نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 398476
۱.۸ میلیون مسکن روستایی در دولت یازدهم نوسازی و مقاوم سازی شد
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۲۷
رئیس سازمان مدیریت بحران گفت: از آغاز فعالیت دولت یازدهم تاکنون افزون بر یک میلیون و ۸۰۰ هزار واحد مسکن روستایی در کشور نوسازی و مقاوم سازی شده است.

اسماعیل نجار روز دوشنبه در پنجمین کارگاه آموزشی و تمرین ستادی مدیریتهای بحران ۶ استان کشور در مشهد افزود: ۴۵ حادثه در دنیا رخ می دهد که از این میان وقوع ۳۵ حادثه از جمله زلزله، سیل، آتش سوزی و توفان در ایران محتمل است بنابراین دولت برای مقابله با بحرانها کارهای اساسی انجام می دهد.

وی ادامه داد: در سالهای اخیر ۲ موضوع گرد و غبار و فرو نشست زمین نیز به حوادث در ایران اضافه شده است؛ ۸۰ درصد گرد و غبار منشاء خارجی دارد و فرونشست زمین نیز به دلیل برداشت بی رویه آبهای زیر زمینی رخ می دهد.

رئیس سازمان مدیریت بحران در ادامه گفت: برگزاری همایشهای علمی مدیریت بحران وقوع حوادث در کشور نشانگر گذار از مدیریت سنتی به علمی در زمان وقوع حوادث است.

وی آشنایی با مخاطرات و برنامه ریزی برای آنها را عامل کاهش خسارات ذکر و بیان کرد: باید توانبخشی و فرهنگ سازی در سطح مردم و جامعه همراه با آموزش در سطح مدیران و مردم مورد توجه قرار گیرد.

نجار افزود: نمی توان جلو وقوع حوادث طبیعی را گرفت اما می شود با برنامه ریزی و بهره گیری از دانش، خسارتهای حوادث را کاهش داد.

مدیرکل مدیریت بحران خراسان رضوی نیز در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: دوره های آموزش و تمرین ستادی از طرف وزارت کشور به منظور ارتقای سطح دانش مدیران ستاد بحران استانها برگزار می شود.

حجتعلی شایانفر افزود: ۲۰۰ نفر از مدیران و اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، یزد، کرمان و سیستان وبلوچستان به مدت چهار روز در دوره های آموزشی و کارگاههای آمادگی و افزایش هماهنگی در مشهد شرکت کرده اند.

پنجمین کارگاه آموزشی و تمرین ستادی مدیریت بحران در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی در مشهد به مدت چهار روز ادامه دارد.
 
کلمات کلیدی : مسکن روستایی +دولت یازدهم +نوسازی و مقاوم سازی
 
United States
۱۳۹۵-۱۰-۲۶ ۰۰:۳۸:۴۲
از کجا بفهمیم آمار درسته؟ شما مشکوک نیستین به این آمار عجیب؟ (4117073) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.