نظر منتشر شده
۱۳۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 246979
درددل یک دانشجوی دانشگاه آزاد؛
يك مدير و ۵ پست همزمان!
بخش اجتماعی الف، 6 آبان 93
تاریخ انتشار : سه شنبه ۶ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۳۳
در سال تحصيلي جاري به دنبال افزايش ظرفيت در پذيريش دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي و ايجاد برخي رشته هاي جديد در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري در بسياري از واحدهاي دانشگاههاي آزاد كشور و به منظور جلوگيري از افت سطح كيفيت تحصيلي و تضيع حقوق ما دانشجويان تحصيلات تكميلي لازم است برخي از نارسائيها و مشكلات جدي كه واحدهاي اين دانشگاه را تهديد مي نمايد به رئيس دانشگاه آزاداسلامی گوشزد شود تا مجموعه مديريتي ايشان در جهت رفع اين معضل تدابيري جدي بيانديشند.

۱- آقاي دكتر ميرزاده شما اطلاع داريد كه در برخي از واحدهاي دانشگاه آزاد مانند واحد تهران جنوب يك مدير تجاری چند شغله، توسط رئيس اين واحد همزمان در ۵پست مديرگروهي شامل؛
۱- گروه دكتري مديريت فرهنگي
۲- گروه دكتري مديريت رسانه
۳- گروه كارشناسي ارشد مديريت فرهنگي
۴- گروه كارشناسي ارشد گردشگري
۵- گروه كارشناسي مديريت فرهنگي
منصوب شده است؟!

۲- آیا به نظر شما يك مدير گروه در دانشگاه آزاد طبق مقررات آموزش عالي کشور مي تواند علاوه بر هيات علمي تمام وقت، در يك ارگان ديگر حتي خصوصي، بطور تمام وقت درسمت کلیدی معاون بازاريابي و فروش يكي از بيمه هاي معروف كشور نيز مسئوليت داشته باشد؟ البته مدير ۵گروه مذكور، علاوه براين، رياست یا عضو هيات مديره چند شركت دیگر را نيز در رزومه خود دارد.

به نظر مي رسد اين چيز جديدي در دانشگاه آزاد نيست چرا كه در دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقيقات تهران نيز چنين شرایط و روابطي حاكم است. به عنوان مثال معاون رئيس جمهور و رئيس كتابخانه ملي همزمان به عنوان مدير۲ گروه مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري مديريت فرهنگي منصوب شده است.

۳- آيا براي مديران گروه هاي مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري استاندارد ساعات كار اجرايي موظف تعريف نشده است؟ لذا مديران چندشغله مذكور در روز چه ميزان وقت گرانبهاي خود را در شغل تمام وقت اول، و چند ساعت وقت مرده باقي مانده را به صورت ظاهری در گروه هاي تشريفاتي انتصابي صرف مي كنند؟ چگونه اين مديران مي توانند به مطالعات علمي، تحقيق ، تدريس و برنامه ريزي گروه هاي مذكور برسند؟

به عنوان مثال، بررسي ها نشان مي دهد كه رئيس كتابخانه ملي فقط روزهاي شنبه از ساعت ۱۴ لغايت۱۷درگروه هاي دكتري و كارشناسي ارشد واحد علوم و تحقيات مشغول خدمت به دانشجويان است و در غیر این ساعات، دانشجویی به نام «میر» در گروه جانشین ایشان است. درباره مدير ۵گروه دانشگاه واحد تهران جنوب نیز طبق بررسي هاي به عمل آمده، نامبرده هرگز در دسترس دانشجويان نيست. كافي است بصورت نامحسوس شما به دانشكده مديريت واحد تهران جنوب و دفتر گروه سر بزنيد. به احتمال خیلی زیاد با درب بسته گروه روبرو مي شويد يا در صورت باز بودن درب، مشابه واحد علوم و تحقیقات در اینجا نیز با يكي از دانشجويان بنام (م.ع) كه از سوي خود مدير گروه مربوطه به عنوان جانشين ايشان منصوب شده، مواجه مي شويد.

گویی شیوه مدیریت در همه واحدهای دانشگاه آزاد یکسان است. البته در دوره مدیر گروه فرهنگی سابق این داشکده در هنگام مراجعه به گروه در صورت بسته بودن درب حداقل ساعات حضور نامبرده درگروه یاکلاس برروی درب نصب شده بود و علاوه بر آن اکثر دانشجویان موبایل ایشان را داشتند ولی در مدیریت جدید این گروه نه از اعلام ساعات حضور (اعم از حضور درکلاس یا گروه) و نه از حضور فیزیکی ایشان خبری است. با گذشت بیش از یک ماه از سال تحصیلی هنوز موفق به زیارت ایشان نشده ام و فقط از طریق جستجوی اینترنتی از موقعیت تجاری و بازرگانی ایشان باخبر شدم.

۴- چرا با روساي ناكارآمد واحدهاي نمونه فوق الذكر که به خاطر بي تدبيري و حاكم نمودن روابط بر ضوابط نام دانشگاه آزاد را اين چنين خدشه دار مي نمايند برخورد قاطع صورت نمي گيرد؟ آيا واحد بازرسي دانشگاه آزاد كه چشم و گوش رئيس دانشگاه آزاد است از اين معضل خبردارد و چشم بر واقعيت بسته است؟ آيا دانشگاه آزاد به خاطر صرفه جويي در هزينه هاي خود مجبور به انتصاب همزمان يك مدير گروه در ۵ پست مهم علمي است يا دليل ديگري دارد؟ لطفا برای ما دانشجویان توضيح دهيد.

۵- استاندارد اساتيد داراي رتبه علمي و مجاز تدريس در گروه هاي دكتري و فوق ليسانس دانشگاه آزاد چيست؟ مدير ۵ گروه فوق الذكر براي ارتقاي سطح علمي گروه هاي مذكور چه برنامه ريزي انجام داده است و چه تعداد استاد تمام، دانشيار و استاديار دارد و آنها داراي چه سوابق دانشگاهي هستند؟ و خود ايشان چند سال سابقه دانشگاهي و چه سوابق علمي – پژ‍وهشي درخشاني دارد؟ كافي است نام ايشان را در اينترنت جستجو كنيد. آنگاه اين ادعا ثابت خواهد شد كه جز رزومه اي تجاري و بازرگاني، خبري از سوابق پژ‍وهشي و تحقيقات دانشگاهي ايشان نيست. آيا واحدهاي دانشگاهي مانند تهران جنوب كه خود سرآمد ساير واحدهاي دانشگاه آزاد شهرستان ها هستند با اين برنامه ريزي قصد توسعه تحصيلات تكميلي را دارند؟

والسلام- من الله التوفيق
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۰۹:۴۴:۳۶
آن چيز كه جايي نرسد فرياد است ! (2454533) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۱:۲۴:۳۹
در دانشگاه تهران هم وضع به همین منوال بود مدیر گروه ما در چند دانشگاه همزمان تدریس میکرد و وقتی هم برای دانشجو نداشت اونجا هم فکر کنم مدیر گروه بود و ضمنا شرکت هم داشت بنده با ایشان پایان نامه داشتم نه پایان نامه را خواند نه توصیه ای کرد کلا ما نفهمیدیم نقش ایشان چه بود؟ برای مقاله دادن هم کمکی نفرمودند و فقط پیگیر بودند که ایا چاپ شده یا نه؟ ایا برای چهار تا امضاء باید یه میلیون یه استاد بگیره؟درسته دانشکده مثلا از 86 تاسیس شده ولی این دلیل نمیشه که همه چیز روی هوا باشه. معاونت اموزشی هم به چاپ کتاب و...از ترجمه های دانشجویان مشغول بودند و فکر کنم تا حالا یک کتابخانه کتاب چاپ فرموده باشند اوضاع عجیبی داشت این دانشکده ما از 89 که وارد شدیم تا زمانی که فارغ التحصیل شدیم فقط یک محیط پر از حاشیه های مضحک بود. (2454806) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۳:۳۳:۰۸
جالبه دانشگاه آزاد هیات علمی نداره بعد 12000 دانشجوی دکتری گرفته. یعنی در یکی از شهرستانها دانشجوی دکتری گرفتند در حالیکه تمامی اساتید کارشناسی ارشد بیشتر ندارند!!! (2455256) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۲۰:۰۷:۴۲
فکر می کنید دکترهایی که در دانشگاه درست می دهند، سوادشان بیشتر از فوق لیسانس ها است؟ همه شان سر و ته یک کرباسند، اما مدارک شان متفاوت است. (2456211) (alef-10)
 
مدافع
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۴:۴۸:۴۰
وقتی 88 سال از عمر یکی میگذرد و 10 پست داره و بازنشسته نمیشود این بنده خدا 5 مدیر گروهه لابد میتونه (2455539) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۴:۵۹:۴۵
در پیام نور که وضع بدتره گفتیم در این دولت وضع بهتر میشود _ متاسفانه بدتر شده هر چی آدم منگول توی پیام نور شدند معاون و مدیر کل . هر کدام 10 تا پست دارند . مردم را که مثل رییس قبلی پیام نور به سازمان مرکزی راه نمی دهند. تازه اگه موفق بشی از هفت خان رستم هم رد بشی هیچ کس پاسخ گو نیست. چه دکتر فرهانی ومدیران زیر دستشان را ببینی چه وزیر علوم را ببینی!!! بسیاری از افراد را میبینی که دو تا سه سال مشکلاتشان حل نشده. وضع کیفی وکمی دانشگاها بماند که سر دراز دارد. برای این دانشجوها آدم متاسف میشه که رنگ یک دانشگاه علمی و با کیفیت را نمی بینند. (2460794) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۲۰:۱۱:۵۳
ای بابا!!! انتخاب خود این جناب رییس کل دانشگاه آزاد جای بحث داره اونوقت تو اومدی به این بنده خدا شکایت می کنی!!! (2456221) (alef-10)
 
موفق
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۰۳:۲۷:۱۵
تو دانشگاه شریف هم پر از اینجور اساتید است. (2456768) (alef-10)
 
فرنوش
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۱:۳۴:۰۳
دقیقا. در واقع مسئله کشور ما در حال حاضر این نیست که شما بری و کشف کنی تو یه سازمانی فساد هست چون این رو دیگه تقریبا همه میدونن و هوش زیادی نمیخواد. اصلا سازمانی مثل دانشگاه آزاد واسه تعلیم و تربیت تاسیس نشده. مسئله اصلی الان اینه که یک راه حل نهایی برای انتقال دزدها و راهزنها از پشت میزهای مدیریتی به زندانها پیدا بشه. (2454862) (alef-13)
 
علی سبحانی
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۴:۱۷:۵۷
کدام زندان گنجایش اینهمه رو داره؟ باید مردم پاک رو ببرند زندان و بعد دور مملکت رو دیوار بکشند! اصولا اگر در مجلس شورای اسلامی مدافعان واقعی مردم نشسته بودند قانون منع تصدی دو شغل را تصویب و دولت را وادار به اجرای آن می کردند. در حقیقت افراد چند شغله چون نمی توانند به هیچ کدام از مشاغل بطور کامل برسند دریافتی آنه از تمام آن مشاغل دزدی محسوب می شود. ولی چه می شود کرد که نمایندگان محترم هم از سوی آقای رحیمی متهم به همدستی با... ؟ شده اند. (2455465) (alef-10)
 
