نظر منتشر شده
۱۵۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 249859
انتقاد بسیج علوم پزشکی از افزایش تعرفه ها و فاز سوم طرح تحول
بخش خبری الف، 1 آذر 93
تاریخ انتشار : شنبه ۱ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۵۴
بسیج دانشجویی ۱۵ دانشگاه علوم پزشکی کشور با صدور بیانیه ای، ۸ سوال کلیدی خود درباره گام سوم طرح تحول نظام سلامت را از متولیان نظام سلامت، مطرح کردند.

متن کامل این بیانیه به شرح ذیل است:
« ابلاغ کتاب جدید ارزش گذاری نسبی خدمات از سوی وزارت بهداشت تحت عنوان گام سوم طرح تحول نظام سلامت ـ بسته مبارزه با زیر میزی ـ دلیلی شد تا بسیج دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور، بار دیگر و برحسب احساس وظیفه و لزوم مشارکت در مسائل اجتماعی، نسبت به ذکر نکاتی درخصوص این طرح و پرسیدن سوالاتی در این باره اقدام نماید.

۱- نخست انکه به روز رسانی ارزش های نسبی خدمات پزشکی یک اقدام مثبت ارزیابی می شود که البته پیشتر از این نیز صورت گرفته بود، اما با مقاومت برخی ذی نفعان در مقابل تعدیل تعرفه بعضی خدمات اجرایی نشد. معتقدیم که بازبینی و به روز رسانی تعرفه های درمان می توانست زمینه ایجاد فرصت بزرگتری برای نظام سلامت در امر تحول را فراهم سازد که متاسفانه به علت رویکرد غلط مجریان این طرح، به سود ذی نفعان بخش خصوصی مصادره شد.

سوال اصلی اما اینجاست؛ که چرا اقدام فوق ـ یعنی بازبینی ارزش نسبی تعرفه ها ـ منجر به افزایش تقریبا همه تعرفه ها شده است؟ بالا بردن ارزش نسبی برخی خدمات مانند خدمات طب عمومی، برخی تعرفه های داخلی و اطفال و تخصص های با درآمد کمتر، در یک چارچوب منطقی؛ لازم به نظر می رسید، اما بالا بردن ارزش نسبی همه تعرفه ها اعم از خدماتی که تا پیش از این نیز تعرفه های بالایی داشته اند، اقدام صحیحی نیست.

از سوی دیگر، ارائه بسیاری از خدمات با رشد فناوری پزشکی و ابداع روش های جدید، مستلزم زمان کمتر، ریسک کمتر و مهارت کمتری شده است و منطقا می‌بایستی ارزش نسبی این خدمات نیز کاهش پیدا کند. بنابراین بهتر بود تعرفه‌ها در همان میانگین گذشته تعدیل و به روز می‌شد.

ذکر این نکته نیز ضروری است که به روز نشدن کتاب تعرفه ها – برخلاف اظهارات برخی مسئولین- هرگز به معنی عدم افزایش تعرفه در سال‌های گذشته نبوده است، بلکه افزایش نرخ تعرفه های پزشکی همواره به صورت سالیانه -و معمولا بیش از تورم عمومی جامعه- و از طریق افزایش نرخ ضریب ارزش خدمات (ضریب K) صورت می‌پذیرفت.

۲- مسئولین وزارت بهداشت، بارها و بارها با غیر واقعی خواندن تعرفه های پزشکی، علت وجود زیر میزی را پایین بودن تعرفه ها اعلام کرده بودند. اما طلب زیر میزی چند ده میلیون تومانی توسط پزشکان در بخش خصوصی – که تعرفه های آنان چندین برابر تعرفه های بخش دولتی است- این سوال را ایجاد می کند که تعرفه های پزشکی تا چه میزان باید افزایش پیدا کند که پاسخگوی ولع و زیاده خواهی زیرمیزی بگیران باشد؟ آیا اصلا افزایش تعرفه ها می تواند راهکار مناسبی برای مبارزه با این پدیده باشد؟ مگر نه اینکه بارها و بارها از سوی مقامات وزارت بهداشت و سازمان صنفی نظام پزشکی اعلام شد که تنها عده قلیلی از پزشکان زیر میزی می گیرند؟ اما اکنون به بهانه مبارزه با این عده قلیل هزینه ای گزاف به نظام سلامت و مردم تحمیل شده است.

این در حالی است که بسیج دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی در بیانیه های پیشین خود نسبت به شیوع این پدیده نامبارک هشدار داده بودند. و اما راهکارهای اصلی برای مبارزه با زیر میزی نه افزایش بی حساب تعرفه ها، بلکه؛ در گام اول یکسان سازی تعرفه های بخش دولتی و خصوصی -که در سیاست های کلی سلامت بر آن تاکید شده است- و جلوگیری از فعالیت هم زمان پزشکان بخش دولتی در بخش خصوصی (اجرای قانون تمام وقتی پزشکان) و در گام های بعدی برطرف نمودن مشکلات معیشتی دانشجویان مقاطع عمومی و تخصص پزشکی و از همه مهمتر اعمال نظارت واقعی و موثر از طرف افراد و نهادهایی که خود در ارائه خدمات درمانی ذی نفع نباشند، است.

بدیهی است نظارتی که از سوی نهادهای ذی نفع – مانند سازمان صنفی نظام پزشکی- و پزشکان فعال در بخش خصوصی صورت بگیرد، هرگز موثر نخواهد بود.

۳- قانون برنامه پنجم توسعه نیز با تاکید بر لزوم تفکیک پزشکان بخش خصوصی از دولتی، خواهان جبران قیمت خدمات به میزان واقعی شده است.

با توجه به اینکه در جریان بازبینی ارزش نسبی تعرفه ها، ارزش نسبی خدمات برای دو بخش خصوصی و دولتی به یک نسبت رشد کرده اند؛ سوال اینجاست که: ابلاغ کتاب جدید ارزش های نسبی که بار مالی سنگین بیش از ۲۵۰۰ میلیارد تومانی-آن هم تنها برای ۵ ماه انتهای سال – بر دوش مردم و دولت نهاده است، چه کمکی به اجرای قانون تمام وقتی پزشکان خواهد کرد؟ آیا بهتر نبود با کاهش و یا حداقل ثابت نگه داشتن تعرفه های بخش خصوصی و تعدیل منطقی تعرفه های دولتی، فاصله درآمدی بین پزشکان این دوبخش کاهش می یافت تا از حضور پزشکان بخش دولتی در بیمارستانهای خصوصی – که منشاء اصلی تخلفاتی مانند زیر میزی، بیمار ربایی و کاهش کیفیت خدمت رسانی و آموزش نیروی انسانی شده است- جلوگیری شود؟ به نظر می رسد با توجه به افزایش بیش از پیش فاصله درآمد پزشکان در بخش خصوصی و دولتی، کماکان شاهد حضور همزمان پزشکان در هر دو بخش و بروز تخلفات باشیم.

۴- با توجه به اینکه مابه التقاوت دستمزد افزایش یافته پزشکان متخصص از محل منابعی مانند افزایش قیمت حامل های انرژی (بنزین)، عدم افزایش یارانه نقدی مردم در مرحله دوم هدفمندی یارانه ها، افزایش مالیات بر ارزش افزوده، حق بیمه پرداختی توسط مردم و بودجه عمومی دولت بوده است، این سوال پیش می آید که: آیا در پی ابلاغ این کتاب و افزایش حدود ۲٫۵ برابری تعرفه خدمات پزشکی، پرداخت هزینه ها جز از جیب مردم صورت خواهد گرفت؟

با وجود کاهش درصد پرداختی مردم در بخش بستری دولتی از ده درصد به ۶ درصد، با اجرای گام سوم طرح و افزایش تعرفه ها، پرداختی مطلق مردم نه تنها در بخش خصوصی، بلکه در بخش دولتی نیز افزایش یافته است. بدیهی است برای ادامه اِعمال تعرفه های جدید، بیمه ها نیز حق بیمه دریافتی از مردم را افزایش خواهند داد که این موضوع نیز به نوبه خود فشار بیشتری بر مردم وارد خواهد آورد.

لذا بیان این موضوع از طرف مسئولین که «با اجرای تعرفه های جدید بار مالی به دوش مردم گذاشته نمی شود»، کاملا اشتباه است.

ضمن اینکه منابع مذکور می توانست برای اقدامات اساسی مانند اجرای پزشک خانواده و نظام ارجاع و اجرای سیاست های پیشگیرانه هزینه شود که نه هزینه، بلکه سرمایه گذاری واقعی برای سلامتی مردم است.

۵- نظر به روند حال حاضر وزارت بهداشت در هزینه کرد برای اجرای طرح تحول، بیم آن می رود که تامین منابع مالی برای ادامه این طرح در سال‌های آتی با چالش‌های بسیار جدی مواجه شود و در نهایت منجر به افزایش فشار مالی بر مردم و کاهش دسترسی کمی و کیفی به خدمات و سایر مشکلات برای سیستم بهداشت و درمان کشور شود.

برنامه دولت و وزارت بهداشت به عنوان متولی حوزه سلامت برای تامین منابع مالی پایدار سلامت در سال‌های آتی بدون وارد آمدن فشار به مردم چیست؟

۶- وجود تبعیض در اجرای تعرفه‌های جدید یک چالش بسیار مهم برای ادامه این مسیر است که می‌تواند منجر به بروز نارضایتی در بین تیم ارائه دهنده خدمت و کاهش کیفیت خدمات گردد.

با اجرای تعرفه‌های جدید، حداقل درآمد یک پزشک متخصص ده ها برابر بیش از حداکثر درآمد سایر ارائه دهندگان خدمت شده است. لذا سوال اینجاست، آیا طرح به اصطلاح تعدیل تعرفه ها جز پر کردن جیب قشر خاصی از پزشکان متخصص، عایدی برای سایر ارائه دهنگان خدمت و به تبع آن افزایش کیفیت خدمت رسانی داشته است؟

۷- اگر چه کتاب جدید تعرفه‌ها به رغم وارد آوردن هزینه‌های گزاف به مردم و نظام سلامت، موفق به یکسان سازی تعرفه های بخش خصوصی و دولتی نشد، اما از آنجایی که این مهم جزو سیاست‌های کلی سلامت است، انجام آن از دوش دولت برداشته نمی‌شود. لذا این سوال مطرح است که برنامه دولت جهت یکسان سازی تعرفه(حق الزحمه پزشکان) در بخش دولتی و خصوصی بر مبنای اصول اقتصاد سلامت چیست؟

۸- به نظر می رسد، اصلاح اصلی نظام پرداخت، برچیدن نظام پرداخت فعلی می‌باشد که بدون هیچ قاعده یا ابزار کنترلی – به شکلی که در کشور ما وجود دارد- منابع نظام سلامت را مصرف می کند. استفاده از نظام های تلفیقی پرداخت و یا ابزارهایی مانند مالیات پلکانی، سقف درآمد و نظارت بیمه ها بر عملکرد پزشکان -به عنوان خریدار خدمت و وکیل مردم- می‌تواند این مهم را محقق سازد.

سوال دیگری اینکه اقدام وزارت بهداشت در راستای اصلاح واقعی نظام پرداخت فعلی – که منشاء بسیاری از ناکارآمدی های سیستم شده است، چه بوده؟

در پایان، انتظار جریان دانشجویی از مجلس شورای اسلامی نیز در قبال تحولات حوزه سلامت، اتخاذ رویکرد منطقی و فعالی است که زوایای تحولات این حوزه را به صورتی دقیق تر و کارشناسی بررسی نموده و به عنوان وکلای مردم، نقش اثرگذار در جلوگیری از هدر رفت منابع به نفع گروه خاصی ایفا کند. اجرای گام سوم طرح تحول نظام سلامت که بیش از حقوق مردم، تامین کننده منافع گروه خاص -به ویژه ذی نفعان بخش خصوصی- است، اگرچه ممکن است به ظاهر دارای پیامدهای مثبت مقطعی باشد، اما تبعات منفی آن در نظام سلامت کشور ماندگار خواهد شد.

سوق دادن منابع به سمت ایجاد تحول واقعی در نظام ارائه خدمات، مانند اتخاذ سیاست‌های پیشگیرانه در مقابل درمان محوری از یک سو و اصلاح نظام پرداخت به کارکنان حوزه سلامت از سویی دیگر، اهم انتظارات مردم و جریان دانشجویی از مجلس شورای اسلامی در قبال حوزه سلامت می باشد. امید است با هوشیاری مجلس در این مقطع حساس، شاهد پیشگیری از رخ دادن اشتباهات جبران ناپذیر در حوزه بهداشت و درمان باشیم تا تاریخ شاهد بی تفاوتی مجلس نهم در برابر تضییع حقوق ملت نباشد.

