توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 509543
بیادی: آن‌ها که الفبای سیاست نمی‌دانند، دولت را نقد نکنند
تاریخ انتشار : شنبه ۱۸ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۰۹
حسن بیادی، عضو جبهه ایستادگی درباره رفتار دولت در برابر منتقدان به خبرآنلاین گفت: رسول خدا به اصحابشان فرمودند بيائيد همدیگر را موعظه کنیم چرا که هيچ كسى تا آخر عمرش بى نياز از موعظه نيست حتى من كه رسول هستم. اصحاب عرض كردند ما چگونه می توانیم پیامبر خدا را موعظه کنیم؟ فرمودند: حالا که نمی توانید موعظه کنید بیایید قرآن بخوانیم که بهترین موعظه هاست. لذا شايسته است كه ماهم از پيامبر خدادرس بگيريم. خداوند در سوره «زمر» به همه بندگان خود می فرماید: «فَبَشِّرْ عِبَادِ الَّذینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ » خداوند به بندگان خود از طريق وحى وپيامبرش بشارت مي دهد و می فرماید «حرف ها را بشنوید و بهترین شان را انتخاب کنید.» این یعنی حرف خوب به سنّ، قوميت، مليت، سواد، دين، حزب و رنگ پوست محدود نمي شود و از هرکسی حتی از یک کودک بر می آید و شنيدنى است.

مسئولین آستانه نقدپذیری خود را بالا ببرند
دبیرکل جمعیت آبادگران جوان ادامه داد: در رابطه با مورد توجه قرار دادن انتقادات ديگران توسط همه مسئولين، مقام معظم رهبری همیشه به خوبی این مطلب را به جريانات سياسى و به دولت ها در دوران هاى مختلف تذكر داده اند چرا که یکی از خطرات و آسیب های جدی براى كسانى كه صاحب منصب و كرسى و قدرت هستند این است که اين مناصب براى آنان القای دانایی می کند. وقتی قدرت القای دانایی کرد این قدرت انسان را از انتقاد دور می کند و وقتی انسان از انتقاد دور شد دیگر هیچ کسی حریف او نمی شود و مقدمات تكبر و نخوت براى او فراهم مي شود كه براى جامعه سياسى بسيارخطرناك است. اگر مسئولین ما آستانه نقد پذیری خود را بالا ببرندجامعه هم بااين رفتار پسنديده تربيت مي شود.

این دولت، دولت جمهوری اسلامی است
بیادی با تاکید بر اینکه نقد هم براى خود در آموزه هاى دينى ما جايگاه ويژه اى دارد كه به «امر به  معروف و نهى از منكر» مشهور است و قوانين و دستورالعمل ها و احكام خاص خود را دارد و نقدکنندگان هم باید دراین مورد نسبت به مطلبى كه مورد نقد قرارمي گيرد بايد به تماى زواياى آن آشنايى كامل داشته و علاوه بر آن انصاف را هم پيشه خود قرار دهد و به آن عملى را كه نقد مي كند خود هم عامل به روش صحيح آن عمل باشد و مسائل دیگر اخلاقی را رعایت کنند .

بيادى در اهميت اين موضوع با ضرب المثل «يك سوزن به خود بزن يك جوال دوز به ديگرى» اضافه کرد: منتقدین هم باید قبول کنند این دولت، دولت جمهوری اسلامی است و دولتی است که با رای مردم و تنفیذ ولی فقیه سر کار آمده است.

برخی حق نقادی ندارند
این فعال سیاسی اصولگرا معتقد است نقادی حدودی دارد که باید آنها را رعایت کرد. او با طرح این پرسش که «آیا هرکسی می تواند نقد کند؟» گفت: اگرصاحب منصب و يا كسى خارج از حيطه مسئوليت هاى حكومتى مانند احزاب و سازمانهاى مردم نهاد دولت را نقد می کند باید به حداقل زواياى كشوردارى در سطوح خرد و كلان كشور آشنايى و تجربه لازم را در مديريت داشته باشد اگر نقد کننده به این موضوعات آگاه نباشد اصلا حق نقادى ندارد و انتقادات آن مسموع و قابل شنيدن نيست و با اين اوصاف چنانچه به به الفباى اوليه و زوایای بسيار حساس سیاست هم آشنا نباشد كه واويلا.

