نظر منتشر شده
۷۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 249524
گره وزارت علوم
بخش تعاملی الف - سهراب زند، 29 آبان 93
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۱۵

این روزها مهم ترین قطب تولید علم و دانش کشور بی سکان دار است. سرپرست ها هم به مانند سکانداران موقتی می مانند که فقط چون یار ذخیره باید موقعیت را حفظ کنند و به علت آرم روی پیشانی خود (موقتی) قادر به برنامه ریزی و اجرای برنامه های بلند مدت نیستند.

واضح تر بگوییم مهم ترین قطب تولید علم کشور در سال های آغازین دولت که سال های برنامه ریزی های سه گانۀ کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت است، برنامه ریزی بلند مدت ندارد که هیچ در مدیریت مقطعی خود نیز بی ثبات است و دو سرپرست و یک وزیر عوض کرده و چهارمین وزیر پیشنهادی دولت نیز از سوی مجلس رای اعتماد نیاورده است.

این که مجلس مقصر است یا دولت مهم نیست. مهم آیندۀ علمی میهن است. بسیاری از نهادهای مادر ما بیماری ساختاری و زیربنایی دارند، وزارت علوم ما از این نهادهاست که تغییرات بنیادین را می طلبد. تولید علم و عملیاتی شدن آن راه طولانی و پیچیده ای را در پیش دارد، که امروز این راه ناهموارتر نشان می دهد.

و خلاصه بگوییم، حال وزارت علوم خوب نیست!

دولت علاوه بر معیار های علمی و تجربی می گوید:
"معیار ما برای معرفی وزیر علوم آن است که فردی باشد که در دانشگاه دارای مقبولیت باشد هم در میان اساتید و هم در میان دانشجویان چهره قابل قبولی داشته باشد چراکه در این صورت راحت‌‌تر می‌تواند مدیریت کند، حرف حق خود به کرسی بنشاند و مسیر درست دانشگاه را معین کند.قولی که در انتخابات ۲۴ خرداد به مردم داده شد این بود که ما به دنبال قانون‌گرایی و نشاط علمی در دانشگاه‌ها هستیم به همراه تعالی بیشتر فرهنگ اسلامی. البته ما باید همه به وعده‌های خود عمل کنیم و نسبت به آن وعده‌هایی که به مردم دادیم آماده انجام آن باشیم."(سخنان رییس جمهور در مجلس۲۷آبان ۹۳)

مجلس می گوید:
علاوه بر شرایط لازم مرزبندی وی با فتنه مشخص باشد و به هیچ نحوی تماسی با اعتراضات یا فتنۀ ۸۸ نداشته باشد.این حساسیت مجلس است که ادارۀ مهم ترین نهاد آموزشی کشور به دست اهل فتنه و زاویه دارها نیفتد.

منطقی هم هست وای به حال حکومتی که آموزش خود را به غیر خود واگذار کند.

اما معیار غیر و فتنه و زاویه چیست؟

روی سخن ما با مجلس نیست با دولت است.
فرض کنیم مجلس در این مورد در تشخیص غیر بودن سخت گیری می کند و حتی به ظلم وزیر را رد میکند، یا حتی باور نکرده که مردم برای چه به روحانی رای داده اندو به کس دیگر رای نداده اند، خوب چاره چیست؟

تفاوت رای نمایندگان در مخالفت با وزیر پیشنهادی، به ده و بیست و چهل نیست، به ۱۸۷ نفراست! (۷۰ رأی موافق، ۱۷۱ رأی مخالف و ۱۶ رأی ممتنع) یعنی واضح است که مجلس در این مورد مشکل جدی دارد. و پیش بینی این مساله کار سختی نیست.

دولت به عنوان پیشنهاد دهنده کما اینکه اعلام کرده دانشگاه را علمی می خواهد تا سیاست زده، مدیری برگزیند که بیشتر علمی باشد تا سیاسی، و توانمند در تحول و توسعۀ بی تشنج دانشگاه ها.این اختلاف حل نشده به قدر کافی برای آیندۀ علمی کشور آسیب زا هست که بشود فهمید نباید صحنۀ زورآزمایی سیاسی شود و طرفین بخواهند به یکدیگر قدرت ارادۀ خویش را ثابت کنند.

تضعیف دولت و مجلس یعنی بوی تشنجات دورۀ احمدی نژاد را احساس کردن که پای بزرگان به میان بیاید و فضا دوباره ملتهب گشتن که این نه به صلاح ملک است نه مملکت و نه دولتی که به سرعت در حال میریت مشکلات بی شمار است. البته جنس این دولت با دولت قبل متفاوت است.