توجه بی سابقه دولت به موضوع سلامت در کشور، امر مثبت و فرصت مغتنمی است که جهت ایجاد این فرصت می بایستی از رئیس جمهور محترم تشکر کنیم. از آقای دکتر روحانی تقاضا داریم، اکنون که به لطف خدا و تلاش‌های مدبرانه دولت تدبیر و امید شاهد بهبود وضعیت اقتصادی کشور -که ماحصل تصمیمات خردمندانه دولت در حوزه اقتصادی است، می‌باشیم، توجه ویژه ای به مسائل اقتصاد بهداشت و درمان کشور و نظارت بر تحولات این حوزه نمایند تا خدای ناکرده، برخی اقدامات نسنجیده سبب از بین رفتن دستاوردهای ارزشمند دولت در حوزه اقتصاد، و بهداشت و درمان نشود.

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی یزد

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمان

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مازندران

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی سمنان

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قزوین

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم دارویی تهران

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرز
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۰۹:۱۴:۱۸
با سلام شما راهکار مبارزه با زیر میزی ارائه بدهید تا حال که کاری نکرده بودید (2502095) (alef-10)
 
دانشجو
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۰:۲۲:۰۶
تو بیانیه به وضوح گفته. نمی بینی؟ (2502220) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۳:۴۷:۳۳
این جماعت که الان موضع گرفتن و 8 سال ساکت بودن انتظار داری باور کنیم یک دفعه شدن خیر خواه مردم؟ اینا 2 سال پیش که با ارز 1200 تومنی اختصاص یافته برای دارو پورشه وارد کشور شد دقیقا کجا بودن و چیکار میکردن؟ (2502668) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۶:۴۵:۴۰
ولی من آرزو می کنم کاش بسیج دانشکده های اقتصادی هم همینطور نسبت به گسترش فساد و رانت در سازمانهای اقتصادی ابراز نگرانی می کردن.
اصلاح کشور از سوی هر نهاد و جناحی که باشه مغتنم هست. (2503124) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۷:۰۳:۵۱
اين خرف ها اصل گرانى سرسام آور خوزه پزشکى و تريلياردر شدن دکترها را توجيه نميکند.چن در مقابل پورشه وارد کردن ساکت بودند بايد در مقابل اين ظلم هم ساکت باشند???? (2503168) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۷:۱۱:۵۶
در زمان احمدی نژاد اتفاق افتاد:
طرح هدفمندی یارانه ها = طرح حذف یارانه ها = طرح گران کردن قیمتها و خدمات


در زمان روحانی اتفاق افتاد:
طرح بیمه سلامت = طرح حذف یارانه های سلامت = طرح گران کردن خدمات پزشکی

نتیجه: در دوران روحانی چرخ همچنان مانند دوران احمدی نژاد می چرخد.

. (2503191) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۴:۰۰:۰۱
آقای دکتر هاشمی و چندین پزشک دیگر خودشان ثروت صدها میلیارد تومانی دارند. اگر درآمد پزشکان کم است، آیا این افزایش درآمد پزشکان از بیمه تامین می شود یا از جیب مریض های گرفتار؟! (2502704) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۴:۴۹:۰۴
عزیز در این بیانیه هیچ راهکار عملی وجود ندارد و فقط یکسری شعارهای کلی است که ابدا امکان اجرایی شدن ندارد....برای مثال گفته تعرفه دولتی وخصوصی یکی بشود و....؟؟ (2502830) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۷:۲۵:۱۳
دکتر چند دارو برای چشم نوشت از قطره و پماد و ... داروخانه گفت هیچکدام بیمه نیستند و 85000 تومان گرفت

بیمه در ایران ارزش دروغین دارد (2503212) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۰:۴۹:۵۶
راه مبارزه با دزد مجازات دزد است نه جایزه دادن (2502264) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۶:۴۰:۴۴
دقیقاً. سالهاست به عنوان یک فعال اجتماعی در امور خیریه ی درمان معتقدم باید با پزشکان متخلف به صورت مستقل برخورد کرد، اون هم از طرف قوه ی قضائیه و نه نظام پزشکی که متاسفانه بارها نشون داده بیطرفی و در نتیجه صلاحیت لازم رو برای بررسی پرونده های شکایتهای عمومی از پزشکان نداره. اما به جای این برخورد منطقی، به بهانه ی مقابله با زیرمیزی، درامد پزشکان، که در حال حاضر نیز از مرفه ترین اقشار جامعه هستن، افزایش چند برابری پیدا کرد، که بدون شک اشتباه ترین رفتار ممکنه. از آقای توکلی استدعا دارم در برابر این طرح کوتاه نیان و نذارن مردم عادی بیش از این آسیب ببینن. باور کنید در برابر جان بیماران بسیاری که در صفهای عریض و طویل نوبت عمل در بیمارستانهای دولتی میمونن مسئولید و اگه اقدامی نکنید در قیامت گرفتار خواهید شد. (2503115) (alef-13)
 
سعیده
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۱:۱۳:۴۹
اولا تردیدی نیست که زیر میزی گرفتن تخلف و عمل غیر قانونی بوده و هست حال اگر واقعا افزایش تعرفه برای جلوگیری از زیرمیزی گرفتن پزشکان بوده!!!! در واقع و عملا ما به متخلف پاداش و جایزه داده ایم و این با هیچ عقل سلیمی سازگار نیست.
ثانیا این بسیار ساده اندیشانه است که تصور کنیم با افزایش تعرفه های می توان جلو زیرمیزیها را گرفت.
ثالثا مگر چه تعداد از پزشکان زیر میزی می گرفتن که تعرفه تمامی خدماتی پزشکی تا 300% درصد افزایش یافته است. (2502311) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۲:۳۷:۳۹
من به عنوان یک پزشک احتمال میدهمدطرح تحول وزیر عوامفريبانه است و ایشان حتی ریس جمهور و دولت را نیز فریب داده چون میبینم این طرح اشکالات فراوان دارد و شبیه طرح یارانه احمدی نژاد است که ممکنست یک فاجعه شود و با اینکه مبلغ پرداختی مردم حتی بیشتر از قبل شده ولی وزیر با سفسطه می گویند درصد پرداختی مردم کم شده ! و کسانی را که در گود نیستند فریب می هد ، بزودی بیمه ها حق بیمه را بالا خواهند برد و با کوچکترین بحران مالی در تامین اجتماعی و کاهش در آمد نفتی دولت و عدم توانایی حمایت از بیمه ها طرح شکست خورده و به یک فاجعه بدل خواهد شد زیرا در ایران چیزی که بالا رفت هرگز پایین نمی آید و آنروز وزیر احتمالا مثل احمدی نژاد به ریش همه خواهد خندید (2502485) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۲:۵۴:۵۶
مشکل کشور اینه پزشکان متخصص با ایجاد مافیا از پذیرش بیشتر جلوگیری میکنند تا بازارشان کساد نشود

در دادن مطب خیلی سختگیری میشود
این میشود که یک مافیا ایجاد شود

باید اموزش پزشکی از وزارت بهداشت که دنال اشتغال و نو ن برای خودشونه جدا بشه

تعداد پزشکان مثل مهندسین زیاد بشه
ولی با این تفاوت که برای تشخیص کیفیت پزشکان مجبور بشن محل تحصیل، معدل و دوره هایشان را در مطب و در سایت نظام پزشکی نصب کنند

انحصار یکسری جراحان بر بیمارستانها شکسته شود (2502520) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۶:۴۲:۴۶
کاملاً موافقم. آموزش عالی در حوزه ی پزشکی باید در اختیار وزارت علوم باشه، نه وزارت بهداشت. در این صورت بسیاری از مشکلات در هر دو حوزه رفع خواهد شد. (2503121) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۲:۵۶:۳۴
مشکل اینه که ما الان میریم پیش پزشک نمیدونیم کجا درس خونده، معدلش چنده؟ سابقه اش چیه؟ اصلا اهل مقاله و اینترنت و مطالب روز هست؟

والله هیچ جا مثل پزشکی مافیای بسته نیست اینها به همرشته هایشان هم رحم نمیکنند و فقط هر کس فکر منافع و پول خودش هست (2502522) (alef-13)
 
وحید
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۳:۵۸:۵۱
خدایا پزشکان را از شر حسودان و نااگاهان و سایت الف وصدا وسیما دور بدار. خدایا از اینکه موهبت پزشک بودن وتسلی دادن الام هموطنانم را به من هدیه دادی سپاسگذارم. (2502701) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۶:۴۵:۴۹
جالبه که هر کس هم انتقادی داره از نظر شما یا حسوده یا نااگاه! نسبت دادن ویژگی حسادت به منتقدان خودش به خوبی نشون میده چه قدر از نظر فکری و اجتماعی با یک تحصیل کرده ی دوره ی دکتری رشته های دیگه تفاوت دارید. متاسفانه در کشور ما با پزشکی مثل یه رشته ی فنی حرفه ای برخورد میشه و اجازه ی رشد فکری و مطالعه ی بیشتر به بسیاری از دانشجوهای پزشکی داده نمیشه. و نتیجش میشه این! (2503125) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۸:۵۹:۱۹
سپاسگزار نه سپاسگذار (2503374) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۲۳:۰۷:۲۳
درود بر شما.مخصوصا سايت الف و صدا و سيما. (2503731) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۲ ۱۰:۱۳:۵۷
برادر پزشك گرامي

ما هم از تلاش و خدماتي كه شما ارايه ميكنيد سپاسگزاريم اما بياد بياوريد كه اين فقط شما نيستيد كه تلاش ميكنيد! مشكل اينجاست كه بخش عظيمي از جامعه در اينده نزديك توان درمان نخواهند داشت لطفا درك كنيد. (2504144) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۶:۳۵:۴۵
حرف شما درست، اما این دلیل نمیشه بعد از این هم ساکت باشن. این طرح باید به هر قیمتی هست لغو شه، چون واقعاً اجحاف بزرگیه در حق مردم، و در بلند مدت بر روی زندگی خو پزشکان نیز تاثیر منفی خواهد داشت، چرا که باعث میشه روز به روز از مردم بیشتر فاصله بگیرن، و نتیجه چیزی جز نفرت عمومی از پزشکان نخواهد بود. (2503104) (alef-13)
 
پزشک
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۲۱:۳۰:۲۴
با سلام ،چندنکته،۱:پزشکی هم عرضه و تقاضا است و دولت در قسمت عرضه سنگ تمام گذاشته،۲: مردم همیشه پیش پزشکی میروند که گرانتر است چون فکر میکنند هر چی پول بدی، اش میخوری ۳: اینو به وضوح دیدم چون استاد دانشگاه و فول تایم بیمارستان دولتی هستم ۴:در حقیقت این مطلب جایزه پزشک گرانتر است و نه بالاتربردن تعرفه
موفق باشید (2503610) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۰۹:۱۶:۳۰
آفرین بر شما بسیجیان غیور علوم پزشکی که حرف دل ملت را زده اید (2502103) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۰:۴۰:۵۱
حرف مردم . تا حالا تو بیمارستان بستری شدی ببینی چقدر هزینه ها کاهش پیدا کرده ؟یابرای کوبیدن دولت نسبت به این موضوع دوست دارید به بیمارستانهای خصوصی تا بگی نه این طرح غلطه (2502248) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۶:۴۸:۲۹
شما بگو کدوم بیمارستان دولتی میری که هزینه ها کاهش پیدا کرده؟!! مادر من یک ماه و نیم پیش برای ام ار ای رفتن بیمارستان دولتی و هزینش شد 75، همسرم دو روز پیش برای ام ار ای همون قسمت به همون بیمارستان مراجعه کردن، هزینش شد 130. احتمالاً شما دلسوز دولت نیستی، دقیقاً مثل بسیاری از نمایندگان، و میخای دولت به هر قیمتی شده در طرحاش شکست بخوره و مردم ناراضی باشن تا ... (2503131) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۲:۳۵:۰۶
کاش اون موقعی که پول برای واردات داروهای بیماریهای خاص رو بخاطر سیاسی بازی نداند هم صداتون بلند می شد. (2502477) (alef-13)
 