BB
۱۳۹۳-۰۸-۰۹ ۰۰:۳۶:۲۴
نمایندگان مجلس که حامی مستضعفین هستن الان تو سعادت آباد دارن از طریق شرکت تعاونی خودشون برج میسازن با 400 واحد ..... تا از مستاجری و خانه به دوشی خلاص بشن... بگذریم از اینکه خود آقایون مجلسی ها در اخذ ودرک دکتری از دانشگاه آزاد ید طولایی دارن ... جناب توکلی مرد باش مثل همیشه .... حذف نکن انتشار بده پیگیری کن و جواب بده به افکار عمومی مردم که کور نیستن از شما توقع دیگه ای داریم .. مگر اینکه .... بعله (2461715) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۲:۰۲:۱۱
سکوت ، فریادی است که سخت ترین دیوارهای بتنی را فرو می ریزد . (2454958) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۴:۵۹:۱۷
این مال سرزمینی که وجدان و شرافت نمرده باشه. (2455572) (alef-10)
 
مرتض
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۲:۰۴:۱۵
دوست دانشجوی آزاد عزیز
معلومه میخای جو دانشگاه رو به هم بریزی و یک دانشجو نما هستی !! (2454967) (alef-13)
 
م ح
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۲:۰۴:۴۲
بدبخت حق داره با این حقوق و خرج بالا اینهمه کار کنه
تازه باید براش تشویقیم نوشت اینهمه فعاله ومثل اینهمه مدیران از راههای زیر میزی پول دربیاره (2454968) (alef-13)
 
سلامی
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۲:۰۵:۳۹
وقتی الان همه دانشجو هستند ( عمه ملوک من با شصت و پنج سال داره دانشگاه میره ) انتظار زیادی نیس دانشگاههامون بی در و پیکر باشه. (2454974) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۲۰:۵۵:۴۰
من دانشجوی ارشد ازاد علوم تحقیقاتم تهرانم مدیر گروه رشته ما رییس یکی از دانشگاهی معتبر تهرانه ولی فقط اسمش اونجا خودشو تا حالا ندیدیم و نخواهیم دید!!!!!!!
کلاس های ارشد رو با 40نفر و در برخی کلاس ها مث وصایای امام لیست دست استاد 80نفره که خوشبختانه سی چهل نفر بیشتر سرکلاس نمیان
به خاطر ازدیاد دانشجو به ما 9واحد بیشتر ندادند تا همه بتونن انتخاب واحد کنن (2456305) (alef-10)
 
دانشجوی ارتباطات
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۱۳:۴۹:۲۶
جناب آقای رحیمی،جناب محقق شما در دوره کارشناسی فرهنگی در این دنشکده چه کرده اید جز اینکه با باند بازی و رفیق بازی رشته را به سمت تعطیلی سوق دادید حال که فردی مجرب پیدا شده و مقطع ارشد و دکتری این رشته را در این دانشگاه راه اندازی و احیا کرده با این رفتارهای بچه گانه حسادت می ورزید. (2458211) (alef-10)
 
جعفر
۱۳۹۳-۰۸-۰۹ ۱۰:۰۹:۱۸
انچه البته به جایی نرسد فریاد است (2461892) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۰۹:۵۵:۵۸
دانشگاه های دولتی هم این مشکلات را دارند. اساتید موظف به 40 ساعت حضور در هفته اند ولی اکثرا خبری از آنها نیست. مدیران گروه و دانشکده و دانشگاه عملکردهای ضعیفی دارند. واحد نظارت و ارزیابی دانشگاه در عمل هیچ کار نمی کند. اعضای هیات علمی گاها در رشته های کاملا غیرمرتبط جذب می شوند. رانت و رابطه بازی در جذب دکترا، بورسیه و هیات علمی غوغا می کند و ... خلاصه وضعیت آموزش عالی در ایران بحرانی است! نقشه علمی کشور به حال خود رها شده است، در همه جا چه دولتی و چه غیردولتی تنها کمیت اهمیت دارد و از کیفیت خبری نیست. (2454560) (alef-10)
 
توحید
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۰:۰۲:۲۶
آب در هاون کوبیدن ... (2454569) (alef-10)
 
عبدالجلال
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۱:۳۰:۳۷
خشت بر دریا زدن ...!
همه مسئولان 7 8 تا شغل دارند! (2454839) (alef-13)
 
م ح
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۲:۰۶:۳۴
بنده خدا یادش رفته تو ازانسم میتونه کار کنه (2454977) (alef-13)
 
نیا
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۲:۲۰:۱۷
زیره به کرمان بردن ... ( البته اگه تا الان زیره چینی در بازار کرمان نباشه ! ) (2455030) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۰:۰۳:۵۲
در تمامی دانشگاهها درسطح مدیریت همین خبر است چه پولهای حلال و طیب و طاهری ....خدایا (2454573) (alef-10)
 
کاروان
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۰:۰۷:۲۷
افشای فساد خیلی عالیه دستتون واقعا درد نکنه ولی چه فایده وقتی در سیستم اداره کشور ما هیچ قوه قهریه ای وجود نداره که بعد از کشف فساد اون رو از ریشه در بیاره بخصوص فساد سازمانهای دولتی و شبه دولتی.
خواهش میکنم تلاشتون رو بکنین که یک همچین نهادی در کشور شکل بگیره که مثلا بعد از افشای این فساد چند ساعت بعدش حمله کنه و این مدیران عزیز رو دستگیر کنه. (2454583) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۶:۴۵:۲۵
نهادهای بازرسی و قهریه زیاد هست ولی اول یکی باید بیاد اونا رو از فساد پاکسازی کنه (2455844) (alef-10)
 
علمی
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۰:۱۱:۵۵
دانشگاه آزاد هرج و مرج است.بک نفر با مدرک "آموزش آزاد "که در آن فید شده نمیتواند ادامه تحصیل با این مدرک دهد ،در دوره دکتری ثبت نام کرده و در دانشگاه آزاد تدریس مغایر با رشته اش میکند!! (2454594) (alef-10)
 
p
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۰:۳۶:۳۹
در بانک تجارت هم نمونه دارشتیم هم ریاست دایره و هم عضو هیئت مدیره اهوان وابسته به خودشان (2454658) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۶:۴۸:۳۳
آقا وزیرش هم چند شغله ست همین سایت نوشته بود که وزیر صنعت چند شغله هست .آقا داغونما داغوووووووون (2455853) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۰:۴۴:۲۷
دلت خوشه ها تقریبا تمام مسئولین دولتی چند شغله هستند بیخیال ...... زندگی تو کن (2454682) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۰:۵۲:۴۲
آيا در دوره جناب دانشجو از اين چند شغله خبري نبود؟ (2454707) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۱:۰۱:۳۹
من یک هیات علمی و مسئول یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی هستم.
این در تمام واحدهای دانشگاه آزاد معمول است که یک هیات علمی مدیر گروه بیش از یک گروه آموزشی باشد.ولی فقط یک حق سرپرستی میگرد.
حتی کارکندان نیز معمولا بیش از دو سه کار را برعهده دارند.
این به دلایل مختلف اتفاق میافتد: مثلا واحد با کمبود نیرو یا بودجه مواجه است و یا در واحد های کوچک تعداد دانشجویان یک گروه کم شمار است.
اما اشتغال هیات علمی در سایر سازمان ها و نهادهای دولتی یا غیر دولتی ممنوع است. (2454739) (alef-13)
 
حسابدار
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۱:۱۲:۴۲
اسمش معرف عملکردش است دانشگاه آزاد.هیئت علمی شدن آزاد .هیئت علمی آزاد.دانشجو شدن آزاد.دانشجو آزاد.تدوین واجرای آیین نامه های آموزشی و مالی آزاد. کمی فکر کنید کلمه آزاد جه سنخیتی با دانشگاه دارد.از کدام محدودیت میخواستند آزاد شوند.انرژی و سرمایه ای که در این راه دارد هدر رفت اگر برای تقویت و توسعه سیستم آموزش عالی رسمی کشور بکار گرفته میشد خیلی از ناهنجاری های فعلی جامعه در ابعاد مدرک گرایی-افت کیفی آموزش-افزونی عرضه بر تقاضا-دو گانگی در برخورد ها-بروز شخصیت های علمی کاذب-کاهش ارزش و انگیزه دارندگان مدارک علمی معتبر و........بروز نمیکرد (2454775) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۱:۲۶:۱۵
آنکه البته به جایی نرسد فریاد است (2454815) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۱:۲۸:۳۷
سلام علیکم
مگر سراسری اینطور نیست ؟؟؟؟ اعضای هیئت علمی ماهی خدا تومن از بیت المال به عنوانهای فرعی مدیر و عضو کمیته و مجله و...... گرفته و در بلاد کفر مثلا فرصت مطالعات هستند !!!!!آقای دکتر اینهمه تبعیض و تفاوت بس است مگر هیئت غیبی بنام علمی چه گلی سر دولت و وزارتخانه ها زده که اینهمه دم و دودشون را میبینید دلیل ترس وزرا از مثلا هیئت علمی چیست که اینهمه تو حلقشون میریزید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به چه دلیل ماهی 300000000 ریال و سالی یک آپارتمان و فصلی 1000000000 ریال وام به این داده سازهای آماری میدهید؟؟؟؟
اگر از خدا نمیترسید ازخشم طبقه 3 و 4و 5 که 98 درصد وزارتخانه را تشکیل میدهند بترسید
همه پول بیت المال صرف هزینه خوشی و تفریح فرزندان مثلا هیئت علمی میشود آنهم در کشورهای اروپایی و امریکایی
از خدا بترسید (2454829) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۴:۵۷:۴۰
30000000 تومان؟ مزاح می فرمایید. من عضو هیئت علمی هستم با مدرک دکتری. دریافتی کمتر از 2.8 میلیون. (2455565) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۹:۵۱:۳۱
2.8میلیون از کدامیک از بیست پستتان حالا خدایی سرجمع از تمام پستها چقدر میگیری حلال وار (2456180) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۵:۰۸:۴۴
من عضو علمی پیام نور هستم با 12 سال سابقه و مدرک ارشد تازه دریافتی ما شده 1800000تومان - امکانات وکیفیت هم در حد یک مدرسه روستایی . (2460802) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۱۰:۱۶:۵۳
دوست گرامی شما از خدا بترس که اینهمه دروغ می بافی. بنده الان بعد از بیست سال هنوز یک منزل به اصطلاح در شان هیت علمی ندارم. (2457205) (alef-10)
 
علیرضا
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۱:۲۹:۳۵
بعد یک سری مثل ما توی بهترین محیط اموزشی که سازمان مدیریت صنعتی باشه 2 سال وقت گذاشتیم .حالا به ما میگن مدرک معادل داری و نمی تونی ادامه تحصیل و یا ..... بدی .برای خودم و .... متاسفم (2454833) (alef-13)
 
سعید
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۱:۳۳:۴۴
اگر فداکاری این استادها نباشه، به دلیل کمبود هیات علمی و استاد، ظرفیت پذیرش به یک پنجم کاهش پیدا میکنه. (2454857) (alef-3)
 
