توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 253809
بلاتکیلفی ریاست دانشگاه تهران و مطرح شدن گزینه احتمالی
تاریخ انتشار : جمعه ۵ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۶:۰۰
با گذشت بیش از ۶ ماه از حضور سرپرست در مسند ریاست دانشگاه تهران، هنوز برنامه وزارت علوم برای تعیین ریاست این دانشگاه مشخص نیست.

به گزارش تسنیم، با گذشت بیش از ۶ ماه از حضور سرپرست در مسند ریاست دانشگاه تهران، همچنان این دانشگاه در تعیین رئیس قطعی بلاتکلیف است.

در حالی که محمد فرهادی وزیر علوم هفته گذشته ۳۴ دانشگاه را به عنوان دانشگاه‌هایی که با سرپرست اداره می‌شوند، اعلام کرد، از معرفی روسای دانشگاه‌ها به شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد، اما تصمیم وزارت علوم برای سرپرستی دانشگاه تهران و انتخاب رئیس برای این دانشگاه را به جلسات بعدی شورا واگذار کرد.

از آنجا که جلسه این هفته شورای عالی انقلاب فرهنگی دو هفته آینده برگزار می‌شود و سرپرست این دانشگاه همچنان به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی نشده، بنابراین نمی‌توان انتظار داشت وضعیت ریاست این دانشگاه حداقل تا چند روز آینده مشخص شود.
پس از اینکه رضا فرجی‌دانا وزیر سابق علوم با برکناری فرهاد رهبر رئیس سابق دانشگاه تهران به امید معاون مالی و اداری وزارت علوم ماموریت داد تا شورایی را برای انتخاب رئیس قطعی دانشگاه تهران انتخاب کند، فرآیند تشکیل کمیته شورای منتخبان در اردیبهشت‌ماه در دانشگاه تهران آغاز شد و اعضای شورا پس از تشکیل دو جلسه، ۶ نفر را برای اعلام برنامه درباره ریاست دانشگاه تهران در نظر گرفتند که در این میان رحیمیان از دانشکده فنی، حسینی(مدیرکل دفتر گسترش) از دانشکده دامپزشکی، موسوی معاون بین‌الملل دانشگاه تهران، امید سرپرست دانشگاه تهران، نیلی‌احمدآبادی و کمره‌ای نیز از دانشکده فنی به عنوان کاندیداهای ریاست دانشگاه تهران مامور به ارائه برنامه به شورای دانشگاه شناخته شدند.

در آخرین جلسه شورای منتخبان دانشگاه، اعضا پس از استماع برنامه‌های گزینه‌هایی که مایل به ریاست بودند، در نهایت پس از رأی‌گیری سه نفر را به‌ عنوان افرادی که از بیشترین اقبال در جمع دانشگاهیان دانشگاه تهران برخوردار بودند(محمدحسین امید، رحیمیان و محمود نیلی احمد‌آبادی) را به فرجی‌دانا معرفی کردند و وی نیز در نهایت نیلی احمد آبادی را به عنوان سرپرست دانشگاه معرفی کرد، اما در مدت حضور خود در وزارت علوم وی را به عنوان رئیس دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی نکرد.

برخی علت این امر را عدم وجود فضای مناسب در زمینه اخذ رای‌ برای نیلی احمدآبادی سرپرست دانشگاه تهران از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌دانستند. با این وجود نجفی نیز پس از حضور در وزارت علوم نیلی احمدآبادی را به عنوان سرپرست دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی نکرد و وضعیت ریاست دانشگاه تهران در دوره حضور او نیز بلاتکلیف بود.
در حالی که برنامه محمد فرهادی برای ریاست دانشگاه تهران مشخص نیست و مسئولان ارشد وزارت علوم نیز در این باره اظهارنظری نمی‌کنند، پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از مطرح شدن نام گزینه دیگری از دانشکده فنی دانشگاه تهران به عنوان محمود کمره‌ای در کنار نام محمود نیلی احمد آبادی برای ریاست دانشگاه تهران است.
کمره‌ای هم‌اکنون ریاست دانشکده فنی را بر عهده دارد و جزو ۶ گزینه شورای منتخبان دانشگاه تهران نیز بود.
در حالی که اعضا و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بر تعیین تکلیف سریع‌تر ریاست دانشگاه تهران از سوی وزارت علوم تاکید کرده‌اند باید دید طی روزهای آینده و در جلسات آینده شورای عالی انقلاب فرهنگی چه تصمیمی درباره ریاست این دانشگاه اتخاذ می‌شود.