توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 443906
تاثیر کاهش مصرف «زینک» بر سلامت سلول ها
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۳۳
مصرف ۴ میلیگرم زیبک (روی) اضافی در روز می تواند تاثیر عمیق و مثبتی بر سلامت سلول ها داشته باشد.

به گزارش مهر، محققان دانشگاه کالیفرنیا دریافته اند افزودن زینک به رژیم غذایی تاثیر مثبت و شدیدی بر سلامت سلول ها داشته و به مقابله با عفونت ها و بیماری ها کمک می کند.

تیم تحقیق برای اولین بار نشان داد افزایش نسبی زینک به رژیم غذایی موجب کاهش فشار اکسایشی شده و به DNA آسیب می رساند.

دکتر جنت کینگ، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «بسیار شگفت اور است که افزودن اندک زینک به رژیم غذایی می تواند تاثیر شگرفی بر نحوه متابولیسم بدن داشته باشد.»

زینک در همه جای بدن ما وجود دارد و موجب تسهیل بسیاری از فعالیت های ضروری در حفظ زندگی می شود. نقش مهمی در حفظ رشد مطلوب دوره کودکی دارد و سلامت سیستم ایمنی را تضمین می کند.

زینک همچنین به محدودکردن التهاب و فشار اکسایشی در بدن کمک می کند؛ اینها از عوامل مرتبط با شروع بیماری های مزمن قلبی-عروقی و سرطان هاست.

مردم سراسر دنیا برنج سفید تصفیه شده یا آرد گندم یا ذرت تصفیه شده مصرف می کنند که تنها انرژی بدن را تامین می کنند اما فاقد ریزمغذی های ضروری بدن نظیر زینک هستند.

زینک بخش اصلی حدود ۳۰۰۰ پروتئین متفاوت است و بر نحوه عملکرد پروتئین ها در تنظیم سلول های بدن تاثیر می گذارد.

در یک مطالعه تصادفی کنترل شده ۶ هفته ای، دانشمندان تاثیر زینک را بر متابولیسم انسانی از طریق شمارش رشته های گسسته DNA اندازه گیری کردند.
 
کلمات کلیدی : رژیم غذایی + سلامت سلول ها
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.