توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 314404
تدوین استاندارد جدید استفاده از خمیر مرغ
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۱۱
دبیر انجمن فرآورده های گوشتی با بیان اینکه هم اکنون اصلاحیه استاندارد استفاده خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی در مرحله پایانی قرار دارد، گفت: امیدواریم با تصویب آن بتوانیم مانع افزایش ضرر واحدهای تولیدی شویم.

به گزارش تسنیم، مجید افلاکی با اشاره به اینکه هنوز سازمان‌های غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد نظر مشترک خود را در استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی اعلام نکرده‌اند، اظهار داشت: قرار شده استانداردهای استفاده از خمیر مرغ مورد بازبینی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه از مهرماه سال گذشته تاکنون استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی ممنوع شده است، افزود: در کشورهای اروپایی خمیر مرغ بر اساس اصول علمی مورد استفاده قرار می‌گیرد به همین منظور درصددیم در ایران نیز با اصلاح استانداردهای استفاده از این محصول آن را در فرآورده‌های گوشتی مورد استفاده قرار دهیم.

دبیر انجمن فرآورده های گوشتی گفت: هم اکنون اصلاحیه استاندارد استفاده خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی در مرحله پایانی قرار دارد که امیدواریم با تصویب آن بتوانیم مانع افزایش ضرر واحدهای تولیدی شویم.

افلاکی اضافه کرد: در حال حاضر واحدهای تولیدی فرآورده‌های گوشتی با مشکلات زیادی روبرو هستند که اصلاح استاندارد استفاده از خمیر مرغ می‌تواند تاحدودی کمک زیادی را به آنها کند.
 
کلمات کلیدی : خمیر مرغ
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.