قاصدک
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۴:۴۳:۲۷
سلام . خیلی خوشحالم که کم کم باب ورود ذانشجویان بسیجی و عدالت خواه به مسائل کلان و واقعی کشور که درد مردم هم هست باز شده. ان شاالله این رویه ادامه داشته باشه (2502818) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۶:۴۹:۱۷
اون موقع اشتباه کردن، ولی دلیلی نداره الان هم اشتباه کنن. حتی اگه نیت از این نامه صرفاً سیاسی هم باشه، مهم محتواشه که کاملاً بر حقه و درست. (2503134) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۲:۵۷:۵۳
درست میگی من باز هم میگم پزشکان مذهبی خیلی انصاف و تعهد بیشتری دارند بقیه فکر پول هستند
پزشک متخصص حلق و گوش و بینی فقط افتاده دنبال جراحی بینی، به ایشون باید گفت کاسب بینی نه پزشک بقیه هم همینطور
ارتوپدها سر هر چی بری زود جراخی با خرید از مغازه خودشون از اجناس چینی

بلبشو بازاریه (2502526) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۳:۴۸:۳۹
حرف دل ملتو 2 سال پیش باید میزدن نه الان که تقریبا اوضاع داره به سوی تعادل میره (2502670) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۰۹:۱۷:۵۳
وزیر محترم بهداشت از بیمه سلامت و ارزان شدن دارو و درمان سخنان بسیاری گفتند ولی من بیمار قلبی برای تهیه 28 قرص «پلاویکس» باید نود هزار تومان پرداخت کنم، آیا این مبلغ برای امثال ما ارزان است؟ (2502106) (alef-10)
 
میثاق
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۰:۵۹:۴۶
همین که این جماعت موضع گرفتند به نظرم کار عالی است باید دولت ادامه بده . چون ثابت شده این افراد به دنبال منافعشون هستند نه عدالت (2502286) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۶:۵۲:۲۲
من نظرم برعکس شماست، به نظرم حمایت بیشتر نماینده های مجلس و پایداریها از وزیر بهداشت و این طرح به خوبی نشون میده این وزارتخونه همگام با بقیه ی ارکان دولت نیست. حتی بعید نیست در میان مدت باعث سقوط دولت و افتادن کار به دست جریانهای افراطی بشه. حالا این که بسیج پزشکی یه نامه نوشته در اعتراض میتونه با هدف رد گم کردن صورت گرفته باشه، چون میدونن که در معادلات کشور وزنی ندارن. (2503140) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۱:۱۳:۵۸
اسویکس ایرانی بگیر خیلی هم خوبه (2502312) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۲:۵۸:۲۱
بیمه سلامت به درد نمیخوره هیچ کاربردی نداره اخرش مجبوری ازاد حساب کنی (2502528) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۲۳:۴۵:۵۵
پلاويكس تحت پوشش بيمه نيست.اسويكس ارزان تر و داراي اثربخشي مشابه است. (2503781) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۲۳:۴۹:۲۰
سايت الف تمام تلاشش رو براي بدنام كردن پزشكان انجام ميده.
ولي مطمئن هستم كه ان شاالله اين طرح پس از رفع مشكلات جزئي به خوبي اجرا خواهد شد و در نهايت هم بيماران و هم پزشكان از خروجي آن راضي خواهند بود.و البته سايت الف هم به ارزوي خودش كه بي اعتبار كردن پزشكان و بدبين كردن مردم هست، نخواهد رسيد. (2503783) (alef-13)
 
یکنفر از مردم
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۰۹:۲۴:۲۷
دوست عزیز یک و نیم سال قبل چند میخریدی؟ (2506188) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۰۹:۱۹:۳۱
طی توافقی که بین کمیته امداد امام‌خمینی(ره) و وزارت بهداشت شده، صدور دفترچه سلامت برای افراد تحت پوشش کمیته امداد مشروط به این است که طی نوشته‌ای انصراف خود را از دریافت هرگونه حق و حقوقی از کمیته‌امداد اعلام نمایند. با توجه به اینکه افراد تحت پوشش از پایین‌ترین دهک و محروم‌ترین اقشار جامعه‌اند آیا این نحو برخورد با کسانی که تنها منبع درآمدشان 40-50 هزار تومان حقوق ماهیانه‌ای است که از کمیته می‌گیرند، سزاوار است؟ کارت سلامتی هم که می‌دهند برای مواقع خاص است و در صورتی که پزشک مربوط حضور داشته باشد می‌توانند از مزایای آن استفاده کنند. (2502108) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۲:۵۸:۴۰
خیلی ستمه به خدا خیلی ستمه (2502530) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۲۳:۰۴:۱۹
عزیز دل افراد تحت پوشش کمیته امداد در تمام بیمارستان های دولتی تمام هزینه هاشون رایگانه و نیاز به بیمه ندارن (2503726) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۰۹:۲۰:۰۱
خواهش می‌کنم وزیر بهداشت که هر شب در رسانه ملی از طرح تحول سلامت داد سخن می‌گویند پاسخگو باشند. وقتی به مطب پزشک می‌رویم با ویزیت 30 هزار تومانی مواجه می‌شویم، داروخانه می‌رویم، داروها را آزاد حساب می‌کنند، آزمایش می‌دهیم، یک ریال را بیمه نمی‌دهد. این دفترچه‌های بیمه به چه دردی می‌خورد؟ (2502111) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۲:۵۲:۱۱
اصلا این دفترچه به درد نمیخوره، هیچ بخش خصوصی قبولش نداره و ازاد حساب میکنن یا میگن فقط 2 هزار تومان تعرفه دولتی میدهد

بخشهای دولتی هم در شهرستانها بسیار ضعیف هستند و اصلا متخصص و بیمارستان بدربخورنیست

بیمارستانهای دولتی هم متخصص ندارند و یا انقدر شلوغ و نوبت دیر است که هیچ
به نظرم این طرح کلاه بزرگ سر همه است (2502515) (alef-13)
 
زمانی
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۰۹:۲۷:۰۷
با تشکر از بسیج دانشجویی.. انتقادات کاملا منطقی است. و راه حل هم بسیار آسان. کافی است کتاب جدید به عنوان مرجع باقی بماند ولی در عوض ارزش ریالی k به نصف کاهش پیدا کنه، در این صورت هم ثمرات مثبت این کتاب بر جا خواهد ماند و هم تعرفه ها به مسیر منطقی باز خواهد گشت.. البته این مهم تنها از دست نمایندگان محترم مجلس بر می آید چون وزارت بهداشت، نظام پزشکی و حتی کمیسیون تخصصی بهداشت مجلس در سلطه پزشکانی هستند که از این افزایش تعرفه منفعت دارند.. امید به توجه نمایندگانی چون دکتر توکلی (2502122) (alef-10)
 
بهاری
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۰:۰۲:۴۸
پیشنهادتون بسیار درست و منطقی است و تنها راه چاره ،کاهش ارزش ریالی k می باشد . از پایگاه خبری الف به خاطر جایگاه ویزه شان نزد مخاطبان خبر استدعا میشود این پیشنهاد را به صورت ویژه دنبال فرمایند. با تشکر (2502184) (alef-13)
 
دانشجو
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۰:۲۸:۲۳
مهمتر از اینکه شما فرمودید اختلاف 4 برابری تعرفه های خصوصی و دولتیه که باید یکسان بشه. نه اینکه دولتی زیاد بشه، خصوصی باید کم بشه. وقتی هزینه هتلینگ و سود سرمایه رو داریم جداگانه از مریض میگیریم (که درستش همینه و باید بین دولتی و خصوصی اختلاف باشه) چرا قیمت خدمت بین دولتی و خصوصی باید متفاوت باشه؟ منشا بیشتر فسادها دوگانگی تعرفه است. البته منشا اصلی پزشک سالاری و نفوذ ذی نفعان بخش خصوصی - مثل نظام پزشکی- در بدنه حاکمیته (2502230) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۰:۵۳:۲۶
خواهشمندیم با مطالعه کامل متن بیانیه اظهار نظر بفرمایید
کاهش ضریب به نصف تمامی خدمات را به صورت یکسان کاهش میدهد در صورتی که نابرابری در بین جامعه پزشکی بسیار بالاست مثلا یک متخصص داخلی یا اطفال یا عفونی با وجود کار بسیار سنگین و ریسک بالا به خاطر مواجه با انواع بیماریهای واگیر دار دریافتی واقعا پایین دارند. متاسفانه اکثر تحلیها بدون واقع بینی و در مخالفت با این طرح انجام میشود. درامد متخصص جراحی و زنان و قلب و دیگر رشته ها پردرامد علم شده و تو سر تمام پزشکان زده میشود. انهم پزشکانی که درآمد بسیار کمتر دارند ولی مرجعات مردم به انها بیشتر است مثل داخلی و اطفال و بدبینی ایجاد شده توسط تحلیل های غیر منصفانه را باید انها تحمل کنند. (2502272) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۶:۵۸:۳۵
البته باید در نظر داشت که بالا بودن درامد بعضی پزشکا فقط به خاطر فرهنگ جامعه ست. اگه پزشک زنان زیاد درامد داره به خاطر عمل های سزارین بی جاست. وگرنه، با انجام عمل زایمان طبیعی درامد هیچ متخصص زنانی اونقدر بالا نمیره. این مشکل باید در فرهنگ مردم حل شه. (2503158) (alef-13)
 
ali
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۲:۲۰:۲۹
که چرا اقدام فوق ـ یعنی بازبینی ارزش نسبی تعرفه ها ـ منجر به افزایش تقریبا همه تعرفه ها شده است؟ بالا بردن ارزش نسبی برخی خدمات مانند خدمات طب عمومی، برخی تعرفه های داخلی و اطفال و تخصص های با درآمد کمتر، در یک چارچوب منطقی؛ لازم به نظر می رسید، اما بالا بردن ارزش نسبی همه تعرفه ها اعم از خدماتی که تا پیش از این نیز تعرفه های بالایی داشته اند، اقدام صحیحی نیست. (2502446) (alef-13)
 
اریانا
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۳:۱۲:۴۵
برادر من. اینجانب به عنوان یک فوق تخصص داخلی با سابقه بیش از ده سال طبابت در هر دو بخش خصوصی و دولتی تنها راه علاج سیستم بهداشتی دولتی را اجرای همین تعرفه ها میدانم. کار دکتر هاشمی واقعا یک انقلاب در زمینه بهداشت و درمان است. چند نکته را خلاصه میکنم تا موضوع روشنتر شود.1 یکی از اقوام نزدیک اینجانب در ونکوور کانادا با در امد ماهی 2500 دلار هر ماه حدود 200 دلار جهت بیمه درمانی پرداخت میکند و این جهت مقایسه که بدانید در تمام دنیا هزینه های بیمه درمانی تا چه اندازه بالاست {توجه کنید که جهت بیمه درمان ونه جهت درمان چرا که یک ویزیت فوق تخصص خارج از سیستم ارجاع 500 دلار هزینه دارد}. دوم همین امروز بیمار مبتلا به انمی اپلاستیک اینجانب در اصفهان یک خانم 30 ساله پس از دو ماه بستری علیرغم درمان به علت عفونت قارچی موکور فوت نمود و تنها هزینه شربت پسوکونازول جهت عفونت قارچی وی هر سه روز معادل سه و نیم میلیون تومان بود. کل هزینه پرونده ایشان 82 میلیون تومان شد و کل پرداختی بازماندگان به سبب همین طرح یک ونیم میلیون شد . بیش از 700 واحد خون و پلاکت دریافت کرد و ده بار به اتاق عمل گوش وحلق وبینی رفت. فرض کنید خواهر خودتان بود. وسوم اینکه پرداختی به اینجانب به ازای 2ماه ویزیت و سه بار نمونه برداری مغز استخوان و تمام استرسهای این درمان و نهایتا نتیجه مصیبت بار ان که ناگزیر بود کمتر از یک و نیم میلیون تومان در 8 ماه اینده است. به نظر شما باید نصف شود؟ ایا حتما باید همه به مصیبتی گرفتار شویم و بیماری لا علاجی بگیریم تا بابت انچه که جهت سلامتمان پرداخت میکنیم رضایت داشته باشیم. (2502565) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۵:۵۸:۰۹
جناب آریانا آن موقع که پزشکان در بین مردم جایگاهی داشتند و حرفشان سند بود و بی چون چرا مورد پذیرش واقع می شد پزشکان مرام و مسلک دکتر قریب ها دکتر کاضمی ها دکتر الهی ها را داشتند و نه امروزه که مردم پزشکان را حداکثر با تاجران منفعت طلب سودجو برابر می دانند معلوم است که شما از این طرح حمایت می کنید اگر شما و همشلکانتان از این طرح حمایت نکنید چه کسی حمایت کند؟
آقای دکتر به اینکه بیمه ها تا چه حد خدمات می دهند کاری نداریم اصلا حتی اگر همه هزینه های درمان توسط بیمه پرداخت شود تعرفه ها ظالمانه است مثلا مگر شما برای ویزیت یک بیمار چقدر وقت می گذارید که بالغ بر سی هزار تومان فقط و فقط بابت ویزیت دریافت می کنید (2503028) (alef-13)
 
