روز اجرای توافق برداشته می‌شود. در بحث تحریم‌های دیگر نیز رهبر معظم انقلاب فرمودند که بقیه تحریم‌ها در فاصله معقول برداشته شود که این در توافق محقق شده است.

* بهانه‌جویی آمریکا در موضوع حقوق بشر و تروریسم بعد از توافق ادامه خواهد داشت
عضو تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان در پاسخ به سوالی درباره احتمال بهانه‌جویی آمریکا بعد از توافق هسته‌ای در رابطه با مسائلی مانند تروریسم و حقوق بشر گفت: به نظر من آمریکایی‌ها حتما در این حوزه مانور خواهند داد زیرا ما در مذاکرات تنها یکی از موارد اختلافی را مدیریت کردیم و این توافق به این معنی نیست که ما با آمریکا دوست شده‌ایم زیرا سیاست ما مخالف استراتژی سلطه‌گرایانه آمریکا و همچنین حمایت این کشور از تروریسم و اختلاف افکنی در منطقه است.

* نگرانی جامعه تجاری ایران از تحریم‌های سوئیفت درست نیست
عراقچی با اشاره به سوال مطروحه مبنی بر لغو تحریم‌های سوئیفت بعد از ۸ سال گفت: این تحریم‌ها علیه افرادی است که در لیست مربوطه قرار دارند و این نیست که سوئیفت به عنوان یک شرکت خصوصی کل ایرانیان را تحریم کند. از اینرو هر شخصی که از لیست خارج شود تحریم‌های سوئیفت برای آن لغو می‌شود. بنابراین نگرانی جامعه تجاری از این نوع تحریم درست نیست.

عراقچی با اشاره به عصبانیت رژیم صهیونیستی از توافق هسته‌ای گفت: عصبانیت این رژیم از توافق واقعی است و مقامات و لابی‌های صهیونیستی برای به شکست کشاندن توافق مذکور و جلوگیری از تصویب آن در کنگره آمریکا بودجه هنگفتی را در نظر گرفته‌اند از طرفی دیگر شاهد هستیم که احساس
قطعا یکی از سیاست‌های آتی جمهوری اسلامی در بحث تعاملات اقتصادی این است که کشورهایی که در زمان تحریم و سختی کنار ما بودند، آنها را در اولویت تعامل اقتصادی قرار دهیم و برنامه دولت بر این نیست که اروپا را جایگزین این کشورها کند.
روانی جامعه بعد از توافق وین بهبود یافته است.

* راکتور آب سنگین به هیچ وجه با بتن مسدود نمی‌شود
معاون وزیر خارجه در پاسخ به سوالی درباره موضوعات مطرح شده مبنی بر توافق ایران و ۱+۵ در رابطه با تزریق بتن به راکتور آب سنگین اراک افزود: براساس توافق راکتور آب سنگین به هیچ وجه مسدود نمی‌شود بلکه قلب کنونی راکتور از بدنه خارج شده و قلب جدید که میزان تولید پلوتونیوم آن بسیار کم است، جایگزین می شود که این را باید گفت که قلب جدید راکتور توسط دانشمندان خودمان ساخته شده و این مایه افتخار است. حال براساس توافق صورت گرفته بعد از جایگزین کردن قلب جدید، درون سوراخ‌ میله‌های سوخت قلب قبلی بتن ریخته می‌شود.

در آغاز این نشست چهار و نیم ساعته، حمید تخت روانچی عضو تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان به سوالات آقایان کریمی قدوسی، جهانگیرزاده، جوکار، نقوی حسینی و آقامحمدی در رابطه با سفر معاون صدر اعظم آلمان و هیات اقتصادی این کشور به تهران و همچنین شرایط پیش رو برای سفر هیات‌های سیاسی و اقتصادی غرب پاسخ داد.

تخت روانچی در پاسخ به سوالات مطروحه گفت: سفر معاون صدراعظم آلمان به تهران، اولین سفر یک هیات بلندپایه اقتصادی اروپا به تهران بعد از توافق وین بود، البته پس از توافق ژنو، سفرهای مقامات سیاسی اروپا به تهران را شاهد بودیم. در رابطه با سفر اخیر لازم به توضیح است که این هیات بلندپایه متشکل از مقامات غیردولتی، روسای شرکت‌های بزرگ صنعتی مانند زیمنس، AEG، فولکس واگن و دیگر شرکت‌های برجسته بود و در مدت سفرشان جلسات متعددی را با وزارتخانه‌ها، دستگاه‌ها و بخش‌های خصوصی برگزار کردند.

معاون وزیر خارجه با اشاره به رویکرد تیم مذاکره کننده آلمان در جریان مذاکرات هسته‌ای گفت: در آن دوران شاهد بودیم که مواضع تیم آلمانی در طول مذاکرات از ۲ کشور دیگر اروپایی بسیار بهتر بود و تلاششان در این جهت بود که مذاکراتشان به نتیجه برسد.