شاید دولت بگوید من تابع وظیفۀ خویش هستم، وظیفه دارم فرد مورد نظر را که اصلح میدانم معرفی کنم و برای رای آوردنش تلاش کنم،مجلس رای داد چه بهتر رای نداد مسئولش من نیستم مجلس است. دولت که تابع تفکرات مجلس نیست تابع رای مجلس است.

اما این حرف کامل نیست چرا که ما دفع افسد به فاسد داریم، ما تابعیت احکام در مصالح و مفاسد داریم، یعنی الان مصلحت بالاتر تعامل است بالاخره دولت با این مجلس می خواهد کشور را اداره کند.و مهم تر از آن رشد علمی و عملی صحیح کشور و خلاصی مردم خسته از تشنجات سیاسی است که تعامل در این موضوع را ضروری می سازد.

اتفاقا اگر دولت به ظاهر کوتاه بیاید، در دام تندروهای مخالف خود نیفتاده است که نانشان در تشنج است، البته اکثریت مجلس در اختیار تندروها نیست و به نظر می رسد این اختلاف ناشی از ایجاد فضای تقابلی و حیثیتی است که اکنون ایجاد گردیده است، فضایی که نفعش برای هر که باشد برای دولت و مجلس قطعا نیست.

شطرنج سیاست، بازی با مهره های مؤثر است نه پر آوازه...
۱۳۹۴/۰۷/۰۴ ۱۱:۲۴
 
۱۳۹۳/۱۱/۱۵ ۱۴:۴۷
 
۱۳۹۳/۱۱/۱۱ ۱۲:۰۷
 
۱۳۹۳/۱۰/۰۴ ۰۶:۲۷
 
۱۳۹۳/۱۰/۰۱ ۰۷:۰۷
 
۱۳۹۳/۰۹/۲۵ ۱۴:۵۱
 
۱۳۹۳/۰۹/۱۵ ۱۱:۵۹
 
۱۳۹۳/۰۹/۱۲ ۰۷:۳۱
 
۱۳۹۳/۰۹/۱۱ ۰۷:۵۹
 
۱۳۹۳/۰۹/۰۲ ۰۸:۰۲
 
 
کلمات کلیدی : سهراب زند
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۰:۱۵:۲۵
به همه ثابت شده که مجلس و تندروها فقط دنبال بحران سازی هستند و همان پروژه زمان خاتمی را دنبال می گنند (2499476) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۲:۰۵:۳۶
ما احتیاج به نسل جدیدی داریم که بعد از سال ۸۸ متولد شده باشند (2499724) (alef-10)
 
صادقی
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۹:۴۸:۱۳
اتفاقا بعد از سال 88 محافظه کاری، ابهام در شخصیت ادمها و خلاصه برچسب زدن اینقدر زیاد شد که اگر کسی بگه من اصلاح طلبم بهش میکن تو فتنه گری. فته یعنی عدم همدلی و وحدت برای پیشبرد مملکت رو به جلو. یکی نیست به این مجلس بگه بیا بجای این حرفها برنامه ای ایجاد کن که بچه های مردم بعد از فارغ التحصیلی به دلیل بیکاری وسوسه دکتر شدن به سرشون نزنه و باعث بشه نیروی جوانی با دکترا گرفتن هدر بره... مجلس اگر نماینده مردم است پس نظر مردم کجای مجلس قرار دارد؟ نظر مردم نوع رای و حضورشون در انتخابات بود... مجلس در راس نیست بلکه مردم در راس هستند مجلسیون فقط وکلای ملت هستند نه تصمیم گیرنده های کلان... اگر این مملکت از این سیستم قبیله گرایی که هر گروهی دوست داره بر مردم حکومت کنه نجات پیدا کنه ما پیشرفت میکنیم. همه داعیه استقلا دارند متاسفانه (2500371) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۰۰:۱۶:۴۷
سلام و درود بر رئيس جمهور عزيزمان كه تمام اين جور و جفاهاي مجلس را بزرگوارانه تحمل ميكند؛ و براي پيشرفت ايران اسلامي همه جوره با مجلس كنار مي آيد تا از تشنج افريني آنها جلوگيري كند. اين قضيه مانند همان دو مدعي مادري براي يك بچه است كه مادر واقعي براي جلوگيري از آسيب رسيدن به فرزندش از حق مادري خود گذشت. مطمئن باشيد اين بزرگواري رئيس جمهور محبوب از ذهن مردم پاك نخواهد شد. (2514811) (alef-13)
 
