توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 382392
بزرگترین مشکل بنگاه‌های اقتصادی کشور
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۵۴
رییس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی، صنایع دستی و گردشگری کرمان اظهار کرد: تنها پرداخت پول به بنگاه های اقتصادی کمک نمی کند بلکه باید به مساله تقاضا نیز فکر کنیم.

به گزارش ایسنا، "عباس جبالبارزی" صبح امروز ۲۷ مرداد ماه در نشست کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی کرمان گفت: بنگاه های کوچک ۹۱ درصد بنگاه های اقتصادی کشور را شامل می شوند که حدود ۹۰ هزار بنگاه می باشند و ۱۴ درصد کل اشتغال کشور در این بنگاه ها می باشد.

وی با اشاره به مزیت های این نوع بنگاه ها، افزود: بنگاه های کوچک نیاز به سرمایه زیاد ندازند و سریعا به بهره برداری می رسند، ضمن اینکه اگر دچار مشکل گردند به راحتی می توان آنها را به چرخه تولید بازگرداند.

رییس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی، صنایع دستی و گردشگری کرمان اظهار کرد: نرخ بهره ای که به این صنایع داده می شود حداقل ۲۰ درصد است و این درحالی می باشد که در سایر کشورها نرخ بهره تسهیلات به صنایع ۳ تا ۵ درصد می باشد، بنابراین بنگاه های اقتصادی با این نرخ بهره نمی توانند رقابت کنند.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه کالاهایی که در داخل تولید می شوند، واردات آن کالا نیز داریم، اذعان کرد: رکود کاهش تقاضا یکی دیگر از معضلات بنگاه ها می باشد.

جبالبارزی با اشاره به رتبه نامناسب ۱۱۸ ایران در فضای کسب و کار دنیا و با تاکید بر اصلاح این فضا عنوان کرد: بنگاه های اقتصادی از لحاظ صادرات مشکل دارند و دولت باید در بحث مدیریت صادرات و بازاریابی توجه و بازار در خارج از کشور ایجاد نماید.

وی با ریشه یابی مشکلات بنگاه های اقتصادی، اظهار کرد: مدیر برخی از بنگاه ها به بازار و صنعت تخصص نداشت و در میانه راه دچار مشکل شده است، ضمن آنکه از سویی نیز گاهی مدیریت، تخصص لازم را داشته اما به عرضه و تقاضا توجه ننموده است.

رییس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی، صنایع دستی و گردشگری کرمان با بین اینکه برخی از بنگاه ها با ساختار مناسب طراحی نشده و همین امر سبب بروز مشکلاتی گردیده است، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون ۷ هزار و ۵۰۰ واحد راکد، نیمه راکد در سطح کشور شناسایی تا از طریق پرداخت تسهیلات به چرخه تولید باز گردند.

وی ادامه داد: نرخ تسهیلات ۱۸ درصد اعلام گردیده است و قول داده شده است که یارانه به این بنگاه ها داده شود اما بنده معتقدم بنگاه های که از این تسهیلات استفاده نمی نمایند نیز باید از یارانه تولید استفاده نمایند و باید به همه بنگاه های صنعتی یارانه اختصاص داده شود.

جبالبارزی خاطر نشان کرد: تنها پرداخت پول به بنگاه های اقتصادی کمک نمی کند بلکه باید به مساله تقاضا نیز فکر کنیم.
 
کلمات کلیدی : بنگاه اقتصادی+صنعت
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.