وی افزود: البته آلمانی‌ها رابطه سنتی در حوزه تجاری و اقتصاد و صنعت با ایران داشتند و هدف اصلی هیات آلمانی در سفر اخیر به تهران ارزیابی از وضعیت اقتصادی ایران جهت سرمایه‌گذاری بود.

وی در تشریح برنامه‌های سفر هیات‌ها و مقامات اروپایی به تهران در هفته های پیش رو گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده وزرای خارجه و اقتصاد ایتالیا، رئیس جمهور و هیات اقتصادی اتریش، وزیر خارجه فرانسه و رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در هفته‌های پیش رو به تهران سفر می‌کنند.

بر اساس این گزارش، اقای تخت روانچی نیز در این نشست در تشریح دستاوردهای سفر هیات آلمانی به تهران گفت: براساس توافق صورت گرفته پنجمین کمیسیون اقتصادی دو کشور بعد از ۱۴ سال بار دیگر برگزار می‌شود، همچنین قرار است کمیسیون مشترک بانک‌ها، نشست مشترک بازرگانی و برخی دیگر از اقدامات انجام شود.

همچنین موضوع حضور خودروسازان آلمان به ویژه شرکت فولکس واگن در مذاکرات اقتصادی اخیر مورد بررسی قرار گرفت. البته این موضوع روشن است که به علت برقراری تحریم ها هنوز نمی‌توان موافقتنامه اقتصادی میان دو کشور امضا کرد و سفر این هیات اقتصادی تنها برای ارزیابی وضعیت بود.

وی ادامه داد: قطعا یکی از سیاست‌های آتی جمهوری اسلامی در بحث تعاملات اقتصادی این است که کشورهایی که در زمان تحریم و سختی کنار ما بودند، آنها را در اولویت تعامل اقتصادی قرار دهیم و برنامه دولت بر این نیست که اروپا را جایگزین این کشورها کند.
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۷:۵۱:۰۸
روندی که دولت تدبیر در بحث توافق هسته‌ای طی نموده به نظر می‌رسد گزینه نظامی دشمن علیه نظام را جدی‌تر کرده شایسته است مسئولین امنیتی- نظامی تدابیر لازم را بنمایند. (3081831) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۲۰:۵۸:۱۱
دهن مبارک را ببندید ممنون می شویم. مثل اینکه بادتون رفته تا مرز جنگ پیش رفتیم و احمدی نژاد قطعنامه را به هیچ حساب کرد. و چقدر نیکوست اگر حین قضاوت های بی پایه یاد خدا بیافتیم و بترسیم از این همه خرابکاری و تهمت. (3082116) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۲۱:۲۲:۵۸
وقتی در جای‌جای توافق هسته‌ای دشمنان از ما امتیاز نقد گرفته و برای فعالیت آینده کشور محدودیت ایجاد کرده‌اند ولی در خصوص تعهدات خویش اما و اگر گذاشته‌اند چگونه آقایان اصرار دارند که اسم این توافق را توافق خوب و متوازن بگذارند؟ (3082146) (alef-13)
 
مسئول امنیتی- نظامی
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۲۱:۵۰:۳۲
باشه تدابیر لازم را مینماییم فقط چون تو گفتیا (3082178) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۹:۵۸:۰۷
درود بر ظریف و تیم با سوادش (3083509) (alef-13)
 