میر فندرسکی لرستانی اصل
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۳:۰۱:۳۹
خدا کنه به فرهادی هم رای عدم اعتماد بدن به زعم آقایون کشور نیاز به وزارت علمو ندارد (2499870) (alef-10)
 
میر فندرسکی لرستانی اصل
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۲۱:۰۲:۰۹
اصلاح میکنم رای اعتماد ندن (2500452) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۴:۴۹:۱۴
اینطوری پیش بره حتی مردم هم میفهمن که درگیری مجلس و احمدی نژاد هم تقصیر مجلس بوده!!! (2500054) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۵:۵۳:۲۹
مجلس در رفتارش صادق نیست.اگر صادق بود و کار نظارت را به درستی انجام می داد در دوره دانشجو با فساد در سه هزار بورسیه غیر قانونی مقابله می کرد.
دور زدن قانون در جذب اساتید و جذب دانشجویان دکتری واضح تر از آن است که بشود از کنار آن به راحتی گذشت.
فتنه و فتنه بازی فقط یک ابزار برای بدر کردن طرف مقابل از میدان رقابت سیاسی است نه یک ملاک درست و منطقی.
آنچه واضح است اینکه دولت در پیگیری مطالبات قانونی خلف وعده نکند. جامعه قانونمند همان چیزی است -که به قول شما -فتنه گرها می خواهند. اعتراضات سال 88 هم در پاسخ به تادیده گرفتن قانون توسط نهادهای دولتی و حکومتی بود. (2500145) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۲۱:۳۶:۳۴
سه هزار؟
وزیر بهداشت ، وزیر اقتصاد ، وزیر خارجه با اکثریت قاطع رای آوردن این نفراتی که برای وزارت علوم معرفی میشوند یک زمانی قصد براندازی نظام را داشته اند یک زمانی شعار های تندی داده اند خودشون چجوری روشون میشه بخان بیان تو همون نظامی که یه روزی صدر تا ذیل شو رو زیر سوال برده بودن مسئولیت بگیرن یه جای کار میلنگه برادر (2500486) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۳۰ ۱۲:۲۰:۲۷
انگار یازده هزار بورسیه دولت اصلاحات رو فراموش کردین . کاش به مساله این 11هزارتا هم ورود می شد. (2500904) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۸:۳۶:۴۶
دلم برای دولت ورئیس جمهور میسوزه.توان بالای دولت وتدبیرهای رئیس جمهور برای حل مشکلات با نگاه جناحی مجلس درحال مستهلک شدن است ودود آن داره به چشم ملت بیچاره میره. (2500308) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۳۰ ۲۱:۵۶:۰۲
یعنی دولت نگاه جناحی نداره؟؟؟؟ (2501687) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۰۹:۱۰:۳۶
بخشی از فرایند انتخاب وزیران، طبق قانون اساسی رأی اعتماد مجلس است؛ یعنی مجلس به عنوان جایگاه قانونی باید در تعامل و همکاری با رئیس جمهور برای انتخاب وزیران اقدام کند. بنابراین خیلی ساده استغ رئیس جمهور می تواند با هماهنگی و توافق مجلس، گزینه ای معرفی کند که رأی بیاورد. الحمد لله در بین استادن دانشگاهها، آدمهای برجسته و توانمند و علمی و معتدل، کم نداریم. نمی دانم چرا رئیس جمهور یا مشاوران وی سراغ آنها نمی روند. حالا هم که یک پزشک را معرفی کرده اند و «نور علی نور» می شود! (2502085) (alef-13)
 
سیاوش
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۲۱:۵۸:۲۰
هدف اصولگرایان در دست گرفتن سکان وزارت علوم هست و بس. چناچه یک گام مهمشون تغییر شرایط بور و بورسیه کردن افراد به طور غیرقانونی برای تغییر جمعیت اساتید دانشگاه بود. (2500517) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۲۳:۱۶:۲۷
ببخشید ها مجلس زمان خاتمی که مجلس اصلاحات بود نه اصولگرا.
الف منتشر کن (2500566) (alef-13)
 
