نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 449423
یادداشت ظریف درباره اسکار و فیلم فروشنده
تاریخ انتشار : دوشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۱۶



روزنامه ایران یادداشت وزیرخارجه در باره فیلم فروشنده و کارگردان ان را منتشر کرد.


در این یادداشت  نوشته شده است:


«دنیای امروز بیش از هر زمان دیگر به صلح، مدارا و امنیت نیاز دارد. در حالی‌ که جمهوری اسلامی ایران تمام همت خود را به کار بسته تا بحران‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را که نقشی در پیدایش آنها نداشته، بی اثر و بر اهمیت تلاش‌های بیشتر در ایجاد صلح تاکید کند، دولت جدید ایالات متحده آمریکا دست به اقداماتی غیر عقلانی نظیر ممنوعیت ورود اتباع هفت کشور مسلمان به این کشور زده که اگر چه فعلا ناکام مانده و متوقف شده است اما تصمیماتی از این قبیل تنها به ایجاد چالش‌ها و بحران‌های تازه دامن خواهد زد. هر چند جمهوری اسلامی ایران و مسئولان آن همواره کوشیده‌اند چنین تصمیمات نابخردانه‌ای را بی‌ثمر کنند اما در این میان علاوه بر دیپلمات‌های کشور نقش هنر و رسالت واقعی هنرمندان را هم نباید در تحکیم و تقویت دوستی میان ملت‌ها فراموش کرد.

اصغر فرهادی، فیلمساز شناخته شده کشورمان با ساخت آثار قابل تامل در چارچوب مقررات رسمی کشور نقشی انکارناپذیر در درخشش نام ایران در جهان داشته است. تصمیم او و سرکار خانم ترانه علیدوستی برای عدم حضور در مراسم اسکار امسال و نشان دادن اعتراض‌شان به دولتمردان آمریکا سبب شد تا اثر رفتار افراطیون آمریکایی برای بسیاری از هنرمندان و دیگر ملت‌ها روشن شود. دو هنرمندی که در ایران مشغول فعالیت هستند و به شکلی دیگر سخن ملت ما را که صلح، شرافت و غیرت ملی است، منعکس کردند. حالا اتحاد کم‌نظیری را در حمایت از فرهادی و مخالفت با اراده دور از منطق دولتمردان تازه روی کار آمده آمریکا شاهد هستیم که ظاهرا هنوز نمی‌دانند جهان امروز از ممنوعیت‌ها و دیوار کشیدن‌ها عبور کرده است.

اصغر فرهادی و دست‌اندرکاران فروشنده اسکار را به دست‌آورند یا نه، دستشان خالی نخواهد بود. آنها همان حرفی را زدند که سخن ماست و آن‌ هم جست‌وجوی صلح و نفرت از کینه‌توزی و جنگ‌افروزی است. این صدا با صدای مردم جهان در برابر سیاست‌های بدخواهان یکی شده است. آنها با اطمینان و ایمان ادعاهای گزاف دولت آمریکا را برای بسیاری از مردم جهان روشن کردند که این دستاورد کمی نیست.»
 
کلمات کلیدی : اسکار+فروشنده+اصغر فرهادی+ظریف
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۰۹ ۱۰:۲۶:۲۸
کاش جناب آقاي ظريف به مضمون فيلم هم توجه کرده بوديد.

در فيلم آقاي فرهادي

جهان به دو گروه روشنفکر و عقب مانده تقسيم شده اند.

روشنفکرها فقط نقش فاسدها را بازي مي کنند.

اما فساد اصلي در گروه عقب مانده اي است که مذهبي هستند.

فيلم آقاي فرهادي اين گروه دوم را مانع آرامش جهان معرفي مي کند. (4178352) (alef-13)
 
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۰ ۰۸:۳۵:۵۲
واقعا فیلم خیلی خیلی ضعیف بود خیلی (4179631) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.