کرمانی
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۲۱:۳۰:۱۲
درسته
وبا تیتری که الف روی این گزارش زده
به اقای عراقچی پیشنهاد میدم متن توافق رو بخونه
به صراحت ذکر شده اب سنگین اراک خداحافظ
بله با بتن هم پر میشه
ظرفیت ان هم تعریف شده
عزیز من با اینترنت گوشیم متن ارائه شده خانم موریگنی به اتحادیه اروپا رو گرفتم وبا متن امریکاییها ارائه شده به سنا شون یکی هست
غیراز اینکه با پنجهزار سانترفیوژ قدیمی غنی سازی بکنیم به طوذی که هیچ موقع سیصد کیلو هم اورانیوم نداشته باشیم
دیگه هیچی از ایران نیست
اگر هست ادرس بندش وماده اش رو بدید (3083594) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۷:۵۱:۳۶
تاکنون سخن از چالش ما و آمریکای جهانخوار در مسئله هسته‌ای بود به میمنت دولت تدبیر موشک‌های بالستیک نیز به آن اضافه شد تا چند وقت دیگر فکر کنم تحقیقات در دیگر رشته‌های علمی دانشگاههای شریف و تهران نیز باید زیر نظر آمریکا صورت گیرد! (3081833) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۷:۵۱:۵۱
وزیر خارجه آمریکا گفت 150 نفر بازرس به طور دائم در ایران می‌مانند. در واقع دفتر ثابت جاسوسی و شناسایی دانشمندان هسته‌ای و موشکی در ایران تأسیس می‌شود! نیروهای امنیتی نظامی بیش از گذشته مراقب و هوشیار باشند و از دسترسی دشمنان به اسرار کشور و به خطر افتادن مجدد جان بهترین فرزندان این ملت جلوگیری کنند. (3081834) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۲۱:۰۷:۰۴
سناتور «کوری گاردنر» نیز در این جلسه در ابتدای پرسش و پاسخ خود از وزیر خزانه داری آمریکا «جک لو» با اشاره به حضور دانشمندانی در ایران همچون دکتر فریدون عباسی ، درباره احتمال خارج شدن نام برخی از افراد خاص مرتبط با موضوع هسته‌ای ایران که اسامی آن‌ها در فهرست تحریم سازمان ملل قرار دارند از وزیر خزانه داری آمریکا می‌‍‌پرسد:
در مورد دکتر عباسی چطور؟ نام او از سال ۲۰۰۹در فهرست سیاه سازمان ملل قرار دارد و از دانشمندان فعال در برنامه هسته‌ای ایران است.
جک لو نیز در پاسخ به این پرسش به سناتورهای امریکایی اطمینان داد که فشارها بر دانشمندان ایرانی ادامه پیدا خواهد کرد. او در پاسخ به گاردنر گفت: جناب سناتور اگر شما بخواهید وارد اسامی افرادی که در برنامه هسته‌ای ایران مشارکت داشته‌اند بشوید، هر مرحله‌ای که تحریم‌های مرتبط با موضوع هسته‌ای بخواهند لغو شوند، با اسامی افراد و سازمان‌های زیادی برخورد خواهیم کرد که در برنامه هسته‌ای ایران مشارکت داشته‌اند.
در ادامه کورگر از رفع تحریم این دانشمندان اظهار نگرانی می کند که جک لو به او تذکر میدهد که موافق نام بردن از اشخاص و افراد به صورت خاص و ویژه نیست و برای ادامه ندادن بحث در این زمینه تاکید می کند: این تحریم ها در صورتی برداشته می شوند که ایران توافق را نقض نکند و اگر توافق نقض شوند تحریم دانشمندان در جای خود باقی خواهد ماند.
این موضوع پرسش و پاسخ با کنگره بود (3082126) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۰:۰۰:۳۹
قراره خرج این مفت خورهای بازرس رو کی و از جیبه چه کسانی بده؟! (3082418) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۷:۵۲:۰۹
با توافق صورت گرفته و آمد و شد جاسوسان آمریکایی- صهیونیستی بار دیگر طرح فروپاشی از درون را در ایران با جدیت بیشتر پیگیری خواهند کرد تا فتنه‌های بزرگتری از فتنه 88 برای نظام اجرا نمایند. (3081836) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۷:۵۳:۱۴
مخلأفت اسرائیل و لابیهای قدرتمند آن که نه توسط نتانیهو بلکه یک صدا با این توافق مخالفند، باعث خواهد شد که همه چیز به کام اسرائیل بشود چون کسانی‌ که حقیقتاً با جامعه آمریکا و نفوذ این لابیها اطلاع دارند، می‌دانند که در نهایت این لابیهاخواهند بود که اوباما را کنترل میکنند، در آمریکا از مقام وزارت به پایین، تقریبا تمام مشاوران و مدیران و معاونان، از لابیها اسرائیل هستند، حتی در مواردی مانند وزیر خزانه دارای و رئیس بانک مرکزی همه از عصا این لابیها هستند بنابراین به احتمال زیاد:

۱- اگر این توافق ردّ شود( که همه شواهد حاکی‌ از آن است یا حداقل کنگره خواهان چندین اصلاحیه و مذاکرات طولانی‌ دیگر) ، این یعنی‌ به نفع اسرائیل

۲- ایران یا باید به عقب نشینی خود ادامه دهد، و یا شروع به تسریع غنی سازی کند که این بهترین هدیه برای اسرائیل خواهد بود، چون یا منجر به تحریمهای بس شدیدتر خواهد شد، که به نفع اسرائیل است، و یا خدای نکرده ایران و آمریکا مجبور به جنگ خواهند شد که باز به نفع اسرائیل و پوتین، این دو متّحد کاملا نزدیک، خواهد بود...