يك بنده خدا
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۰۹:۵۵:۴۲
اين استدلال به عينه درباره مجلس هم صادق است؛ يعني مجلس چرا دفع افسد به فاسد نكند؟ به فرض كه دولت اصرار بر معرفي گزينه هاي مساله دار دارد باز هم به خاطر دفع فساد بزرگتر يعني بي وزير ماندن يك وزارتخانه مهم براي مدت طولاني، مجلس مي تواند به يكي از اين گزينه هاي پيشنهادي دولت راي اعتماد دهد. اين طور نيست؟
اتفاقا چون سايت الف يك سايت اصولگرا است و ادعاي درنظر گرفتن مصالح كشور را دارد، اولي است كه اين توصيه را به رفقاي اصولگراي خود در مجلس كه آنها را صالح تر از دولت مي داند و از ديد خودشان بايستي بيشتر به فكر چنين مسائلي باشند، بكند؛ اين طور نيست؟! (2502169) (alef-17)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۰:۲۵:۰۶
آقایون باید حواسشون رو جمع کنند که وزیر علوم با کارت هدیه گره نخورد . (2499497) (alef-10)
 
آریابان
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۰:۲۵:۳۸
وای به آن جامعه ای که همه چیزش رنگ سیاسی به خودش بگیره ؛
قدیمتر ها بود که می گفتند : سیاست ، پدر-مادر نداره !!!!!؛ (2499499) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۰:۲۶:۱۶
در این مورد من به نظرم مجلس است که لجبازی می کند و همه را با انگ فتنه گر زدن رد مینماید . (2499502) (alef-10)
 
علی عسک
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۲۱:۱۶:۲۵
مجلس لجبازی نمیکند حقوق از دست رفته خود (بورسیه های ظالمانه و کارتهای هدیه را با زبان بی زبانی پیگیری میکند)در قالب استیضاح وزیران پیگیری میکند (2500467) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۰:۲۶:۵۴
جالبه سایت الف روی سخنش کلا با دولت هست، نه مجلسی که رور در روی رای مردم ایستاده!!! (2499506) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۱:۱۹:۱۹
صاحب سایت الف خودش مجلس نشین است بنابراین بی طرف نبودن طبیعی است (2499611) (alef-1)
 
مهدی
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۱:۲۵:۲۳
اتفاقا نویسنده داره غیر مستقیم پیام میده برادر (2499618) (alef-1)
 
امیر حسین سلطان/تهران
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۰:۳۰:۲۸
اگر جناب آقای دکتر فرهادی رای نیاورند باید فاتحه همه چیز!!! را خواند اما خیالتان راحت باشد چرا که جناب آقای دکتر فرهادی با کسب آرای قابل توجهی سکاندار وزارت علوم ، تحقیقات و فن آوری خواهند شد ، ان شاء الله. (2499509) (alef-10)
 
دوستدار وزیر میرحسین موسوی
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۶:۱۱:۰۲
ان شا الله معلم عزیز. (2500161) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۰:۳۴:۱۲
نویسنده گفته (وزارت علوم ما از این نهادهاست که تغییرات بنیادین را می طلبد. )

آیا واقعا و خداوکیلی، جز تغییر نام وزیر در سالیان گذشته، جز فساد و رانت و پارتی بازی بیشتر، چه تحولی را شاهد بوده ایم که با وزیر جدید (هرکس) این تحول اتفاق بیافتد؟
به جهت پرونده ای به چند اداره کل وزارت علوم مراجعه داشتم از جمله اداره بازرسی و شکایات.
جالبه که مدیریت ها عوض شده اند ولی روال همان است و بدنه واحدها (که مشخصاتشان را می دانیم) امور را مدیریت می کنند. (2499529) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۰:۵۸:۵۰
نمي شود مجلس الان که به قول شما مصلحت بالاتر از تعامل است، مصلحت به خرج داده و کوتاه بيايد. چرا فقط از دولت ميخواهيد کوتاه بياد؟؟؟ (2499571) (alef-10)
 
یک استاد دانشگاه
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۱:۲۷:۳۸
چون از دولت تدبیر توقع میره اما از مجلس تند رو توقعی نیست! (2499625) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۳:۲۵:۲۱
جناب استاد دانشگاه وما باید تا کی تابع خواست تند روها باشیم ؟! یعنی همچنان به آنها اجازه دخل وتصرف در امور مهم کشور را بدهیم تا به نابودی بکشند ؟! (2499923) (alef-13)
 
یوسف
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۵:۳۰:۳۳
تندرو کسیه که از آشوب های خیابانی 88 دفاع تمام قد کرده و نظام را تا لبه پرتگاه کشونده ، مجلسی که با چنین افرادی مقابله می کنه به هیچ وجه تندرو نیست ، تندرو کسیه که داره به تمام افراد مذکور پست میده (2500118) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۲۱:۵۳:۲۲
امان از کاسبین فتنه (2500511) (alef-13)
 