حکارمند دانشگاه آزد
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۱۷:۱۳:۰۶
چرا اینقدر اخبار دانشگاه آزاد را کم پوشش می دهید؟ ما خیلی حرف ها داریم که باید بزنیم. نکنه شما هم چزء حامیان قسم خورده دانشگاه ازاد هستید. (2459038) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۱:۴۲:۵۱
کلاً در کشور ما، اغلب تشکیلات به صورت مافیایی و باندی اداره می شود و این مسئله منحصر به دانشگاه آزاد نیست. زیرا یک باند نمی تواند به کسانی دیگر اعتماد کند. به همین دلیل یک نفر چندین مسئولیت دارد. ایتالیایی ها مثلی دارند که می گوید: پسر دون کورلوئه رییس باند، هم پسر اوست، هم معاونش، هم جانشینش و هم بچه زنش و هم حسابدارش! (2454905) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۱:۴۳:۰۳
توی دانشگاه ها ی دولتی هم همین طور هست اساتید هیچوقت 40 ساعت در هفته به دانشگاه نمی آیند و هیچ کسی هم معترض نیست. علاوه بر اساتید خیلی کسانی هم که اسم رئیس رو یدک میکشند همینطور هستند مثلا رئیس حسابداری... که تقریبا روزی 3 ساعت در دانشکده حاضر میشوند. (2454906) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۱:۴۴:۵۷
من ارشد بیکارم! یکی از این سمت ها رو به من بدید اندازه 5 نفر بازدهی کار خواهید دید! منم متاهل میشم و به رشد جمعیت کمک میکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2454910) (alef-3)
 
رضا
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۲:۱۷:۰۹
سیاست اینه که شماها همچنان بیکار باشی. (2455017) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۱۷:۱۵:۰۹
بچه های تو چی بشن؟! (2459042) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۱:۴۷:۰۷
آیا برخوردی هم با این چند شغله های عزیز خواهد شد؟ (2454916) (alef-3)
 
جوادی
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۲:۱۸:۱۷
آخه این سواله که می پرسی؟
شما یه مسئولی رو به من نشون بده که تک شغله باشه. (2455021) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۲:۰۸:۳۹
اقای دکتر. ........ که رییس دانشگاه ازاد تبریز است اصلا به مدیران و کارمندان و معاونین اجازه فعالیت نمیدهو همه کارها بصورت دیکتاتوری باید از کانالخودش. انجام بشود و پشتش به نماینده تبریز گرمه و کسی نمیتونه حرفی بزنه اقای میرزایی اقای منادی تا کی باید این نامدیران پستهای مدیریتی را اشغال میکنند خدا می داند (2454985) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۱۷:۱۷:۳۶
تشریف بیارید دانشگاه ازاد جهرم که ببینید رییس این دانشگاه تقریبا همه ی معاونان را مرخص فرموده و خودشون به تنهایی دارن مدیریت ! می کنند. ما نه معاون مالی اداری داریم نه معاون اموزش و نه معاون عمران و این معاون پژوهشی و دانشجویی هم اینقدر ضعیف هستند که بود و نبودشان فرقی نمی کند! (2459049) (alef-10)
 
يك دانشجو
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۲:۱۲:۵۷
اين مدير چندشغله در بيمه ملت مشغول كار است لطفا سايت زير را چك كنيد و قسمت تيم مديريت را ببينيد و شما با چهره ايشان بشرح زير آشنا مي شويد

http://www.mellatinsurance.com/index.php/2012-07-10-12-12-50/management-team




عليرضا ابراهيم پور
معاون بازاريابي و فروش

ebrahimpour@melat.ir
آخرين مدرك تحصيلي : دكتراي مديريت و برنامه ريزي فرهنگي
تاریخ شروع همکاری در بیمه ملت :1388/08/01
سوابق تجربي :
1- مدير فروش شرکت خودرو سازی گروه بهمن
2- عضو هيئت مديره شركت هاي مزدا يدك، شركت شايان ليزينگ كيش، شركت ليزينگ آريادانا، ليزينگ بانك ملت
3- مدير عامل و عضو هيئت مديره شركت بهمن ليزينگ (2454999) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۲:۲۳:۲۱
آیا به نظر شما يك مدير گروه در دانشگاه آزاد طبق مقررات آموزش عالي کشور مي تواند علاوه بر هيات علمي تمام وقت، در يك ارگان ديگر حتي خصوصي، بطور تمام وقت درسمت کلیدی معاون بازاريابي و فروش يكي از بيمه هاي معروف كشور نيز مسئوليت داشته باشد؟ جواب : بله اگر توی ایران باشه میتواند (2455041) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۲:۲۷:۵۰
این موضوع فقط در دانشگاه نیست خیلی از سازمانها همینطوره. (2455052) (alef-10)
 
دانشجوی دارابی
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۲:۵۵:۵۱
این که 5شغل دارد با تحقیقی که ما در دانشگاه خودمان کردیم وپرسنل هم تائید کردندمعاون آموزشی واحدداراب فارس که به ابوالمشاغل شهرت دارد حداقل10شغل همزمان دارد شامل
1- معاونت آموزشی وهمزمان دانشجوئی
2-مدیرگروه زبان وادبیات فارسی
3- مدیرگروه کاردانی وکارشناسی ناپیوسته معارف اسلامی
4- مدیردروس معارف اسلامی (عمومی )
5- مدیر دروس بهداشت وتنظیم خانواده
6- مدیردروس عمومی کلیه رشته ها
7- مدرس دانشگاه پیام نورداراب
8-مدرس دانشکده کشاورزی داراب
9- مدرس حوزه های علمیه خواهران وبرادران
10- عضوشورای حل اختلاف
و انواع شورای آموزشی انضباطی و....وهمچنین
11- تدریس 22ساعت در درساعات اداری
حال ایشان چگونه وظیفه خودرا به عنوان معاون آموزش ودانشجوئی در خدمت دانشجویان وتکریم آنهاست پاسخ با مسئولان دانشگاه است.
ضمنا ایشان بامدرک مربی و بازنشسته 35سال خدمت آموزش وپرورش هست .در دانشگاهی که چندین رشته فوق لیسانس دارد این موضوع عجیب وغیرعادی نیست . (2455133) (alef-10)
 
عدالت
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۲۰:۰۹:۳۷
در پاسخ به دانشجوی دارابی
سلام
در روستایی کدخدایی می خواست برای گوسفندانش چوپانی انتخاب کنند چندین نفر به خانه خود دعوت می کرد و به آنها نهار می داد و در ضمن به کفش های آنها نگاه می کرد اگر ریگی در کفش آنها می یافت آنها مناسب نمی دانست زیرا معتقد بود کسی که برای سلامتی پایش اهمیتی قائل نیست برای گوسفندانش ارزشی قائل نیست
حال حکایت دوم :
شاگرد داشتم فرزند یک دکتر پاکستانی فرزند ایشان فارسی خوب بلد نبود وقتی از وی سوال می کردیم ظهر چه خورده ای بجای اینکه بگوید چلو خورشت بادمجان می گفت برنج خوردم - گوشت خوردم - بادمجان خوردم- گوجه فرنگی خوردم در حالی که همین اینها یک نوع غذا بود
حالا حکایت دانشجوی دارابی حکایت آن بچه پاکستانی است
یا مثلا یک نفر بگوید فلان معلم چند شغل دارد هم در دبیرستان امیرکبیر درس می دهد هم در دبیرستان علامه هم در دبیرستان شهید بهشتی
اولا اینشان فردی موفق در زمینه آموزش است دلیل آنهم روشن است
کافی است مثل آن کدخدا به کفش چوپان نگاه کند
چرا ایشان موفق هستند به دلایل ذیل
1- فرزند اول ایشان در کنکور سراسری رتبه یک کسب نمود (برای اولین بار در داراب ) و اولین پزشکی بودند که بلافاصله بعد از فارغ تحصیلی تخصص گرفتند
2- فرزند دوم ایشان دکتری داروسازی است
3- فرزند سوم ایشان با رتبه 1000 در کنکور سراسری رشته تغدیه قبول شدند و اکنون در مقطع کارشناس ارشد مشغول تحصیل هستند
4- آنها خانوادگی باسواد می باشند مردم داراب به برادر ایشان لقب آچار فرانسه داراب دادند
آیا با این اوصاف چنین فردی شایسته نیست برای پست معاونت آموزشی یک دانشگاه ؟؟؟
انصاف هم چیزی خوبی است
ثانیا مگر دانشگاه پیام نور یا دانشکده کشاورزی چند ساعت ایشان تدریس دارند در ضمن تدریس ایشان تا آنجا که من اطلاع دارم بعد از ظهر است
ثالثا مگر قرار است برای درسی مثل تنظیم خانواده و ...یک نفر بکار گرفته شود مگر دانشگاه آزاد جند نفر دانشجو دارد یادتان باشد متقاضی زیادی در بسیاری از رشته دانشگاه وجود ندارد لذا مجبور هستند یک نفر چند کار را انجام دهد چیزی نظیر معلم چند پایه در آموزش و پرورش و این به معنای ابومشاغل بودند نیست
رابعا شرکت در جلسات و شورای انظباطی جزء کار ایشان هست نه یک پست جدید (2456215) (alef-10)
 
پدرام
۱۳۹۳-۰۸-۰۹ ۲۲:۴۸:۴۲
عزیز من.. استاد.. برادر ..اشکال نظر شما میدونید کجاست؟
1. اگر یک دانشگاه فرد لایق و شرایط (مثلا افراد کافی) را ندارد بزرگترین سوال این است که چرا و چکونه به آن واحد مجوز تاسیس دانشگاه دادند؟ مگر نه اینکه دانشگاه محل تولید علم باید باشد؟
2. اگر فرزندان یک نفر موفق بودن یعنی ما مثلا می تونیم بگیم پس پدر جان شما هم بیا برو تو؟ الان من دکتر هستم ولی پدرم دیپلم داره آیا من میتونم به واسطه ی خودم بگم پدر جان بیا برو دانشگاه درس بده؟
3. عزیز من معاونت آموزشی یک دانشگاه یک امر تخصصی است و باید در اختیار متخصص مدیریت آموزشی قرار بگیرد. آین آقا که هیچ حتی فرزندان این آقا هم با رشته هایی که فرمودین هیچ ربطی به این سمت ندارن. شما مکان آکادمیک رو با مکان دور همی اشتباه گرفتین. در محلی به نام دانشگاه فقط باید افراد آکادمیک با بالاترین تحصیلات آکادمیک مرتبط سر مشاغل مرتبط باشن که متاسفانه هیچ موقع اینطوری نیست. (2462851) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۰۸:۵۵:۴۱
کیفیت مدرک گرایی است نه دانش محور بودن است. اگر غیر از این بود چگونه ممکن است یک نفر در 11 دانشگاه و یا محل کار بتونه عملا حضور علمی و دانش محور داشته باشه . در برابر خدا مسئول هستید اگر نمی توانید و فقط به خاطر مبلغی کار می کنید. (2457002) (alef-10)
 