۳- و اگر ایران باز به طرف مصلحت برود، یعنی‌ باید در سیاست منطقه یی خود تجدید نظر اساسی‌ کند

مساله اسرائیل و لابیهی آن و نتانیهو، بمب یا غنی سازی ایران نیست، مساله اصلی‌ آنها حزب لله و حماس و تسلیح آنها توسط ایران است و تا زمانیکه این تهدیدات امنیت اسرائیل رفع نشود، آنها سکوت نخواهند کرد... ما ممکن است که آنها را اشغالگر و متجاوز و غیر مشروع بدانیم، ولی‌ آنها خود را یک عضو رسمی‌ سازمان ملل می‌دانند و دفاع از خود را بٔر اساس منشور این سازمان که ما هم آن را امضا کردیم حق خود می‌دانند... (3081839) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۲۱:۰۸:۴۰
دوست عزیز اینها همش جنگ زرگریه
این فشار باعث میشه موقع اجرا که شد، اوباما یکم مقابل کنگره کوتاه بیاد واین بشه چماق بالای سر ایران دقیقا مثل قضیه قانون کنگره که اوباما قرار بود وتو کند ولی تصویب کرد (3082128) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۷:۵۴:۱۰
شایسته است نمایندگان محترم مجلس قبل از بررسی جمع‌بندی مذاکرات بار دیگر مروری بر بیانات رهبر معظم انقلاب به ویژه سخنرانی معظم‌له در جمع کارگزاران در ماه مبارک رمضان امسال داشته باشند سپس اقدام به بررسی نمایند. (3081841) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۷:۵۵:۲۵
در گفت‌وگوی خبری یکشنبه شب 94/5/4 شبکه دو با آقای صالحی هر چه دقت کردم مطلبی بر اساس عزت و مصلحت ما در توافق حاصل شده باشد را نشنیدم. به این دوستان که وانمود می‌کنند خیبر را فتح کرده‌اند عرض می‌کنم لازم است مروری بر آموزه‌های دینی و کلام الهی داشته باشید تا دشمن را بهتر بشناسید آن هم دشمنی که در خدعه و نیرنگ و شیطنت‌ او هیچ شکی نیست. (3081850) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۷:۵۷:۱۹
اگر مجلس حق اصلاح بندهای توافق هسته‌ای وین را نداشته باشد چه ضرورتی داشت که این توافق به تأیید نمایندگان ملت برسد. طوری هم فضاسازی کرده‌اند که گویا اگر مجلس چنین توافقی را تصویب نکند هدف دشمن برای ایجاد شکاف و دو قطبی‌سازی در جامعه تحقق خواهد یافت! در حالی که این یک روال قانونی پیش‌بینی شده در قانون اساسی و برای جلوگیری از نقض استقلال و امنیت ملی ماست. (3081855) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۱:۲۲:۴۰
مجلس مجبور نیست توافق روتایید بکنه. مجلس می تونه بر اساس منافع ملی تصمیم مقتضی رو اتخاذ کنه. پس بیخودی تکلیف رو از مجلس ساقط نکنید. (3082501) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۷:۵۸:۰۲
ضمن تشکر از تیم هسته‌ای مذاکره‌کننده، از آنها می‌خواهم حال که مرحله دیپلماسی گذشته و اگر به کار خود مطمئن هستند اجازه دهند مراجع ذی‌ربط امنیتی و سیاسی بدون تعصب به وظایف خود و صلاح‌دید نظام عمل کنند و اصرار به تأیید بی‌کم و کاست توافق نداشته باشند چرا که صفر تا صد امور نظام فقط به دست این تیم نیست! (3081857) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۸:۲۲:۱۰
بسمه تعالی

ملت شریف ایران و مسئولین محترم دقت فرمایید:
آمریکاییها دائم تاکید میکنند که این توافق براساس اعتماد پایه‌گذاری نشده است بلکه بر اساس راستی آزمایی است آنهم راستی آزمایی توسط نوکر خودشان یعنی آژانس!
سوال مهم اینجاست که آیا ما هم بر اساس راستی آزمایی می خواهیم توافق کنیم یا اعتماد؟ مرجع راستی آزمایی معتبر ما کجاست و کیست؟

آنها میگویند هرگاه آژانس گزارش تخلف ما را بدهد (یا طبق میل آنها مانند قبل گزارش تخلف بدهد) همه تحریم ها نه تنها با تایید 5کشور دیگر بلکه اینبار با تایید خود خاکبرسرمان باز میگردد!
(خودکرده را تدبیر نیست ای دولت به اصطلاح تدبیر و امید)

تازه گزینه نظامی هم همچنان وجود دارد و البته اینبار با انبوهی از اطلاعات دقیق جاسوسی شده توسط بازرسان تعلیم دیده توسط آمریکا و اسرائیل! طبق اعلام خودشان و البته منش متداول خودشان با این روش هزینه و زمان جنگ کاهش چشمگیری خواهد داشت. تحقیق کنید با عراق همین کار را کردند. آنها جلادند و جلادها استاد سر بریدن. همه روش های سربریدن را میدانند و با سابقه دائمی جنگ در نقاط مختلف جهان کاملا حرفه ای عمل میکنند.
(حتی با پنبه سر می‌برند)