پزشک
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۲۱:۳۴:۱۱
ایا واقعا نمیفهمی که پشت ویزیت یک فوق تخصص چه چیزی هست که ارزش سی هزار تومان را دارد. ایا واقعا نمیفهمی که پشت نقشه کشی یک ساختمان چه جیزی هست که ارزش دستمزد مهندس را دارد؟حتما چیزی فراتر از ان چند دقیقه یا ان چند خط کج ومستقیم روی نقشه هست اما تو نمیفهمی. (2503617) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۲ ۰۰:۳۳:۲۸
وقتي يك عزيزت مرد ميفهمي كار يك پزشك چه قدر ارزشمند هست (2503822) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۲ ۱۱:۰۱:۴۲
كاظمي نه كاضمي (2504228) (alef-13)
 
حسن
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۴:۳۶:۴۱
حرف این دوست منطقی است جناب آریانا حرف خلاف منطق زده ما با کانادا چه سنخیتی داریم که آقایان پزشک خودشان را با کانادا مقایسه می کنند اگر اینطور که شما میگوید مهندس نیز خودش را با آنجا مقایسه کند معلم نیز همینطور کارگر و... نیز همین طور ما با کشور خودمان قیاس کنیم نه با کشورهای دیگر (2507082) (alef-13)
 
سید
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۳:۱۶:۲۱
احسنت!
واقعا راه حل هوشمندانه ای بود. ای کاش نمایندگان کمی دغدغه های کارشناسی شان بیشتر بود. (2502574) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۶:۵۶:۲۹
بسیار عالی و به جا. مسلماً امیدی نمیره که وزارت بهداشت، نظام پزشکی و هیچ مرجع تخصصی دیگه به جای منافع پزشک به منافع بیمار توجه کنه. متاسفانه نوعی بی تفاوتی نسبت به بیمار در بین قاطبه ی پزشکان نهادینه شده. اکثریت نمایندگان مجلس هم چون مخالف دولت هستن، از چنین طرحی که میتونه باعث شکست دولت شه خوشحال هستن. فقط افرادی نظیر توکلی و مطهری هستن که میتونن جلو این طرحو بگیرن. (2503152) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۰۹:۳۸:۰۱
این پزشکها معلوم نیست چه طلبی از مردم دارند مگر شما با پول همین مردم رایگان تحصیل نکرده اید؟ (2502138) (alef-10)
 
علی
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۰:۴۷:۱۲
با سلام
مگر مهندسان دانشگاههای معتبر (نه هر دانشگاهی مثل ازاد و علمی کاربردی) که اکثر آنها یا در خارج هستند و یا در داخل درامدهای بسیار بالا دارند با پول این مملکت به صورت رایگان تحصیل نکرده اند. من خودم یک پزشک عمومی میشناسم که کار پزشکی را رها کرده و در دفتر برادرش که مهندس الکترونیک است کار میکند. تمامی پزشکان از افرادی با استعداد و تلاش بالای متوسط جامعه هستند و باید با افراد هم طراز مثل مهندسانی که در دانشگاههای معتبر درس خوانده اند مقایسه شوند نه فارغ التحصیلان دانشگاه های درجه سه و چهار (2502261) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۳:۵۰:۴۹
اخه ما هم مهندسیم این که دو تا فرمول ریاضی فیزیک میخونیم قابل مقایسه است کارمون با پزشکی با اون حجم کاری بیماری درسها سنگینی مرگ و زندگی جراحت عفونتها
یک چیزی بگنجه (2502676) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۷:۰۲:۰۹
شما به نظر نمیرسه مهندس باشه! مگه مهندس عمران و برقو مکانیک و غیره به جون مردم سر و کار ندارن؟! این که کارشونو خوب انجام میدن و باعث میشن تلفات جانی به حداقل برسه دلیلی نمیشه نسبتشونو با جون مردم نادیده بگیریم. (2503166) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۳:۵۵:۰۵
دوست عزیز منم مهندسم برادرم پزشکه اصلا قابل مقایسه نیست این دو رشته سختیهایشان و .. همه جای دنیا اینه،
شما میتونی شرکت بزنی ودرامدی 100 برابر جراحان داشته باشی ولی به صرف این که یک فوق داری و کارمندی انتظار داری که با کارمندی و کار معمولی حقوق کلان بگیری نشون در توهم یا خودبزرگ بینی کاذبته
همین حالا مدیران مهندسی در مس و فولاد بالای 15 میلیون میگیرن

این دقیقا عدالته شما اگر مهندس با تجربه باشی در شرکتهای نفتی بالای 10 میلیون میگیری
شما و اکثر مهندسین صرف گرفتن یک مدرک فوق تئوری و استخدام در جایی چه توقعی دارید؟ (2502690) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۵:۳۹:۳۷
دلیل فشار بالای کاری رزیدنت اینه که به اندازه نیاز ظرفیت پذیرشذ آزمون دستیاری نیست. در کشورهای پیشرفته یک رزیدنت سال اول نهایتا 4 شب شیفت داره. اما اینجا 10 تا 15 شب. نمی گذارند ظرفیت زیاد بشه چون درآمد پزشکها کم میشه. اینطوری رزیدنت هم طلبکار میشه و احساس میکنه هرچی بگیره حقشه. (2502988) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۷:۰۴:۲۶
دقیقاً. به نکته ی فوق العاده ای اشاره کردی. کاش از یارانه ها برای افزایش ظرفیت سیستم پزشکی کشور استفاده میکردن تا بتونن پزشک بیشتری رو جذب و تربیت کنن، نه این که درامد پزشکای فعلی رو، که کم هم نیست، به چند برابر افزایش بدن!! (2503169) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۲ ۱۰:۰۸:۱۰
شما كه اطلاع نداري حرف بيخود نزن تو هيچ شركت نفتي به مهندسين اين همه پول نميدن! شايد يه تعداد خيلي محدود كه مدير هستند يا وابسته به ارگانهاي خاص اين پول رو بدن اما مهندسين با 20 يا 15 سال سابقه همچين پولي نميگيرن پس جو درست نكن! (2504140) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۴:۵۲:۱۴
تازه مهندسین عزیز و یا کارشناسان رشته های دیگر تا چهار سال درس خوانده اند در صورتیکه یک پزشک عمومی حداقل هفت سال درس خوانده است به علاوه چند سال خدمت در مناطق محروم. حالا بحث پزشکان متخصص به آن هفت سال اضافه می شود مکافات قبولی در تخصص پس از چندسال درس خواندن مجدد به علاوه ی چهار تا هفت سال درس دوره تخصص به فراخور رشته ی تحصیلی و پس از آن مجددا چندین سال خدمت در مناطق محروم .
علاوه بر همه ی اینها کسب امتیاز طبابت هم در شهرهای بزرگ نیازمند ماندگاری طولانی در متاطق محروم است . (2502844) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۷:۰۵:۵۴
ما هم مقایسه مون با یه فارغ التحصیل دکتری تخصصی هست، از معتبرترین دانشگاها، با رتبه ی کنکوری بهتر از پزشکیها، نه با کسی که لیسانس دانشگاه غیر انتفاعی فلان دهکوره رو داره!! (2503173) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۷:۰۷:۲۱
میشه اینقدر خدمت در مناطق محرومتونو تو سر بقیه نکوبین؟!! مگه رایگان خدمت میکنین؟ خواهر من در دوره ی طرحش ماهی 3.5 میگرفت، روستای محل خدمتش هم نیم ساعت با شهرمون فاصله داشت. فکر میکنین فارغ التحصیلای رشته های دیگه حاضر نیستن با این شرایط تو مناطق محروم خدمت کنن؟!! (2503177) (alef-13)
 
قاصدک
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۴:۵۴:۴۲
یه مهندس دکترا هم داشته باشه بره عسلویه بالای 5 تومن درماه نمیدن بهش. پزشک عمومی بخواد کار کنه زیر 5 تومن در میاره؟ (2502857) (alef-3)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۵:۴۱:۴۳
مهندس دکترا ی غیر کاربلد که اصلا بهش کار نمیدن بره عسلویه،چون صنعت پول مفت نداره به مدرک بده، بله مهندس کاربلد زبان بلد فارغ از سابقه و مدرک بالای -20-10 تومان میگیره
به مدرک که حقوق نمیدن،
پزشک عمومی صفر کیلومتر بره عسلویه در واقع خروجی عملی درمانی داره و مسئول مرگ و زندگی و .. است کلی مریض از هر نوع زایمان عفونی جراحی واگیردار ببینه را مقایسه میکنی با کار مهندس؟ 5 میلیون هم کمه برای این پزشک


گذشت اون زمان صرف مدرک شما فقط با عنوان مهندس پول بگیری
شما چرا نیامدی پزشکی بخوانی؟
صرف این که مهندسی که نمیشه بذارنت بالای سر و حقوق بدن بهت پس تکلیف بقیه حسابدارها، وکلا و .. چیه چون عنوان مهندس ندارند حق اعتراض ندارند؟

همین حالا شما مهندس حرفه ای کاربلد باش مطمین باش حقوق بسیار بیشتری میگیری (2502989) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۷:۰۸:۰۱
معاون وزیر نفت هم 20 تومن نمیگیره دوست عزیز! حرف الکی نزن لطفاً! (2503179) (alef-13)
 
کاوه
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۱:۴۲:۴۷
دوست عزیز
طلب ندارند- طمع دارند.
دنیا چنین مسائل ساده را حل کرده. کافی است بروند سوئد را ببینند. هرگز یک پزشک در سوئد نمی تواند پولدار شود- سایر اقشار هم همینطور. شوهر خواهر بنده یک پزشک فوق متخصص در سوئد است . ایشان با نظافتچی همان بیمارستانی که در آنجا مشغول به کار است، همسایه می باشد. زندگی شان خیلی معمولی است. هر چند به ظاهر نظام سرمایه داری دارند اما واقعا سوسیالیست هستند . 35 الی 50 درصد مالیات می گیرند. هیچ کسی نمی تواند پول غیر متعارف بسازد. اما در ایران ما با این فکر که الگو های خارجی اینجا جواب نمیدهند، داوم داریم روش ابداع می کنیم. متاسفانه روش هایمان هم جامع و مبتنی بر تجربه نیستند فلذا جواب نمی دهند. (2502372) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۵:۴۲:۴۵
عزیزم اون سوئد ساختارش برای همه اینطوره
شما الان یک بنگاهی شمال شهر از یک معامله ساختمان بالای درامد ماهانه پزشک در میاره اقتصاد مشکل داره پزشک مقصره (2502991) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۷:۰۸:۵۵
چون بنگاهی چول بیخودی میگیره، باید بقیه هم طلبکار باشن و طمع کنن؟!! این چه منطقیه آخه! (2503183) (alef-13)
 
پزشک
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۲:۵۱:۰۹
تو چرا پزشک نشدی ؟ چون نتوانستی و یا رشته ای را انتخاب کردی که به درد جامعه نمی خورد و حداکثر به درد استخدام دولتی ان هم در سیستمی که کلی نیروی مازاد دارد و تازه انهم در موردی غیر مربوط به رشته ات میخورد پس لطفا شعار نده. (2502513) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۵:۵۹:۱۶
اینکه طرف پزشک بشود و هر زیر میزی بخواهد بگیرد ایا این تفکر منطقی است؟ بنده مهندس هستم با رتبه بسیار خوب هم در دانشگاه معتبر درس خوانده ام میتوانم روی اجناسم یا هر کاری که می کنم چندین برابر بکشم ولی وجدان اجازه نمیدهد شما با بیمار سروکار دارید و این کارها را می کنید ما با سیم و ترانزیستور سرکار داریم ولی رعایت میکنیم میبینید که تفاوت بسیار است. برای بستن یک سیستم پیچیده حداقل پول ممکن را میگیریم اونجا بیمار و انسان مطرح نیست با این حال مراعات میکنیم ولی شما با یه ادمی که مجبوره بیاد اونجا و مساله جانش هم مطرحه این کارها را میکنید و این زیر میزی ها را میگیرید و پول زیاد طلب میکنید. افراد دانا میدانند بنده چه عرض می کنم.
ضمنا واقعا تاسف اوره که تفکر پزشکای ما اینجوری شده (2503032) (alef-13)
 