یکنفر از مردم
۱۳۹۳-۰۹-۰۲ ۰۹:۰۸:۵۸
یوسف جان! شما و طیفتان چرا همواره ریشه ها (علتها) را رها کرده و روی شاخه ها (معلول ها) مانور میدید؟ (2504050) (alef-13)
 
موسوی والا
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۱:۱۲:۴۹
فرهادی , فاتح قفل بسته وزارت علوم خواهند شد. (2499597) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۷:۵۳:۰۹
چرا درزمان احمدی نژاد این لجبازی بود چه مسول احمدی نژاد بود اما امروز همه سکوت کرده اند (2500258) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۱:۳۴:۳۲
من خیلی اهل سیاسی بازی نیستم ولی به نظرم این مجلس فعلی همه چیز را بر منافع سیاسی گروه خاصی ترجیح می دهد حتی منافع ملی و خواست اکثریت. خوبی این رفتار مجلس این است که مردم به عینه می بینند اگر در انتخابات بی تفاوت عمل کنند کشور دچار مشکل خواهد شد (2499647) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۲۱:۵۴:۰۶
البته به شرطی که شورای نگهبان اجازه دهد (2500513) (alef-13)
 
معلم
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۱:۳۷:۰۸
چرا مجلس باید به وزیر پیشنهادی ظلم کند!؟واقعیت اینست که مجلس میخواهد نظر خود را به دولت تحمیل کند!اما این دولت است که در راه حفظ حقوق ملت گام بر میدارد (2499653) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۲:۱۱:۰۹
بیچاره دولت باید یا 5+1 مذاکره کنه و درگیر باشه و با مجلس خودمون هم از یه طرف دیگه. من فکر میکنم تو مذاکرات هسته ای زودتر نتیجه میگیره. (2499744) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۲:۱۴:۲۴
فعلا فتنه پیراهن عثمانی است برای مقابله با دولت و پوششی مناسب برای مخالفت با دولت
فتنه اگر قابل قبول باشد وفتنه گر کسی است که در محاکم قضآیی محکوم و جرم او ثابت شده باشد نه اینکه چرا شما در فلان جلسه شرکت داشتی و سایر بهانه ها (2499755) (alef-10)
 
fatemeh
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۲:۴۴:۵۴
مجلس واقعا دارد سخت گیری و بهانه جویی می کند. مجلس باید بفهمد که دولت در راستای برنامه انتخاباتی خود که مردم به آن رای داده اند می تواند وزیر معرفی کند. (2499820) (alef-10)
 
محسن
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۲:۵۰:۱۲
می خواهند دانشگاه متل مدرسه باشه
بقیه حرف ها بهانه هست (2499833) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۳:۱۳:۵۵
فرموده اید : تضعیف دولت و مجلس یعنی بوی تشنجات دورۀ احمدی نژاد را احساس کردن !

مگر بوی احمدی نژادی از مجلس رفته که شما می فرمایید: یعنی بوی تشنجات دوره احمدی نژادی را حس کردن !!!

این مجلس با اکثریت حاکم تفکر احمدی نژاد همچنان بوی اندیشه های اورا می دهد ! واصلا دور از ذهن نبود که با وزرای پیشنهادی علوم مخالفت کنند وزرایی که نه تنها با تفکر آنها مغایرت دارند بلکه با برنامه های دراز مدتشان که طی 8 سال برای تصرف آموزش عالی ریخته بودند آشکارا با آنها به مبارزه برخاسته اند!!! این روزها بر کسی پوشیده نیست که دلیل واضح مخالفتها نه دلسوزی برای علم ودانش بلکه دل نگرانی بابت از دست دادن پایگاه تثبیت تفکرشان است ! (2499903) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۳:۱۴:۵۶
خیلی راحت گفته اید اینکه مجلس مقصراست یادولت مهم نیست . یعنی اول صورت مسئله راپاک کرده اید. (2499904) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۴:۲۷:۵۲
سلام. ای کاش مجلسیان بجای توجه به سلیقه و خواستهای شخصی و جناحی خویش به کسانی فکر میکردند که در اثر بلاتکلیفیهای ناشی از نامعین بودن وزیر علوم صدمه میبینند. خداوند همه مارا به راه راست هدایت کند (2500019) (alef-10)
 