از خود بپرسید وقتی ما هسته مرکزی راکتور آب سنگین اراک را که از جنس فولاد هسته‌ای است (فولاد هسته‌ای با فولاد معمولی بسیار متفاوت است) و تولید آن بسیار سخت و زمانبر و گران است طبق توافق از جا کندیم تحویل دشمن دادیم و بعد آنها به تعهدات خود عمل نکردند ما دستمان به کجا بند است؟

ما چه اقدام عملی بازدارنده و موثر انجام دهیم؟

کمی فکر کنید یکی دو سال از توافق بگذرد و جاسوسی های گسترده آنها شرایط را مناسب حمله به ایران نشان دهد بعد مثلاً آنها یک عهد شکنی کنند، خوب در آن صورت حتماً ما هم میگوییم عهد شکسته اند و اقدام متقابل باید بکنیم، یعنی شروع به تولید اورانیوم با غنای بیشتر کنیم یا آب سنگین را راه اندازی کنیم، خوب چه میشود؟
آنها بهانه کافی برای حمله بدست خواهند آورد. آنهم حمله ای موثر مانند حمله به عراق.

حتی لازم نیست آن ها عهد شکنی آشکار کنند، بلکه کافیست مدارک قلابی تولید کنند دال بر انحراف ایران، همین برای حمله به ایران کافیست. باز مثل عراق.

ای ملت شریف و باهوش ایران:
راه ما از مسیر توافقی که متن حقوقی همگام به زبان فارسی ندارد، نمیگذرد.

باید از ابتدا و قدم به قدم متن توافق به هر دو زبان نوشته میشد و هر دو طرف ملزم به تایید و نهایتا امضاء معتبر هر دو متن میشدند تا بعداً آنها متن انگلیسی را به نفع خود تفسیر نکنند.

ترجمه توافق کوچکترین ارزش حقوقی ندارد. زیرا ترجمه سلیقه‌ای است و قابل خدشه.

هموطنان عزیز این یک توافق خوب برای آنها است نه برای ما.

مواظب باشیم آنها گردن ما و فرزندانمان را خرد نکنند.

تا زمانی که آنها در ایران وارد نشده اند بخاطر عدم اشراف اطلاعاتی به اوضاع اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و نظامی ما جرات حمله به ما را ندارند اما بمحض ورود جاسوسان تعلیم دیده دیگر کار تمام شده و خاکبرسر خود گفتن هم فایده ندارد.

والسلام (3081902) (alef-13)
 
سعید
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۲۰:۵۷:۴۷
مخالفت های شما از روی غرض ورزی است و پایه علمی ندارد. شما باید بدانید که همین ملت شریف ایران که شما بارها خطابش می کنید نمی خواهد تمام مملکت فدای چند سانترفیوژ بشود. سلاح هسته ای حرام است و باقی پیشرفت های علمی سرجایش باقی است. پس لطفا به خواست ملت احترام گذاشته و منافع شخصی را کنار بگذارید. (3082115) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۸:۳۱:۳۲
در خود متن اینگلیسی امده است که قرار با سیمان پر بشه (3081920) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۸:۳۳:۰۶
چرا تیم مذاکره کننده ایرانی مثل امریکایی ها در یک برنامه زنده مناظره نمی کنند؟ اگر راست می گوئید خوب ثابت کنید، متن را که ترجمه درست وحسابی نمی کنید حتی جلو انتقاد را هم گرفته اید، معلومه هر چی خودتوت می گوئید همان است (3081923) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۸:۳۵:۰۷
بهترین کار مناظره مثل جان کری و کنگره است اینطوری همه چی مشخص می شود (3081924) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۶:۰۱:۱۲
برخی نماینده های ما فرق npt وmpt را نمیدونن (3083216) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۸:۴۳:۳۲
با این توافق ضریب امنیت ایران ضعیف تر می شود.
ممکن نیست ما با نظارت و محدودیت خارجی ها قویتر بشویم.
حتما ضعیف تر خواهیم شد.
و متاسفانه این آغاز یک به هم ریختگی در سیستم خواهد شد. (3081937) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۰:۰۶:۲۲
وجه مصالحه قدرت دفاعی و امنیت مل بوده و اون هم به چه قیمت ارزونی! (3082430) (alef-13)
 
Hamvatan
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۲:۴۱:۲۳
این یک فرضیه هست که باید جدی گرفته بشه و البته مطمئن هستم دستگاه امنیتی کشور فکری به حال این قضیه میکند. (3082544) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۹:۳۲:۲۹
گوینده بتن را بخواهید جواب بده (3082003) (alef-13)
 