دادیار
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۰۹:۲۶:۱۷
بسمه تعالی
جناب آقایان نماینده و کمسیون آموزش و تحقیقات مجلس
با عرض سلام و خسته نباشید
مجلس در راس امور است . اگر در گوشه ای از مدیریت کشور کم و کسری بود و موردی بود نباید تو بوق کرنا کرد و ...اما واقعیت این است که باید کمسیون مربوطه به وظایف شرعی و قانونی و سوگندی که یاد کرده اند از حقوق ملت و کشور دفاع کنند.
دانش و علم از مجموعه مصادیق فرهنگی است که در دراز مدت تبعات منفی آن نمایان می شود و در کوتاه مدت کسی خیلی متوجه خسارات وارده نمی شود.
نمایندگان مجلس به طور عام و کمسیون آموزش به طور خاص وظیفه دارد در این مسائل ورود پیدا کند و نگذارند عده ای هر کاری خواستند انجام دهند. ما پول می دهیم که درس بخوانیم و یاد بگیریم و بتوانیم در کشور مفید باشیم . اما اگر قرار است پست های تسبیحی و زنجیره ای به عده ای از افراد داده شود که در نهایت منجر به کاهش و ناتوانی در آموزش گردد عین ظلم است و تضییع حقوق ملت بخصوص دانشجویان و عامه ملت .
نگذارید دانشگاهها مدرکگرایی را مد و بدعت کنند. نگذارید سطح دانشگاهها تنزل پیدا کند.نگذارید آینده کشور با مدرک گرایی درگیر شود نگذارید در رقابت جهانی از موضوع دانایی که قدرت برتر جهانی را به دنبال دارد عقب بمانیم .
واقعیت امر این است عده ای از اساتید محترم حوصله دو ساعت تدریس را هم ندارند چون سن آنها بالاست و اصلا توان برقراری ارتبازط با دانشجوی جوان و پرانرژی را ندارند و توان اداره و پرداختن به مسائل را ندارندو بی حوصلگی و کم طاقتی و بیماریهای روحی و جسمی و درد مفاصل و تارهای صوتی ضعیف و...در انتقال مفاهیم و موضوعات تخصصی بخصوص در سطح دکترا و ارشد بسیارمورد مشاهده است . نگذارید که هر کس مدرک صدسال پیش را دارد امروز در دانشگاهها تدریس کند.اعتماد به نیروههای جوان و پر انرژی و کسر ساعات تدریس و قانوگرایی و رعایت قوانین و دستورالعمل های اجرایی و ...می تواند عامل مهمی در تحول بنیادین در موضوع تدریس و حضور اساتید دزر دانشگاهها باشد.
والله ما ضربه این بی توجهی ها را خواهیم خورد اگر بطور جدی وارد نشویم و تعریف قانونی برای تدریس و پست های آموزشی و مدیریتی در سطوح دانشگاهها نداشته باشیم .
آینده این کشور در دست همین دانشجویان امروز دانشگاههاست . اگر هم توانا نباشند عده ای مدرک دار پرتوقع هستند که برای ایجاد شغل و پایگاه و جایگاه اجتماعی در سطوح مختلف جامعه و مناطق گوناگون ایجاد تنش شغلی و اجتماعی ایجاد خواهد شد.
نیازها سنجی آموزشی برای آینده کشور یک امر بدیهی است . هر روز دانشگاهها فقط می گویند صندلی خالی و صندلی خالی .
حالا که صندلی ها خالی است چگونه یک استاد ده تا 12 پست آموزشی دارد.
اگر صندلی خالی داریم راههای برای ارتقاء کیفیت و جذب دانشجو از کشورهای خارجی و رشته های جدید وآموزش ضمن خدمت سازمانها و نهادها و ...وجود دارد. باید از قبل پیش بینی این موضوع می شد. ما بیشتر روی پست ها درگیر هستیم تا آینده نگری و تحول آموزشی و ایجاد فرصت های جدید.
در خصوص دانشجوی پزوهش محور سطح دانشگاهها فرق دارد . دانشگاهی در یک شهر کوچکی قابل مقایسه با تهران نیست . شرط معدل یک ظلم مضاعف در جذب دانشجویان پژوهش محور است . آیا دانشگاه آزاد تهران مرکزی - جنوب - غرب و علوم تحقیقات با دانشگاه آزاد بوشهر هم سطح است . اصلا نوع آزمونها و محتواها و آموزش غیره قابل مقایسه است و لذا معدل هم قطعا متغییر است . معدل 18 تهران و حتی 15 شیزاز 18 و 19 مثلا یک شهر کوچک است . این موضوع هم از مواردی است که دوستان آموزش و آزمون دانشگاه آزاد توجه نکرده اند.
لذا عاجزانه به خاطر دفاع از آینده و حال کشور در زمینه های مختلف آموزشی ضرورت جدی دارد که مسئولان ذیربط ورود کنند و ساختار و تعاریف منظم و قابل قبول از مدیریت ها اعمال نمایندو جلوی هدر رفتن سرمایه های ملی را بگیرند.
امیدواریم که گزارشات دانشجویان اصحت نداشته باشد و یا به نوعی تداخل و یا با رعایت کامل قوانین آموزشی باشند که والی بسیار اسفناک است که یک فرد 70 80 ساله این همه پست و ساعات تدریس و مدیریت داشته باشد.
خدایبا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار (2457074) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۳:۳۱:۳۰
سلام
دوستان چرا روی دانشگاه آزاد متمرکز شدید!!!! دانشگاه آزاد که باری بر بیت المال ندارد!!!! کاش نویسنده محترم تحقیقی روی ایاب و ذهاب و چند شغلی بودن و گرفتن حق دستیاری و حق مثلا تمام وقتی و ..............هزاران حق ناحق که گرفته آنهم در ازای 54 ساعت کار در هفته !!!!!!!!!!!!!! هزینه شرکت فرزندان مثلا هیئت علمی در کلوپ های کشورهای اروپایی و امریکایی به اسم تحصیل از جیب ملت ایران میباشد!!!!!!!!!!! دوستان بدانید که علاوه بر حقوقهای چند ده میلیونی ماهی چند ده میلیون از جیب من و شما به حساب اعضای مثلا هیئت علمی به اسم حق التریس واریز میشود !!!!!! از همه اینها گذشته وام بلا عوض جهت تشرف به عتبات گرفته که با دفترهای مسافرتی تبانی و فاکتور سازی و به یرو تبدیل و به حسابهای خارجی واریز میشود
ای کاش فقط اینها بود!!!!!!!!!!!!
خداوندا ببین با عنوانهاشان چه میکنند !!!!!!! خدایا نگذر
لطف بفرمائید ثبت کنید (2455249) (alef-10)
 
نجاري
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۳:۵۵:۲۴
نظام اداري كشور متاسفانه همواره توسط عده‌اي كه از روابط خاصي برخوردار بوده‌اند مورد سواستفاده قرار گرفته است. در نظام دولتي كاركناني چه بسا همزمان در بخش خصوصي بصورت پيدا وپنهان بكار مشغولند اين موضوع براي كاركنان هيات علمي دانشگاه‌ها با سوء استفاده از قوانين مربوط (لايحه منع مداخله كاركنان ويا اصل 141 قانون اساسي) بصورت ويژه است. در سال‌هاي اخير به ويژه اعضاي هيات علمي تمام وقت دانشگاه آزاد و حتي بعضا دولتي از اين رانت‌ها سو استفاده مي كنند و كارمند تمام وقت رسمي ويا پيماني دولت نيز هستند!! جالب آنكه نظام نظارتي و بازرسي درست و درماني نيز وجود ندارد!!!
گذشته از اينها، مديراني كه در شركت‌هاي متعدد دولتي!!! و باشگاه هاي ورزشي وغيره عضو هيات عامل/مديره هستند، و از اين خوان گسترده البته نمايندگان مجلس هم بي بهره نيستند و جالب‌تر آنكه از همگي يارانه بگير دولت نيز هستند. وقتي نظام نظارت وبازرسي كشور آلوده به اين مفاسد شود، چه باك كه كساني ديگر نيز قوانين را به راحتي مي پيچانند.
البته اكنون با وجود كد ملي و نظام پرداخت يكپارچه در كشور، اين افراد به راحتي قابل شناسايي هستند اما تمايل وانگيزه‌اي براي اين شفافيت‌ها وجود ندارد!!! (2455345) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۳:۵۶:۳۳
بنده خدا رییس واحد ما که نراق است فقط هفته ای سه روز به دانشگاه می آید که یک روزش از صبح تا ظهر ست و دو روزش تا ساعت 16 بقیه وقتش را در شغل دوم خود و شغل سوم خود سپری می فرمایند (2455349) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۴:۰۵:۳۷
البته هیات علمی دانشگاهها طبق قانون می توانند بیش از یک شغل مشاوره ای داشته باشد و این مشکلی ایجاد نمی کند. مشکل دانشگاه ازاد این است که هیات علمی که عمر گرانمایه اش را در خدمت دانشگاه و فرزندان این جامعه مصروف می کند با برخوردهای ناشایست(مادی و معنوی)دچار سرخوردگی می شود.استانداردهای علمی جامعه هم افت کرده است. (2455399) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۴:۴۰:۰۹
والله مدیرگروه ما که کلا هیچوقت نیست اصلا
جواب هم نمیده (2455524) (alef-10)
 
کوروش
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۵:۰۰:۱۲
فساد مالی و رانتی در دانشگاه آزاد بیداد می کند (2455576) (alef-10)
 
دو کلمه حرف حساب
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۵:۰۶:۳۴
ا
از این دست خیلی زیاد هست.
مجلس می تونه با ارائه طرح از چند شغله بودن اعضای هیئت علمی جلوگیری کنه. در حال حاضر این اعضای هیئت علمی دانشگاهها هستند که می توانند شغلهای دیگه ای داشته باشند مگه دریافتی اساتید دانشگاه کمه که می توانند شغل دیگر اختیار کنند . مانند مراکز تحقیقاتی ، وکالت هیئت مدیره شرکتها ، مدیر عامل شرکتها ، نماینده مجلس و ........ (2455596) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۵:۰۸:۱۷
روحانی خبر ندارد ویا آدرس غلط دادند گفتند یک شغل دارند وگرنه حداقل کاری که میکرد لااقل مثل سبد کالا عذرخواهی میکرد
بالاخره رفتار حقوقدان باید با بیسوادان فرقی داشته باشد (2455610) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۵:۳۰:۰۸
ای بابا!! کجای کاری برادر؟ دکتر ریس واحد نراق که فقط هفته ای دو یا سه روز می آید دانشگاه بقیه روزها کجا کار می کند؟؟؟؟ !!!!! حقش است حقوق او دو برابر یک عضو هیات علمی همان واحد است اما باز هم نمی تواند زندگیش را اداره کند و باید دو یا سه جای دیگر هم کار کند. (2455677) (alef-10)
 
KK
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۵:۴۱:۲۴
الف عزیز تور و خدا به این مسئله رسیدگی کن من دانشجو دکترا دانشگاه تهرانم اساتیدم معتقدن که دانشجو نباید بره سر کار و کل ایام هفته باید دانشگاه باشه یعنی اینکه
استاد بره سر کار دوم تا هزارم و شما باید هر وقت که استاد گذری اومد دانشگاه و کلاس نداشت بیایی تا راهنماییت کننداستاد راهنمای من که چندبار رفتم پیشش به من با توهین گفت چقدر سریشی و با همین لحن ،خدا شاهده از گفتن این عبارتش تا صبح خوابم نمی برد و بعد جلوی یکی از استاد ها می گفت فقط من می رم پیشش و اصلا از بقیه خبر نداره (خوب معلومه بقیه پولی رو که می خواهند بدهند مطلب یاد بگیرند میدهند مستقیم که برایشان پایان نامه بنویسند و مقاله چاپ کنند هم خودشان وهم استاد راحت است)
مشکل ما اینه که نمی تونیم به رئیس دانشکده شکایت کنیم چون خودش درگیر تر هست و معاون یکی از معاونین رئیس جمهور هست. به تحصیلات تکمیلی که گفتم گفت خودتو در گیر این حرفا نکن یکجوری باهاشون کنار بیا تا بگذره؟؟؟؟؟؟؟ بله میگذره ولی ّّّّّه چه قیمتی...........
بحث اصلا سیاسی نیست این مطلب از زمان اقای دانشجو تا الان ادامه داره
یکی از استادام با خنده می گفت استاد های اینجا شخصیت حقیقی ندارند ولی شخصیت حقوقی دارن..........
بحث یک استاد دو استادنیست 80 درصد استاد ها در دانشکده ما اینگونه هستند
سوال هایی که استاد قادر هست پاسخگو باشد باید من برم و کلی بگردم تو اینترنت تا یک فردی رو پیدا کنم بهش پول بدم ت بهم یاد بده بعد اسم من بشه دانشجو رزانه............ (2455715) (alef-10)
 