وی تصریح کرد: اگر اینگونه باشد که هرکس بخواهد هر حرفی بزند دیگر نمی توان کشور را اداره کرد. او با اشاره به برخی بداخلاقی های سیاسی علیه دولت می گوید: وقتی می گوییم «علیه دولت» اين جمله اصلا نقد نیست و كسى كه «عليه» است بايد از طريق قوه قضایی و يا مجلس شوراى اسلامى اقدام کند كه مسئوليت نظارت قانونى دولت را دارد.

امام جمعه هم باید در برابر قانون پاسخگو باشد
بیادی با تاکید بر اینکه نقد کردن و نقدپذیری پارامترهای خود را دارد گفت: فرضا اگر امام جمعه ای بخواهد درباره موضوعی در برابرمردم به دولت نقد کند، باید روی آن موضوع کار کرده و تجربه لازم را داشته باشد. امام جمعه هم مثل جايگاه رهبرى شرایطی دارد كه اگر شرایطش را نداشته باشد نماز جمعه خواندنش هم خطرناک است.

او با بیان اینکه امام جمعه علاوه بر داشتن شرائط منصب امام جمعه باید مدیر و مدبر و به مسائل كشور و مديريت آشنایی کامل داشته باشد گفت: اگر امام جمعه ای این شرایط را نداشته باشد نبايد اين مسئوليت خطير را بپذيرد و او هم مانند ديگران دربرابرقانون بايد پاسخگو باشد.

قانون اجازه شکایت از هرکسی را به مردم داده است
این فعال سیاسی در پاسخ به اینکه دولت در برابر اینگونه انتقادات چه رفتاری باید از خود نشان دهد افزود: همانطور که نقادی پارامترهاى خاص خود را دارد پاسخ به انتقادات هم پارامترهای خود را دارد. سعه صدر، تحمل، گذشت و گوش دادن به انتقادات حتى غير منطقى چند مورد از این پارامترها هستند.

بیادی می گوید چنانچه شخص منتقد شرائط و پارامترهای مهم انتقاد کردن را رعایت نکند می توان از او حتی شکایت کرد. در قوانين كشورى به همه مردم اجازه داده شده است که چنانچه مورد ظلم واقع شدند بتوان از هركسى شكايت کرد و در اين مورد هم هيچ استثنائى از صدر تا ذيل وجود ندارد همانطور كه در روايات صحيح در مورد حكومت دارى امیرالمومنین على عليه السلام نقل شده است كه شخصى از آن امام (ع) شكايت کرد و ايشان هم خاضعانه بدون هيچ تكلفى در دادگاه شركت کردند. حتى درجايى قاضى آن امام همام (ع) را با القاب خاص حكومتى خطاب كرد که حضرت (ع) با عصبانيت او را مورد عتاب قرارداده و به او در رابطه با اين تبعيض اعتراض کردند.

بيادى در پايان افزود نياييم اسلام را بعنوان برترين دين به دنيا معرفى كنيم چرا كه دنيا نوعاً مي داند كه اسلام برتر است و حداقل آشنايى را دارند بلکه بياييم ثابت كنيم ما مسلمان خوب و مؤدّب به آداب دينى هستيم و با رفتار و كردار خود دنيا را به دين مبين اسلام ناب محمّدى (ص) دعوت كنيم، و شعارتربيتيمان اين باشد كه : «كوُنوُا دُعاةً النّاسِ بِغَيرِ اَلسِنَتِكُم».
 
کلمات کلیدی : بیادی،دولت دوازدهم
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.