آرمان
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۹:۴۹:۱۹
چرا فکر میکنید همیشه با دنیا سر جنگ داشته باشیم مثلا فکر میکنید ژاپن که ارتش ندارد الان وضعش خیلی بد تر از ماست و داره به آمریکا باج میده یا خیلی از کشورای دیگه چرا فکر نمیکنید که اگر ما پای سرمایه گذاران خارجی را به کشور باز کنیم اونوقت بخاطر منافع خودشان امنیت ما رو تامین میکنند بدون اینکه بخوایم همیشه از حمله اطرافیان بترسیم مگر امارات متحده عربی قدرت نظامی داره ایران بهش چپ نمیتونه نگاه کنه یا بحرین یا کویت چرا ما بجای اونا نباشیم مگر جوانهای ما نباید در آرامش زندگی کنند با شغل ثابت و پایدار خودتون ببینید در این چند سال چقدر به اقتصادمون لطمه خورد چقدر جوانها از نا امیدی مهاجرت کردند اینها تا کی قراره باشه دیگر زمان انقلاب و جنگ گذشته حالا که با درایت رهبری و ریاست جمهوری مسایل داره حل میشه این بحثا بیهودست مگر راکتور اراک در این سالها چه کمکی به مردم ما کرده که اگه جمع بشه مردم از نعمتش محروم میشن؟ (3082028) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۳:۲۱:۰۶
عزیز دل برادر هیچ وقت سعی نکن مثل روباه‌باشی که از پسمانده ی غذای دیگران بخواهی تناول کنی سعی کن همیشه مثل شیر باشی و دیگران از پسمانده ی غذای تو تناول کنن‌ اینکه ما امنیت‌خودمون رو خودمون ایجاد کنیم با اینکه غربیها بخواهند به خاطر منافعشون امنیت ما رو‌ تامین کنند دقیقا مثل داستان شیر و روباه
در ضمن اگر چشمت به دستان بقیه باشه که امنیتت رو تامین کنند میدونی میشی مثل کی میشی مثل صدام حسین که یه روزی بهش احتیاج داشتن ازش حمایت کردند یه روز هم مثل دستمال کاغذی انداختنش یه طرفی و رفت پیوست به زباله دان تاریخ
دوست عزیزاین کشورهایی که نام بردی میشن مثل داستان عراق و صدام
بعد نیست یه موضوع تاریخی رو برات بگم‌
در دوره قاجار ما یه قراردادی بستیم با فرانسه معروف به قرار داد فین کنشتاین
در اون قرارداد فرانسه ملزم شد از ما در برابر هر حمله ی خارجی دفاع کنه
اما قبل از اینکه بخواد جوهر امضای قراردادش با ما خشک بشه رفت با شوروی سابق هم‌یه قرارداد همکاری‌بست جالب اینکه در همون اثنا شوروی سابق به ما حمله کرد و فرانسه هم‌بر خلاف پیمانی که با مابسته بود هیچ اقدامی نکرد و‌ اون جنگ منجر شد به قرارداد گلستان بین ما و شوروی سابق
این نتیجه ی امید داشتن به دیگرانه برای تامین امنیته (3083027) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۲۰:۱۵:۲۰
آقای عراقچی شاید بیشترمردم انگلیسی بلد نباشن ولی دیگه فارسی که بلدن
متن توافق درباره اب سنگین اراک واضحه ولازم نیست شماازخودتون تفسیر ی بفرمایین که بامتن مغایره یا همش نیست (3082068) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۲۰:۴۷:۲۴
من هم برنامه کری-پارلمان و هم این برنامه رو دیدم، واقعا باید به عراقچی تبریک گفت و پارلمان آمریکا. به عراقچی چون توانائی توضیح چندین باره هر چیز رو داشت و به پارلمان آمریکا چون میفهمند که برای بررسی توافقی به این مهمی باید از ابتدای جلسه تا آخرش رو حضور داشته باشند، ولو اینکه هیچ صحبتی نکنند و مثل طلبکارها نمیان 15 دقیقه آخر رو وارد جلسه بشن با یک دو جین پرسشهای!! نخبه وار!! (3082100) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۲۲:۰۴:۴۰
چرا همه اش عراقچی رو میفرستند؟
چرا خود ظریف نمیاد؟ (3082205) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۲۲:۲۱:۱۷
اقای عراقچی توجیهات الکی میکرد
هر ادم عاقلی میدون این توافق خیلی به ضرر ماست (3082237) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۲۲:۲۵:۱۸
امنیت روانی جامعه پس از این توافق از هر راکتور هسته ای بیشتر می ارزد. (3082245) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۰:۱۲:۵۸
خيلي جالب است كه از نظر برخي ، مقامات امريكايي راست مي گويند و مقامات ما دروغ !

