توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 475604
کاهش سرطان با افزایش گوشت بوقلمون
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۰۲
یک متخصص تغذیه گفت: گوشت بوقلمون فواید بسیار بالایی دارد که از آن جمله می‌توان به خاصیت ضد سرطانی و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد.

محمدحسین آذر متخصص تغذیه در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: گوشت بوقلمون به دلیل بافت ویژه‌ای که دارد هنگام طبخ حجم خود را از دست نمی‌دهد و به دلیل داشتن پروتئین بالا حداقل چربی اشباع کمترین سطح کلسترول و فقدان چربی میان بافتی در مقایسه با گوشت قرمز از اهمیت بسیاری برخوردار است.
 
 وی ادامه داد: گوشت بوقلمون بدون پوست به طور طبیعی چربی کمی دارد و در هر ۱۰۰ گرم آن تنها یک گرم چربی موجود است.
 
این متخصص تغذیه افزود: از خواص این گوشت می‌توان به خاصیت ضد سرطانی و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد و همچنین وجود بعضی ویتامین‌های گروه B به ویژه ویتامین B۲ و نیز اسیدهای آمینه تریپتوفان در گوشت بوقلمون با تاثیر مثبتی که بر روی اعصاب می‌گذارند، نوعی خاصیت آرامش‌بخشی برای انسان در بر دارد.

آذر بیان کرد: مصرف گوشت بوقلمون به بیماران دیابتی پیشنهاد می‌شود چرا که به سبب دارا بودن چربی‌های اشباع شده کم، پروتئین بالا و درصد کربوهیدرات پایین سبب پایین آوردن گلاتین اندکس شده و در نتیجه برای بیماران دیابتی فاقد کلسترول بالا مفید است. همچنین به سبب درصد بسیار کم چربی‌های اشباع شده در این گوشت، مصرف آن برای اشخاصی که دارای کبد چرب می‌باشند مناسب است.

وی اضافه کرد: میزان سدیم در گوشت بوقلمون ۳۳۵ میلی‌گرم در یک واحد گوشت ۳۳۰ گرم است. به همین سبب خوردن گوشت بوقلمون به میزان بسیار به بیماران قلبی پیشنهاد نمی‌شود.

این متخصص تغذیه یادآورشد: در صورتی که نمی‌خواهید دچار بیماریهای سرطان سینه، پروستات، بیماری MS، آرتروز، افسردگی و اعصاب شوید و ضمنا اسید اوریک، اوره و چربی خونتان بالا نرود، گوشت بوقلمون مصرف کنید.
 
 
کلمات کلیدی : گوشت سفید ، گوشت بوقلمون ، بوقلمون ، خاصیت ضد سرطانی ، سرطان ، دیابت
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.