دانشگاهی
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۴:۳۵:۵۴
حال وزلرت علوم بسیار خوب است.
دلیل این سلامت هم افتخارات آفریده جوانان خروجی سالهای متمادی این وزارتخانه است.
این بداخلاقی ها برای از بین بردن مقاومت ها در مقابل خواسته های سیاسی گروهی زیاده خواه برای تسلط کامل است که اکنون دولت امید بر سر راه باید تخریب شود. (2500034) (alef-10)
 
یوسف
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۵:۲۸:۲۵
این رئیس جمهور که خودش علوم انسانی خونده رهبری عزیز هم که تاکید روی تحول در علوم انسانی دارند ، انصافا هم وضع علوم انسانی خوب نیست ، همه متون ترجمه شده غربی بدون توجه به نیازهای ایرانی و اسلامی ما در حال تدریس هست

آیا لازم نیست یک وزیر علوم با تجربه در مدیریت و علوم انسانی معرفی بشه ؟ همه تا الان یا فنی بوده اند یا پزشکی !!! آخه مدیر یک وزارت خانه باید یک مهندس یا دکتر باشد ؟ کی باید بفهمیم که کار رو باید بسپریم به اهلش ؟؟ (2500115) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۰۹:۲۹:۵۵
قربون دهنت (2502125) (alef-17)
 
hasan
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۷:۴۵:۵۲
من از مریدان آقای توکلی بودم ولی در مورد جنگ رسانه ای که ایشان نیز در ان شریک شد و موجبات ورشکستکی صنایع خودرو سازی شد و بیشترین منفعت را تحریم کنندگان ما بردند و اکنون صراحت سابق را در مورد برخورد های صرفا سیاسی مجلس با وزیر علوم را در ایشان نمی بینم لذا حق مداری ایشان برایم مقبولیت قبلی را ندارد (2500251) (alef-13)
 
lمحمود
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۰۳:۳۳:۴۸
قبلا هم مقبولیت نداشت (2514865) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۷:۴۷:۰۳
خوب به فرض نویسنده محترم که خطری از این باب کلیت نظام را تهدید می کند. در این صورت این برادران فوق اصولگرای مجلس و دوستان صمیمی م ر در مجلس باید کوتاه بیایند! مگه آنها ادعا ندارند که انقلابی ترند! شاید به فرض محال دولت بخواهد سر این موضوع اصلا آشوب بشود، ایا نباید برادران تندرو سوپرانقلابی مجلس مسئله را ختم به خیر کنند؟! (2500252) (alef-13)
 
احمد
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۷:۴۹:۲۶
یک نکته ی کلیدی در مقاله وجود دارد که به واسطه ان قصد دارد محتوا را تایید کند و ان استناد به تعداد رای مخالفان و موافقان وزیر پیشنهادی است . ایا به نظر شما نمایدگان فعلی مجلس واقعا نماینده ی فکری اکثریت جامعه هستند ؟ (2500253) (alef-10)
 
روح اله
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۱۸:۳۰:۵۶
این مسئله نشون میدهد اصلا مشکل اصلی مجلس بوده است چه در زمان احمدی نژاد چه در زمان روحانی

زمان احمدی نژاد ، او هر کاری دلش خواست کرد

زمان روحانی مجلس اجازه نمیدهد نفس بکشد این بنده خدا. (2500305) (alef-13)
 
جلیل
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۲۱:۰۲:۵۴
احمدی نژاد فردی مردمی بود که عاشق قشر ضعیف و مردم بودکه بهش مردمی نژاد می گفتند این مرد بزرگ به خاطر منافع مردم با مجلس در گیر میشد اما روحانی دولتش سرمایه داریه که مولتی میلیاردرها صاحبان املاک دولتش رو تشکیل داده که درگیری روحانی با مجلس به خاطر منافع خودش و دوستان تیلیاردرش هست (2500454) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۲۱:۱۵:۴۴
مجلس باید بداند دانشگاه گورستان نیست بلکه زنده ترین قشر جامعه انجا هستند و باید در فضایی ارام ازادانه بیاندیشند و سخن بگویند. امجلس مخالف اندیشه ازاد در فضایی ارام است.فقط میخواهند وزیری باشد که اجازه ابراز نظر را به دانشگاهیان ندهند. (2500466) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۲۱:۳۶:۳۶
خدا اين ملت رو از شر اين مجلس تندرو نجات بده (2500487) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۲۱:۵۲:۳۶
معيار فتنه سه چيز است :
شوراي اميت ملي ، وزارت اطلاعات ، احكام قضايي .
ضمنا"‌تفتيش عقايد هم در شرع مبين ممنوع اعلام شده است .