شهرام
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۶:۴۷:۳۹
ما هم همینو میگیم دولت از طریق مالیات بر ارزش افزوده و واریز درصد بالایی از حقوق افراد بصورت اجباری پول طرف همه پزشکان پمپاژ نکنه هر پزشک خودش از طریق ارائه خدمات کسب درآمد کنه یکی کم یکی زیاد (2503128) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۷:۱۱:۵۴
حرفتون بسیار بیجاست. من پزشک نشدم، چون این رشته برام هیچ جذابیتی نداشت. رشته م هم تاپ ترین رشته ی دنیاست. در کنکور کارشناسی هم رتبه م زیر 100 بوده و ارشد و دکتری هم تک رقمی! هزاران نفر در این مملکت مثل من هستن. این چه فکر غلطیه شما پزشکا دارین که فکر میکنین بقیه اگه پزشک نیستن واسه اینه که استعدادشو ندارن؟!! یه نگاه به خودتون بندازین: چند نفرتون میتونین تو دانشگاهای تاپ دنیا درس بخونین؟ چند نفرتونو قبول میکنن؟ نتیجه ی سیاستهای انحصاری وزارت بهداشت باید هم همین بشه که پزشکا توهم خودخداپنداری داشته باشن!! (2503190) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۲:۵۲:۳۹
میخوان بکشبه بارشون را ببندن خونه و ماشین و بعد هم پول تلنبار کنند روی هم (2502516) (alef-13)
 
علي
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۰۹:۴۶:۵۱
سلام
يكم: از سايت الف به خطر توجه به اين مطلب تشكر مي شود.
دوم:هفته بسيج را گرامي ميداريم.
سوم:حساسيت اصولي بسيج دانشجويي دانشگاههاي علوم
پزشكي را مي ستاييم.
چهارم:برخي از افزايش تعرفه هاغير منطقي است وبر خلاف نام
كتاب نسبي نيست.
پنجم:در مقدمه كتاب اورده شده است"ارزش نسبي نشان دهنده
سختي هر خدمت است كه معمولا جزئ حرفه اي ناميده مي شود:
اين جزئ حرفه اي بر اساس شاخص هايي مانند زمان ارايه خدمت :
ريسك ارايه خدمت براي پزشك و بيمار:دانش :تجربه و مهارت مورد نياز
تلاشهاي فيزيكي وتلاشهاي ذهني وفكري و درنهايت مخاطرات قانوني
ارايه خدمت تعيين مي شود" سوال اين است كه معيارهاي اشاره شده
چگونه لحاظ شده است؟
ششم:ايا با اجراشدن تعرفه هاي جديد تناسبي در كار ودريافتي
پزشكان وپرستاران وجود دارد؟
هفتم:ايا تناسبي ميان كار و دريافتي پزشكان در رشته هاي مختلف
وجود دارد؟
هشتم:تربيت متخصص را متناسب نكرده ايد.عرضه و تقاضا متناسب
نيست.
اميد است با نيت خيري كه مسئولين هست به حساسيت بسيج عزيز
عنايت شود وبسيج جامغه پزشكي هم واكنش نشان دهند. (2502148) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۰۹:۴۷:۵۳
[جواب سئوال:سئوال دیگری اینکه اقدام وزارت بهداشت در راستای اصلاح واقعی نظام پرداخت فعلی – که منشاء بسیاری از ناکارآمدی های سیستم شده است، چه بوده؟
ریختن پول بی زبان این مملکت به جبیب پزشکان (2502151) (alef-13)
 
قاصدک
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۴:۵۷:۲۱
این سوال خیلی باحال بود! دمشون گرم (2502875) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۰۹:۵۲:۲۰
بله موافقم چون اگه بخوایم هزینه بستری یک نفر راقبل ازاجرای طرح تحول باهزینه بعداز طرح تحول همان بیمار با همان خدماترا مقایسه کنیم میبینیم نه تنها پرداختی از جیب مردم کم نشده است بلکه بیشتر هم شده است (2502160) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۰۹:۵۲:۴۷
سوالهای کاملا منطقی و بجایی بود و البته امیدوارم جناب دکتر توکلی و سایر همکارانشون در مجلس شورای اسلامی به طور جدی پیگیر این موضوع باشند تا خدای ناکرده هزینه های گزاف و غیر قابل جبرانی در اینده به سلامت مردم وارد نشود. (2502161) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۰۹:۵۷:۳۵
با سلام این چه تحولی است که هزینه زایمان در یک بیمارستان دولتی بعد از اجرادوبرابر شده ما از این وزیر محترم خواهش می کنیم شعار ندهند عمل کنند کدام تحول تحول از جیب مبارک مردم؟؟؟ (2502171) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۷:۱۳:۴۷
ااا؟ مگه نمیگفتن زایمان تو بیمارستان دولتی رایگانه؟ یعنی نیست؟!! (2503194) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۰:۰۸:۰۶
ارائه خدمات سلامت در جامعه امروزی از قوانین وفرآیندهای اقتصادی آن تبعیت کرده درصورتی حقوق پزشگان افزایش یابد که دیگر ارائه دهندگان خدمات سلامت نیزازآن بهره مند گردند نه این که فقط پزشگان ازاین مزیت برخوردارباشند (2502199) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۰:۱۷:۲۳
قضیه شد درست مثل افزایش جرایم رانندگی برای جلوگیری از تخلف ! (2502210) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۶:۰۲:۴۲
نه عزیز من در قضیه جرائ رانندگی مقرر شد فرد متخلف جریمه بیشتری پرداخت کند اما در طرح به اصطلاح تحول سلامت به فرد متخلف جایزه می دهیم تا مثلا تخلف نکند!!! (2503037) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۰:۳۲:۱۸
طرح تحول سلام یک طرح تبلیغاتی است
صدا و سیما به بلندگوی تبلیغی آقای وزیر تبدیل شده است (2502237) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۰:۳۳:۰۶
قیمت دارو از پارسال تا حالا 4 برابر شده است ولی هیچکی صداش در نمیاد (2502240) (alef-13)
 
قاصدک
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۴:۵۸:۵۵
گرون شده ولی انصافا 4 برابر نشده (2502887) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۰:۵۶:۰۹
از هر کس کاری از دستش بر می آید خواهش می کنم جلو این طرح به اصطلاح تحول سلامت را بگیرد و تعرفه ها را اصلاح نمایند بخدا من بخاطر نارحتی قلبی و ریوی مدتهاست تحت درمان بودم اما با تعرفه های جدید دیگر توان تأمین هزینه ها را نداشتم لذا از پیگیر درمان از طریق شبکه بهداشت و درمان منصرف و بناچار به خوددرمانی روی آورده ام که حالم بدتر شده اما واقعا ماری از دستم بر نمی آید شما را بخدا کاری کنید (2502276) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۵:۳۳:۴۱
خدایا هرچه زودتر فرج اقا را برسون. خسته شدیم از این همه بی انصافی و بی رحمی. آخه بقیه رشته ها گناه کردند پزشک نشدند. یکی از دوستانم که در المپیاد جهانی ریاضی مدال طلا گرفت الان استاد دانشگاه شریفه. وقتی توانست آپارتمان بخره که پدرش خونه اش را فروخت و نصف پول را به او داد. آیا این درسته؟ (2502970) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۷:۳۶:۵۰
کجای دنیا به یک المپیادی خانه و حقوق کلان میدهند؟ تنها در استخدام او اولویت قایل میشوند. در ایران مد شده هر کسی شاگرد اوله فکر میکنه دیگه کل ایران باید براش دولا و راست بشوند
خروجی این المپیادی اگر منجر به ارزش افزوده و تولید شود خودبحود برایش ثروت افرین است و گرنه همه جای دنیا همینه (2503236) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۰:۵۷:۲۶
مردم پزشک و دارو لازم ندارند بجاش رمال دعا نویس جن گیر بذارید مسئله حله (2502278) (alef-13)
 
حقیقت جو
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۰:۵۹:۳۷
چرا بعضی و از جمله الف با گران شدن تمام کالاها و خدمات موافقند و نام انرا واقعی شدن میگذارند ولی به مسائل درمانی که میرسند مخالفند؟؟ اولا در این طرح دیده شده که بیمه ها جبران هزینه را بکنند. ثانیا تمام مراکز درمانی اکنون زیر بار مخارج پرسنل و گاز و برق و ... مانده اند شما راه حل بدهید (2502285) (alef-13)
 
قاصدک
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۵:۰۱:۳۸
پاسخ سوال اول که در بیانیه هست
پاسخ دوم اینه که این مراکز توسط پزشکانی اداره می شوند که مدیریت بلد نیستن. والا با تعرفه های دولتی قبلی کاملا ارائه خدمت اقتصادی و سود آور بود (2502895) (alef-13)
 
کاوه
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۱:۰۵:۳۲
سه روز پیش رفتم یه عکس از ریه ام بگیرم چون دو ماه بود سرفه می کردم. قبضشو دارم. هزینه اش 341 هزار ریال یعنی سی و چهار هزار و صد تومان - سهم بیمار بیست و هشت هزار تومان بود که بنده پرداخت کردم. این مثال شماره یک از طرح سلامت و جیب بیمار!!!
همسرم هم رفته آزمایش خون داده که یکصد هزار تومان شده و سهم بیمارش هم شده 94000 تومان.
ما رو گرفتین بخدا!!
دکتر ها هم یاد گرفتن - مثل رستورانی که مجبورش کنی قورمه سبزی رو بده 10 هزار تومان- طرف هم میاد سود مورد نظرشو روی سالاد و ماست و ترشی و پیاز و نوشابه میکشه- دکتر قلب من هم حق ویزیتشو با نوار قلب اجباری و تست ورزش اجباری برای همه مراجعین در هم می آمیزه و بنده کم تقصیر که شش ماه پیش برای ویزیت و نوار قلب 55 هزار تومان داده بودم، در این مراجعه اخیر یک تست ورزش هم افتادم و مجموعا 350 هزار تومان سرفیدم. به قرآن راست میگم. به والله همه مراجعین تست ورزش شدن - نوار قلب هم همینطور- یعنی اول مریضا با نوار می رفتن پیش دکتر و بعد دکتر دستور تست ورزش هم میداد. ( بلا استثنا- به ابوالفضل راست میگم)
ببینید اقایون دولتمردا ، رو هر چیزی دست بگذارید بدترش می کنید. میدونین چرا؟ چون مکانیزم نظارتی ندارین و اون قدری هم که مکانیزم نظارتی دارین، مکانیزماتون فاسد هستن یا فاسدشون می کنن. از همه اینها که بگذریم قانون مون هم قلابیه. این قدر قوانین معارض و متضاد داریم که نشون میده دستگاه قانون گذاریمون هم فشله و دکون وستگاهی بیش نیست.
پدیده هایی که تو این مملکت اتفاق می افتند در نوع خود بی نظیرند و در هیچ کجای دنیا اتفاق نمی افتند. پدیده زیرمیزی- پدیده فروش داروی قاچاق در ناصرخسرو، پدیده آزار کودکان در مهد کودک- پدیده گرفتن شهریه در مدرسه دولتی با وجود رایگان بودن تحصیل طبق قانون اساسی تا مقطع دیپلم- پدیده دزدی و اختلاس سه هزار میلیارد تومانی و 400 میلیون دلاری و ..... دیده . پدیده بدهکاران بانکی که پول بانکو پس نمیدن و راست راست دارن راه میرن و قوه قضاییه و قوه مجریه و قوه مقننه هم هیچ کاری از دستشون بر نمیاد و فقط راجع به این پدیده می تونن حرف بزنن.
پدیده قبض برقی که از شهریور پارسال طی دو جهش از کیلو وات ساعتی 30 تومان به 147 تومان و 270 تومان رسید و هیچ گسی توضیح نداد که چه خبره تو این مملکت. (2502295) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۱:۴۴:۱۱
اخه بي انصافها جراحي اپانديس ده كا بود كه ميشد ٨٨تومن كه چهل درصدش ميرسيد به دكتر يعني ٣٢تومن اخه كجاي دنيا به جراح انقدر ميدن،،،،شما فقط ده درصد جامعه زيرميزي بگيرو ميبينين و توهينشو به نود درصد شريف بقيه ميگين (2502380) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۷:۱۷:۰۲
اون دکتر حداکثر یه روز در هفتشو تو بیمارستان دولتیه با این تعرفه. تو چنج روز بقیه ساعتی ده برابر این مبلغ در میاره، شما نگران نباش. (2503198) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۲:۰۷:۵۵
یه سوال : وقتی پول دارو خرج واردات زین اسب می شد این دلسوزان کجا تشریف داشتن؟
وقتی سرنگ آلوده آدم می کشت کجا بودن؟
وقتی شیر خشک چینی طفلان را مسموم می کرد چطور؟
حالا به یاد حقوق ملت افتادن؟؟؟ (2502426) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۷:۱۸:۰۷
اگه اون موقع نبودن و اشتباه کردن یعنی باید الان باز هم به اشتباه سکوت کنن؟!! چرا یاد نگرفتیم حرف حقو بدون سیاست بازی بزنیم و بپذیریم. به فرض نیتشون بد، حرفشون مگه بد و غلطه که شما اعتراض میکنی؟ (2503200) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۲:۱۷:۵۰
مردم كه ناراضي هستند مگر بقيه چقدر درامد دارند كه فقط حقوق پزشكان بالا رود مطب ها هم براي يك معاينه يك دقيقه اي بيست هزار تومان مي گيرند بيمارستانها هم شلوغ با اين حقوق هاي كم بايد درد تحمل كنيم تا وقت درمان هم بگذرد مردم سرطان بگيرند خدا شكم اين پزشكان سير نكند جزاي كساني را كه از اينها حمايت مي كنند با خدا. (2502438) (alef-13)
 