کارمند آزاد
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۶:۰۴:۴۹
در دانشگاه ازاد واحد جهرم هم هرج ومرج حکومت می کند تا منطق رئیس واحد جهرم از حراست فرمان می برد وبه خاطر این کار یکی از همکارانمان را که در نگهبانی بود به علت خصومت حراست اورا به قسمت نقلیه انتقال دادند این همکار ما چشمش ضعیف بود ودر یک ماموریت شهید شد.مادر دوران میرزاده خیلی احترام نمی ببینیم آنطور که در دوره دانشجو احترام به کارمند می گذاشتند در دوره دانشجو ماه رمضان ده روز تعطیل بودیم اما در دوره میرزاده این حق را از ما گرفتند.دکتر دانشجو بخشنامه کرده بود اگر کارمندی تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد قبول شد پنجاه در صد هزینه دانشگاه اورا بدهند ولی اینها آمدند واین بخشنامه را لغو کردند در دانشگاه آزاد فقط هیئت علمی مهم وارزش دارد دو روز درهفته در طول ترم می ایند وبین دو ترم وتابستان نیستند وحقوق چند میلیونی می گیرند وما کارمندان از ساعت 7صبح تاساعت سه ونیم عصر بدون اینکه نهارمان بدهند باید با حقوق کم بایستیم آقای دکتر توکلی به داد ما کارمندان دانشگاه ازاد در مجلس برسید.ممنون (2455778) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۱۷:۰۷:۳۶
خدا رحمتش کنه. واقعا اون مرحوم را به نوعی کشتند. چون اون مرحوم از ضعف بینایی برخوردار بود و در مسافرت های شخصی خودشون رانندگی نمی کردند چه برسد به اینکه در ماموریت تهران. (لازمه بدونید فاصله جهرم تا تهران حدود 1000 کیلومتره) چرا باید فردی بی تجربه که کمتر از دو ماه هست و بر خلاف میل باطنی اش او را به واحد نقلیه انتقال داده اند، به این ماموریت چند روزه و غیر ضروری (رفتن به تهران اصلا برای امور دانشگاه نبوده) فرستاد. با وجودی که شما چند نفر راننده پایه یک در این دانشگاه دارید؟ این ها سوالاتی است که رییس دانشگاه آزاد جهرم باید پاسخگو باشند ولی متاسفانه ایشان فقط به فکر تمدید حکم سرپرستی خودشون هستند و بس! در این حادثه که به دلیل بی تجربگی راننده رخ داد (اون مرحوم حدود یک سال بود که موفق به اخذ گواهینامه شده بودند) دو نفر از سرداران سپاه نیز دار فانی را وداع گفتند. ای کاش مدیران کمی به فکر نیروهای زیر دست خود بودند و با تصمیمات نابجا چند خانواده را داغدار نمی کردند. (2459025) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۶:۵۹:۱۶
این تب ویرانگر عشق مدیری، ایران را ده ها سال عقب انداخته. ای کاش کمی واقع بین و منطقی بودیم. (2455873) (alef-10)
 
زیبا
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۱۰:۲۳:۴۷
بله همینطوره این مدیرا جارا برای بقیه باز نمی کنن بسه دیگه تورا خدا...به دانشجوهای دکتری هم فضا بدین بخدا حقشونه مگه شما هم سن ما بودین مدیرنبودین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدا را خوش نمیاد (2457224) (alef-10)
 
دانشجوی فرهنگی علوم وتحقیقات
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۱۰:۲۸:۲۰
من از مدیرگروهم راضی ام ولی ازش گله دارم چون نگاه مقام ومنصبی به افراد داره هرچی مقامت بالاتر بهتر نگاهها بهتر ....حیفه که ظاهر و نطق خوبش با این رفتارهای ناپسند ومعامله محوری تخریب بشه
ولی شما که از مدیرگروهت ناراضی هستی باید با دانشکده مطرح می کردی شاید سریعتر جواب می گرفتی. (2457238) (alef-10)
 
فرزین
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۷:۵۰:۴۱
عزیز من قرار بر این هست و سیاست کلی بر این هست که اینطوری باشه. جوان های مملکت رو مشغول کردن به چیزی به اسم "درس" که 90% خود دانشجو های محترم هم نمیدونند که اصلا چی هست و یا چه طوری خونده میشه. الان مد شده که همه و همه برن دانشگاه. از پیر و جوون. شما از اکثر افراد بپرسی میگه "نمیخواستم دکتری بخونم ولی دیگه به زور رفتم واسه ارتقا حقوق". شما ببین که عالی ترین سطح تحصیل چه قدر خار و ذلیل شده که هر کی دوست داشته باشه به راحتی و بدونه خوندن حتی 1 کتاب (در صورت خواندن هم تماما مطالب به درد نخور) میتونه وارد این مقطع بشه و از اون راحت تر هم چیزی به نام "درسش" رو تموم کنه. بعنی اگر از جنبه ی صحیح به قضیه نگاه کنی کسی باید دکتری بخونه که عاشق تحقیق آکادمیک باشه و بخواد علم رو گسترش بده ولی............. شور بختانه جوانان مملکت شدیدا سر کار هستن و دوران طلایی خودشون رو بنا بر مد در جایی به اسم دانشگاه باید سپری کنن که توهم برشون داره به خودشون بگن دکتر. دکتر هایی که هیچ چیزی از علم نمیدونن و سراسری و آزاد هم نداره. شما حساب کن دیگه الان دکتری رو داره فلان موسسه تبلیغ میکنه تو تلویزیون که به فلان جا بیاید تا...... :"رتبه یک کارشناسی ارشد و دکتری" دیگه تحصیلات تکمیلی که بره تو تلویزیون باید فاتحه ی اون رو تمام و کمال خوند. (2455980) (alef-10)
 
sam
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۸:۵۴:۱۶
با سلام

کاملا با شما موافقم.ما در آینده با بحرانی به نام مدرک داران بی سواد روبرو خواهیم شد. شما می بینی که طرف دکترا دارد ولی هیچ چیزی سرش نمی شود و یک کم سواد 70 ساله با مدرک ششم ابتدایی قدیم! به مراتب از او باسوادتر و فهمیده تر است. افرادی هستند که لیسانس دارند ولی یک نامه اداری را بلد نیستند بنویسند! جامعه ما از مشکلی به نام حسادت و بخل و چشم همچشمی رنج می برد و نتیجه اش همین رقابت همگانی در رفتن به دانشگاه و گرفتن مدرک است.یکی از عوامل گسترش و تشدید بی اخلاقی در جامعه ما وجود میلیونها نفر از افرادی است که مدرک دارند ولی تخصص ندارند. مدرک های کاغذی و کم ارزش فقط به توقعات بیجا و عقده های روانی را دامن می زند! (2456076) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۸:۳۷:۲۲
عالی بود البته تهران مرکز هم همین جوری است. (2456056) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۱۹:۴۵:۱۹
این رشته باید از سال اینده در دانشگاهها تدریس شود چگونه بایک مدرک کارشناسی ارشد میتوان 20 شغل مهم دولتی داشت .البته این رشته بیشتر به درد دانشگاههای کره جنوبی میخوره . (2456175) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۲۰:۲۶:۵۸
انچه البته به جایی نرسد فریاد است... (2456245) (alef-10)
 
دانشجو
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۲۰:۵۰:۵۷
شما که رفتی دانشگاه آزاد مثلا درس بخونی همینم زیادته (2456290) (alef-10)
 
اشکان
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۲۱:۰۲:۳۵
رطب خورده را منع رطب چون کند

الف عزیز
رئیس دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب خودش دوشغله است هم وکیل پایه یک است و در جردن خ...... دفتر وکالت دارد و هم رئیس واحد است و ازهمه مهمتر اهل کرمان و فامیل وهمشهری میرزاده است (2456319) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۲۱:۱۳:۲۸
در واحد م...ر دانشگاه آزاد مدیران گروههای ارشد اکثرا دانشجوی دکتری هستند و یا اینکه هیات علمی نیمه وقت و یا حق التدریس هستند. این در حالیست که در همان رشته خاص استادیار تمام وقت هم دارند!!!!!!!!! آیا این تخلفات نباید رسیدگی شود؟! (2456344) (alef-13)
 
کرمانی
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۲۱:۱۹:۱۹
ریس واحد دانشگاه تهران جنوب خودش چند شغله است وعلاوه بر داشتن دفتر وکالت وچندین شغل دیگر دارد. باید کسی مدیر گروه باشد، با خودش همسو باشد، علاوه بر این ایشان دفتر وکالت در شمال شهر دارند ولی بخاطر خدمت به خلق الله در جنوب مشغول هستند. (2456358) (alef-10)
 
طاهره
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۲۱:۴۸:۴۸
در رابطه با دانشگاههای دیگه اطلاعی ندارم اما خودم دانشجوی مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم و تحقیقات هستم و بسیار از مدیر گروه رشته راضی هستم. ایشان همیشه در دسترس بوده و ساعات حضورشان مشخص است و در صورت کار ضروری رییس دفترشان همیشه در دسترس هستند و سریعا پیگیر کارها میباشند. علاوه بر این آقای میر و یکی دیگر از دانشجوها هم از طرف مدیر گروه مسئول رسیدگی به امور و پاسخگوی به دانشجویان هستند که کاملا با صداقت و دلسوزی به امور رسیدگی میکنند و کم و کاستی وجود ندارد. (2456407) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۱۶:۱۹:۴۶
خودت مدیر گروهی یا دانشجو؟ (2458870) (alef-10)
 
دانشجوی مدیریت فرهنگی
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۲۱:۵۸:۵۹
وقتی افراد توانایی در جامعه بیکار هستند واقعا چند شغله بودن عده ای، بی عدالتی ست.
اما این مطلب نوشته شده، مصداق این چند شغله بودن نیست. هر کسی که کمی اطلاعات دانشگاهی داشته باشد می فهمد که این عناوین ذکر شده، گرایش های رشته مدیریت فرهنگی هستند . همه زیرمجموعه گروه مدیریت فرهنگی قرار می گیرند و من جایی را سراغ ندارم برای گرایش های یک رشته کلی، مدیر گروه های مختلف انتخاب کنند.
رشته مدیریت فرهنگی در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری گرایش هایی دارد که همه در یک گروه قرار می گیرند.

از سایت الف انتظار دارم وقتی می خواهد به معضل بزرگی چون چند شغله بودن اشاره کند حداقل مطلب کارشناسی شده و دقیق قرار دهد نه اینکه با سوالی غلط امکان دفاع ساده ای را برای مسئولان مهیا کند.

من میتوانم حدس بزنم نویسنده این مطلب یک دانشجو نیست بلکه مدیر سابق گروه هست که طی این چند هفته هم کلی برای کلاسهای ما مشکل ایجاد کرده و از سر عداوت مطلب را نوشته است.

