توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 364275
آیا عراقی ها می توانند موصل را از ابوبکر البغدادی پس بگیرند؟
تاریخ انتشار : يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۲۰:۱۶
نیوزویک نوشت: نیروهای عراقی یک روز پس از اعلام پیروزی در نبرد برای فتح فلوجه آماده ایجاد جبهه تازه ای برای حمله به پایگاه شبه نظامیان تروریست داعش در موصل می شوند.

به گزارش انتخاب، نیروهای ویژه ضد تروریسم و دو شاخه نظامی دیگر با حمایت هوایی نیروهای ائتلاف آمریکایی از شهری پالایشکاهی در شمال عراق به سوی پایگاه هوایی پیش می روند که منطقه ای کلیدی برای بازپس گیری موصل شمرده می شود.

وزیر دفاع، خالد العبیدی گفت این حمله آغاز عملیات بیرون راندن داعش از قیاره در ۱۱۵ کیلومتری شمال بیجی است، که پایگاه هوایی در آن می تواند به عنوان آوردگاه نبرد آتی برای آزادسازی موصل در فاصله ۶۰ کیلومتری در شمال این شهر باشد.

سربازان ارتش در جبه های مختلف در غرب مخمور در سوی مخالف رود تیگریس در سه ماه گذشته در برابر پیشروی تروریست های داعشی مقاومت کرده اند.

عبیدی در پیامی در توئیتر در کنار عکسی از کامیون های نظامی هاومی که در جاده ای صحرایی عبور می کردند، نوشت: « شروع عملیات آزادسازی قیارا به تروریست ها فرصت نفس تازه کردن هم نمی دهد».

سربازان عراقی در خیابان های بغداد به نبرد شورشیان رفتند، و در مسیراصلی شرقی-غربی از میان فلوجه پایگاه های آن ها را شلیک راکت، تک تیر انداز و خمپاره مواضع آن ها را مورد حمله قرار دادند.

یروهای ضد تروریسم کنترل بیمارستان فلوجه را در اختیار گرفتند که پناهگاهی برای شبه نظامیانی بود که بخش بزرگی از آن را پیش از فرار به آتش کشیده بودند و محله الدوبات را از وجود تروریست ها پاکسازی کردند.

پخش زنده تلویزیون دولتی از بیرون بیمارستان دود و آتش برخاسته از بیمارستان را نشان می داد و همچنین تصاویری از کماندوهای ویژه پخش می کرد که با بر افراشتن پرچم عراق پیروزی خود را جشن می گرفتند.

فلوجه، پایگاه تاریخی شورشیان طرفدار صدام و مخالف دولت شیعه محور عراق بود.

سازمان بین المللی مهاجران روز شنبه اعلام کرد بیش از ۸۱,۰۰۰ نفر در اثر مبارزات در فلوجه بی خانمان شده اند، که پیش از اشغال این شهر توسط داعش در اوایل ۲۰۱۴ سه برابر این اعداد جمعیت داشت.

این آژانس کمک رسانی بین المللی در پیامی در توئیتر گفت: «نیازها: چادر، آب، منابع»
 
کلمات کلیدی : داعش، موصل، ابوبکر البغدادی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.