مهدي
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۲:۲۰:۴۷
من يه سوالي از شما آقايون پزشك متخصص مي پرسم به نظر شما يه دكتراي برق بيشتر از شما زحمت نكشيده؟ و آيا شرايط كاريشون سخت تر از شماها نيست؟ پس چطور براي پزشكان محترم عزيز به طور ميانگين 20 برابر دكتراي برق تعرفه ي حقوقي قرار دادند و باز اين قشر ناراضي اند؟ آيا ميدونستيد توي امريكا ميزان حقوق يك پزشك متخصص چند سال سابقه با يه مهندس در سطح ليسانس حدودا برابري ميكنه؟ آيا الان ابزارهاي ساخت مهندسين كار پزشكا رو تسهيل نكرده؟ اينا همه سوال ناجوابه واسه من. آخه از چي بگم برات؟ انتظار داري چه چيزي از جيب من دراد؟ (2502447) (alef-13)
 
پزشک
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۴:۱۸:۴۳
اینکه سختی تخصص پزشکی با دکترای برق برابراست و صرف نظر از تمام دورههای طرح اجباری که پزشکان بابت تحصیل رایگان ؟ طی میکنند و مسئولیت در قبال جان انسان با انچه دکترای برق میکند را عاقلان دانند. اما مساله ساده این است که دکترای برقی که دستگاه ویژه ای جهت نجات جان ادمی میسازد یامهندس شیمی که ماده جدید و کاربردی در صنعت میسازد یا جوشکاری که در زیر اب جوشکاری میکند دهها برابر پزشک معمولی درامد دارند. جنابعالی هم اگر همچین هنری دارید مسلما از قبل ان درامد عالی خواهید داشت وگرنه مدرک دکترا را الان کیلویی میفروشند. پزشک غیر حاذق هم باور کنید درامد انچنانی ندارد و کسی که مطب بسیار شلوغی دارد لابد با بقیه فرق دارد. منهم با دریافت زیر میزی با تعرفه های کنونی مخالفم. اما یک طرف زیر میزی هم خود شمایان هستید که بخش دولتی را قابل نمیدانید. هم اکنون در تمام شهرها ورشته ها پزشک حاذق که زیر میزی هم نمیگیرد وجود دارد. (2502762) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۶:۰۱:۳۵
تحصیل رایگان کرده اید مگر شهریه داده اید در دانشگاه دولتی؟ از خوابگاه و غذا و شهریه و..همه رایگان بوده (2503035) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۴:۵۹:۳۵
هرگز یک دکترای برق زحمت و استرسی که پزشک یک شب بالای سر مریض تحمل میکند را تجربه نکرده....مطمءن باشید.......برخی از کارهای پزشکی واقعا استرس اور است .شب بیداری هایش بماند که هیچکدامتان تحملش را ندارید.... (2502889) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۷:۲۸:۳۰
من دانشجوی دکتری تخصصی هستم و به عنوان داوطلب سه روز در هفته شیفت شب تو یه مرکز توانبخشی کودکان کار میکنم. تموم شب رو بیدارم و حتی برای یه لحظه چشامو رو هم نمیذارم. وقتی یه بچه شب از خواب میپره هر کاری واسه آروم کردنش میکنم، حتی وقتی یه نفر تشنه میشه، وظیفه ی خودم میدونم که براش آب بیارم. تو مرکز ما چندین نفر کار میکنن که همه اینجوری هستن، و یک ریال هم نمیگیره کسی. مسلماً از این مراکز و این آدما کم نیستن تو کشورمون. چرا فکر میکنید کار خاصی انجام میدید تو شبای کشیکتون؟ پدربزرگ من تو بیمارستان دولتی که مرکز آموزشی هم هست بستری بودن، یه شب که حالشون بد شد و نمیتونستن نفس بکشن با نگرانی رفتم پیش رزیدنت شیفت شب. از خواب بیدار شد، اومد بالا سر بیمار، و تا تونست سر من و بیمار پیر در حال مرگ داد کشید که شماها چتونه؟ خوب به من چه که مشکل تنفسی داره؟ برو سراغ یه پرستار، حتما باید منو بیدار کنی؟ وقتی برای شکایت رفتم، تازه متوجه شدم این رفتار عادی دونسته میشه و مشکل از من بوده!!
حالا قضاوت با شما. (2503215) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۵:۰۲:۵۶
اقا ول کن ما ما هم مهندسیم دکتر برق کجا زحمتش اندازه پزشکه اکثرتزهامون هم مدلسازی با نرم افزار هست
انتظار داری با کارمندی خدا تومان پول در بیاری
همین حالا اساتید برق دانشگاهها با مدرک دکتری پروژه میگیرن میدن دانشجوهاشون انجام میدن مفت و بعد کل پول را که درامدش دهها برابر پزشکه میکشن بالا فقط به صرف استاد دانشگاهی
مهندس و دکتر مهندس باسواد تو مملکت بیشتر از دکتر پول در میاره با یکهزارم زحمت اون، کار تمیز کامپیوتری بدون عفونت و خون و ....

تو احتمالا فکر کردی یک مدرک مهندسی بگیری باید کل کشور بهت حقوق پشت میز نشینی بدهند تموم شد اون دوره (2502900) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۷:۲۹:۱۳
شما اگه مهندس بودی این حرفو نمیزدی!! (2503218) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۲:۲۹:۴۲
آقايون بسيجي !!! چرا وقتي كه ارز دارو براي واردات خودروهاي لوكس هزينه شد صداتون در نمي يومد؟؟؟؟؟ چرا وقتي حتي يه واكسن فلج اطفال به راحتي پيدا نميشد صداتون در نمي يومد؟؟؟؟؟؟؟ از بسيج فقط اسمش رو يدك مي كشيد!!! (2502467) (alef-13)
 
محمود
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۳:۴۵:۴۱
خوب اومدي اينو گل گفتي چون اون موقع ضد منافع اونا نبود (2502657) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۶:۰۹:۳۳
یعنی چون قبلا کسی حرف نزده الآن هم باید اگر کشور را سیل برد سکوت کند؟! آخر این چه منطقی است که شما دارید؟ اگر اعتراض را درست می دانید که حمایت کنید اگر قبول ندارید با استدلال آن را رد کنید این نوعی شانتاژ بازی برای سرکوب دیگران است که هیچ عاقلی آن را نمی پسندد (2503055) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۳:۰۱:۱۳
من یک دیابتی هستم طی 10روز گذشته سهم بیمار ازانسولین مبلغ قابل توجهی اضافه شده است ضمنا سایر موارد موردنیاز هم یابیمه قبول ندارد یا قیمتش بالا رفته همچنین قرص گلی کلازید که مورد نیاز دیابتی ها میباشد راهم با دفترچه نمی دهند خلاصه کلام هزینه بیما بیشترشد . (2502535) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۳:۰۳:۰۳
دکتر هاشمی از یک طرف بین کسانی قرار گفته که درآمد خود را کافی نمی دانند و حتی می گویند به خارج می رویم، زیر میزی می گیرند یا به علت کم بودن تعرفه از جراحی های پیچیده و پردردسر فراری هستند از طرف دیگر دوستان بسیجی که فریاد برمی آورند و می گویند زیاد است. ظاهرا راه چاره مثل همان رویه معمول است که در ظاهر تعرفه ها کم باشد و گروه دوم راضی باشند و در باطن پزشکان زیر میزی بگیرند و کیفیت کار و دارو و ... پایین بیاید. مثل مواد غذایی که قیمتشان را ثابت نگه می داشتند، یا آب توی آن می کردند یا حجم و تعدادش را کم می کردند یا روغن نخل (پالم) می ریختند که سود ببرند. اینطور مثل این که رضایت همه جز مردم و بیماران بهتر فراهم می شود! شعار دادن راحتتر و بهتر از عمل کردن است! (2502539) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۷:۳۲:۰۶
نیازی نیست رویه مثل قبل باشه. کافیه مرجع شکایتهای عمومی پزشکی (مربوط به تعرفه، وقت نذاشتن پزشک و ...) از نظام پزشکی به قوه ی قضائیه تغییر پیدا کنه، شک نداشته باشید بسیاری از مشکلات زیرمیزی و امثال اون رفع میشه. مسئله اینجاست که پزشکا دوس دارن در همه چی انحصار رو در اختیار داشته باشن، و خوب معلومه که نتیجه ی کار چیزی جز این نمیشه! (2503224) (alef-13)
 
سعید
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۳:۰۶:۴۲
اگه قراره همه چیز بر اساس کتاب تعرفه های غرب باشه، باید درآمد همه مردم بر اساس غربا باشه!! نه اینکه بنده با فوق لیسانس برق از دانشگاه های دولتی که کمتر از یه پزشک هم درس نخوندم! درآمد یک دهمی پزشک عمومی رو هم نداشته باشم!! این عین بی عدالتیه! (2502549) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۵:۰۲:۲۸
عزیز !کار شما هرگز با استرس برخی از پروسیجرهای پزشکی قابل قیاس نیست (2502899) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۷:۳۴:۲۸
کشتین ملتو با این استرستون!! استرس کجا بود؟ پزشک حتی وقتی میبینه یه بیمار در هر حال مردنه به خودش زحمت نمیده یه ذره تندتر راه بیاد، تو راه هم با هر کسی که روبرو میشه 2 دقیقه سلام و احوالپرسی میکنه! اگم هر بنده خدایی به خاطر قصور تیم پزشکی فوت کرد، باید 19 سال بدوه، تا آخرش نظام پزشکی یه اخطار کتبی با درج در پرونده به پزشک بده! اینا رو باید یه جا بگید که مردمش پاشون به بیمارستانای ایران نرسیده باشه! (2503229) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۵:۰۴:۱۳
به مدرک پول نمیدهند این که بخواهی با مدرکت استخدام بشی پول در بیاری دوره اش گذشت
با سواد باشی پروژه و شرکت میزنی حقوق کلان میگیری
وگرنه چارتا فرمول خوندن و پشت میز نشستن انتظار چی داری؟ (2502903) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۷:۳۵:۳۵
حرف الکی نزنید! با سواد باشی و شرکت بزنی هم اولاً سالها طول میکشه تا گریدت بالا بره و بتونی تو پروژه های بزرگ شرکت کنی. بعدشم، اگه بخای منصف باشی، بازم پول در نمیاری! (2503231) (alef-13)
 