مثل همیشه ما دانشجویان، بازیچه دعوای آقایان شده ایم. (2456428) (alef-13)
 
اکبر
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۱۰:۲۰:۴۷
ممنون درسته (2457212) (alef-10)
 
سامان
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۲۲:۱۵:۳۶
بخدا از بس اينگونه مباحث تكراري را شنيده وخوانده ايم خسته شده ايم .همه اش اختلاس .سوئ استفاده .رانت . ارتشا .مفاسد سياسي واخلاقي /فقر اعتياد كارتن خوابي و.... اينها ديگر تكراري شده ومردم هم از همه چيز خبر دار شده اند .وقتي وزيري در دهها شركت سهام دار وعضو هيات مديره است .وقتي وزيري صدها نفر از خويشاوندان خودرا بورسيه ميكند وقتي وزيري با امضاي خود امثال بابك زنجاني ها ومه آفريد ها وم.ر. ها را روي دست جامعه ميگذارد مردم چكار كنند؟ .نماينده ووكيل مجلس انتخاب كرده اند كه انها جلو اينكار ها را بگيرد .مردم رييس جمهور انتخاب ميكنند كه او منافع مردم را پاسداري كند حالا هيچكدام بوظايف ومسئوليت هاي خود عمل نميكنند چكار بايد كرد ؟. فكر ميكنم بياييد اين مباحث را كنار بگذاريد وهر روز خبرهاي خوب را منعكس كنيد.از خدمات مديران .از پاكي وخلوص وصداقتشان مطلب بنويسيد كه قدري خوشحال بشويم ودلمان نسوزد كه دستمان نمك ندارد وبه هركس راي ميدهيم تو زرد از آب در ميايد.بهتر نيست ؟والبته مفاسد وسوئ استفاده ها را هم پيگيري كنيد منتهي از طريق قوه قضاييه. بشرطي كه انهم خودش اين معايب را نداشته باشد (2456473) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۲۲:۲۴:۱۰
وقتی یک واحد دانشگاه آزاد که حداکثر 4 نفر عضو هیت علمی دارد 180 دانشجوی در مقطع کارشناسی ارشد به صورت حضوری پذیرش می کند بیشتر از این انتظار نیست! (2456492) (alef-10)
 
ح کریم
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۲۲:۳۱:۰۳
اعضای هیئت علمی حقوق کافی ندارند
و چند شغله هستند
دانشگاه اول حقوق را درست بده تا چند شغله نباشند
یک استاد با دکترا که سه میلیون پس از بیمه و مالیات دستش می یاد
چکار کنه تا زندگیش بچرخه
همه از حقوق من تعجب می کنند (2456511) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۲۲:۳۷:۰۷
یکی از این انسانهای پرکار!!!!هم توی دانشگاه آزاد بندرعباس هستن.مدیر هشت گروه توی دانشگاهستن هم ارشد هم دکترا.بعد تدریس توی همه گروهها هم دارند.دانشگاه پیام نور، ازادهای شهرهای اطراف،علمی کاربردی ها هم تدریس میکنن! (2456522) (alef-10)
 
کارمند واحدداراب
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۲۲:۴۳:۵۲
تورا بخدا جناب دکتر میرزاده به وضع دانشگاه داراب رسیدگی کنید اون از معاون آموزشی هفتادشغله با سن شصت سال به بالا وان از وضع رئیس واحدداراب که همزمان عضوهیات علمی تمام وقت واحد زرقان فارس هست با چندین ساعت تدریس در واحدداراب باورندارید سایت آموزشی واحدزرقان نگاه کنید قسمت دانشجوی میهمان نام دکترآ.....ش میتوانید در گروه عمران ببینید کجای دنیا در یک زمان یکنفر رئیس یک دانشگاه تمام وقت هست باماهی سه ملیون تومان حق سرپرستی وهمزمان عضو هیات علمی یک دانشگاه دیگر هست .من اطمینان دارم مسئولان رده بالای دانشگاه از این موضوع اطلاع ندارند .چون ما به مدیریت دکتر میرزاده اعتقاد داریم واورا مرد کار وعمل برای رشد دانشگاه ونجات آن می دانیم . انشاله به وضع نابسامان واحدداراب فارس رسیدگی شود ممنون از سایت الف (2456540) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۶ ۲۳:۵۴:۲۹
برادر من دانشگاه آزاد بیش از 400 واحد ومرکز در کشور دارد دو نمونه را رفتی پیدا کردی و به کل دانشگاه آزاد تعمیم دادی ؟ کارت معلومه شارلاتان بازیه؟ بهتر بود این مشکلات را از طریق ایمیل به رییس دانشگاه ارسال می کردی واگر جواب نمی گرفتی ،رسانه ای می کردی؟ (2456653) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۰۲:۲۹:۲۵
پدر من هم اکنون بازنشسته هست. اما داستانهایش واقعا حیرت آوره و مایه شرم. اولا بدونین که ایشون دکترا و فوق دکترای خودشون رو در یکی ار بهترین دانشگاههای آمریکا گرفته اند و در آنجا هم عضو هیات علمی بودند و سالها آزمایشگاههای مهمی را در دانشگاههای آمریکا مدیریت میکردند. ایشان استاد تمام هستند و چندین کتاب درسی در سطح دکترا تالیف کرده اند و حتی برنده جایزه کتاب سال شدند. صدها مقاله در مجلات معتبر علمی آمریکا چاپ داشته اند. پدر من اصلا آدم سیاسی نیست و در گفتار و کردارش بسیار مواظب هست و حتی در جمع خانواده هم حرف و بحث سیاسی نمیکنه تا حدی که گاهی حرص ما بچه ها در میاد!

ایشان در دانشگاه تهران بخاطر مقام بالای علمی که دارند مدتها مدیر گروه مربوط به رشته خودش بود اما زمانی که یکی از دانشجویان وابسته به نهادهای قدرت دکترایش را گرفت و در آنجا در کمال بی لیاقتی و ضعف علمی به عنوان استاد مشغول به کار شد هوس کرد تا تمامی پله های ترقی را یک شبه بپیماید و تصمیم گرفت تا مدیر گروه هم بشود. بلاهایی که بعد از آن سر پدر من آمد واقعا عجیب بود. برای مثال ایشان حتی یکبار به وزارت اطلاعات برای پاسخگویی فراخوانده شد و سوالات و حرفهای عجیبی به او میزدند٬ مثالا اینکه چرا شما بجای چایی قهوه می خورید و چرا اینهمه برای شرکت در کنفرانسهای معتبر بین المللی به آمریکا میروید! چرا تونستین اینهمه مقاله علمی در مجلات آمریکایی چاپ کنین!!!!! این تنها یک مورد از بلاهایی بود که سرش آمد من کمترین آنرا گفتم که شاید الف بتواند چاپ کند!

وقتی با انسانی با همچین مقامی همچین رفتاری میشه واقعا جای تعجب نیست که چنین افرادی که در مقاله بالا آمده هم اکنون عضو هیات علمی هستند. در ضمن جالب هست بدانید کسی که جای پدرم را در دانشگاه گرفت یکبار باعث تحصن دانشجویان خودش در مقابل دفتر رییس دانشگاه شد که میگفتند از ما و ایشان همزمان امتحان بگیرید تا بفهمید چه کسی سوادش بیشتر هست! (2456755) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۰۵:۲۶:۳۸
یک عده اعتراض می کنند یک عده توجیه و بعد هم موضوع مطرح شده فراموش و بدون نتیجه بسته می شود. ای کاش راه حل هایی برای مشکلات پیدا می شد. (2456785) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۰۵:۴۳:۱۶
يك شاغل دولتي مي تواند شغل آموزشي دولتي هم داشته باشدچه رسد به غير دولتي
، اما نمي تواند شغل اجرايي در دانشگاه دولتي داشته باشد
اصولا دو شغل دولتي يا بيشتر ممنوع است البته اگر يكي از مشاغل دولتي آموزشي باشد اشكال ندارد
حتي چند شغل غير دولتي هم مانعي ندارد،منتهي شرطش اين است كه لطمه اي به شغل اصلي وارد نشود و شغل آموزشي هم به نحو احسن اجرا شود
اما در كشور ما اعضاء هيات علمي روز به روز فقيرتر مي شوند، تورم اجازه زندگي خوب را از آنها گرفته و مجبور هستند براي تامين زندگي خود چندجا و هر روز كار كنند ، در مملكت ما تحقيق جايگاهي ندارد و بايد وقت را صرف اجراييات كرد و در محل كار حضور داشته باشيد تا حق الزحمه را بگيريد، لذا اين مشكلات در دانشگاههاي دولتي بيشتر است تا در آزاد (2456790) (alef-10)
 
حسين
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۰۸:۱۳:۲۷
چرا ايراد ميگريد ! خيليآ چند شغلن .
خيلي از كارمندآ و كارگر بعد از اتمام 8 ساعت كاريشون ميرن : مسافر كشي , دلالي ملك و ماشين ( بيشتر اين براي كارمنداي بانكه! تافته هاي جدا بافته ) ي سري ميرن فروشندگي و........ اين بنده خدا هم خرجش با برجش نمي خونه ميره خرج زن و بچشو در بياره !!!
فساد تا عمق استخوان . (2456931) (alef-10)
 
همکارهیات علمی
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۰۸:۱۵:۴۲
دانشجوی عزیز حدس و ظن غلط نبر ، رئیس گروه سابق حدود 5 سال در گروه زحمت کشید و هیچ مشکلی هم ایجاد نشد . خالی از لطف است که تلاشهای بی وقفه ایشان برای آوردن دوره های فوق لیسانس و دکتری در گروه را نادیده بگیریم (2456935) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۰۸:۲۳:۴۱
مشهدي

اين يكي باشد مدير و پنج پست همزمان

وان يكي بيكاره و از بهر يك شغلش دوان

بر چنين وضعيتي گويم به خنده دائمان

جان و جان و جان و جان و جان و جان (2456947) (alef-10)
 
دانشجوی دانشگاه ازاد
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۰۹:۱۷:۲۰
با این حقوق کم اساتید بایدم چند شغله باشند اصلا کی به حقوق اساتید ودانشجوها اهمیت میده؟؟؟؟
کسی که مشغله علمی داره نباید نگرانی مالی داشته باشه.
من نظر دانشجوی فرهنگی را تایید می کنم برای رشته ما هم در کارشناسی وکارشناسی ارشد ودکتری مدیرگروه یکی است فکر نمی کنم تعجب اور باشد که یک نفر متخصص در سه گرایشی که با هم ادغام هستند مدیرگروه باشد .و تازه این نقطه مثبت دانشگاه است که در سال گذشته ریاست محترم دانشگاه به واحدها اعلام کرد که مدیرگروه های ارشد ودکتری یکی باشد چون به موضوعات رشته احاطه بیشتری دارند واینطور دچار دوگانگی در وقطع نمی شود.....لطفا مدیرمحترم سایت هر خبری را رسانه ای نکند شاید منبع خبر اگاهی علمی نداشته باشد واز سایتها ومنابع نامطمئن مطلب جمع کرده است. (2457054) (alef-10)
 
دانشجوی گروه فرهنگی
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۰۹:۳۳:۴۴
باسلام به کسانی که می فهمند....
ربط دادن حضور مدیرگروه واحد علوم تحقیقات به این موضوع بسیار بی انصافی است.
ایشان انقدر محترم و ارزشمند هستند که باوجود مشغله خود در سازمان محل خدمت, حضور ثابت و موثر در گروه دانشگاه را نیز دارند و پیگیر امورات دانشجویان هستند, درحالی که بسیاری از مدیران گروهها در دانشگاهها حتی بدون داشتن شغل اداری و باوقت آزاد را داریم که حتی نمی توان یک لحظه ایشان رادید و درب اتاق ایشان اکثراً بسته است.