آن هم در مورد ادعاهايي كه معلوم است از پايه و اساس غلط است (3082443) (alef-13)
 
امیر
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۴:۱۶:۲۲
ضمن قدردانی از همه زحمتکشان عرصه دیبلماسی و دولت تدبیر و امید و مقام معظم رهبری که با نگاه ظریف و دقیق موضوع توافق هسته ای را به سرانجام رساندند نکات زیر را از باب تنویر اقکار دوستان دلواپس تقدیم میدارم
1- حقیر معتقدم که از صدر تا ذیل توافق هسته ای با نظر مستقیم مقام معظم رهبری صورت پذیرفته است چرا که اگر غیر این بود دولت تدبیر و امید قبل از هر مساله می بایست موضوع حصر را به سرانچام می رسانید و دوستان دلواپس با علم به این موضوع و فقط برای مسایل سیاسی می خواهند انتقام خود را از دولت بگیرند
2- گیریم که دولت بدون دستور رهبری به این توافق اقدام نموده و واقعا هم توافقی را به امضا رسانیده که از صدر تا ذیل آن برخلاف منافع ملی ایران بوده است خوب این که دعوا ندارد دولت می بایست مجری قوانین مجلس و گوش به فرمان رهبری باشد
مجلس محترم با قید فوریت مصوبه ای را تصویب و انجام هرگونه توافق را منع نماید
3 - اگر مجلس محترم که عصاره فضایل ملت است توان انجام مورد بند دوم را ندارد موضوع توافق هسته ای را به رای ملت بگذارد تا ملت خود به ریس جمهور منتخب خود مسیر را نشان دهد
یا احکم الحاکمین (3082564) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۹:۰۱:۲۴
همه چیز این مثلأ توافق زیر سوال است. آقای عراقچی هر دفعه یک تعبیر و تفسیر ارائه میدهد. یک بار میکوید هیچ اورانیوم غنی شده ای حتی یک گرم هم از ایران خارج نمیشود. بعد در میاید تمامی اورانیوم تا 20 % ایران به روسیه میرود و ایران نمیتواند بیشتر از 300kg اورانیوم 3.2% نگهدارد برای مدت 25 سال. بعد میگوید کل طول محدودیتهای ما فقط در بعضی موارد تا 10 سال است. ولی متن توافق تحریم ها را 15 و 25 و بعضی را مادام ذکر کرده. تمامی تحریم ها فقط تعلیق میشوند اصلأ لغوی در کار نیست چونکه هر زمان که طرف مقابل بخواهد بتواند بدونه شورای امنیت تحریم ها را مجددأ وضع کند. این یعنی تعلیق نه لغو. این گفتگوها قرار بود فقط در رابطه با رفع ابهام در مورد برنامه احتمالی نظامی هستی باشد نه موارد دیگر مثل دفاعی و نظامی و تحقیقاتی و علمی. حال ما میبینیم که در اصل محدود کردن و از بین بردن همین موارد هدف قرار گرفته! چرا؟ در صورتیکه هم عراقچی و هم ظریف یک متن کاملأ متفاوت ارائه میدهند و به نوعی ملت را میخواهند فریب بدهند !؟ واقعأ چرا ؟ بازرسی ها و بازبینیها از تاسیسات هستهای میباید فقط در چهاچوب قوانین متعارف اژانس باشد در صورتیکه اینطور نیست خیلی خیلی بیشتر است از تمامی کشورهای دیگر. بازدیدی از مرکز تظامی قرار بود نباشد ولی الان هست. اصلأ متن اصلی توافق ارائه نشده. متن منشر شده خود ساختگی است. اینهمه فریبکاری و دروغ از برای جیست!؟ آیا ظریف و عراقچی میدانند چکار دارند با کشور و مردم میکنند!؟ اینها توان نظامی و دفاعی کشور را نشانه رفته اند. برای روزی. (3082644) (alef-13)
 
ل
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۹:۴۷:۵۳
دیگر زمان انقلاب و جنگ گذشته حالا که با درایت رهبری و ریاست جمهوری مسایل داره حل میشه این بحثا بیهودست مگر راکتور اراک در این سالها چه کمکی به مردم ما کرده که اگه جمع بشه مردم از نعمتش محروم میشن؟
الحق که راست گفت این کاربر (3082696) (alef-13)
 