وقتي كسي پرونده قضايي و امنيتي ندارد پس حساب او پاك است ، اگر انتقادي هست بايد به قوه قضائيه بشود نه دولت (2500510) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۲۱:۵۳:۴۵
موضوع خيلي روشن است وپيچيدگي آنچناني ندارد كه نياز به باز شدن پاي مسئولان ارشد بميان كشيده شود . مجلس نخواسته ونميخواهد باور كند كه روحاني رييس جمهور شده ودر هواي اينست كه اشتباهي رخ داده وگرنه رييس جمهور سعيد جليلي است مجلس نشينان معني راي مردم را باور نكرده اند .اگر مردم ميخواستند امثال دانشجو ها بر مسند وزارت علوم باشند به روحاني راي نميدادند مجلسيان ميخواهند با وادار كردن روحاني به تمكين پشتوانه مردمي اورا تخليه كنند .روحاني هم ميداند اگر در اين مورد كوتاه بيايد دوره دومي براي رياست جمهوريش نخواهد بود.اگر روحاني در مسئله بورسيه ها كوتاه نميامد وليست بورسيه هاي غير قانوني ومعرفها وي انها را معرفي ميكرد مطمئننا امروز برخي از نمايندگان كه هم سابقه زمين خواري دارند وهم دستشان در اختلاسها الوده است وهم خيلي زد وبندهاي غير قانوني دارند جرات نميكردند در برابر مردم شاخ وشانه بكشند .تفكيك قوا هم اصلا موضوعيت جدي ندارد يعني در نظام فعلي تفكيك قوا شوخي بيمزه اي است وهمه چيز ويتريني است واگر جدي بود نمايندگان اينهمه در كار دولت كار شكني نميكردند اگر دولت به مجلس بگويد بايد فلان قانون را مطابق خواست من تصويب كنيد چه معنايي خواهد داشت .غير از همين معني كه نمايندگان به رييس جمهور بگويند فلان شخصرا نبايد در وزارت بگذاري . با اين شكل اداره مملكت ما هر روزمان بدتر از روز قبل خواهد شد (2500512) (alef-13)
 
قاسمي
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۲۲:۱۴:۳۲
اين انتقامي. است. كه اين مجلس إذ دانشگاه. بايت نتيجه انتخابات ميگيرد (2500527) (alef-13)
 
حافظ
۱۳۹۳-۰۸-۲۹ ۲۲:۴۶:۴۳
چه تيتر بي مزه اي حالم بهم خورد. (2500548) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۳۰ ۰۱:۳۸:۳۵
ما یه معلمی ذاشتیم همیشه می گفت وقتی طرف مقابلت نمی فهمه تو بفهم. تو درک کن. فکر کنم نظر نویسنده هم به این طریق بوده و برای همین دولت رو مورد خطاب قرار داده. (2500664) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۸-۳۰ ۰۲:۱۱:۵۲
ان شالله درانتخابات بعدی جواب مجلسی ها را می دهیم (2500684) (alef-13)
 
فرهان
۱۳۹۳-۰۸-۳۰ ۰۷:۳۵:۵۸
الف جان بخش تعاملی ات هم دیدگاههای خودت را نشر می دهد؟؟ (2500724) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۳۰ ۰۸:۰۴:۳۵
گیرم روحانی کرنش نشان داد با مطالبات مردم چه خواهید کرد. (2500733) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۳۰ ۰۸:۱۷:۳۹
سکه از رونق افتاده اما رایج "فتنه" در مجلس تنها و تنها فرار به جلوی مجلس برای در امان ماندن از این سوال است:
چرا با دولتی که با عناوین عوام فریبانه کشور را به فروپاشی کشاند بده بستان داشتید؟ (2500739) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۳۰ ۱۲:۰۶:۱۶
نویسنده محترم با فرض اینکه وزرای پیشنهادی در سال 88 اقدام به اعتراض کردند، کجای این کار اشکال دارد؟ اعتراض این افراد نشان دهنده روح آزادگی و از خودگذشتگی آنان نسبت به کشور و مسایل آن است. نشان می دهد که آنها مثل خیلی های دیگر که اکنون در مجلس نشستند نان به نرخ روز خور نیستند. فتنه گر واقعی نمایندگان مجلس هستند نه وزرای پیشنهادی. (2500893) (alef-13)
 