بنابراین بعنوان دانشجو , از گروه مدیریت فرهنگی واحد علوم وتحقیقات نهایت قدردانی رادارم. (2457095) (alef-10)
 
فارغ التحصیل فرهنگی علوم وتحقیقات
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۱۰:۱۳:۴۰
من سال گذشته در رشته برنامه ریزی فرهنگی فارغ التحصیل شدم و از گروه فرهنگی علوم و تحقیقات در طی دو سه سال درسم بسیار راضی بودم گروه همیشه پاسخگوی ما بچه های به قول اموزش پرمدعا بود. از وقتی مدیرگروه داشتیم همیشه کسانی بودند که در این گروه دلسوزانه وبدون هیچ گونه چشمداشتی پاسخگوی دانشجویان بوده اند خودم از نزدیک شاهد بوده وتجربه کرده ام . در سال گذشته بسیاری از دوستانم وخودم که شهرستانی بودیم شاهد بودیم حتی با حضور کمتر مدیرگروه به دلیل مشغله های ان دوره، همکار و رئیس دفتر گروه دلسوزانه ومتعهدانه به چندکار همزمان رسیدگی میکرد ودر برابر همه احساس مسئولیت داشتند اینچنین افرادی باعث افتخار ومباهات ما در گروه هستند . چون مدیرگروه ما چنین ادمی است ودوست داریم همیشه باشند حتی اگر اصلا حضور نداشته باشند ولی فکر وعملشون توسط دیگران جاری میشه. به این می گن مدیرگروه..... حالا واحد شما را نمی دونیم...باید قدر شناس خدمت صادقانه این افراد بود. بجای اینکه این مطلب رو رسانه ای کنید با مدیرگروهتون باید حرف می زدید برادر .این سوتفاهمات اینطوری حل نمی شه.
مچکریم. (2457195) (alef-10)
 
یک مدیرگروه
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۱۰:۲۰:۰۶
سلام من یک سال مدیرگروه بخشی از یک دانشکده بودم می دونم که مدیرگروه باید چندتا همکار داشته باشه یعنی دانشجوها اگر کمکش نکنن کارش لنگ می مونه چون یه سری کارای تایپی -رسیدگی اموزشی و کارهای جزئی دیگه دانشجویی هست که در حیطه دانشجویی بهتر انجام می شه وعلاوه بر این وقتی دانشجویان با گروه خودشون مشارکت داشته باشند با مشکلات وموانع از نزدیک اشنا میشن و کارها هم سرعت پیدا می کنه و این به معنای جانشین مدیرگروه نیست!
در هر جایی یک مدیر نمی تواند به تنهایی همه کار انجام دهد واصولا کار صحیحی نیست نگاه تک محوری داشتن به مسائل امروزه مشکلی را حل نخواهد کرد باید یاد بگیریم تقسیم کار داشته باشیم وهمه کار را بر دوش یک نفر نگذاریم البته برای من جای تعجب دارد که واحد تهران جنوب با این همه گروه چرا یک همکار دارد اگر بنده جای ایشان بودم چندتا همکار می گرفتم. (2457210) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۱۱:۴۰:۱۸
بفرمایید کدام مسئول ،تنها یک شغل دارد؟ و در اتاق کدام مسئول باز است؟ (2457552) (alef-10)
 
دانشجوی دانشگاه داراب
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۱۱:۵۱:۳۸
با سلام خدمت ریاست محترم دانشگاه آزاد ـ دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد داراب هستم بابت راهنمایی و یه سؤال پیش پا افتاده و کوچک خدمت مدیر آموزش دانشگاه رفتم ایشان گفتند من سر در نمی آورم برو پیش معاون آموزشی چند روز گرفتار و معطل موندم موفق نشدم ایشان را ببینم مدیر گروهمان هم در هفته یک یا حداکثر دو روز بیشتر نیستند که آنهم سر کلاس هستند البته مدیر آموزش یک دانشگاه باید مدرک کارشناسی ارشد داشته باشد تا بتواند به یک سؤال خیلی ساده در مورد پایان نامه دانشجو پاسخ دهد (2457632) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۱۲:۴۹:۵۸
اقاي روحاني كليد اميد را فقط تو سر كارمند نكوب تو سر دزد ها بكوب (2457928) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۱۴:۲۲:۰۸
حال که به راحتی فرد چند شغله را معرفی می نمایید بهتر است بدانید که نگارنده این نوشته کسی نیست جز از اساتید گروه فرهنگی. (2458363) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۲۰:۰۱:۰۸
شما از کجا می دانید که اول به رئیس دانشگاه شکایت نکرده؟ احتمالا این آخرین راه حل بوده است. (2459497) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۲۱:۱۴:۲۳
سلام.من هیت علمی دانشگاه ازاد همدانم.به دستور و اجبار ریس قبلی دانشگاه مدیر گروه بودم و سه رشته را اجبارا به من داده بودند که 750 دانشجو داشت و پدرم درامده بود.با مدرک دکتری و استادیاری 2300میگیریم که 380پول مدیر گروهی می دادند!! و هر چی فریاد زدیم بابا جان سه تا رشته 3تا مدیر گرو میخوااهد گوش ندادند و چون دانشجویان و اساتید از بنده راضی ب بودند 1ماه طول کشید تا ریس دانشکده با استعفایم موافقت کردن (2459636) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۲۱:۱۸:۰۲
من استاد دانشگاه ازاد هستم و در مقایسه با اساتید دولتی واقعا به ما ظلم میشود..موظفی تدریس انها در هفت 10ساعت و برای ما 15ساعت است.حقوق استادیار انها 4تا5میلیون است و من 2400میگیرم! وام مسکن انها 120 میلیون و مال ما تازه شده60میلیون!!!.......و..... (2459644) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۴:۳۴:۰۹
ببخشید ولی با توجه به شناختی که بنده به دلیل تحصیل در دانشگاه آزاد و دولتی دارم همینم برای اکثر به اصطلاح استادان(!) دانشگاه آزاد زیادیه! اسرافه!
البته بهتر بود می گفتید که شما با فوق لیسانس هیات علمی شدید؛ با فوق لیسانس، راهنمای فوق لیسانس می شید؛ بدون آزمون تو همون دانشگاتون دکتری جذب میشید، بورسیه میشید، با همین وضعیت تو ترم اولتون ارشد درس میدید و. . . بازم بگم! (2460764) (alef-10)
 
دانشجوی مدیریت فرهنگی واحد تهران جنوب
۱۳۹۳-۰۸-۰۷ ۲۲:۴۸:۴۹
با سلام
من دانشجوی دوره دکتری تخصصی مدیریت فرهنگی دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب هستم
آرامش و نظم و نحوه پیگیری امور و نیز سطح کیفی اساتید در گروه ما کم نظیر است
چرا یک فرد دانشجونما بدون بررسی دقیق باید صحبت های غیر کارشناسی بکنه و رسانه ای چون الف نیز به آن بپردازد؟ آیا بهتر نبود خبرنگار الف با حضور در محل و صحبت با دانشجویان، موضوع مورد نظر را کمی موشکافی می کرد؟
واقعا مطرح کردن چنین مطالب کذبی، آن هم از سوی یک دانشجوی فرهنگی چه توجیحی دارد؟
به هر حال قابل توجه این فرد و دیگران و الف باید بگویم که در ارزیابی عملکرد مدیر گروه مدیریت فرهنگی واحد تهران جنوب، آن هم در مدت فقط 30 روز، کاملا راضی بوده، و از زحمات بی دریغ ایشان، خصوصا فراهم کردن زمینه حضور اساتید ارزشمند و گرانقدری که مثالشان در دانشگاه های کشور بسیار کم می باشد کمال تشکر را دارم. (2459807) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۱۸:۱۱:۳۲
دوست عزیز شما که تقدیر از مدیر گروه خودت میکنی میدانی با توجه به بخشنامه دانشگاه آزاد چند نفر از اعضاء دانشگاه شما وابسته به ریاست و دوست و آشنا و دارای مدرک فوق لیسانس هستند؟؟؟؟/ (2477026) (alef-10)
 
هادیان-دانشجو
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۰۸:۵۴:۵۳
دوستانی که از این مساله (هیاهوی بی مورد رسانه ای) منتفع می شوند بدانند همه دانشجویان این رشته از این مدیر گروه راضیند و نتیجه خاک به روی خورشید پاشیدن هیچ تاثیری در این رابطه محکم دانشجویان و مدیرگروه محبوبشان ندارد. (2460220) (alef-10)
 
عدالت
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۰:۳۸:۰۹
با سلام
چرا نظر ما در جواب دانشجوی دارابی را منتشر نکردی کجای نظر مشکل داشت
لطف کنید دلیل آنرا ذکر کنید
ممنون (2460401) (alef-10)
 
امیری
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۰:۴۶:۳۴
سلام دانشگاه آزاد رامهرمز را بررسی کنید چگونه دکترا چند رشته از مهر 93 آورده بدون استاد دکترا . کیفیت کجا رفته (2460422) (alef-10)
 
دانشجوی ارشدواحدتهران جنوب
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۱:۴۶:۱۰
سلام
من دانشجوی ارشد ثهران جنوب هستم
اساتید،فضا، شرایط برگزارى کلاس ها بسیارمنظم ودرشان یک دانشجوی ف
رهنگی ست،
بامدیرگروهی بسیارمحترم ومسئول ومطلع
متأسفم که صحبت مغرضانه یک فرد به راحتی نشرمیشه (2460539) (alef-10)
 
ف، م
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۲:۲۴:۰۴
سلام، دوست عزیز قطعا شما دانشجو نیستی
وقتی در یک رشته تخصصی مدیریت امور فرهنگی تنها در 3جا
کشور امارات، اصفهان و تهران می باشد. آیا برای تمام متقاضیان این رشته این امکان وجود دارد که به کشوری دیگر یا شهرستان دیگربرای ادامه تحصیل بروند؟
وقتی چنین موقعیتی در دانشگاهی خوب واحد تهران جنوب پیدا شده چرا مخالفت می کنید؟
رئیس دانشگاه و جناب آقای دکتر ابراهیم پور با تلاش بسیار و مستمر از اساتید به نام و موفق در مدت بسیار کوتاهی انتخاب کرده و گذاشته اند.
من به عنوان دانشجوی کارشناسی ارشد این رشته به هیچ عنوان
هیچ گونه اعتراض و شکایتی نسبت به دانشگاه ندارم
لطفا اگر مشکل شخصی دارید به طور رسانه ای و عمومی مطرح نکنید
لازم به ذکر است آقای ابراهیم پور حضور فیزیکی در دانشگاه دارند و و از طریق ایمیل و پیامی و و بلاگ با دانشجویان در ارتباط هستند
ایشان فردی فرهیخته هستندکه وجدان کاری و اخلاق کاری لازم را دارند. (2460579) (alef-10)
 