جواد
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۳:۵۰:۰۴
بهتره این پولای بی زبون صرف واردات زین اسب و ماشین لوکس بشه. طرف میلیونی واسه ماشینش سیستم میگیره اونوقت 30 تومن هزینه پزشک زورش میاد بده (2502675) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۵:۲۴:۲۹
عزیزم انصاف داشته باش. شاید نیم درصد مردم هم زین اسب و ماشین لوکس ندارند. موضوع بی عدالتی است. چرا باید نخبگان مهندسی درجه یک کشور، 80 درصد فارغ التحصیلای دانشگاههای شریف، تهران و دیگر دانشگاههای برتر بخاطر اینکه درآمدشان در شان تحصیلاتشان نیست غریبانه این کشور را ترک کنند؟ آنوقت پزشکها درآمدشان را با درآمد ثروتمندترین مردم جهان مقایسه کنند. خدایا به پزشکهای ما رحم و انصاف عطا کن. (2502947) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۴:۵۳:۳۷
بهتر است اسم وزارت بهداشت به وزارت پزشک و هیئت علمی تغیر داده شود چرا که فقط این دو قشر تکریم شده ماهی خدا تومن پول میگیرن و حتی برای خرید مبلمان هم وام و اعانه دریافت میکنن اقای وزیر شما مسئول رفاه همه هستی نه فقط پزشک و هیئت علمی
در این کتاب جدید ارزش‌گذاری نسبی خدمات سلامت که اقدامی درست، در مسیر اخلاق و صیانت از ارزش‌های اخلاقی و خدمات ارزشمند پزشکان است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جایگاه پرستاران و........ یعنی 96 درصد غیر پزشک در این ارزش گذاری گجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتما به نظر شما در نوانخانه ها و قعر جهنم (2502849) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۴:۵۴:۰۴
قانون تمام وقتی پزشکان هییت علمی اصلا رعایت نمیشه......الان تو شهر یزد دندانپزشکان و پزشکان متخخصص که با سهمیه خاص تو امتحان تخصص قبول شدن و موظفند بخاطر تسهیلات قبول شدنشون ده سال در اختیار دانسگاه باشند به راحتی مجوز مطب میگیرند و مشغول به کار بیرون از دانشگان و توی مطباشون....همه همبخاطر سیاستهای رییس قبلی دانشگاه علوم پزشکی بود که فقط میخواست بخاطر لجبازی با هییت علمی قدیم به همه پزشکان اجازه تاسیس مطب بده......باور نمیکنین برین تحقیق کنین تو شهر یزد چند تا متخصص تعهد خاص اعم از پزشک و دندانپزشک مطب دارن..... (2502855) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۴:۵۶:۱۵
آقای وزیر اسم وزارتخانه را تغییر دهید به موسسه فدایی پزشک و هیئت علمی
آقای دکتر اینهمه تبعیض و تفاوت بس است مگر هیئت غیبی بنام علمی چه گلی سر شما و وزارت زده که اینهمه دم و دودشون را میبینید دلیل ترس جنابعالی چیست که اینهمه تو حلقشون میریزید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به چه دلیل ماهی 300000000 ریال و سال یک آپارتمان و فصلی 1000000000 ریال وام به این دیتا سازها میدهید؟؟؟؟
اگر از خدا نمیترسید ازخسم طبقه 3 و 4و 5 که 98 درصد وزارتخانه را تشکیل میدهند بترسید (2502866) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۴:۵۷:۰۴
کاش نویسنده محترم تحقیقی روی ایاب و ذهاب و چند شغلی بودن و گرفتن حق دستیاری و حق مثلا تمام وقتی و ..............هزاران حق ناحق که گرفته آنهم در ازای 54 ساعت کار در هفته !!!!!!!!!!!!!! هزینه شرکت فرزندان مثلا هیئت علمی در کلوپ های کشورهای اروپایی و امریکایی به اسم تحصیل از جیب ملت ایران میباشد!!!!!!!!!!! دوستان بدانید که علاوه بر حقوقهای چند ده میلیونی ماهی چند ده میلیون از جیب من و شما به حساب اعضای مثلا هیئت علمی به اسم حق التریس واریز میشود !!!!!! از همه اینها گذشته وام بلا عوض جهت تشرف به عتبات گرفته که با دفترهای مسافرتی تبانی و فاکتور سازی و به یرو تبدیل و به حسابهای خارجی واریز میشود
ای کاش فقط اینها بود!!!!!!!!!!!!
خداوندا ببین با عنوانهاشان چه میکنند !!!!!!! خدایا نگذر
لطف بفرمائید ثبت کنید (2502873) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۲۳:۱۷:۵۵
خدا از كسي كسي كه از روي نااگاهي يا به دروغ حرفي بزنه نميگذره (2503747) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۴:۵۷:۳۵
با این عمل فقط سبب تولید اسید در معده بدلیل یاد آوری ظلم هایی میشوید که قوانین تصویب شده توسط پزشکان و هیئت مثلا علمی آنرا نوشته و تصویب کرده اند !!!!!!! در دانشگاه علوم پزشکی به مانند بقیه دانشگاهها و پررنگتر این مسائل بیداد میکند از سهمیه مدیران دو روز مانده به بازنشستگی مقطع pHD وارد شده و ماموریت آموزشی با حقوق حداقل 5-6 میلیون تومان گرفته و حق دستیاری ماهی 900000 هزار تومان هم میگیرن به صرف اینکه عنوان هیئت علمی دارند!!!!!!! این در حالی است که اگر یک کارمند زحمتکش با تلاش در مقطع بالاتر پذیرفته شود تا زمانی که مذخصی بدون حقوق نگیر نمیتواند مشغول به تحصیل باشد!!!!!!!! تا زمانیکه تمامی قوانین اموزشی را هیئت علمی از خدا بی خبر و پزشک متکبری که خدا را بنده نیست بدلیل لطف بی اندازه وزیر به مهین منوال است. و........... لطفا مرقوم بفرمایید (2502878) (alef-13)
 
کارمند دانشگاه علوم پزشکی ایران
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۵:۰۲:۰۸
اول تصمیم غلط را می گیرند و اجرا می کنند بعد تازه یادشان می افتد که اشتباه بوده است. برای تصمیم های کلان و اثر گذار باید ابتدا نظرسنجی شود و عقاید جمع شود سپس تصمیم گیری انجام بگیرد. ظاهرا پزشکان در این کشور حرف اول را می زنند و چون با سلامتی مردم سروکار دارند بایستی هرچه گقتند سایر اقشار جامعه چشم و گوش بسته اطاعت امر کنند! این یعنی پزشک سالاری. این دوره سپری شده و اکنون این توهم را باید به دور انداخت و واقع گرایانه به موضوع نگریست. ما در کشور به قدری تحصیل کرده داریم که درآمدشان حتی به یک هزارم این قشر نیز نمی رسد. گویا بقیه آدم نیستند و تنها پزشکان و پرستاران هستند که از دماغ فیل افتاده اند! (2502898) (alef-13)
 
علي
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۵:۱۲:۱۹
همانگونه كه قوه محترم قضائيه با اجراي ماده 187 و ازدياد وكيل در جامعه مانع زياده خواهي هاي كانون وكلا به نفع مردم شد بر اي پزشكان نيز چاره كار اين است كه تمام اختيارات در اختيار نظام پزشكي نباشد تا به بهانه هاي واهي مانع افزايش پزشك متخصص نشوند با اين همه پزشك عمومي در عرض 5 سال و با هزينه شخصي پزشكان انقدر مي توان پزشك متخصص تربيت كرد كه ديگر پزشك دنبال بيمار بدود ن بيمار دنبال پزشك بايد جلو انحصار صنوفي همچون كانون وكلا و سازمان نظام پزشكي گرفته شود چون صنوف به فكر مردم نيستند بلكه به فكر اعضاء خود هستند (2502920) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۶:۰۶:۵۸
جالبه که کلینیک نور که اقای دکتر هاشمی (وزیر بهداشت) رییس ان است با هیچ کدام از بیمه های پایه مثل تامین اجتماعی و خدمات درمانی قرار داد ندارد و همه بیماران به صورت ازاد ویزیت میشوند. خوب برادر تو از خودت شروع بکن بعد به بقیه گیر بده . (2503049) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۷:۰۸:۳۵
در این کلینیک اگر پول نداشته باشی خیلی محترمانه بیرونت می کنند (2503181) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۷:۱۱:۰۷
آقای وزیر سلامت ملت را به بازی نگیر (2503187) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۶:۲۱:۱۰
احسن به اين بيانيه ، بياييد ببينيد در داخل سيستم دانشگاههاي علوم پزشكي چه تبعيضاتي وجود دارد انگار همه نوكر اين پزشكان هستند ، همه چيز براي پزشكان است حقوق چند ده برابر ، حداقل ساعات كار (مسئولين دانشگاهها نه جرات و نه انگيزه برخورد دارند ) ، خانه هاي سازماني ، نمايندگان مردم به داد مردم و كاركنان بهداشت و درمان برسيد (2503076) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۶:۳۳:۲۴
از ته دل مردم حرف زديد ، انگار فقط در اين كشور فقط پزشكان درس خوانده اند ،راه حل كار اين است حقوق و ساعات كار پزشكان مثل ساير رشته هاي در سي ( مهندسي ،دامپزشكي ، علوم پايه ) در نظر گرفته شود اگر كار ميكنند بكنند و اگر كار نميكنن از ديگر كشور ها ( كوبا ، هند و ...) با حداقل حقوق و حداكثر ساعات كار و كيفيت پزشك وارد كنند تا درس عبرت براي پزشكان باشد و خود را بالاتر از ديگر رشته ها نبينند . نمايندگان مردم در مجلس بياييد وضعيت تبعيض دريافتي هاي كاركنان بهداشت و درمان را بررسي كنيد (2503099) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۶:۳۹:۴۸
با اين طرح چنان تبعيضي در بين كادر بهداشت و درمان بوجود آمده كه انگيزه كار را عملا از بين برده ، همه چيز براي پزشكان است: رياست ، حقوق چند ده برابر ، امكانات رفاهي و ..... ، مگر ميشود با اين همه تبعيض فقط با دستور وبخشنامه و شعار كيفيت درمان را بالا برد (2503113) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۶:۴۱:۰۳
نمی دونم کی باعث بانی طرح نظام سلامت در کشور بوده وزیر بهداشت بوده یا نهاد دیگری ، ولی در کل چیز خاصی اضافه نشده به غیر از اینکه تعرفه های پزشکی بشدت گران شده و خدمات پزشکی هیچ تغییری نکرده// یک سوال بیمه سلامت همگانی بودجه اش از کجا تامین شده؟ (2503116) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۶:۵۰:۳۵
راهكار اين است ، اگر كمبود پزشك متخصص هم داشته باشد( بدلي مافياي صنفي نظان پزشكي ) از ديگر كشور ها پزشك مجرب وارد شود، تا پزشكان بدنبال بيمار ان بدوند ، مثل كشور چين كه از كوبا پزشك وارد ميكند (2503136) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۶:۵۷:۵۹
خداوند بزرگ تهیه کنندگان این درد نامه را حفظ و حمایت کند انشائلله که درد مردم را بیان کردند عزیزان طرح سلامت بنام مردم و بکام متخصصان رفته است با افزایش تعرفه ها سلامت یک ملت را به خطر انداخته و دولت هم شاید متوجه نشده است کجای دنیا متوسط حقوق کار مندان در ماه یک میلیون تومان و متخصصان حد اقل چهل میلیون تومان در ماه و تا حدودی معاف از مالیات هستند در تمام دنیا با افزایش در امد مالیات تصاعدی افزایش داده میشود الا برای متخصصان کشور ما چون نفوذ دارند و هراراده کنند موفق میشوند وزیر میلیاردر و نظام پزشکی که فقط و فقط دنبال افزایش در امد متخصصان است کجای برای سلامت مردم فکر می کنند چرا کسی نمی پرسد قانون شفاف کار پزشک در بیمارستان دولتی یا فقط خصوصی را چرا وزیر میلیاردر عمل نمی کند چون خودش بیمارستان نور تهران را دارد مطمئن بدانید اگر امروز بوزیر بگویند قانون فوق را اجرا کن استعفا می دهد چون دنبال منافع صنفی خود است وزارت ابزاری برای همین هدف است پول یارانه به بیمارستان دولتی میدهندو مردم فکر می کند وزیر بفکر انهاست نمی دانند که وزیر چند سال بعد که رفت مصیبت در مصیبت خواهد شد چون حوزه سلامت را به تجارتخانه تبدیل کرده اند شرم اور است در کشور برای اینکه دزدان سلامت که زیر میزی می گیرند ارام بگیرند می گویند تعرفه ها را افزایش می دهیم تا دزدان سلامت دیگر دزدی نکنند این تحلیل یک بی سواد می کند وزیر اگر می خواهد موضوع سلامت مردم را حل کند از دولت مصوبه بگیرد که تمام فارغالتحصیلان رشته پزشکی برای همیشه حد اقل باید پانزده سال و متخصصان حد اقل ده سال در بیمارستانهای دولتی کار و بعد اجازه مطب داده شود اگر این کار را ریشه ای انجام دهند مشکل سلامت مردم بطور ریشه ای حل میشد اگر تاجران سلامت و نظام پزشکی تا جر سلامت اجازه دهند موضوع قابل حل است اراده می خواهد و صداقت (2503155) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۷:۰۵:۱۹
کاش بسیج را خرج اختلافات سیاسی نمی کردیم. (2503171) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۱۷:۰۷:۰۷
این تعرفه ها کجا اثر گذاشته؟!!!بنده حال همسرم بد شد دو روز بستری شد در یک بیمارستان که برای نیروهای مسلح است به خاطر اینکه مجبور بودیم همه هزینه ها را آزاد حساب کردند
اینهایی که کامنت می دهند انشاالله مریض دار نشوند بروند ببینند چه خبر است از روی هوا و تعصب نظر الکی ندهند (2503176) (alef-13)
 
