توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 397242
این مواد غذایی از بروز سرماخوردگی جلوگیری می کند
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۸ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۰۰:۰۰
با فرارسيدن پاييز ابتلا به سرماخوردگي و آنفلوانزا به يك اپيدمي‌‌تبديل مي‌شود. از آنجا كه رعايت توصيه‌هاي تغذيه‌اي به كوتاه شدن دوره اين بيماري‌ها كمك مي‌كند
این مواد غذایی از بروز سرماخوردگی جلوگیری می کند

به گزارش ایران خبر، در اين مطلب به برخي از اين توصيه‌هاي تغذيه‌اي اشاره خواهيم كرد.

زنجبيل: همه ما زنجبيل را به عنوان يك گياه با خاصيت ضددرد معده و ضدتهوع مي‌شناسيم در حالي كه براي كاهش شدت علائم سرماخوردگي نيز مفيد است. زنجبيل تازه يا پودرشده را مي‌توان در تهيه انواع غذاها و حتي نوشيدني‌ها به كار برد و خاصيت ضدالتهابي آن به بهبود سرماخوردگي و آنفلوانزا كمك مي‌كند.

سالاد و آب‌ سبزيجات: خوردن انواع سالاد به كوتاه شدن دوره نقاهت بعد از يك آنفلوانزاي سخت كمك خواهدكرد. مي‌توانيد آب سبزي‌هاي تازه را هم بگيريد و با هم مخلوط و ميل كنيد. با اين كار سيستم ايمني‌ بدن تقويت مي‌شود. آب سبزي‌هايي مانند هويج، گوجه‌فرنگي و حتي كرفس از بهترين‌هاست.

گوشت بوقلمون: گوشت اين پرنده يكي از منابع عالي پروتئين محسوب مي‌شود و خوردن آن به تقويت سيستم ايمني بدن كمك مي‌كند. البته اگر همراه آن سبزي‌هاي تازه‌اي مانند سبزي‌هاي برگ سبز تيره و گوجه‌فرنگي نيز استفاده شود، اين خاصيت افزايش خواهد يافت.

سوپ مرغ: خوردن مواد غذايي آبكي در دوران سرماخوردگي آب و موادمغذي مورد نياز بدن را تامين خواهد كرد. در اين ميان سوپ مرغ يكي از بهترين‌هاست زيرا ايمني بدن را افزايش مي‌دهد و از گرفتگي راه‌هاي بويايي و ابتلا به عفونت‌هاي باكتريايي و ويروسي جلوگيري مي‌كند.
 
کلمات کلیدی : سرما خوردگی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.