س.خ
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۳:۱۴:۰۴
سلام.دانشجوی مدیریت فرهنگی ارشد هستم واحد تهران جنوب.
ما به عنوان دانشجوی این رشته هیچگونه اعتراض وشکایتی نسبت به مدیریت آقای دکتر ابراهیم پور نداریم ایشان تحصیلات لازم در این رشته را دارند و حضور فیزیکی در دانشگاه دارند و از طریق ایمیل پیامک و وبلاگ با دانشجویان در ارتباط هستند و از اخلاق کاری حس مسولیت پذیری و وجدان کاری خوبی بر خوردارند.لطفا مشکلات را به صورت رسانه ای و عمومی مطرح نکنید. (2460644) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۴:۲۵:۰۲
در یکی از دانشگاه آزادای جنوبغرب ایران البته از استانای غیر مرزی که اخیرا به دانشگاه جامع هم ارتقا یافته، مدیرگروه ارشد حقوق جزا خودش ارشده؛ دکتری بین الملل، حقوق جزا درس میده(در مقطع ارشد!)؛ دکتری جزا، حقوق خصوصی درس میده(در مقطع دکتری!!!) فوق لیسانس حقوق عمومی راهنمای فوق لیسانس حقوق خصوصی میشه و قس علیهذا.....آهان! یادم رفت بگم که با یک هیات علمی دکتری حقوق خصوصی اونم استادیار که تازه فوق لیسانسشم غیرمرتبطه، امسال 35نفر بله دقیقا 35نفر دکتری حقوق خصوصی گرفته!!!!!!! (2460749) (alef-10)
 
م م
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۵:۵۰:۵۵
سلام
من دانشجوی ارشد مدیریت فرهنگی واحد تهران جنوب هستم و اعتراضی ندارم
خواهش میکنم این موضوع را سریع تر حل کنید (2460864) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۶:۲۸:۰۰
دوست عزیز مطابق قانون اعضای هیات علمی دانشگاه ها و قضات از قانون منع دو شغله بودن مستثنی هستند ضمنا عضویت در هیات مدیره یک شرکت شغل محسوب نمیشود (2460922) (alef-10)
 
دانشجوی دکتری مدیریت فرهنگی تهران جنوب
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۷:۲۰:۵۳
سلام
نمی دونم از کجا باید شروع کنم!!!
چرا این همه بداخلاقی؟
آن هم در مورد فردی که دلسوزانه و با صداقتی مثال زدنی در تلاش برای رشد علمی و فرهنگی دانشجویان مدیریت فرهنگی واحد تهران جنوب می باشد
تلاش های آقای دکتر ابراهیم پور مدیرگروه رشته مدیریت فرهنگی واحد تهران جنوب قابل احترام و ارزشمند می باشد
خواهش من از افراد به خصوص قشر فرهیخته دانشگاهی این است که نگذارید انرژی مدیرانی که از نظر مدیریتی و علمی جزو افراد نخبه محسوب می گردند هرز رفته و خدایی ناکرده کاری نکنیم که آنها را از درست کار کردن پشیمان کنیم
آقای دکتر ابراهیم پور فردی کاربلد و باتجربه می باشد که حضورشان در واحد تهران جنوب ذی قیمت بوده و نعمتی ارزشمند برای ما دانشجویان رشته مدیریت فرهنگی است
از ایشان جدا بابت برنامه ریزی مناسب و مدبرانه در گروه مدیریت فرهنگی واحد تهران جنوب تشکر می نمایم (2461008) (alef-10)
 
دانشجوی دکتری مدیریت فرهنگی
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۱۹:۴۱:۴۱
سلام علیکم
ماشالا چقدر دل پر
دو تا نکته خواستم عرض کنم اول اینکه حقوق هیئت علمی بین 2400 تا 3000 میلیونه و دوم اینکه مدیر گروه فرهنگی تهران جنوب هم تلفنش دست ما دانشجوهاست هم مشکلی برای ملاقات با ایشون نداریم
موفق باشید (2461261) (alef-10)
 
ن
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۱:۲۸:۱۳
من دانشجوی ارشد تهران جنوب هستم
آقا یا خانم!!!!! محترم شما قطعاً دانشجوی دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب بامدیریت دکترابراهیم پور نیستید
چراکه اگر به این دانشگاه رفت و آمد و سرکلاس ها حضورداشتی چنین برخورد مقرضانه ای نمی کردید.....
دکترابراهیم پور فردبسیار توانمند هستند و من افتخار میکنم که درکنارایشان به ادامه تحصیل مشغول هستم. (2461416) (alef-11)
 
ما.ن
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۱:۳۵:۴۰
من دانشجوی ارشد مدیریت فرهنگی در واحدتهران جنوب هستم
کلاسها در این واحد بطور منظم زيرنظر دکترابراهیم پور بر قرار است
ما افتخار مى کنیم که یک چنین مدیر فرهیخته ای داریم. (2461424) (alef-11)
 
ح.ع
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۲:۰۳:۱۹
سلام.من یکی از دانشجویان ارشد تهران جنوب هستم.
در همین مدت کوتاه که در این دانشگاه تحصیل میکنم مدیر گروه به بهترین شکل عمل کرده اند وهمینطور در کلاسهای درس ایشان دانشجویان با لذت به درس گوش میدهند زیرا به بهترین شکل درس را آموزش میدهند من فکر میکنم اگر کسی اختلافی دارد نباید به این شکل مخالفت خود را اعلام کند اینطور رفتار کردن کمی بچه گانه هست و فقط دانشجویانی که با تمام علاقه برای ادامه تحصیل آمده اند را نگران می کنند امیدوارم به زودی مشکل حل شود. (2461459) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۲:۵۹:۴۸
اگر این آقا 5 تا مدیر گروهی داره، در عوض توی دانشگاه آزاد واحد جهرم مدت هاست که نه معاون اداری مالی داره، نه معاون آموزشی و نه معاون عمرانی! این به اون در. حالا نداشتن علت عدم انتصاب معاون اداری مالی کمی قابل توجیه هست!!! ولی علت اینکه معاون غمران و خصوصا آموزشی را انتصاب نمی کنند برای ما جای تعجب است. البته شاید کسی نمی تواند با رییس واحد کار کند که قبول زحمت نمی کنند وگرنه جاهای دیگه برای پست معاونت سر و دست می شکنند. نمی دانم به این رییس باید تبریک گفت یا به حالش باید تاسف خورد! (2461541) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۸ ۲۳:۴۵:۳۳
چرا اخه جو درست میکنی برادر من ,ما اونجا داریم درس میخونیم خدایشم مشکلی در این حد نداریم (2461624) (alef-10)
 
مدیریت فرهنگی
۱۳۹۳-۰۸-۰۹ ۰۰:۱۵:۰۸
با سلام بنده دانشجوی مقطع دکترای رشته مدیریت فرهنگی هستم از عملکرد دکتر ابراهیمی پور رضایت داریم و واقعا ایشان تمام وفت زحمت می کشند و جدا همیشه به فکر دانشجویان هستند و ایشان اصولا آدم سیاسی نیستن بیشتر سرشون گرم کار دانشگاهی و پژوهشی هست لطفا بی خیال شوید . دیگر زمان این کارها گذشته که با آلوده کردن فضا به پست و مقامی برسید. ایران به مسیر شایسته سالاری افتاده و دیگر به عقب باز نمی گردد فکر دیگری باید کرد. من پیشنهاد میکنم بیشتر مطالعه کنید . (2461671) (alef-10)
 
دانشجوی دکتری مدیریت فرهنگی
۱۳۹۳-۰۸-۰۹ ۰۸:۰۳:۳۶
سلام. چه دلای پری
تلفن مدیر گروه در اختیار ما هست مشکلی هم با حضور ایشان نداریم. ضمنا حقوق هیات علمی سی میلیون نیست اخوی (2461808) (alef-10)
 
دانشجوي ارشد تهران جنوب
۱۳۹۳-۰۸-۰۹ ۲۲:۱۸:۵۱
واحد تهران جنوب در معرض بحران وجود دارد و اكثر انتصابات رفاقتي است اگر بدادش نرسيد به فاجعه تبديل خواهد شد. همه مديران گروهها از دوستان و شركاي ريس واحد هستن كه البته بجايي نرسد فرياد است (2462808) (alef-13)
 
مديريت فرهنگي
۱۳۹۳-۰۸-۰۹ ۲۲:۲۰:۵۳
اكثر پي ام ها در رضايت مندي از ناحيه خودشان است بيچاره دانشجوها .خوب است براي تحقيق يك بار مراجعه كنيد ببيند كس به كسي نيست (2462814) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۰۹ ۲۲:۲۶:۱۷
دانشگاه ازاد در شهرهای کوچکی مثل داراب، جهرم و امثالهم اصلا از نظر سازمان مرکزی به حساب نمی آیند. این شهرها با دو سه هزار نفر دانشجو به زور بتوانند مخارج خودشان را مرتفع سازند. اما چیزی که اهمیت دارد نماینده ی این شهرها در مجلس هستند که برای انتصاب رییس مورد نظر خودشون در دانشگاه آزاد شهر خودشون حاضرند که هر جور همکاری رو با ریاست عالیه دانشگاه ازاد جناب میرزاده داشته باشند. دکتر میرزاده و سابقا هم دکتر جاسبی از این موضوع حداکثر استفاده را کرده اند. تا جایی که زمانی مجلس با اکثریت آرا رای به وقف دانشگاه داد! حال به اهمیت این واحدها کوچک پی بردید. هر کدام از این واحدهای کوچک در پشت سر خود نماینده ای در مجلس دارد که برای روز مبادا باید او را راضی نگه داشت. (2462817) (alef-13)
 
دانشجويان واحد جنوب
۱۳۹۳-۰۸-۰۹ ۲۲:۳۶:۰۴
واقعا كسي نيست بداد دانشجويان برسه كافي است يكبار سري به دانشكده شهرك غرب بزنيد ريس دانشكده اين دانشگاه را داده دست يك خانم و اصلا دخالت نميكند و چون اين خانم همشهري و دوست ريس واحد است و هر دو اهل كرمان هر كاري دلش ميخاهد ميكند و هر جور لياقت خودش هست با دانشجو برخورد ميكند و عملا در مقابل مديرگروهها فقط مانده نقش منشي را داشته باشد و برايشان شربت و چايي ميبرد چون خودش فوق ليسانس است (2462830) (alef-13)
 
کارمند واحدداراب
۱۳۹۳-۰۸-۱۲ ۰۱:۰۷:۵۱
من میخواستم به همکاری که از واحد جهرم انتقاد کرده بود به مدیریت دکتر میرزاده بگم همکار عزیز اگر در زمان دکتر دانشجو ظاهرا به کارمند احترام میگذاشتند در واقع میخواستند به دست خودمان دانشگاه را تعطیل کنند اینکه ده روز درماه رمضان تعطیل کنند به چه عنوان و چه حقی؟ مگه ما از پول دانشجوها حقوق نمیگیریم به چه مناسبت باید تعطیل باشیم در زمانی که کار هست این احترام نبود تضییع حق دانشجویان وایجاد نارضایتی در میان آنها برای تعطیلی دانشگاه بود یک مقدار به قضایا دقیق تر نگاه کنید الان دکترمیرزاده واقعا داره برای دانشگاه کار میکنه اونم کار علمی ودقیق . البته ما انتظار داریم به مشکلات مدیریتی که از زمان قبل در دانشگاه داراب باقی مانده رسیدگی کنند وافرادی با دید علمی وباتفکر جوان تر وبهتر امور واحد را اداره کنند اکثر کارمندان از مدیریت فعلی دانشگاه آزاد داراب متاسفانه رضایت ندارند . ممنون از دکتر توکلی وسایت الف که نظر ما رامنعکس میکند. (2467017) (alef-13)
 
دانشجوی ارشد مدیریت فرهنگی
۱۳۹۳-۰۸-۱۷ ۰۸:۵۳:۰۸
اقا یا خانم باید این موضوع را بدانید که ما به عنوان عنوان دانشجوی ارشد مدیریت فرهنگی تهران جنوب با دانشگاه و مدیر گروه مشکلی نداریم زیرا کاملا دلسوزانه عمل میکنند قطعا شما یک دانشجوی فرهنگی نیستید (2473490) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.