هدی
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۲۱:۳۹:۲۱
با سلام زیر میزی گرفتن رو رسمی کردن و حلال!!!!!!!!!!! قبلا دکتر زیر میزی می گرفت حالا بیمارستان قانونی میگیره میده دکتر.من بیمار هم به هر حال باید این پول رو پرداخت کنم. بعد یه مدت هم طرح فراموش میشه بیمار هم باید زیر میزی بده هم هزینه بالای بیمارستان... (2503626) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۱ ۲۲:۵۸:۱۸
واقعا 90% پزشکان چشم پزشک به کار طبابت به دید یک تجارت نگاه می کنن،مخصوصا در عمل های آب مروارید و لیزیک و خرید و فروش لنز.
که خیلی از مریضهایی که اندیکاسیون عمل ندارن رو عمل می کنن،همین عمل لیزیک رو حداقل 2میلیون می گیرن اگه منصف باشن،فقط 600 هزار تومان مربوط به کلینیک هست و مابغی دستمزد دکتر،هزینه کلینیک در تموم کلینیک ها تقریبا یکسان هستش،و خیلی از دکتر ها بالاتر از 2 میلیون می گیرن،در صورتی که قسمت های اصلی عمل رو دستگاه لیزر و پرسنل اتاق عمل انجام می دن،و خیلی از همین دکترها نمی دونن دستگاه چه کاری انجام میده و هر روز توقعشون هم از مریض ها بیشترمی شه چون هیچ نظارت مالیاتی هم بر روی درآمدشون نیست و یک دکتر معمولی حداقل هفته ای 5 عمل لازک و بعض یها هفته ای 40 تا 50 عمل دارن.
و برای عمل آب مروارید هم خیلی از مریض ها نیاز به عمل ندارن رو عمل میکنن و با دلایلی مثل اینکه اگه عمل نکنی آب سیاه می گیری مریض رو دستور بستری میدن در صورتی که مریض تا چند سال دیگه نیاز به عمل نداره،بگزریم که اکثر دکتر ها هم پورسانت فروش لنز رو تا ۵۰ درصد قیمت لنز رو از شرکت مطالبه می کنن.واگه شرکت سر ماهپورسانت رو حساب نکنن از یه شرکت دیگه ابزار و لنز رو تهیه میکنن.
واقعا تمام موارد بالا یه گوشه کوچکی از این مسایلی است که باید کنترل شود، (2503720) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۲ ۰۸:۰۰:۴۲
برای پنج ماه 2500 میلیارد تومان یعنی برای یک سال 6000 میلیارد تومن رفت تو جیب پزشکهای متخصص.طبق آمار سایت نظام پزشکی در حال حاضر 36000 پزشک متخصص داریم. بر این اساس، بطور متوسط در ماه حدود 14 میلیون تومان به هر پزشک متخصص از طریق اصلاح تعرفه پرداخت می شود. این بجز درآمدهای بالای قبلی است.
آیا می دانید بودجه کل جاری تمام دانشگاههای دولتی زیر نظر وزارت علوم 8000 میلیارد تومن است.
آیا یک نفر انسان آزاده در بین مسوولین هست که به این وضع رسیدگی کند؟ (2503938) (alef-13)
 
پیراپزشک
۱۳۹۳-۰۹-۰۲ ۱۲:۵۸:۴۲
احسنت به دکتر پزشکیان که در برنامه ثریا همه چی گفت و درود بر پزشکان آزاده ای که در برابر پول دروغ نمی گویند و طرح سلامت را نجات درمان می گویند در صورتی که این طرح برای بیماران حداقل تا حالا هزینه را ۳ برابر و پول دکترای دولتی را چند برابر کرده این طرحی که ایشان الان دارند به طبل می زنند سالهاست در خدمات درمانی نیروهای مسلح بدون دادن پول اضافی به پزشکان بدهند (2504484) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۱:۰۶:۱۲
این طرح تحول داره زیر میزی ناحق و غیر قانونی پزشکان رو قانونی می کنه و بجای مجازات زیر میزی بگیران در واقع ازشون حمایت می کنه تا بدون دقدقه به زیاده خواهی هاشون ادامه بدن (2506379) (alef-13)
 
مهندس
۱۳۹۳-۰۹-۰۳ ۱۵:۵۹:۰۲
آقایانی که پشت سر هم از استرس کاری پزشکان و خواندن دو تا فرمول توسظ مهندسان یا دیگر اقشار جامعه حرف میزنید و زحمت های دیگران را کمتر از خودتان میدانید باید خدمتتان عرض کنم اتفاقا شما پزشکها از تمامی اقشار تحصیل کرده جامعه کم سوادتر هستید و دلیل آن را یکی در این همه تشخیص و تجویزهای غلطی که بارها قاتل جان مردم شده ببینید و دیگر هم در اینکه مدرک همین مهندس ها را که شما قبولشان ندارید همه جای دنیا قبول دارند اما در هیچ جای دنیا مدرک شما پزشکان ایرانی را دوزار هم قبول ندارند.
شماها بیشتر از اینکه پزشک باشید راهزن هستید که برای جیب هرکسی که به سمتتان می آید دندان تیز کرده اید.آقایان پزشک، گرفتن مدرک دکترای مهندسی و این همه حساب و کتاب ریاضی کردن که نتیجش شده این همه ساخت دستگاه و تجهیزات و سازه های مدرن خیلی سخت تر و پراسترس تر از حفظ کردن اسم 4 تا قرص و تجویز غلط آن و نابود کردن بیماران هست که ر انتها هم هیچگاه جوابگوی اشتباهات خود نیستید و نبوده اید. تازه همان قرص ها را هم که فقط اسمشان را حفظ کرده اید اکثرشان نتیجه تلاش های بچه های رشته های شیمی و مهندسی شیمی هست و تازه بعدش داروسازها از نتیجه کار آن ها بهره می برند.
اولا بهتون تبریک میگم چون کارهای شماها و باز کردن در دانشگاه های پولی توسط دولت قبلی به زودی کار را به جایی خواهد رساند که در مدتی کوتاه انقدر دکتر زیاد شود که بخشی از شماها در بقالی سر کوچه مشغول به کار بشید.در ثانی خیلی ها بودن در طول تاریخ که نون را زدن توی خون مردم و خوردن و بعدا یا خودشان یا نسل های بعدیشان تاوان این کار را دادند و این وعده خدا هست که همه به جزای کارهاشون برسن.
البته در کل خیلی هم تقصیر شماها نیست.بیشتر مقصر کسانی هستند که قانون گذار و مجری قانون هستند و اول به فکر سودجویی خودشان هستند که ناخواسته باعث سودجو پروری هم شده که نتیجش شده این سیستم درمانی فاسد پول پرست ناکارامد. (2507376) (alef-13)
 
صادق - مهندس
۱۳۹۳-۰۹-۰۴ ۱۵:۱۸:۰۶
مهندس جان تند نرو! ما مهندس ها هم با کم کاری جون خیلی ها رو گرفتیم. یه نگاه به شرکت های خودروسازی داخل بنداز!!!

نباید همدیگه رو تخریب کنیم. هر کی باید کار خودش رو درست انجام بده تا جامعه درست بشه! و البته مسئولین در راس هم باید جلودار باشن. (2510659) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۴ ۱۸:۴۹:۲۸
مسئولين وزارت پزشكان با اين طرح عملا زير ميزي گرفتن را توجيه كردند ، مگر تعرفه هاي ديگر رشته ها افزايش يافته كه حتما بايد تعرفه پزشكي افزايش بيابد ، از نمايندگان مجلس خواهش ميكنيم به اين همه تبعيض ، هم از لحاظ دريافتي و هم از نظر نوع استخدام ( رسمي ، پيماني ، تبصره 3 ، تبصره 4 ، قانون كار ، شركتي و....)رسيدگي كنند در كدام وزارتخانه اين همه تنوع نوع استخدام و دريافتهاي متفاوت با كار يكسان وجود دارد. (2511118) (alef-13)
 
ناشناس
۱۳۹۳-۰۹-۲۱ ۰۰:۱۲:۴۷
از مسئولين محترم سايت خيلي ممنونم كه نظرات توهين آميز و حاوي تهمت و افترا را منتشر نميكنند.بخصوص نظر آخر كه اين فرد كاملا محترم!!! با بي ادبي تمام در مورد يك قشر جامعه كه درصد زيادي از آنها انسانهاي شريف و درستي هستند صحبت ميكنن.من به جرات ميتونم بكم كه به جاي بزشك متخصص شدن ميتونستم به راحتي و همزمان در ٥ رشته مدرك دكترا كسب كنم و فشاري هم بهم وارد نشه.در صورتي كه در راه بزشك شدن روز به روز فرسوده تر شدم.واقعا متاسفم كه بين اين مردم بي انصاف زندكي ميكنم.به نظرم وارد كردن بزشك از كشورهايي مثل هند و كوبا ايده بسيار خوبيه و حق اين ملت شريف و با فرهنكه .در طولاني مدت اثرات و عوارض را خواهيم ديد. (2543338) (alef-13)
 
ناشناس
۱۳۹۳-۰۹-۲۱ ۰۰:۲۲:۰۸
مهندس محترم!!!!بهتره در مورد مساله اي كه اطلاعات درستي ندارين نظر ندهيد.جهت اطلاع جنابعالي عرض ميكنم كه يك بزشك كه در هر دانشكاهي هر جاي دنيا فارغ التحصيل شده و احيانا بخواد در ايران طبابت كنه اين اجازه رو نداره و بايد حتما يك سري امتحان و حداقل ٣-٢ سال دوره بكذرونه تا اين اجازه داده بشه.كه اين قوانين در همه كشورها صدق ميكنه و بدليل حساسيت اين رشته هست.و بزشك هلي ايراني در امتحانات كشورهاي ديكر هميشه بالاترين نمره ها رو كسب ميكنن.البته به نظر من همون هندي و كوبايي ها براي طبابت بر اين مردم قدرنشناس مناسب تر هستند (2543345) (alef-13)
 
زاهد
۱۳۹۳-۰۹-۲۱ ۰۱:۱۶:۱۷
سلام ، فكر مى كنيد همه هزينه هاى درمانى به جيب پزشك مى ره؟ خيلى از مبالغ خرج راديولوژى، ازمايشگاه ، دارو،.. مى شه.چند در صد پزشكان درامدهاى عالى دارن؟ ماها كجا قرار داريم كه كار زياد انجام مى ديم، زير ميزى نگرفتيم و با اون همه مسوليت ، در امد انچنانى نداشتيم ولى دلسوزانه كار كرديم! اينكه شما استرس مدت تحصيل و كار ما رو به تمسخر مى گيريد باين دليله كه تجربه مشابهى نداشتيد! كى حاضره اينهمه بيدار خوابى و مسوليت بيمار رو در هر شرايطى بپذيره؟ افرادى كه به ما مراجعه مى كنن، هميشه عصبانى و مضطرب هستن و خيلى وقتها توقعات غير معقول دارن، گريه و زارى مى كنن و قطعا خيلى راحت نيست كه شب و روز ، وقت خواب و غذا خوردن و.. در اختيار بيماران باشى، شرايط كارى ما مثل جنگه، واقعا ما از مردم انتظار نداريم اينقدر به ما بد بين باشن. اكثر ما مردم و بيماران رو دوست داريم و درست نيست به همه نسبت دزدى بديد. كى براى رشته هاى غير جراحى زير ميزى دريافت شده؟ اين تبليغات شما باعث شده كه مريض ها حساس بشن، تو مركز دولتى با ازدحام بيماران ، يه اقاى مسنى به من با توهين گفت كه فقط يك برگه بيمه بكن، و اينكه خيلى ها در پرداخت تعرفه قانونى به ما توهين مى كنن . خواهش مى كنم موردى برخورد كنين و همه پزشكها رو دزد خطاب نكنيد. (2543370) (alef-13)
 
عبدالله
۱۳۹۴-۰۴-۲۱ ۲۱:۱۳:۱۴
تا يك ماه قبل بيمارستان خصوصي حق ويزيت فوق تخصص بيماران بستري رو ٩٢٠ تومان حساب ميكرد كه اون هم بين بيمه پايه و تكميلي تقسيم ميشد. ولي الان حق ويزيت فوق تخصص رو ٢٠٠ حساب ميكنند كه ما به تفاوت (حدود ١٠٠تومان) رو بايستي بيمار بدهد. اين كجاي عدالت و منطقه! (3035109) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.