عباس
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۰:۵۲:۴۵
آفرین به ارمان : تاریخ رو که میخوانید همین اروپا ودام در حال جنگ بودند جنگ جهانی اول ودوم جنگهای ناپلئون با روسها وانگلیسیها و... اما حالا اتحادیه اروپا تشکیل دادندو از قدیم گفتند یک دشمن زیاده وهزارتا دوست هم کمه باید سیاست واقتصاد وفرهنگ و... رو باهم دید در این زمان حتما نبای تجربه تلخ وکمرشکن دیگر کشورها رو تکرار کرد . وقتی غرور جوانهای ما برای داشتن یه زندگی معمولی برای داشتن یه شغل ساده وبرای ازدواج هروز شکسته میشود از این جوان دیگر چه چیزی باقی میماند که بخواهد در اینده به کشورش خدمت کند جز عقده های روانی که در نهایت سلامت جامعه را به خطر میاندازد . این رو هم فراموش نکنیم که کارهای ما به سود کشورهایی که با ما دشمنی دارند ویا حداقل رقابت دارند مثل ترکیه وعربستان وامارات وقطر نشود وبعد جوانهایمان مجبور شوند برای کار به این کشورها بروند .یه چیز دیگه رو هم که باید در نظر گرفت مسئله خشکسالی در کشور هست که به نظر من از هر چیز دیگه مهمتر ولی مسئولین کشور نسبت به ان بی اهمیت هستند وفقط شعار میدهند وادای دلسوزی رو در میاورند . با ارزوی سربلندی ایران وایرانی (3082785) (alef-13)
 
هاشم
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۱:۳۵:۳۷
زهی خیال باطل دانشمند هسته ای بفرستن جاسوس نظامی میفرستن، ضمنا اقایان عراقچی و ظریف یه مدلی با نماینده ها برخورد میکنن انگار از فتح جنگ بزرگی بر گشته اند یکم مناظره کنگره با کریرو ببینید و اصلاح کنید خودتونو چون مذاکره کنندگان ما میدونن چه گندی زدند عصبی میشوند و اجازه پرسش نمیدند!!! (3082836) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۴:۴۹:۴۵
کاش این اقایان مخالف توافق شغل خود را اعلام کنند و مردم بفهمند ایا واقعا منافعی از ادامه تحریم میبرند یا خیر ؟ همچنین شرایط کشور را در صورتیکه توافقات ڑنو و وین به ثمر نمیرسید برای مردم تشریح کنند .
به مردم بگویند شرایط فرو ش نفت در برابر غذا یعنی چه ؟ بگویید که تحریمها تنها در مرز ۵۰ درصد بود و تا ۱۰۰ درصد فاصله زیادی داشت . (3083141) (alef-13)
 
پیراسته فر
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۰۰:۵۶:۲۴
احتمالاً آقای عراقچی رؤسای کشورهای1+5راایرانی می داند ویا توافقنامه"برجام"راقرارومداری می داند بین ظریف وروحانی (3083862) (alef-3)
 
موسوی
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۲۳:۲۹:۵۳
سلام از بابت تیم مذاکره کننده خیالم راحته (3086481) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۱۱ ۱۳:۴۸:۲۲
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۱۴:۴۱:۲۸
جهت آشنایی خوانندگان عزیز الف:
احمد بخشایش اردستانی نمایندهٔ دورهٔ نهم مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی
فارغ التحصیل دوره دکترای علوم سیاسی (PHD) از دانشگاه نیوساوت ویلز در سیدنی استرالیا
معاون آموزشی دانشکده روابط بین‌الملل وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عضور هیئت علمی 8 دانشگاه کشور، مدرس پایه ۲۰ رشته علوم سیاسی
نویسنده کتابهای:
- اصول علم سیاست (چاپ اول ۱۳۷۶، چاپ دوم ۱۳۷۹)
- اصول سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران (چاپ اول ۱۳۷۵، چاپ دوم ۱۳۷۹)
- نظام‌های سیاسی مقایسه‌ای (چاپ اول ۱۳۷۶ – چاپ دوم ۱۳۷۹)
- تاریخ اندیشه‌های سیاسی در غرب (۱۳۷۸)
- درآمدی بر فن دیپلماسی و حقوق دیپلماتیک (۱۳۸۰)
- درآمدی بر جامعه‌شناسی سیاسی
- جهان سوم و چالش‌های آن (۱۳۸۸)
- بحران معنویت در غرب (۱۳۸۸)
- انتفاضه و فلسطین (۱۳۸۹)
- نقد پذیری و روشنفکران دینی (۱۳۸۹)
-جمهوری اسلامی ایران در تعامل با بازیگران نظام بین‌الملل(۱۳۹۰)

سوال ایشان این است که آیا برای یک مرکز تحقیقاتی نظیر آنچه در تمام دنیا وجود دارد آیا لازم بود با هزینه های سرسام آور 90 متر در عمق صخره های سنگی پیش برویم؟ کدام محققی حاضر است در چنین شرایطی در عمق 90 متری زمین بنشیند و کار تحقیقاتی کند؟ سوال دیگر هم به تبعات پذیرش توافقنامه بر اشتغال نخبگان و نیروهای محلی در پروژه های مرتبط با صنعت هسته ای اشاره می کند.

ضمناً کمیسیون مربوطه 28 نفر عضو دارد حتی اگر یکی از آنها سوال بیموردی را پرسیده باشد قابل تعمیم به همه سوالات همه نمایندگان نیست. (3087660) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.