فارسانی
۱۳۹۳-۰۸-۳۰ ۱۲:۱۳:۴۴
آقایان مجلس نشین فکر منافع حزبی خود هستند اما باید بدانند رودخانه اصلاحات همچنان جاریست ومردم راه خود راپیدا کرده اند بامیداعتدال درهمه امور. (2500898) (alef-13)
 
مدنی
۱۳۹۳-۰۸-۳۰ ۱۲:۳۶:۴۱
متاسفانه موضع سایت الف و آقای توکلی در مورد دولت غیر منصفانه وحاکی از حب و بغض شخصی است ایشان که در برابر رانت بورسیه سکوت کردند بر اساس مدارک واهی مدعی ایجاد رانت در دولت جدید شدند وقس علیهذا (2500918) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۳۰ ۱۳:۲۷:۱۰
دیگه حتی اون تعداد از هواداران اصول گرایان هم متوجه لجبازی مجلس با دولت شدن من تا حالا با چند تا از این هوادارن اصول گرایان صحبت کردم آنها هم متعقدند رفتار مجلس فقط چوب لالی چرخ دولت گذاشتن هست و بهتره با توجه به نزدیک بودن انتخابات مجلس ،مجلس نشینان خودشان را قاطی مسائل سیاسی و بیهوده نکنند که فردا دولت از این رفتار مجلس سوء استفاده نکنه (2500992) (alef-13)
 
anahid
۱۳۹۳-۰۸-۳۰ ۱۳:۴۷:۲۰
لازمه دولت برای تضعیف مجلس وابسته به حکومت ادامه بده و فکر می کنم بهترین سیاستیه واسه خارج کردن مجلس از گود بازی چون حقیقتا این مجلس،یک مجلس با کفایت هم نبست و اهداف دیگری رو دنبال می کنه که با شرایط و وضعیت مردم نمی خونه اونا دنبال نظر شورای نگهبانن واسه دوره بعدین و به غیر از این هم به چیز دیگه ای فکر نمی کنند و جرات اصلاح رو ندارن (2501021) (alef-13)
 
محمد رضا
۱۳۹۳-۰۸-۳۰ ۱۳:۵۳:۴۳
فتنه تنها بهانه است. اینکه همه را فتنه گر بخوانیم راحت است اما آیا ما خود را شیعه علی میدانیم. در کدام دادگاه صالحه جرم این افراد ثابت شده.چرا شما از محاکمه علنی و عادلانه و در حضور رسانه های موافق و مخالف و حضور هیات منصفه به قول خودتان فتنه گران میترسید.اگر حرف شما بر حق است از طریق دادگاه صالح اثبات کنید.به خدای علی عادل قسم اگر شما به این منوال تا آخر عمرتان از فتنه صحبت کنید نه تنها من بلکه دیگر مردم به سخنان شما هیچ اهمیتی نخواهند داد. (2501028) (alef-13)
 
م
۱۳۹۳-۰۸-۳۰ ۲۱:۲۲:۲۹
سر این داستان الان به نظر میاد مجلس با مردم زاویه داره. (2501655) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۰۷:۴۹:۴۸
همه ميدونن كه نماينده هاي تندرو دارن لجبازي ميكنن و دليلاش مشخصه.
دليلش شكست تو انتخابات رياست جمهوريه.
دليلش رو شدن موضوع كثيف زدوبند در بورسيه هاست.
دليلش اينه كه ميدونن اگه از طيف روحاني كسي انتخاب بشه ديگه نميتونن زدو بند كنن . (2501984) (alef-13)
 
صادق
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۱:۵۳:۲۷
درود اقایون مخالفین مجلس مطمین هستند به بهشت میروند و وزرایی که بقول انها اصحاب فتنه هستند به جهنم .نعوذ باالله جای خدا تصمیم میگیرید .چرا با صراحت ابروی افراد را میبرید شما چه جور مسلمانی هستید که در قلب افرادی فرهیخته و با دانش و مسلمان نفوذ کرده و خبر دارید.راستی فکری برای اون دنیا کردید مدعیان طرفدار علی(ع) (2502400) (alef-13)
 
میثم
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۲:۱۰:۳۷
یک نگاه به کامنت ها و نظرات مردم خود نشان دهنده آن است که تفکر مجلس فاصله زیادی با مردم دارد و این یعنی که ما مردم در انتخابات مجلس گذشته بی توجه و بی دقت بوده ایم. از ماست که بر ماست. (2502428) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.